Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
swfan

Re: Politika

HozzászólásSzerző: swfan » Ma, 10:25

ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis. :fpalm:
Én szoktam redditezni, de nem tapasztaltam ilyet a nem politikai témájú subokon.

De r/hungary-n, ami túlnyomóan politika, ott se nagyon van szó Trumpról, max arról, hogy amit az oroszokról mondott, az full az ellentéte annak, amit Viktorunk mond.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » Ma, 0:31

Ami a Boys 4.évadába volt az most tiszta Amerika :lol: Musk és Trump bármit csinál éljeneznek az emberek..
Várható is volt, most jobbra leng ki az inga, pár év és balra fog megint.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » Ma, 0:19

ikarus93 írta:
Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználói :) A redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.

Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.
Mindkét amerikai nagypárt elk*rvulását szomorúan követem, egyikkel sem tudok azonosulni, de ami a The Boys sorozat reddit csoportjában lement, miközben erős neorepublikénus és szőke Torgyán kritikát vonultatott fel a sorozat, na az "hatalmas" volt. Ott leütközött a sorozat elfajzott propagandája a woke hallgatósággal, megnézném, most mi van ott.

Hozzáteszem, imádom a sorozatot. Nem azért említem, mert mérvadó lenne a csoport, csak a magyar sub-on kívül ez az egyetlen, amit hosszú ideig nagy figyelemmel követtem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » Ma, 0:14

Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználói :) A redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.

Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » Ma, 0:12

ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis. :fpalm:
Nincsenek egálban a különböző platformokon szerzett tapasztalataim, de eddigi karrierem során ezekre a megállapításokra jutottam.

Reddit: döntően lipsi
Face és Insta: jobbos (a kommentszekciók alapján biztosan)
X: szélsőjobbos (legalábbis Musk térhódítása óta biztosan, elég benézni Orbán és MP kommentszekcióiba, mondjuk utóbbi csak egy replika-fiók)
YouTube: ez kb. annyira független, amennyire csak lehet, az adott videótól függ.
Tiktok: ezt nem tudom, nem támogatom az instant agyrohasztást.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » Tegnap, 23:59

Ferni 0-24ben. Itt releváns választ csak ő tud adni.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » Tegnap, 23:59

Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználói :) A redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » Tegnap, 23:46

Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis. :fpalm:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » Tegnap, 16:30

egyreszt bulvar de sokkal inkabb politika :D

hajdu peter a telexnel

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » Tegnap, 11:02

1madridista írta:
M1Ö írta:

Nem is olyan rég az egész országot fenyegették azzal, hogy jön az atom. Nem azt mondom, hogy ők állnak emögött, de nem kell hozzá debilség, hogy kinézzem belőlük.
Szlovakia es bulgaria is kapott ilyet elozo heten... azok is ok voltak akkor?

Az elozmenyek ismereteben szerintem kell hozza debilseg h ezt is rajuk fogd...

Mas kerdes h mp alhire egybol eszukbe jutott (talan jogosan) de az h netanyahut meghivtak nyilvanosan az nem noveli a terrorveszelyt :lol:
:fpalm: Ők voltak, igen!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 24., péntek 21:22

kiserik írta: Hát, ha már kapom a downvote-okat, akkor legyen itt egy kis szösszenet a WHO ténykedéséről a Covid járvány alatt: https://www.facebook.com/tamas.letoha/v ... 7S9Ucbxw6v

Egyébként, ha már a múltkor feljött, én azon is elgondolkodtam, hogy, ha már a szakemberek is annó azt mondták, hogy mindent jól csináltunk, miért pont Rusvai volt ez egyik ilyen megmondó szakember? Nem lebecsülve tudását és munkásságát, de mégiscsak egy állatorvosról van szó :hmmm:
https://mta.hu/koztestuleti_tagok?PersonId=14486

Szakterület
állatorvosi járványtan, állatorvosi patológia, fertőző betegségek, virológia

A Covid egyébként állatról került át az emberre - persze tóthlaca szerint gondolom mesterségesen kitenyésztett vírus :D

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 24., péntek 20:41

Nutraceutical termekeket arul, biztos nem sarlatan az emberunk.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 24., péntek 16:16

Hát, ha már kapom a downvote-okat, akkor legyen itt egy kis szösszenet a WHO ténykedéséről a Covid járvány alatt: https://www.facebook.com/tamas.letoha/v ... 7S9Ucbxw6v

Egyébként, ha már a múltkor feljött, én azon is elgondolkodtam, hogy, ha már a szakemberek is annó azt mondták, hogy mindent jól csináltunk, miért pont Rusvai volt ez egyik ilyen megmondó szakember? Nem lebecsülve tudását és munkásságát, de mégiscsak egy állatorvosról van szó :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. január 24., péntek 14:22

kiserik írta: Nem árulok zsákbamacskát, Toroczkai videó lesz >:] :mrgreen:
Nem árulok zsákbamacskát, jár a downvote, de értékelem hogy legalább a kattintástól megkíméltél :agree: :mrgreen: annyira, hogy még az upvote is eszembe jutott, de aztán csak toroczkai linkről volt szó, mindennek van határa :mrgreen:

