OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Aki járt már Mallorcán. Ismertek olyan kávézót, kajáldát, ami NEM mainstream, nem puccos, stb. de bírtátok, és ajánlanátok?

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
MAX VERSTAPPEN 2021
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

MAX VERSTAPPEN 2021
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Telek van... jól fektettem be a babavárót, 8.5ért vettem, most azon a környéken 20 körül mennek a majd 1000 nmes telkekFaust írta: Keszhazakat nezegettem en is, de a telek dragabb lenne kb.Orulet. Nincs valakinek bergyilkos ismerose? Csak a szemetlada aposomat kene jobb belatasra teriteni.
![]()

Keszhazakat nezegettem en is, de a telek dragabb lenne kb.
Orulet. Nincs valakinek bergyilkos ismerose? Csak a szemetlada aposomat kene jobb belatasra teriteni.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
keszhazak.netPipita írta:
Utóbbira tudsz mondani konkrét cégeket, mintákat? Érdekelne a téma, lassan lehet aktuális lenne.
Előre is köszi.![]()
bergerhazak.hu
wolfhaus.hu
de mint égen a csillag annyi van.
ha marha sok pénzed van, akkor a leiernek is vannak készházai, blokkokból, de egyedileg is készítenek.
arra figyelni kell, hogy alapot pl csináltatnod kell, szóval az nincs benne a költségekben, ha kérsz árajánlatot.
arra egy 5 millát pluszban számolhatsz mai árakon, beton, munkadíj, vas, zsaluzás, stb.
illetve azt is meg kell nézni, mit tartalmaz a ház.
szerkezetkész állapot? Az lehet olcsóbb.
Kulcsrakész kivitelezés viszont már nem biztos, hogy megéri.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Utóbbira tudsz mondani konkrét cégeket, mintákat? Érdekelne a téma, lassan lehet aktuális lenne.Halfkey írta: Az is kérdés hogy saját építés, vagy "blokk" ház, amit sablon alapján kvázi készen visznek oda és csak összeszerelnek. Utóbbi tud olcsóbb lenni, előbbi szerintem is kb ugyanannyi mint a tégla.
Előre is köszi.

"Voltam, és még leszek önmagam paródiája."
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"
hijos de putas, antimadridistas. fuera!
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"
hijos de putas, antimadridistas. fuera!
Az is kérdés hogy saját építés, vagy "blokk" ház, amit sablon alapján kvázi készen visznek oda és csak összeszerelnek. Utóbbi tud olcsóbb lenni, előbbi szerintem is kb ugyanannyi mint a tégla.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Amikor én kértem árajánlatokat akkor nem sok árelőnye volt a könnyűszerkezetesnek. Pár éve még egész más volt.Nika91127 írta: Sziasztok "Apacsoport" (ahogy a drága feleségem hívja a Madridom fórum OFF topikját)!
Érdekelnének vélemények a könnyűszerkezetes házakról. Lakik valaki ilyenben? Foglalkozik valaki ilyesmivel? Mi a cost-benefit része a dolognak? Mennyivel másak a költségek egy tégla házhoz képest?
Üdv. Nika
Teszem hozzá, hogy a tégla ára nagyon felment, decemberben 350ért vettem a téglát/darab (30 nf), most 500 vagy inkább több.
Iszonyat ami van.
Szóval most ha a könnyűszerkezetes ára nem mozdult, akkor lehet érdemi költségkülönbség.
Meg hát gyorsabb az egész, az nagy előny.
De a fa árak is nagyon mennek felfelé, ki tudja.
Érdemes lenne kérned kivitelezésre árajánlatokat, mert nagyon sok összetevős a dolog.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Sziasztok "Apacsoport" (ahogy a drága feleségem hívja a Madridom fórum OFF topikját)!
Érdekelnének vélemények a könnyűszerkezetes házakról. Lakik valaki ilyenben? Foglalkozik valaki ilyesmivel? Mi a cost-benefit része a dolognak? Mennyivel másak a költségek egy tégla házhoz képest?
Üdv. Nika
Üdv. Nika
Bpn ki hova viszi az orajat elemcserere? keresnek egy olcso helyet mert plazaba nincs kedvem vinni ketszer annyiert.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-alaba--
camavinga-tchouaméni-barella
---dembele-haaland-mbappe---

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-alaba--
camavinga-tchouaméni-barella
---dembele-haaland-mbappe---
- h3x0r
Az egyik baratom epp meseli, hogy tegnap az ovoneni irt a whatsapp csoportba, hogy nehany szulo lehetoleg ne a 3-4 eves gyerekkel kozosen nezze a hiradot, mert mar az oviban arrol beszelgetnek egymas kozott, hogy ki hova fog elbujni meg elmenni itthonrol, amikor jonnek a gonosz orosz bacsik, akik le akarjak oket loni. Azert durva, hogy meg mindig meg tudok lepodni.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Írtam pu-tsámat írta:Jómagam viszonylag képben vagyok…közgáz és ingatlanközvetítő, az ingatlanpiac egy speciális szegmensével foglakozom, pü múlttal.KAG írta: Madridom népe!
Van köztünk valami pénzügyi/ingatlanos guru?
ZIDANE
Jómagam viszonylag képben vagyok…közgáz és ingatlanközvetítő, az ingatlanpiac egy speciális szegmensével foglakozom, pü múlttal.KAG írta: Madridom népe!
A helloroar.hu blogján van, amire gondoltam, Huszár Péter írása 2021.06.21. - Befektetési kisokos -Így állj neki befektetni - alcímmel.ANDS írta:Találtam, egy egész jó oldalt, ahol pont erről a témáról írnak:KAG írta: Madridom népe!
helloroar.hu - csak url- ként nem oda visz, ahova szeretném... írd be a keresőbe, hogy pénzügyi befektetések, kb. a 3. találat, ami nem hirdetés....
Befektetési kisokos. Valami ilyesmit, ha ez nem szimpatikus, érdemes első körben elolvasni szerintem.
Amúgy elég sokat írtunk ebben a topicban is korábban, tavaly szeptember környékén, ha jól emlékszem.
Halfkey elég részletesen kifejtette a pénzügyi, ingatlan befektetések előnyeit, hátrányait.
Találtam, egy egész jó oldalt, ahol pont erről a témáról írnak:KAG írta: Madridom népe!
helloroar.hu - csak url- ként nem oda visz, ahova szeretném... írd be a keresőbe, hogy pénzügyi befektetések, kb. a 3. találat, ami nem hirdetés....
Befektetési kisokos. Valami ilyesmit, ha ez nem szimpatikus, érdemes első körben elolvasni szerintem.
Amúgy elég sokat írtunk ebben a topicban is korábban, tavaly szeptember környékén, ha jól emlékszem.
Halfkey elég részletesen kifejtette a pénzügyi, ingatlan befektetések előnyeit, hátrányait.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na menj a. lol.hehetheoriginal írta: kozben steve kuldott magarol egy videot mondta tegyem ki offba

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
MAX VERSTAPPEN 2021
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

MAX VERSTAPPEN 2021
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az én ismerősöm inkább a világ sötét oldalán mozog, mondjuk ígyferni írta:HupsziRealista24 írta:
Politika topic![]()
![]()
Pont eljöttem moziba, azt hallottam már a 3. Embertől is, gondoltam gyors beírom![]()
Tegnap hallottam először.
Én is két elég felső rétegbeli embertől hallottam, elég komoly kapcsolatokkal, egyik elég fidesz közeli most is.

Bytheway remélem nem igaz és marad csak pletyka.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
HupsziRealista24 írta:Politika topicferni írta: Raiffeisen le fog térdelni pár napon belül, elég sok helyről hallottam, hátha valakinek van ott pénze.![]()

Pont eljöttem moziba, azt hallottam már a 3. Embertől is, gondoltam gyors beírom

Tegnap hallottam először.
Én is két elég felső rétegbeli embertől hallottam, elég komoly kapcsolatokkal, egyik elég fidesz közeli most is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Politika topicferni írta: Raiffeisen le fog térdelni pár napon belül, elég sok helyről hallottam, hátha valakinek van ott pénze.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema