Politika
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: Politika
MZP Jézusnak képzeli magát, Orbán meg Gandalfnak.
"Jöttünkre 50 nap múlva, jobboldalról számítsatok!"
"Jöttünkre 50 nap múlva, jobboldalról számítsatok!"
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jogos.Pipita írta:https://a.te.ervelesi.hibad.hu/te-issander írta: Persze a masik oldalrol senki nem mond rosszat a fideszesekre.... most igy hirtelen az jutott eszembe amikor Babgonetol kerdeztek hogy miert van ilyen sok fideszes, erre o: sok a patkany Magyarorszagon.
Ezzel persze semmi baj nincs![]()

Amire utalni szerettem volna az az hogy amikor a Fidesz allit valamit akkor azt az ellenzeki kikéri maganak, termeszetesen sokszor jogosan, de az ellenzek is nagyon sokszor mond dolgokat a fideszesekrol amit a fideszesek is joggal kernek ki maguknak. A legnagyobb bajt abba latom hogy nagyon sok ember ezeket nem tudja kezelni es csak az egyik oldal erdekeit tartja szemelott.
Nem lattam a teljes OV beszedet, igy ebbe nem tudok konkretumot mondani, de az biztos hogy OV-nak az egesz magyarsagot kepviselnie kell mintahogy minden miniszterelnoknek az egesz orszag erdekeit kell szemelott tartania (macron nyilatkozatt is ilyen volt nemreg), es nem fordulhat elo olyan hogy azert mert valaki nem azokat az ertekeket tartja fontosnak mint o, emiatt kirekesztik vagy barmifele inzultus erje. Szemely szerint en ilyenrol nemtudok.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Igen, tudom, en is szoktam nezni, na de ez mennyire uti az az emberek ingerkuszobet? Elvileg nagyjabol 3m embert kellene megszolitania, ehelyett a mainstream mediaba a buzizos mondatok jutnak el. Nem a szemelyet szidom, inkabb a komplett kampanystabjat - ha van egyaltalan ilyen.ferni írta: Napi több óra élőbeszédet nyomat MZP, heti több élő bejelentkezései vannak, interjúk stb
Menj fel a youtube csatornájára mennyi mennyiségű anyag van ott meg amit streameltek élőben az ország több városában. Rengeteg bakker.
Nincs 2 honap se a valasztasokig es a Fidesz csak most fogja begyujtani a raketakat. Az ellenzeki partok maximum szoban allnak MZP mogott, valojaban meg boven megelegszenek a parttamogatasokkal. Nincs semmilyen tema, amivel lehetne kampanyolni, kiveve a NoOrbant es a buzizast. Hat ez aztan ellenzeki teljesitmeny.
Onnan lehet tudni, hogy ki akar tenyleg valtozast, hogy amint elorelep, mindket oldal elkezdi tamadni.kierkegaard írta: Szoval szerintem az mzp, puzser, vona fele szemelyekben van a jovo. Marmint a gondolkodasukban. Ez a jobbozas, balozas semmit se er
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
https://a.te.ervelesi.hibad.hu/te-issander írta: Persze a masik oldalrol senki nem mond rosszat a fideszesekre.... most igy hirtelen az jutott eszembe amikor Babgonetol kerdeztek hogy miert van ilyen sok fideszes, erre o: sok a patkany Magyarorszagon.
"Értelem? Minek?" - Remy, 2023.02.11. 10:15, Mozi, filmek
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Az egyik egy idióta, akit ki is tettek a pártból, a másik meg egy 16 évet hatalmon lévő miniszterelnök, hívei szerint a 21. század egyik ha nem a legnagyobb kaliberű és hatású politikusa világszerte.sander írta:
Persze a masik oldalrol senki nem mond rosszat a fideszesekre.... most igy hirtelen az jutott eszembe amikor Babgonetol kerdeztek hogy miert van ilyen sok fideszes, erre o: sok a patkany Magyarorszagon.
Bangónénál nem is számíthatsz többre, Vitya meg nem így indult. Feri szépen kitanította 2006 körül.
-
Mar hogyne lenne gond bangoneval? Vilagi kreten a haverjaival egyutt. Az mszpnek es dknak sincs helye.
Amikor volt a fopolgarmesteri szavazas, akkor a xi keruleti kepviselo barabas richard (pm) bekopogott a kornyeken, hozzank is jott.
Elkezdte tolni a fidesz ellenes propagandat. Rakerdeztem, hogy kitol is van. Aztan elmondtam a velemenyemet, hogy ez nem egy objektiv allaspont es a kedvenc partjai is tele vannak korrupt emberekkel, szoval koszonom de nem erdekel a mondanivaloja.
Szoval szerintem az mzp, puzser, vona fele szemelyekben van a jovo. Marmint a gondolkodasukban. Ez a jobbozas, balozas semmit se er
Amikor volt a fopolgarmesteri szavazas, akkor a xi keruleti kepviselo barabas richard (pm) bekopogott a kornyeken, hozzank is jott.
Elkezdte tolni a fidesz ellenes propagandat. Rakerdeztem, hogy kitol is van. Aztan elmondtam a velemenyemet, hogy ez nem egy objektiv allaspont es a kedvenc partjai is tele vannak korrupt emberekkel, szoval koszonom de nem erdekel a mondanivaloja.
Szoval szerintem az mzp, puzser, vona fele szemelyekben van a jovo. Marmint a gondolkodasukban. Ez a jobbozas, balozas semmit se er
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Dehogynem, szerencsére ki is basztak az mszp-ből. Sokkal előbb kellett volna.sander írta:csababarca írta: Szerencsére Vitya beszédeiben ráerősít, hogy a magyarok nagy részének hol a helye. Mi vagyunk a balsors szerinte, persze aranyosan hozzátette, hogy azért a nemzet része vagyunk.
Elegáns.
Komoly uszítást tolt, de hát kit érdekel, mehet a kétharmad, meg "egységben a nemzet" dumák, Novák Katalinnal az élen.
Rég volt ennyire polarizálva a nemzet, fideszesek=nemzet, magyarság.
többiek: balsors, sorosügynökök, magyarellenesek.
Szóval én a vezérlőfejedelem szemében jóval kevesebbet érek, nem vagyok magyar, max a magyarság balsorsa.
Imádjátok és hódoljatok neki továbbra is![]()
Persze a masik oldalrol senki nem mond rosszat a fideszesekre.... most igy hirtelen az jutott eszembe amikor Babgonetol kerdeztek hogy miert van ilyen sok fideszes, erre o: sok a patkany Magyarorszagon.

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
csababarca írta: Szerencsére Vitya beszédeiben ráerősít, hogy a magyarok nagy részének hol a helye. Mi vagyunk a balsors szerinte, persze aranyosan hozzátette, hogy azért a nemzet része vagyunk.
Elegáns.
Komoly uszítást tolt, de hát kit érdekel, mehet a kétharmad, meg "egységben a nemzet" dumák, Novák Katalinnal az élen.
Szóval én a vezérlőfejedelem szemében jóval kevesebbet érek, nem vagyok magyar, max a magyarság balsorsa.
Imádjátok és hódoljatok neki továbbra is :)
Ezzel persze semmi baj nincs :agree:
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szerencsére Vitya beszédeiben ráerősít, hogy a magyarok nagy részének hol a helye. Mi vagyunk a balsors szerinte, persze aranyosan hozzátette, hogy azért a nemzet része vagyunk.
Elegáns.
Imádjátok és hódoljatok neki továbbra is
Elegáns.
Imádjátok és hódoljatok neki továbbra is

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az éjszaka néztem, nagy stand up-os a mi Miniszterelnök Úrunk, hevesen hahotázott is a néző közönség az alfeléből. Bödőcs kutya fasza ehhez képest. Ja, vállalhatna országszerte fellépéseket -sőt még Londonban is biztos szívesen hallgatnák-, úgyis meg van szorulva anyagilag úgy hallottam.ferni írta:Vélemény Orbán beszédéről?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Nem, mert a kontextus mondat benne van. Ha nagyon ugyesek lennenek, akkor ugy kellene kivagni, hogy orban gombanak, alkoholistanak es aberaltnak nevezi az embereket es foleg a baloldalt.
Ebben van a jovo.
Ebben van a jovo.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hogy volt merszük ehhez? Kontextus nélkül mondatokat kiragadni? Ebben semmi vicces és keresztényi nincs.ferni írta: Vélemény Orbán beszédéről?
Így összevágva azért elég kemény![]()
Kajak mintha flúgos lenne.
Nem csodálom, hogy MZP is elmebetegnek tűnik mikor össze van vagdosva![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Vélemény Orbán beszédéről?
Így összevágva azért elég kemény
Nem csodálom, hogy MZP is elmebetegnek tűnik mikor össze van vagdosva
Így összevágva azért elég kemény

Nem csodálom, hogy MZP is elmebetegnek tűnik mikor össze van vagdosva

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ma este a Partizan youtubeon, ha erdekel valakit:
Fogyatékosozás, orbángáspározás, migránsozás. NEM ezekről fogjuk kérdezni vasárnap este 6-tól Márki-Zay Pétert. 7 héttel a választás napja előtt ezeknél fontosabb, hogy az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje milyen konkrét intézkedésekkel készül a kormányzásra. Nemcsak a „mit?”-re, hanem a „hogyan?”-ra is keresni fogjuk a választ – 60 percen át, élőben.
Fogyatékosozás, orbángáspározás, migránsozás. NEM ezekről fogjuk kérdezni vasárnap este 6-tól Márki-Zay Pétert. 7 héttel a választás napja előtt ezeknél fontosabb, hogy az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje milyen konkrét intézkedésekkel készül a kormányzásra. Nemcsak a „mit?”-re, hanem a „hogyan?”-ra is keresni fogjuk a választ – 60 percen át, élőben.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk az már baj, ha egy férfi arcú nőre gerjedsz.'shutterisland írta: legalabb ennyi ertelme lett volna az egesz hercehurcanak.![]()
![]()

nem komoly amúgy, nehogy mellre szívd
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
legalabb ennyi ertelme lett volna az egesz hercehurcanak.

'shutterisland írta:
jah meg egy finom varga judit home video az ordog ugyvedjetol ugye.![]()
Szegény shutter össze fog törni mikor ezt elolvassareddit írta:A Varga Juditos botránynál ne várjatok sokra, március elején érkezik és nem nagy durranás.
Régen kosarazott és a csapattársakkal viccből csináltak dolgokat. Csóknál nem több.

Napi több óra élőbeszédet nyomat MZP, heti több élő bejelentkezései vannak, interjúk stb
Menj fel a youtube csatornájára mennyi mennyiségű anyag van ott meg amit streameltek élőben az ország több városában. Rengeteg bakker.
Bohárka meg a többi meg követi azt ha egyszer valami érdekeset mond a napi több száz kilométer utazás után és napi több óra beszéde alatt, amit fene tudja mióta csinál megy fel facebookra azt megy a médiahadjárat.
Azt mikor MZP felkérdezte Bohárkát pl a Tatabányai fórumon pár napja, még meg is tapsoltatta azt a bohócot, az csak ott makogott magában miért nem áll ki MZPvel vitázni
De szép volt. Ezek bezzeg nem kerülnek fel
Bohárka meg a többi meg követi azt ha egyszer valami érdekeset mond a napi több száz kilométer utazás után és napi több óra beszéde alatt, amit fene tudja mióta csinál megy fel facebookra azt megy a médiahadjárat.
Azt mikor MZP felkérdezte Bohárkát pl a Tatabányai fórumon pár napja, még meg is tapsoltatta azt a bohócot, az csak ott makogott magában miért nem áll ki MZPvel vitázni

- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Hiába beszél 1500 más dologról, úgyis ezeket az egy mondatokat ragadja ki az összes média ellenzékestül mindenestül. Nyilván jobban járna, ha kimaradnának ezek a mondatai, de szerintem teljesen mindegy VALAMIT úgyis találnának. Legalább az ellenzéki média ne ezekbe állna bele, de hát nyilván ezzel adják el a szarjukat.Marky írta:Ki a retkes loszerszamot erdekel ez? Miert ezzel kell kampanyolni? Megint arrol fog menni a diskurzus, hogy ki a buzi ki nem, mikozben a lenyegi szakpolitikai kerdesekrol es az elkovetkezo 4 evrol semmit nem lehet hallani.'shutterisland írta: mzp : " 3 meleg kormanytag botranyat kesziti elo egy blog"
meg a vegen kiderul, o az ordog ugyvedje fb page is.![]()
Halkan megjegyzem, szerintem a partok kialltak MZP mogul. Nekik kellene tematizalni a kozvelemenyt, ehelyett annyi telik toluk, hogy a listas helyeken verekednek es a trollhadsereguket a Kutyapartra kuldik. Igy lofasz lesz, nem kormanyvaltas.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ki a retkes loszerszamot erdekel ez? Miert ezzel kell kampanyolni? Megint arrol fog menni a diskurzus, hogy ki a buzi ki nem, mikozben a lenyegi szakpolitikai kerdesekrol es az elkovetkezo 4 evrol semmit nem lehet hallani.'shutterisland írta: mzp : " 3 meleg kormanytag botranyat kesziti elo egy blog"
meg a vegen kiderul, o az ordog ugyvedje fb page is.![]()
Halkan megjegyzem, szerintem a partok kialltak MZP mogul. Nekik kellene tematizalni a kozvelemenyt, ehelyett annyi telik toluk, hogy a listas helyeken verekednek es a trollhadsereguket a Kutyapartra kuldik. Igy lofasz lesz, nem kormanyvaltas.