azért ez már mindennek a teteje.Halfkey írta: Ez amúgy nagyon jó ötlet. Rakjuk már ki hehét gyerekvédelmi okokból![]()

dehogynem....Sose voltam Pride-on
csak nem tudsz róla

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 17., hétfő 11:35
azért ez már mindennek a teteje.Halfkey írta: Ez amúgy nagyon jó ötlet. Rakjuk már ki hehét gyerekvédelmi okokból![]()
dehogynem....Sose voltam Pride-on
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 17., hétfő 11:33
Nem kell engedelyt kerni, csak kimenni az utcara, tizezrevel, nem tudnank mit kezdeni vele.swfan írta: https://telex.hu/belfold/2025/03/17/sza ... e-betiltas
Sose voltam Pride-on, de ha lesz, most már csak azért is kimegyek.
Függetlenül attól, hogy ki mit gondol az lmbtq-jogokról, elképesztő, hogy idáig jutottunk, hogy gyakorlatilag tüntetéseket tiltanak be "gyermekvédelem" címszóval, egy EU-s országban. Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 17., hétfő 11:28
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 17., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 17., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 17., hétfő 11:08
3:48-nál az a tábla komolyan befigyel.ferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
Már ez maga akkora bűntett, ami megbocsáthatatlan
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint, már tényleg semmi igazságalapja sincsen a mondandók 85%-ának
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 17., hétfő 10:59
A különbség az, hogy az egyik oldal tehet az ország állapotáról, és nem utolsó sorban a közösből pénzeli a köpéseket már 15 éve. Hatalom felé köpni mindig menőbb, mint hatalomból lefelé.ikelemen5 írta:Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. március 17., hétfő 10:51
Az.ferni írta: Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 17., hétfő 10:40
itt legalabb attol nem kell felni hogy fideszes lesz az ember egy ido utanZack írta:Egyszer láttam egy nőt, akinek összenőtt a homlokán a szemöldöke a hajával, borzalmas látvány volt. Viszont nem tudtam nem oda nézni, érdekelt, hogy ez mégis miképpen alakulhatott így. Egyszerre voltam kíváncsi és féltem is a jelenségtől. Féltem, hogy ilyen megtörténhet emberekkel, attól is, hogy később többen lesznek ilyenek. A TLC csatorna utazik ebben, egyszerre izgat a mélység és fenyeget is, mert valóságos.nuevo_ericco írta:
Keveset jár falvakba![]()
Szerintem ezen videók sikerességeének pszichológiája hasonló lehet, mint amikor az emberek lelassítanak az autóikkal egy balesetnél bámészkodni.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. március 17., hétfő 10:35
Egyszer láttam egy nőt, akinek összenőtt a homlokán a szemöldöke a hajával, borzalmas látvány volt. Viszont nem tudtam nem oda nézni, érdekelt, hogy ez mégis miképpen alakulhatott így. Egyszerre voltam kíváncsi és féltem is a jelenségtől. Féltem, hogy ilyen megtörténhet emberekkel, attól is, hogy később többen lesznek ilyenek. A TLC csatorna utazik ebben, egyszerre izgat a mélység és fenyeget is, mert valóságos.nuevo_ericco írta:Keveset jár falvakbaRealista24 írta: Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?![]()
Szerintem ezen videók sikerességeének pszichológiája hasonló lehet, mint amikor az emberek lelassítanak az autóikkal egy balesetnél bámészkodni.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 17., hétfő 10:29
Több verzió van, esetleg egészítsetek ki:Realista24 írta:Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?ferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint, már tényleg semmi igazságalapja sincsen a mondandók 85%-ának
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 17., hétfő 10:20
Keveset jár falvakbaRealista24 írta: Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 17., hétfő 9:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 17., hétfő 9:57
Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?ferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 16., vasárnap 22:34
Pont most nézemferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 16., vasárnap 22:30
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. március 16., vasárnap 22:05
Beleestél abba a hibába, hogy Mo.-t OV.-nak hiszed. Az europaiaknak a magyarokkal semmi bajuk. OV -RAL van kurva nagy problémájuk. Ahogy eltakarodik, ez kristály tisztán fog latszodni. Aki kicsit olvas a sorok között, az most is érti.Faust írta:Az a nagy helyzet, hogy szvsz felesleges kilepni az uniobol, jelenlegi formajaban megszunik az magatol par ev mulva. Az mas kerdes, hogy barmilyen formaban is szervezodik ujra, ott mar Magyarorszag labdaba sem rughat.sebydani írta:
Ha nagy pénzt nem is tennék rá, de bízom abban, hogy nem ennyire roncs, csicska nemzet vagyunk és ez már nem megy keresztül. Ha igen, akkor viszont égni fognak a dolgok itthon.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 16., vasárnap 20:43
Egyelőre azt látom, hogy a reakciók, kommentek alapján, inkább a felháborodásról szóló megnyilvánulások vannak többségben ezeknél a posztoknál. Így, ha több emberhez jut el, abból nem következik egyenesen az, hogy a támogatásuk fog csak nőni, ha eljut még több emberhez.swfan írta:Ez nem jó taktika, ezzel az algoritmus több embernek fogja bedobni őket. A legjobb dolog teljesen ignorálni őkettibi18 írta: Én követem a fő oldalaikat, egy-két politikust, Stefi asszonyt, a pénisszakértőt. Néha még likeokat is dobok, hadd érezzék, hogy van társadalmi támogatottság a faszságnak.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 16., vasárnap 20:38
Ez nem jó taktika, ezzel az algoritmus több embernek fogja bedobni őket. A legjobb dolog teljesen ignorálni őkettibi18 írta: Én követem a fő oldalaikat, egy-két politikust, Stefi asszonyt, a pénisszakértőt. Néha még likeokat is dobok, hadd érezzék, hogy van társadalmi támogatottság a faszságnak.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem