OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Halfkey » Tegnap, 20:23

Sierra írta:
Halfkey írta:

Ez van ahol így van, de itt kötve hiszem.
Hát én simán rányomom arra, akit nem bírok, stílusát nem csipom, vagy egyszerűen irritáló számomra. :D De látom shutter is hasonlóan használja. Ha már valakin van 6-8-10, akkor már csak azért is nyomok egyet én is, tovább hergelve az illetőt :kalapos:
Hozom a hehe féle szövegértelmezés segítséget: az "itt" szó nem a madridom.hu fórumra vonatkozott, hanem Stevere és ezen hozzászólására.

Vagy azt akartad mondani, hogy Steve nálad ilyen ember? :D mert akkor értelek.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » Tegnap, 19:47

Pipita írta:
Sierra írta: Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir? :D
Mert szar filmekről ír hülyeségeket :mrgreen: A Scarface-re meg a Namíbiás posztjára jött vagy 20 upvote, érdekes. :mrgreen:
Én már csak a beletett energia miatt is szoktam upvote-olni :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » Tegnap, 18:10

Én egy bővítménnyel első naptól kezdve tiltottam, de mobilon sajna látni. :lol: Ez szépen egy átlag subredditté varázsolta a fórum nagy részét.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » Tegnap, 17:23

Nika91127 írta:
bluebike írta:

Az én környezetemben nagyon rossz a megítélése a hazai orvosoknak. (elblicceli a munkáját, kapzsi, embertelen, nagyképű, ezeket sokat hallom) Tippre a rossz tapasztalatot szerzők szavaznak le. Most az, hogy ez nem a hsz.nek szól, abban logikát ne keress, látod hogy mennek a dolgok. :D

És tudom, hogy most a buborékodon belül néhkasba nyúlok bele, de ha hiszed, ha nem, nem saját tapasztalat, én vagyok olyan mázlista, hogy szó szerint fogalmam sincs ki a háziorvosom, meg kb semmi saját tapasztalatom nincs az egészségüggyel kapcsolatban. Remélem így is marad.
Hát, ha megnyugtat, én se tudom, h ki a háziorvosom.
Ja, hát az orvosok megítélése olyan általánosítás, mint a "minden focista buzi", "minden szakmunkás alkesz", "minden taxis köcsög" és társai :) Ez ilyen, mindenki stereotipiákat gyárt, önmagát kétesen ítéli meg, és azért tart itt a társadalmunk, ahol.
10 millió tökéletes ember országa vagyunk, akik szerint mindenki más hibás.
Teljesen egyetértek, full igazad van. Szép lenne egy sztereotípiák nélküli világ, de ahhoz azért magasabb intelligencia kell, olyan magas, ami széles tömegeknek sosem lesz. Marad ez a lelkisérült roncstársadalom, lubickolhatunk benne. :lol:

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » Tegnap, 17:18

bluebike írta:
Nika91127 írta: Na,csak akkor tudnám, hogy az orvosi kérdésekre adott válaszaimra miért megy a downvote...
Az én környezetemben nagyon rossz a megítélése a hazai orvosoknak. (elblicceli a munkáját, kapzsi, embertelen, nagyképű, ezeket sokat hallom) Tippre a rossz tapasztalatot szerzők szavaznak le. Most az, hogy ez nem a hsz.nek szól, abban logikát ne keress, látod hogy mennek a dolgok. :D

És tudom, hogy most a buborékodon belül néhkasba nyúlok bele, de ha hiszed, ha nem, nem saját tapasztalat, én vagyok olyan mázlista, hogy szó szerint fogalmam sincs ki a háziorvosom, meg kb semmi saját tapasztalatom nincs az egészségüggyel kapcsolatban. Remélem így is marad.
Hát, ha megnyugtat, én se tudom, h ki a háziorvosom.
Ja, hát az orvosok megítélése olyan általánosítás, mint a "minden focista buzi", "minden szakmunkás alkesz", "minden taxis köcsög" és társai :) Ez ilyen, mindenki stereotipiákat gyárt, önmagát kétesen ítéli meg, és azért tart itt a társadalmunk, ahol.
10 millió tökéletes ember országa vagyunk, akik szerint mindenki más hibás.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » Tegnap, 17:16

Steve írta:
Realista24 írta:

Szeretjük? Az én nevembe ne beszélj :lol:
Megtűrjük? :mrgreen:

Viszont Sierra és Shutter válaszai után innentől a regisztrációt pszichológiai teszthez kötném. :D
Hirtelen senkiföldje lenne a fórum. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » Tegnap, 17:10

Realista24 írta:
Steve írta:

Én már meg sem merem kérdezni, hogy ennek mi értelme. :lol:
Mindenesetre van a Madridomon pszichológus is, Shutternek valószínűleg a jövőben szüksége lehet segítségre? :kalapos:

Mindig ezekkel a barcásokkal van a baj. :( Pedig igazából Shuttert is szeretjük. :)

Viszont én is pont ezt akartam írni, hogy fura de legalább bevallja.
Megtűrjük? :mrgreen:

Viszont Sierra és Shutter válaszai után innentől a regisztrációt pszichológiai teszthez kötném. :D

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » Tegnap, 17:02

Nika91127 írta: Na,csak akkor tudnám, hogy az orvosi kérdésekre adott válaszaimra miért megy a downvote...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 16:55

Steve írta:
realmadrid95 írta:

Fura, de legalabb oszinte. :mrgreen:
Mindenesetre van a Madridomon pszichológus is, Shutternek valószínűleg a jövőben szüksége lehet segítségre? :kalapos:

Mindig ezekkel a barcásokkal van a baj. :( Pedig igazából Shuttert is szeretjük. :)

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » Tegnap, 16:54

Na,csak akkor tudnám, hogy az orvosi kérdésekre adott válaszaimra miért megy a downvote...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » Tegnap, 16:52

Mennyi lelkiszegény felnőtt, és mind szavazhat. :kalapos: :| :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » Tegnap, 16:35

Halfkey írta:
Sierra írta: Embereknek meg kene mar ertenie, hogy a downvoteolas nem csak a hsz tartalmanak szol, hanem az illeto szemelyet is downolhatjak. Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir? :D Steve valszeg ugyanezert.
Ez van ahol így van, de itt kötve hiszem.
Hát én simán rányomom arra, akit nem bírok, stílusát nem csipom, vagy egyszerűen irritáló számomra. :D De látom shutter is hasonlóan használja. Ha már valakin van 6-8-10, akkor már csak azért is nyomok egyet én is, tovább hergelve az illetőt :kalapos:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » Tegnap, 14:47

mert par emberrol 10/9 alkalommal elore tudom, hogy olyat ir, ami :

a, nekem nem tetszik, nem ertek vele egyet
b, nem csipem a stilusat
c, az amugy mar 8 rajta levo downvote arulkodo. :D

egy pelda kiserik ( bocsi :mrgreen: ) a politika topicban tolem azonnal kapja a megelolegezett bizalmat, de volt mar, hogy visszavontam. :D

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » Tegnap, 14:41

realmadrid95 írta:
'shutterisland írta: nekem van par ember, akire olvasas nelkul reflexbol azonnal ravagom a downvoteot, nehogy elfelejtsem.

aztan vegigolvasom a hsz-t, es vagy ugy hagyom, ha jogos, vagy visszavonom, ha nem. :mrgreen:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » Tegnap, 14:24

'shutterisland írta: nekem van par ember, akire olvasas nelkul reflexbol azonnal ravagom a downvoteot, nehogy elfelejtsem.

aztan vegigolvasom a hsz-t, es vagy ugy hagyom, ha jogos, vagy visszavonom, ha nem. :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » Tegnap, 14:18

nekem van par ember, akire olvasas nelkul reflexbol azonnal ravagom a downvoteot, nehogy elfelejtsem.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » Tegnap, 14:03

Halfkey írta:
Sierra írta: Embereknek meg kene mar ertenie, hogy a downvoteolas nem csak a hsz tartalmanak szol, hanem az illeto szemelyet is downolhatjak. Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir? :D Steve valszeg ugyanezert.
Ez van ahol így van, de itt kötve hiszem. Stevet nem lehet nem szeretni, olyan mint a kedves habókos öreg nagybácsi a családban.
Tartalmas hozzászólásokat író, egyenes ember vagy, én is szeretlek Halfi. :loveyou: :mrgreen:

Csak megérte beírnom a kérdésemet.

Halfkey-el összeborulunk.

Kaptam több jó linket és választ.

MVM, vagy BKV kolléga ki tudta adni a régóta hordozott utálatát, így nem a restiben megy neki valakinek, vagy az asszonyba és a kutyába rúg bele.

Remynek kilobbizzuk az utazásos topikot

Már csak az lenne jó, ha nem lenne ennyi időm itt írni miközben a gyerek 15. hányós vödrére várok. Mivel szegény kislány 1hónap mindenféle vírus után, most hányásos vírust szerzett be.
De felkeresem lassan Nikat is orvosi tippekért. A Madridom és az off topik minden problémát megold. :sziv:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » Tegnap, 13:46

Remy írta: Lehet akkor rá kéne mennem az utazós posztokra. :mrgreen: :kalapos:
Én pontosan ezt javasoltam neked múltkor, hajrá :salute: :mrgreen: :mrgreen:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » Tegnap, 13:00

Ez van ahol így van, de itt kötve hiszem. Stevet nem lehet nem szeretni, olyan mint a kedves habókos öreg nagybácsi a családban.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » Tegnap, 12:35

Lehet akkor rá kéne mennem az utazós posztokra. :mrgreen: :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: