OFF
- csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: OFF
háznál kertben sokaknak van, é-k szabolcsi vagyok az ukrán határtól pár km-redonor írta:Érdekelne, hogy merre terem a kajszi Szabolcson belül? (Szakmai kíváncsiság)csabi* írta:igazából de van barack is, meg minden más![]()
leggyakoribb még mindig a szilva egyébként, de van eper, meggy, cserkó, alma, bodza, szőlő meg bármi amiből alkoholt lehet csinálni

Érdekelne, hogy merre terem a kajszi Szabolcson belül? (Szakmai kíváncsiság)csabi* írta:igazából de van barack is, meg minden más![]()
leggyakoribb még mindig a szilva egyébként, de van eper, meggy, cserkó, alma, bodza, szőlő meg bármi amiből alkoholt lehet csinálni
I AM BADMAAAN!!!
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak hozzáállás kérdése, hogy milyen ízesítő megy a cukorba.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- csabi*
igazából de van barack is, meg minden más

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Most, hogy mondod, lehet almáról ment a téma.donor írta:Ha Szabolcs és pálinka, akkor az max alma

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Szabolcsban nem él még a kajszi, max elszórtan, de én nem tudok róla. A kecskemétit jól tudod. Emellett még a gönci tájkörzet ami kiemelkedő illetve a Dunántúlon vannak még termő területek.M1Ö írta:Kösz srácok!Akkor vagy egymást húzták vele annó, vagy valamit nagyon benéztem.donor írta:Te jó szagú málnabokor. Szabolcsi barack pálinka? Na az ami nem létezikAzt tudom, hogy Duna-Tisza közén, főleg Kecskemét híres a barack pálinkájáról, azt hittem ezek szerint Szabolcsban is, mert tényleg úgy emlékszek, mintha szóba jött volna.
Ha Szabolcs és pálinka, akkor az max alma, szilva, meggy, dió (ami alma

I AM BADMAAAN!!!
- M1Ö
Kösz srácok!
Azt tudom, hogy Duna-Tisza közén, főleg Kecskemét híres a barack pálinkájáról, azt hittem ezek szerint Szabolcsban is, mert tényleg úgy emlékszek, mintha szóba jött volna.
Akkor vagy egymást húzták vele annó, vagy valamit nagyon benéztem.donor írta:Te jó szagú málnabokor. Szabolcsi barack pálinka? Na az ami nem létezik

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Te jó szagú málnabokor. Szabolcsi barack pálinka?M1Ö írta:Ha már ennyire össze jöttetek, abból a híres szabolcsi barack páleszből össze dobhatnátok nekem 1 lityót, kifizetem.![]()

I AM BADMAAAN!!!
- P. Krisz
Így
ide a szöveg
ide a szöveg
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- M1Ö
Ha már ennyire össze jöttetek, abból a híres szabolcsi barack páleszből össze dobhatnátok nekem 1 lityót, kifizetem.
Ha URL-t másolok, azt hogy a francba kell megoldani, hogy a saját szövegem jelenjen meg, ne maga az URL. Pl zenéknél, hogy a www.youtube.com, hanem a zene címe pl.
Mert kb szerintem mindenki vágja, csak én nem.

Ha URL-t másolok, azt hogy a francba kell megoldani, hogy a saját szövegem jelenjen meg, ne maga az URL. Pl zenéknél, hogy a www.youtube.com, hanem a zene címe pl.

- csabi*
jajj annyira mocsok vagy. de legalább mindig önmagadmocsok írta:Féltem hogy nem fog leesni hogy rád gondolok.
Na mindegy.![]()
(most küldenék egy szívet, csak félek sebydanitol)
(igen, direkt ilyen szar)

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Neked szabad, csak nyugodtan! Ha már nekem nem vagy a barim, Csabinak legyél.mocsok írta: (most küldenék egy szívet, csak félek sebydanitol)

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- csabi*
pörög a fórum, az adminok jól menedzselik ezt. madridom is illuminatimocsok írta:Csak nekem fura hogy mindig kell egy mindennel és mindenkivel szembemeno idegesítő ember a fórumra?
Ha az épp aktuális tag végre kap egy veglegest akkor előlép valaki a semmiből hogy egyszerre több topicot is porgessen.
Zseniális.

- mocsok
Csak nekem fura hogy mindig kell egy mindennel és mindenkivel szembemeno idegesítő ember a fórumra?
Ha az épp aktuális tag végre kap egy veglegest akkor előlép valaki a semmiből hogy egyszerre több topicot is porgessen.
Zseniális.
Zseniális.
Véletlenül sem kioktatás volt. Te emelted ki a az adómentes minimálbért, mint ami az ellátórendszereket a tönk szélére sodorta. Szerintem meg önmagában nem ez a kiesés okozott ilyen hatásokat.Mond, ki beszélt itt a SZJA-ból befolyó nominális adóbevételekről?
Tudom, hogy épül fel egy fizetési szalag, köszönöm a kioktatást.
És mi változott azóta, hogy már van rajta szja? Most még inkább érdemes zsebbe adni a minimálbér feletti részt, hiszen az azalattin még többet veszítenek a munkáltatók, még többe kerül ugyanazt a pénzt odaadni a dolgozónak.És de, pont azért jelentették be minbérre rengetegen. Amit megfogtak a SZJA-n, abból nevetve kifizették a min. bér alacsony járulékait, a többi ment zsebbe adó és járulék nélkül. Ép az volt, adókötelessé tétel trükkje, hogy 2010-2016 között 50 százalékkal nőtt a bruttó mini.bér, miközben nettoban ez csak ennek közel a fele volt.
1. Nominálisan - az bruttó - viszonylag jelentős módon megemelték a min. bért.
2. Elvezetik belőle az SZJA-t.
3. A nominálisan magasabb bruttó min. bérből több járulékot vezetnek el.
Az meg, hogy a nominálisan magasabb bruttó minimál bérből több járulékot szednek be, az nem a minimálbér adómentességének megszüntetése miatt van, hanem a minimálbér emelése miatt.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A NER-esek le sem hajolnak annyi pénzért, amennyiről pl. Szlovákiában van szó, ha korrupcióval gyanúsítanak meg valakit.istimester írta:Nem hinném, hogy a NER különleges lenne ebből a szempontból.
A NER nem is korrupció, mivel nem a vállakozóréteg fizeti le a politikusokat különböző előnyökért, hanem a politikusok osztják szét a közpénzt a sajátjaik (strómanjaik) között. Ez feltőkésítés, amivel magában nem lenne gond, ha a piac határozná meg a rendszer nyerteseit, és nem az uram-bátyám viszony.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor úgy írom, hogy a havi bérem többszörösét kereshetném meg, de mégsem teszem meg.k!ll3rcsöcs írta:Gondolom azért, mert nem havi 70 a béred.Realista24 írta:Ez a legkönnyebb. A másikra mutatni.
Ahogy irtam, nekem is ott a lehetőség, milliós kiegészítésem lehetne. De mégsem teszem. Miért?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema