Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-ig van érvényben.

Fidesz 2/3-ad
7
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
31
30%
Tisza 2/3-ad
8
8%
Tisza 2/3-ad nélkül
56
55%

Szavazatok száma: 102

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 17., hétfő 11:35

Halfkey írta: Ez amúgy nagyon jó ötlet. Rakjuk már ki hehét gyerekvédelmi okokból :D
azért ez már mindennek a teteje. :coffee:
Sose voltam Pride-on
dehogynem....
csak nem tudsz róla :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. március 17., hétfő 11:35-kor.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 17., hétfő 11:33

swfan írta: https://telex.hu/belfold/2025/03/17/sza ... e-betiltas

Sose voltam Pride-on, de ha lesz, most már csak azért is kimegyek.

Függetlenül attól, hogy ki mit gondol az lmbtq-jogokról, elképesztő, hogy idáig jutottunk, hogy gyakorlatilag tüntetéseket tiltanak be "gyermekvédelem" címszóval, egy EU-s országban. Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".
Nem kell engedelyt kerni, csak kimenni az utcara, tizezrevel, nem tudnank mit kezdeni vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 17., hétfő 11:28

Ez amúgy nagyon jó ötlet. Rakjuk már ki hehét gyerekvédelmi okokból :D

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 17., hétfő 11:27

https://telex.hu/belfold/2025/03/17/sza ... e-betiltas

Sose voltam Pride-on, de ha lesz, most már csak azért is kimegyek.

Függetlenül attól, hogy ki mit gondol az lmbtq-jogokról, elképesztő, hogy idáig jutottunk, hogy gyakorlatilag tüntetéseket tiltanak be "gyermekvédelem" címszóval, egy EU-s országban. Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 17., hétfő 11:22

Nekem alapvetően nincs jó előérzetem ezzel a fokozódó, agresszív kommunikációval. Tartok tőle, hogy az előttünk álló időben ez már tettlegességig fog fajulni.

Ebben mindkét politikai oldal (Fidesz és Tisza) és annak vezetői benne vannak, viszont súlyosabb, amit a támogatóik csinálnak. Az a bajom ezzel, hogy az Orbán, Menczer, Kocsis féle megnyilvánulások gyakorlatilag zöld utat adtak egymás - következmények nélküli - sértegetésére, viszont nem gondolom, hogy ennek itt a vége. Előbb utóbb el fog csattani egy pofon, előkerül egy kés és nem tudom mi a vége. Ez nem jó irány.. nagyon nem.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 17., hétfő 11:08

ferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba

Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
Már ez maga akkora bűntett, ami megbocsáthatatlan

És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint, már tényleg semmi igazságalapja sincsen a mondandók 85%-ának
3:48-nál az a tábla komolyan befigyel. :lol: :mrgreen:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 17., hétfő 10:59

ikelemen5 írta:Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra.
A különbség az, hogy az egyik oldal tehet az ország állapotáról, és nem utolsó sorban a közösből pénzeli a köpéseket már 15 éve. Hatalom felé köpni mindig menőbb, mint hatalomból lefelé.
Meg azt sem hallottam MP-től, hogy pl. sáskának nevezte volna a fideszeseket, pedig az még legalább közelebb is állna a valósághoz.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. március 17., hétfő 10:51

ferni írta: Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
Az. :ike: :shutup:
Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 17., hétfő 10:40

Zack írta:
nuevo_ericco írta:

Keveset jár falvakba :mrgreen:

Szerintem ezen videók sikerességeének pszichológiája hasonló lehet, mint amikor az emberek lelassítanak az autóikkal egy balesetnél bámészkodni.
Egyszer láttam egy nőt, akinek összenőtt a homlokán a szemöldöke a hajával, borzalmas látvány volt. Viszont nem tudtam nem oda nézni, érdekelt, hogy ez mégis miképpen alakulhatott így. Egyszerre voltam kíváncsi és féltem is a jelenségtől. Féltem, hogy ilyen megtörténhet emberekkel, attól is, hogy később többen lesznek ilyenek. A TLC csatorna utazik ebben, egyszerre izgat a mélység és fenyeget is, mert valóságos.
itt legalabb attol nem kell felni hogy fideszes lesz az ember egy ido utan :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. március 17., hétfő 10:35

nuevo_ericco írta:
Realista24 írta: Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?

Szerintem ezen videók sikerességeének pszichológiája hasonló lehet, mint amikor az emberek lelassítanak az autóikkal egy balesetnél bámészkodni.
Egyszer láttam egy nőt, akinek összenőtt a homlokán a szemöldöke a hajával, borzalmas látvány volt. Viszont nem tudtam nem oda nézni, érdekelt, hogy ez mégis miképpen alakulhatott így. Egyszerre voltam kíváncsi és féltem is a jelenségtől. Féltem, hogy ilyen megtörténhet emberekkel, attól is, hogy később többen lesznek ilyenek. A TLC csatorna utazik ebben, egyszerre izgat a mélység és fenyeget is, mert valóságos.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 17., hétfő 10:29

Realista24 írta:
ferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba

Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...

És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint, már tényleg semmi igazságalapja sincsen a mondandók 85%-ának
Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?
Több verzió van, esetleg egészítsetek ki:

- (többnyire) városi tagok nézik, mert nincs a családjukban radikális fideszes, nem ismernek olyat közelről
- adrenalin
- szekunder szégyenérzet
- abszolút apolitikus, aki a meggyőződésében való megerősítése miatt nézi meg
- hobbinevető
- őszinte gyász a roncstársadalomért
- aki a társadalmi megosztottság miatt nézi, hogy a tábor fölé emelkedjen, többnek érezze magát tőlük, miközben idiótának gondolja, esetleg dehumanizálja őket magában a kormány általi megvezetésük miatt

A rohadék Ferni teljesen biztos, hogy utóbbi miatt nézi:D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 17., hétfő 10:20

Realista24 írta: Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 17., hétfő 9:59

napi adrenalin, mint mikor rendőrös videókat nézel, ahol jogosan helyre vannak téve, mert ostobák és/vagy nem tudják a törvényt :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 17., hétfő 9:57

Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 16., vasárnap 22:34

És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint.
Pont most nézem :lol:
"Te is szabadkőműves vagy!"
"Nem, én lakatos vagyok."

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 16., vasárnap 22:30

Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 16., vasárnap 22:20

De nem fog. :mrgreen:

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. március 16., vasárnap 22:05

Faust írta:
sebydani írta:

Ha nagy pénzt nem is tennék rá, de bízom abban, hogy nem ennyire roncs, csicska nemzet vagyunk és ez már nem megy keresztül. Ha igen, akkor viszont égni fognak a dolgok itthon.
Az a nagy helyzet, hogy szvsz felesleges kilepni az uniobol, jelenlegi formajaban megszunik az magatol par ev mulva. Az mas kerdes, hogy barmilyen formaban is szervezodik ujra, ott mar Magyarorszag labdaba sem rughat.
Beleestél abba a hibába, hogy Mo.-t OV.-nak hiszed. Az europaiaknak a magyarokkal semmi bajuk. OV -RAL van kurva nagy problémájuk. Ahogy eltakarodik, ez kristály tisztán fog latszodni. Aki kicsit olvas a sorok között, az most is érti.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 16., vasárnap 20:43

swfan írta:
tibi18 írta: Én követem a fő oldalaikat, egy-két politikust, Stefi asszonyt, a pénisszakértőt. Néha még likeokat is dobok, hadd érezzék, hogy van társadalmi támogatottság a faszságnak.
Ez nem jó taktika, ezzel az algoritmus több embernek fogja bedobni őket. A legjobb dolog teljesen ignorálni őket
Egyelőre azt látom, hogy a reakciók, kommentek alapján, inkább a felháborodásról szóló megnyilvánulások vannak többségben ezeknél a posztoknál. Így, ha több emberhez jut el, abból nem következik egyenesen az, hogy a támogatásuk fog csak nőni, ha eljut még több emberhez.

De egyébként azt is értem, hogy miért mondod.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 16., vasárnap 20:38

tibi18 írta: Én követem a fő oldalaikat, egy-két politikust, Stefi asszonyt, a pénisszakértőt. Néha még likeokat is dobok, hadd érezzék, hogy van társadalmi támogatottság a faszságnak.
Ez nem jó taktika, ezzel az algoritmus több embernek fogja bedobni őket. A legjobb dolog teljesen ignorálni őket

Vissza: