Pár azért megakad közte, de ami a szomorú, hogy már kb törvényesen korruptak, úgy alakítottak ki mindent, szóval ezt megfogni tényleg nehéz lesz.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 9., szerda 19:08
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 9., szerda 18:51
Ne haragudj, de ez nagyon komolytalan.illgner írta:Hitvita, R24-gyel értek egyet, nem állok egyik oldalon sem. Csak éppen veletek szemben nem veszem készpénznek sem Márki, sem Gyurcsány, sem Hadházy, sem egyik ellenzéki bohóc szavát sem. Hát persze, mindennap talál egy csomó korrupciós esetet, csak azok a fránya ügyészek nem hajlandók értékelni az igyekezetét. Amit tudunk, hogy jelenleg jól-rosszul, de működik az ország. Ha ezek átveszik a hatalmat, lesz itt olyan káosz, hogy a szavazóik fogják a legjobban megszívni, de mi legalább figyelmeztettük őket.Pipita írta:
Hát most erre mit lehet mondani a NER 12. évében? Nagyon aranyos vagy mindenesetre.![]()
Dobjuk be a vagyonnyilatkozatokat is, gondolom azok is tök hitelesek és az hazudik, aki nem hisz a papírra vetett tényeknek
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 9., szerda 18:45
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 9., szerda 18:40
Hitvita, R24-gyel értek egyet, nem állok egyik oldalon sem. Csak éppen veletek szemben nem veszem készpénznek sem Márki, sem Gyurcsány, sem Hadházy, sem egyik ellenzéki bohóc szavát sem. Hát persze, mindennap talál egy csomó korrupciós esetet, csak azok a fránya ügyészek nem hajlandók értékelni az igyekezetét. Amit tudunk, hogy jelenleg jól-rosszul, de működik az ország. Ha ezek átveszik a hatalmat, lesz itt olyan káosz, hogy a szavazóik fogják a legjobban megszívni, de mi legalább figyelmeztettük őket.Pipita írta:Hát most erre mit lehet mondani a NER 12. évében? Nagyon aranyos vagy mindenesetre.illgner írta:
Arról majd az arra hivatott hatóságok fognak dönteni.![]()
Dobjuk be a vagyonnyilatkozatokat is, gondolom azok is tök hitelesek és az hazudik, aki nem hisz a papírra vetett tényeknek
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 9., szerda 18:31
Persze mert a lobbysták főképp érveléssel érnek el sikereket. Ne áltassuk magunkat, se egymást. Nyilván van korrekt lobby is ezért nem azt mondtam hogy a két fogalom = , csak éppen mikor mondjuk jön egy Bige vagy Lölő vagy akárki és azt mondja gyerek adok neked x millió-t a kampányodra, akkor az bizony az én szememben burkolt korrupció. Mert nem önzetlenűl és feltételek nélkül adja. Az a politikus aki meg elfogadja ezt a támogatást az tudja milyen következményekkel fog ez járni. Gyöngyök és disznók ugyebár.CS0ki írta:Professore írta:
Ok. Lobby az kvázi a korrupció szalonképes megnevezése. Pont ezért mondtam hogy reménytelen az egész úgy ahogy van.
Nem az...A lobbi teljesen szabályos. Kb fórumozás közben is azt csinálod, elmondo a véleményed, esetleg próbálod meggyőzni a többieket, hogy ők is úgy gondolják. Az rohadtul nem korrupció. Ha fizetsz valamiért, hogy úgy legyen, mert azt mondtad, az meg nem lobbi, hanem korrupció.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 9., szerda 18:28
Az kb 10-90 százalékot jelentenereeed_ati írta:Elég, ha megnézitek, hogy a legutóbbi felvonulásra melyik oldalnak hogyan sikerült mozgósítania.. Hasonló arányokat várok majd a szavazáson is..géza írta: Ha a Fidesz nyer, nekem is ez lesz az utolso.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 9., szerda 18:07
Szerintem esély sincsen másik alternatívára.géza írta: Ha a Fidesz nyer, nekem is ez lesz az utolso.
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. február 9., szerda 18:06
így vagyok bármilyen jobboldali dologgal, köztük MZP-vel, kb a fidesz, csak kevesebb korrupcióval, köszönöm, abból nem kérek, attól csak a jobbereknek lesz jobb, nem az országnak....Swineherd írta:Nyilván nem sokan (dehogynem), de azért vagyunk néhányan úgy, hogy a balosokra akkor sem szavaznánk, hogyha Hadházy személyesen hozná elénk a korrupciómentes Magyarország történelmi térképét aranyba öntve. Mert van családi tapasztalásunk, emlékszünk rá, hogy mit csináltak, és nem kérünk belőle, meg egyéb reakciós dolgok...Dupla D írta: Fel lehet úgyis fogni a választást azoknak, akik nem akarnak elmenni szavazni, hogy lehet választani a fék nélküli kétharmados kormányzás, vagy a valamivel korlátoltabb feles többséges kormányzás között, mert jelenleg úgy néz ki, hogy ez lesz inkább a valós kérdés.
A kutyák nem vehetőek komolyan, a mihazánk sem.
Mi hova szavazzunk?
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 9., szerda 18:01
Nyilván nem sokan (dehogynem), de azért vagyunk néhányan úgy, hogy a balosokra akkor sem szavaznánk, hogyha Hadházy személyesen hozná elénk a korrupciómentes Magyarország történelmi térképét aranyba öntve. Mert van családi tapasztalásunk, emlékszünk rá, hogy mit csináltak, és nem kérünk belőle, meg egyéb reakciós dolgok...Dupla D írta: Fel lehet úgyis fogni a választást azoknak, akik nem akarnak elmenni szavazni, hogy lehet választani a fék nélküli kétharmados kormányzás, vagy a valamivel korlátoltabb feles többséges kormányzás között, mert jelenleg úgy néz ki, hogy ez lesz inkább a valós kérdés.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 9., szerda 17:42
Professore írta:kierkegaard írta:
Persze de ez tök normális jelenség. A lobbisták adnak pénzt hogy te majd a jövőben adj valamit. ez továbbra is mindenhol így van.
Volt még MZP-vel egy riport hogy mi a véleménye arról hogy lázár v akárki a haverjait ülteti be bizonyos pozikba. Mondta, hogy őt ez nem zavarja...teljesen természetes, neki is dolgozik haver/rokon x helyen benyomva
Bige lászló témában pedig két nagyon érdekes cikk van:
https://444.hu/2021/12/16/a-lazar-janos ... ent-az-ara
https://444.hu/2022/02/08/24hu-meszaros ... -laszlotol
Biztos ezt várta el a pénztől: https://444.hu/2022/02/08/marki-zay-nem ... -lorincnek
Ok. Lobby az kvázi a korrupció szalonképes megnevezése. Pont ezért mondtam hogy reménytelen az egész úgy ahogy van.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 9., szerda 17:30
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 9., szerda 17:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 9., szerda 16:51
Nincs érdekemben megtenni.h3x0r írta:Teljes mertekben igazad van, mindkettot jol pofan kene verni es elzavarni oket az anyjukba. De te sem teszed meg, hanem szep csedben elsetalsz (nem messz el szavazni) masik 2 es fel millio emberrel egyutt.Realista24 írta:
Félreértesz. Én egyik párt oldalán sem állok, sosem álltam. Le se szarom, nem szavazok, nincs kire.
Sanyit és Bélát is pofánverem bytheway.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 9., szerda 16:27
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 9., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 9., szerda 15:57
Közben már jött egy komment annak aki kér egy linket, hogy "ne kéregessen linket, mert hogy ne itt korrepetálja az idiótákat, ha nem hiszi el menjen el"
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 9., szerda 15:00
Teljes mertekben igazad van, mindkettot jol pofan kene verni es elzavarni oket az anyjukba. De te sem teszed meg, hanem szep csedben elsetalsz (nem messz el szavazni) masik 2 es fel millio emberrel egyutt.Realista24 írta:Félreértesz. Én egyik párt oldalán sem állok, sosem álltam. Le se szarom, nem szavazok, nincs kire.M1Ö írta:
Ja, hát jó! Akkor csak így tovább, végülis igazatok van, úgyis lop mindenki.
Akkor egy másik példa. Van 100.000 forintod. Abból Sanyi 40.000-et venne el, Béla meg 10.000-et. A te logikád alapján mindegy, mert "úgyis szaros leszel". Értem én, hogy mit mondtok, de ne engedjétek már el ennyivel, hogy há' a Ferkó is lopott.![]()
Sanyit és Bélát is pofánverem bytheway.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 9., szerda 14:46
Szerintem senkinek sem a korrupciorol van baja, mert abban mindenki egyetert hogy mindenhol van es mivel emberek leszunk minden szinten is van. A lenyeg a merteken van. Ha te mindennap cigizel akkor biztosan szetbaszod a verkeringesed eleg hamar. Ha csak havi 1x akkor biztos nem lesz verrogod.Professore írta:
Nézd nem akarok vitázni mert nincs értelme. Onnan indult az egész hogy a korrupció rossz és fel kell lépni ellene. Ezzel maximálisan egyetértek. Majd azt mondtam hogy ez utópisztikus küldetés mert olyan rendszer szerint működik a világ hogy kódolva van a korrupció. Erre mondtam hogy elcseszett az egész.
Egy dolog ha magán emberek között megy ez. Viszont ha pénzért/támogatásért előnyt élvez valaki/cég a hatalom részéről pláne ha közpénzek is érintettek az már más kávéház. Az esélyegyenlőség csorbulásáról van szó.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 9., szerda 14:42
A beveteleink egy reszet bedobjuk a kozosbe, majd megbizunk vele valakit, hogy ebbol a penzbol aszfaltozza le az utcat, legyen kozvilagitas, munkahely, a mi erdekeinket, jogainkat kepviselje. Cserebe kap egy egesz jo kis fizetest. Majd jon a ceg vezeto milliardos, otszor annyit ad neki, hogy ne az emberek javara dontson, hanem inkabb az overe. Ez mi, ha nem korrupcio? Ja, hogy adtunk neki egy szep elnevezest?kierkegaard írta:Ezt nem egeszen ertem. Ez szerinted hol nem tortenik meg barhol a vilagban? De meg atlagos emberek kozott. En adok vagy teszek valamit, hogy majd visszavarjak valamit.Professore írta: Ok. Lobby az kvázi a korrupció szalonképes megnevezése. Pont ezért mondtam hogy reménytelen az egész úgy ahogy van.
Ezt lehet egeszseges szinten is uzni. Mindig mindemben a mertek a fontos
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 9., szerda 14:40
Nézd nem akarok vitázni mert nincs értelme. Onnan indult az egész hogy a korrupció rossz és fel kell lépni ellene. Ezzel maximálisan egyetértek. Majd azt mondtam hogy ez utópisztikus küldetés mert olyan rendszer szerint működik a világ hogy kódolva van a korrupció. Erre mondtam hogy elcseszett az egész.kierkegaard írta:Ezt nem egeszen ertem. Ez szerinted hol nem tortenik meg barhol a vilagban? De meg atlagos emberek kozott. En adok vagy teszek valamit, hogy majd visszavarjak valamit.Professore írta:
Ezt lehet egeszseges szinten is uzni. Mindig mindemben a mertek a fontos
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég
© 2011-2020 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem
Ügynökségi hirdetési képviselet: Infinety Group
Cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 3/B.
Telefon: 06 1 326 0065
Email: [email protected]
www.infinety.hu