OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ronaldo, Bergkamp, Modric, Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Én is épp nézem ezeket, pofám leszakad néha olyan emberek írnak ki ilyet, akik gimiben buktak
Magyar felsőoktatás azért szépen leamortizálódott.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
fogd fel úgy, hogy neked lesz munkád és normális fizetésed évtizedekig, neki meg nemZsombor írta:megy a bohockodas mikozben ma volt a vizsgaidoszak 3. napja a bme-n. dufos haverom meg mar mult heten vegzett, 40 kreditet rantott negyes otosokkel. ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni.Dupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.

megy a bohockodas mikozben ma volt a vizsgaidoszak 3. napja a bme-n. dufos haverom meg mar mult heten vegzett, 40 kreditet rantott negyes otosokkel. ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni.Dupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt hittem csak a habi sulikban végeznek az emberek ilyen hamar, de most írta ki egy Corvinusos haverom, aki mellesleg egyszerre tanul két szakon, hogy vizsgaidőszak kipipálva
Nekem még van 5 vizsgám

- L.Miki
- Kapcsolat:
Na ja a neheze nekem is csak ezutan kovetkezik. A multheten harmat letudtunk, de jovoheten var ram ketto vizsga, majd ket het mulva ujra ket vizsga.h3x0r írta:Ne is mondd, nekem csak juni 10-en kezdodikDupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.

2014: La decima
2016: La Undécimo
2017: La Duodécima
2018 - La Decimotercera
Gracias Zinedine Zidane, Gracias!!
2018 - La Decimotercera

- h3x0r
Ne is mondd, nekem csak juni 10-en kezdodikDupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.
". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- L.Miki
- Kapcsolat:
Most képzeld már el, hogy milyen világot élnénk, ha nem kötnének bele semmibe?!Remy írta:Géci írta:Ki ez az őshüllő a Fiestában!?de ő is a hosszabbítással jön
MINDIG lesz valami, amibe belekötnek. MINDIG.

2014: La decima
2018 - La Decimotercera
2018 - La Decimotercera

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Géci írta:Ki ez az őshüllő a Fiestában!?

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
- volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Mire elmondta, kapcsolták a Duna TV-t ha értitek :ĐGéci írta:Mire elmondta, gondolom megbánta
Lakótársam nagyapja atletico szurkoló. A 90. percbnen felhívta az unokáját örömködni hogy BL-győztes a szeretett csapata.![]()
big joke, hatalmas vicc
"Aki el akarja hagyni a Real Madridot, tudja hol a kijárat." - Santiago Bernabéu
"Aki el akarja hagyni a Real Madridot, tudja hol a kijárat." - Santiago Bernabéu
- Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mire elmondta, gondolom megbántaPipita írta:Lakótársam nagyapja atletico szurkoló. A 90. percbnen felhívta az unokáját örömködni hogy BL-győztes a szeretett csapata.Apósom kikapcsolta a tv-t a 91.percnél![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Lakótársam nagyapja atletico szurkoló. A 90. percbnen felhívta az unokáját örömködni hogy BL-győztes a szeretett csapata.Apósom kikapcsolta a tv-t a 91.percnél![]()
![]()
![]()
![]()

"Voltam, és még leszek önmagam paródiája."
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"
hijos de putas, antimadridistas. fuera!
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"
hijos de putas, antimadridistas. fuera!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Volt valaki a Football Factorban és kipróbálta a Nike Magista pályát? Napi legjobb eredményt elérő egy lasztit, a heti pedig egy cipőt kap. Ha nem kell hozzá nagy dribli, akkor lehet elnézek

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
mozzillában jobb klikk, kép megtekintése és mentedNyílván én vagyok a béna, de realmadrid.com-ról,hogy a gyászba tudok képeket letölteni a galériákból? jobbklik mentés másként-et használva csak weblapot akarja lementeni.![]()
- ___Samy___
Jobb klikk, tulajdonsagok, bal oldalt meg lesz egy link, amit ha megnyitsz uj lapon, le tudod menteni
De lehet mar rosszul emlekszem, ha gep elott lennek, most tudnam
De lehet mar rosszul emlekszem, ha gep elott lennek, most tudnam
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nyílván én vagyok a béna, de realmadrid.com-ról,hogy a gyászba tudok képeket letölteni a galériákból? jobbklik mentés másként-et használva csak weblapot akarja lementeni.

Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams