Csak tekerd végig a poszt alatti kommenteket és látod hogy nem fekete fehér ez a támadás sem. Igen, itt mindenki hülye, ezért reagáltam az előző posztodra, ami pedig annyit írt hogy az ukránok hülyék.füst írta:Arról szabad írni, hogy szétcsaptak Luhanszkban egy erőművet, vagy megvárjam a Reuterst?Halfkey írta: Korábbi sajtós beszélgetésre reagálva füst, jelenleg finoman szólva sem a neutrális álláspontot hozod, hanem az orosz kormánypropaganda sajtóét. A Reuters, AP helyi tudósítói és úgy bármi sajtó tweetjei alapján a groundon nem láttak ukrán lövéseket. Ettől függetlenül lehet igaza időnként a propaganda sajtónak is, lehet tüzelnek az ukránok, de minimum a kétség legyen meg benned is ahhoz hogy valóban így van-e, ne tényként közöld hogy márpedig az ukránok lőnek és támadnak.
Ami tény, és számtalan videó van róla, szakadár (vagy orosz) hadoszlopok mennek a másik irányba.
https://twitter.com/i/status/1496098337359118341
Bár nekem ez alállomásnak tűnik, nem erőműnek, de sajnos a helyzet szempontjából mindegy, lövik egymást a felek.
Scholz úr pedig nem rég mondta hogy búcsút lehet inteni az északi áramlat gázvezetéknek. Az USA jót fog keresni lng gáz eladáson, és várhatóan a földgázt követni fogja a kőolaj. Ami minket illet, hogy mivel fogják etetni a győri és kecskeméti autógyáraink termékeit, az rejtély, sajnos ezt is fel lehet majd írni a többik közé.
Mintha nem használnák az agyukat itt európában azoknak akiknek ebben a helyzetben a legjobban kellene. Egyik oldalon se. Mint az üvegtigrisben:
-Hát itt mindenki hülye?
-Itt... Mindenki.
Az én ukrán ismerőseim meg nem ezt mondták, most akkor ezt jól megbeszéltükukran ismeroseim mondtak, hogy lvivben, kijevben, mindenutt szinte mindenki oroszul beszél. ettol meg ukranok, csak nem anyanyelven beszelnek

Ukrajnában 70% anyanyelve ukrán, 30-é orosz, szakadár területekkel együtt. Beszélek én is angolul, de attól még magyar vagyok vagy mi.