Re: OFF
Elküldve: 2023. november 29., szerda 19:29
Agardit mondom én is.
csak magyarok vagyunk bocsmámocsok írta:Köszi. Ránézek.rashidm írta:
Én a Pest-Buda bistro-t tudom ajanlani. Hogy elfér-e 15 ember egy asztalnál azt nem tudom, de nagyon jól főznek ott, sztem.
Ha a kaja a téma akkor megolom a topikot, de ha az a kérdés hogy milyen pálinkát kell inni akkor egyből milyen aktívak vagytok.
Roncstársadalom.
te mufurc összekevertem - nem ugy - az agárdivalPanyolai cuccok rendszeresen buknak minden vakteszten, kimondottan borzasztók közé esik 1-2 jó. Nem lep meg hogy hehe ezt fogyasztja, mert amihez értenek az a branding és a marketing, nem a fõzés.
Köszi. Ránézek.rashidm írta:Én a Pest-Buda bistro-t tudom ajanlani. Hogy elfér-e 15 ember egy asztalnál azt nem tudom, de nagyon jól főznek ott, sztem.mocsok írta: Sziasztok!
Idén rám esett a választás hogy a karácsonyi vacsit szervezzem meg. Tudtok valami jó helyet ajánlani 15fonek, ahol tudok meg asztalt foglalni? Főleg Bp érdekelne, de legalábbis ne túl messze.
Kb 5 eve ittam az opyyum, mak palinkabol.alexoxladjackoxi írta: A tömény alkoholos italokkal közelebbi barátságot ápoló fórumozókhoz fordulnék kérdéssel. Arra lennék kíváncsi, hogy a bolti pálinkák közül melyikért érdemes pénzt adni? Tudom, hogy a házi az igazi, de nem nagyon van az ismerettségi körömben olyan, akiről tudnám, hogy normális cuccokat főzne. Őszintén szólva nem szoktam inni pálinkát, meg töményet sem nagyon, kb. 3 havonta iszok 1 felest és ennyi, szóval nem tudom mennyire tűnne fel, ha nem prémium minőség, de jó lenne azért valami iható, amin érezni is a gyümölcsöt, és nem csak valami mellékízt. Ünnepekre vennék talán egy fél litert, elsősorban a cseresznye izgatja a fantáziám, olyat még nem ittam soha. Barackról kissé rosszak az emlékek, szilva meg túl magától értetődő lenne. Ára is szempont lenne, Egy csepp pálinkákat olvastam, hogy elég finom, de abból 0.35 jócskán 10 ezer felett megy, azt meg kicsit sokallnám, főleg ha aztán meg véletlen nem ízlene. Bár biztos akadna rá jelentkező, ha én kevésbé innék belőle. Agárdi, Panyolai, Rézangyal amikben talán legtöbbször belebotlok boltokban, de gondolom ezek közt is bőven van különbség. Fütyülősnek is van feketecseresznyéje, de az ugye nem éppen pálinka a maga 24 százalékos alkoholtartalmával.
Nem vagyok nagy pálinkás, de pénteken egy ilyet próbáltam. Ez mondjuk elég finom volt.alexoxladjackoxi írta: A tömény alkoholos italokkal közelebbi barátságot ápoló fórumozókhoz fordulnék kérdéssel. Arra lennék kíváncsi, hogy a bolti pálinkák közül melyikért érdemes pénzt adni? Tudom, hogy a házi az igazi, de nem nagyon van az ismerettségi körömben olyan, akiről tudnám, hogy normális cuccokat főzne. Őszintén szólva nem szoktam inni pálinkát, meg töményet sem nagyon, kb. 3 havonta iszok 1 felest és ennyi, szóval nem tudom mennyire tűnne fel, ha nem prémium minőség, de jó lenne azért valami iható, amin érezni is a gyümölcsöt, és nem csak valami mellékízt. Ünnepekre vennék talán egy fél litert, elsősorban a cseresznye izgatja a fantáziám, olyat még nem ittam soha. Barackról kissé rosszak az emlékek, szilva meg túl magától értetődő lenne. Ára is szempont lenne, Egy csepp pálinkákat olvastam, hogy elég finom, de abból 0.35 jócskán 10 ezer felett megy, azt meg kicsit sokallnám, főleg ha aztán meg véletlen nem ízlene. Bár biztos akadna rá jelentkező, ha én kevésbé innék belőle. Agárdi, Panyolai, Rézangyal amikben talán legtöbbször belebotlok boltokban, de gondolom ezek közt is bőven van különbség. Fütyülősnek is van feketecseresznyéje, de az ugye nem éppen pálinka a maga 24 százalékos alkoholtartalmával.
hellósziaalexoxladjackoxi írta: A tömény alkoholos italokkal közelebbi barátságot ápoló fórumozókhoz fordulnék kérdéssel. Arra lennék kíváncsi, hogy a bolti pálinkák közül melyikért érdemes pénzt adni? Tudom, hogy a házi az igazi, de nem nagyon van az ismerettségi körömben olyan, akiről tudnám, hogy normális cuccokat főzne. Őszintén szólva nem szoktam inni pálinkát, meg töményet sem nagyon, kb. 3 havonta iszok 1 felest és ennyi, szóval nem tudom mennyire tűnne fel, ha nem prémium minőség, de jó lenne azért valami iható, amin érezni is a gyümölcsöt, és nem csak valami mellékízt. Ünnepekre vennék talán egy fél litert, elsősorban a cseresznye izgatja a fantáziám, olyat még nem ittam soha. Barackról kissé rosszak az emlékek, szilva meg túl magától értetődő lenne. Ára is szempont lenne, Egy csepp pálinkákat olvastam, hogy elég finom, de abból 0.35 jócskán 10 ezer felett megy, azt meg kicsit sokallnám, főleg ha aztán meg véletlen nem ízlene. Bár biztos akadna rá jelentkező, ha én kevésbé innék belőle. Agárdi, Panyolai, Rézangyal amikben talán legtöbbször belebotlok boltokban, de gondolom ezek közt is bőven van különbség. Fütyülősnek is van feketecseresznyéje, de az ugye nem éppen pálinka a maga 24 százalékos alkoholtartalmával.
Biztos vannak páran, akik örülnének neki.Steve írta:Biztonsági kérdés először..alexoxladjackoxi írta: A tömény alkoholos italokkal közelebbi barátságot ápoló fórumozókhoz fordulnék kérdéssel. Arra lennék kíváncsi, hogy a bolti pálinkák közül melyikért érdemes pénzt adni? Tudom, hogy a házi az igazi, de nem nagyon van az ismerettségi körömben olyan, akiről tudnám, hogy normális cuccokat főzne. Őszintén szólva nem szoktam inni pálinkát, meg töményet sem nagyon, kb. 3 havonta iszok 1 felest és ennyi, szóval nem tudom mennyire tűnne fel, ha nem prémium minőség, de jó lenne azért valami iható, amin érezni is a gyümölcsöt, és nem csak valami mellékízt. Ünnepekre vennék talán egy fél litert, elsősorban a cseresznye izgatja a fantáziám, olyat még nem ittam soha. Barackról kissé rosszak az emlékek, szilva meg túl magától értetődő lenne. Ára is szempont lenne, Egy csepp pálinkákat olvastam, hogy elég finom, de abból 0.35 jócskán 10 ezer felett megy, azt meg kicsit sokallnám, főleg ha aztán meg véletlen nem ízlene. Bár biztos akadna rá jelentkező, ha én kevésbé innék belőle. Agárdi, Panyolai, Rézangyal amikben talán legtöbbször belebotlok boltokban, de gondolom ezek közt is bőven van különbség. Fütyülősnek is van feketecseresznyéje, de az ugye nem éppen pálinka a maga 24 százalékos alkoholtartalmával.
Az ital fogyasztása után ismét kétes életű csajokhoz mész? Nem akarjuk, hogy megint eltűnj utána egy időre a fórumról.
Akkor inkább ne igyál.
Biztonsági kérdés először..alexoxladjackoxi írta: A tömény alkoholos italokkal közelebbi barátságot ápoló fórumozókhoz fordulnék kérdéssel. Arra lennék kíváncsi, hogy a bolti pálinkák közül melyikért érdemes pénzt adni? Tudom, hogy a házi az igazi, de nem nagyon van az ismerettségi körömben olyan, akiről tudnám, hogy normális cuccokat főzne. Őszintén szólva nem szoktam inni pálinkát, meg töményet sem nagyon, kb. 3 havonta iszok 1 felest és ennyi, szóval nem tudom mennyire tűnne fel, ha nem prémium minőség, de jó lenne azért valami iható, amin érezni is a gyümölcsöt, és nem csak valami mellékízt. Ünnepekre vennék talán egy fél litert, elsősorban a cseresznye izgatja a fantáziám, olyat még nem ittam soha. Barackról kissé rosszak az emlékek, szilva meg túl magától értetődő lenne. Ára is szempont lenne, Egy csepp pálinkákat olvastam, hogy elég finom, de abból 0.35 jócskán 10 ezer felett megy, azt meg kicsit sokallnám, főleg ha aztán meg véletlen nem ízlene. Bár biztos akadna rá jelentkező, ha én kevésbé innék belőle. Agárdi, Panyolai, Rézangyal amikben talán legtöbbször belebotlok boltokban, de gondolom ezek közt is bőven van különbség. Fütyülősnek is van feketecseresznyéje, de az ugye nem éppen pálinka a maga 24 százalékos alkoholtartalmával.
Én a Pest-Buda bistro-t tudom ajanlani. Hogy elfér-e 15 ember egy asztalnál azt nem tudom, de nagyon jól főznek ott, sztem.mocsok írta: Sziasztok!
Idén rám esett a választás hogy a karácsonyi vacsit szervezzem meg. Tudtok valami jó helyet ajánlani 15fonek, ahol tudok meg asztalt foglalni? Főleg Bp érdekelne, de legalábbis ne túl messze.
Halfkey írta:Húha, amikor én ilyet írok jön az ArmageddonAlapvetően hülyeséget mondott a doki.
De egyébként itt érzésre a doki arra gondolt hogy a törés meggyógyításában nem segít a vitamin, ami logikusnak tűnik, nem azért kell(ene) szedni.
Én sajnos lustaságból/feledékenységből ha van is itthon, akkor is elfelejtem és mindig lejár. Nemtudom mennyire risky egyébként lejárt vitamint beszedni, akinek van erre gondolata ne tartsa magában.
De legalább a gyümölcsöket tolom tonnaszámra.
Húha, amikor én ilyet írok jön az ArmageddonAlapvetően hülyeséget mondott a doki.
Irtam pü-t.realmadrid95 írta:Realista24 írta:
Alapvetően hülyeséget mondott a doki.
Én is azt a vonalat képviselem, hogy kell egy vervetel, azt megnézetni szakemberrel és az alapján azt magadhoz venni, ami hiányzik.
Én olyan összefüggésekre mutattak rá, hogy elképesztő és sztem elengedhetetlen a saját tested ismeretéhez.
Legalábbis én szeretem tudni, hogy mikor mi jó a szervezetemnek, a kajatol és emesztestol a sporton at az alvasig.
Tudnal ehhez ajanlani klinikat?
Realista24 írta:Alapvetően hülyeséget mondott a doki.lordgabi írta:
Én így vagyok vele, sose szedek semmit, lábtörés utáni 3 hónappal való kontrollon megkérdeztem a dokimat is róla, hogy a rohadt Clexane mostmár lejárt végre, valamilyen vitamint nem ír fel most az őszi-téli időszakra, ha már simán rá lett bízva a nyár a természetre? Azt felelte, hogyha attól jobban érzem magamat, ha dobálok befelé magamba mindenféle bogyót (sz@rt), akkor szedjek csak amit olvasok neten, ettől nem lesz előrébb a törés gyógyulása, ha pedig folyton egészséges vagyok (igen!), akkor hagyjam az egész gondolatot a gyászba, ha 28 évig nem kellett.
Én is azt a vonalat képviselem, hogy kell egy vervetel, azt megnézetni szakemberrel és az alapján azt magadhoz venni, ami hiányzik.
Én olyan összefüggésekre mutattak rá, hogy elképesztő és sztem elengedhetetlen a saját tested ismeretéhez.
Legalábbis én szeretem tudni, hogy mikor mi jó a szervezetemnek, a kajatol és emesztestol a sporton at az alvasig.
Ilyesmit én is tolok, 200g torma, 200g gyömbér turmixolva jó apróra és összekeverve 200g mézzel, 2 citrom levével, plusz fahéj ízlés szerint aztán reggel éhgyomorra kanalazgatni. + D vitamin, magnéziumot csak akkor ha jelez a testem, hogy kell. Meg persze végtelen zöldség minden étkezés mellé.rikko írta:Én maradok a hazai megoldásoknál.Realista24 írta: Jöhetnek tippek-trükkök vitaminok es azok szedése kapcsán.
Gyömbér, termelői méz, fokhagyma, hagyma, kiwi, narancs , lime napi használata. Nem egyszerre plusz alvás előtt elrágok egy szegfűszeget.
Alapvetően hülyeséget mondott a doki.lordgabi írta:Én így vagyok vele, sose szedek semmit, lábtörés utáni 3 hónappal való kontrollon megkérdeztem a dokimat is róla, hogy a rohadt Clexane mostmár lejárt végre, valamilyen vitamint nem ír fel most az őszi-téli időszakra, ha már simán rá lett bízva a nyár a természetre? Azt felelte, hogyha attól jobban érzem magamat, ha dobálok befelé magamba mindenféle bogyót (sz@rt), akkor szedjek csak amit olvasok neten, ettől nem lesz előrébb a törés gyógyulása, ha pedig folyton egészséges vagyok (igen!), akkor hagyjam az egész gondolatot a gyászba, ha 28 évig nem kellett.Realista24 írta: Pedig heheben biztos voltam hogy csak a gyógyszeripar lehuzasanak gondolja a vitaminokat mert keménytoku faszagyerek nem szed ilyeneket.
Én maradok a hazai megoldásoknál.Realista24 írta: Jöhetnek tippek-trükkök vitaminok es azok szedése kapcsán.