House of Cards-ot néztetek? Nekem a tanár - tüntetéses jelenetek ugrottak be. Igyekszem távoltartani magam a konteóktól, de engem se lepne meg, ha piszkos politikai eszközökhöz folyamodna a fidesz.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 13:53

kiserik írta: Pedig az orosz munkatársnőre nagy hangsúlyt fektettem volna
Sem én, sem pedig te nem vagyunk az esete :D

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 24., péntek 13:46

h3x0r írta:
kiserik írta: Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt.
Nekem is eszembe jutott a mi hazánk, de így, hogy még kiserik se tudta őket kizárni, lehet nem is olyan nagy hülyeség. :mrgreen:
Köszi, köszi, itt a nagy események között, nem tudtam, hogy visszakanyarodni Csenyétére, de ez megteszi :mrgreen:
halamadrid írta:
'shutterisland írta: kozbe egyre tobb cigany lesz tiszas igy eye test alapjan. :D

lattam roma tisza szigetek alakulnak, lattam tiszas csoportokban kommenteket/bejegyzeseket is.

azert ezt pl nem lattam jonni. :mrgreen:
Csenyéte 26-os adataira leszek kíváncsi, ahol 2024 júniusában 228 szavazatból 224 ment a Fideszre (98,5%, tehét negyvenkilenc-ötvened :mrgreen: ), 2 DK-MSZP, 1-1 MEMO és Jobbik, 0 Tisza! Ugye ez az ország legszegényebb települése, voltak is a tiszások ajándékozni. A videó is nagyon durva, rendesen ugrottak szegény emberek: https://www.youtube.com/watch?v=R0Ito1yeOTg&t=5s

A határon túli helyekre is elindul szerintem még idén, na ott mennyire szorulhat vissza a 22-es 94%. Mondjuk egyesek azt javasolják, hogy óvakodjon Székelyföldtől, mert ott vannak csak az igazi szellemi gyarmatosított fideszesek.
Csenyéte itt van nem messze. Tudnék mit mesélni. Most inkább egy olyan videót hozok, ahol érdekes leplek hullanak le a Fideszről a cigány szavazatok megvásárlásával kapcsolatosan. Nem árulok zsákbamacskát, Toroczkai videó lesz >:] :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?v=hcu-jRobOXE
nuevo_ericco írta:
kiserik írta:Lehet megírom és elküldöm privátban
Nem kell, inkább fektesd hasznosabb dolgokba az időt és az energiádat :mrgreen:

Pedig az orosz munkatársnőre nagy hangsúlyt fektettem volna :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 24., péntek 13:33

kiserik írta: Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt.
Nekem is eszembe jutott a mi hazánk, de így, hogy még kiserik se tudta őket kizárni, lehet nem is olyan nagy hülyeség. :mrgreen:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 13:21

csababarca írta: Az jó azért megint, hogy a torrentezés, meg majdnem 300 iskolához kiküldött fenyegető levél egy kalap alá van véve
Én értem mit akart mondani ezzel, hogy konteó bármiből gyártható. Viszont az nem konteó, ha van egy vita, jelen esetben, hogy a Fidesz is állhat mögötte, erre valaki írja, hogy nem, mert ez és az, és aztán erre jön a reakció, hogy ezek még mindig nem kizáró okok. Ez egy sima vita, érvekkel, ellenérvekkel.

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. január 24., péntek 13:16

Nem állítom, hogy a Fidesz intézte ez, sőt egészen biztos, hogy nem. Még ha ők is találták ki, akkora barmok nem lehetnek, hogy ez vissza vezethető legyen rájuk.
Arról viszont érdemes gondolkozni, hogy az utóbbi 4-5 évben minden probléma, amit hatásosan tudott kezelni a Fidesz, azt maga kreálta. Továbbra sem állítom, hogy ők intézték, ennél többet nézek ki belőlük, de a közelmúlt tapasztalata az, hogy igazi problémát nem tudnak megoldani.
Az ázsiai termelési modellre állt országok szoktak hasonlókkal hatalmat megszilárdítani, több FÁK országban történt ilyen az elmúlt 30 évben, hidegháborúban Latin-Amerikában, stb.
Egyébként 2007-2009 között rettentően sokszor történt bomba riadó a BP-i nagyobb plazákban. A diákoknak meg egy jó vicc, lógás az egész, őket aztán nem kell félteni ettől.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 24., péntek 13:16

Az jó azért megint, hogy a torrentezés, meg majdnem 300 iskolához kiküldött fenyegető levél egy kalap alá van véve . :roll:

Gondolom ha azt hozták volna le, hogy amerikai szerverről lévő email címről jöttek, akkor egész más lenne ebben is a narratívád, Toroczkai meg már dühöngene, blackrockozna :)

Egyébként valóban semmit nem jelent, de se az oroszoktól, se az amcsiktól nem áll távol a destabilizációs gyakorlat, bármelyikből kinézem ezt, plusz Kína is ugyanez.

Egyik kutya másik eb.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: