Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Daredevil: Born Again
Nevetséges volt az egész. Nem tudom ki volt a forgatókönyvíró, de vonuljon vissza.
4/10
Nevetséges volt az egész. Nem tudom ki volt a forgatókönyvíró, de vonuljon vissza.
4/10
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali------------Neves
Cherki----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali------------Neves
Cherki----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Nem változott... Asszem Magyarországról kell előfizetni és (talán) magyar bankkártyával, és akkor elérhető lesz a magyar nyelv.johnny911 írta: Hello, amikor elindult az hbo max előfizettem rá, de később lemondtam, mert Szlovákiai vagyok és nem volt elérhető csak szlovák és angol szinkron. Nem tudjátok, hogy a maxal ez változott e, mert ha már elérthető a magyar szinkron újra előfizetnék rá. Kösz a választ.

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abby szerintem jobb ember, pozitívabb mint Ellie, ő miután megbosszúlta az apját lezárta a dolgot. Ellie pedig legyilkolt mindenkit körülötte, még egy terhes nőt is és miután békében élhetne a családjával, mégis inkább otthagyja őket a bosszú miatt.ferni írta: TLOU játék spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ziro4vr írta: A kiscsaj borzalmas cast, de azt sem értem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a főgenya csaj motivációját miért kellett ennyire hamar lelőni
A főgenya csaj meg sose volt főgenya, pont ez a szép az egész játékban és ezt mutatja be, hogy minden csak nézőpont kérdése, de ugye ezt is előre lelőtték, szóval az is lehet, hogy azt a hatalmas Abby utálatot akarták ezzel csökkenteni, amit kapni fog.
Abbyt azért utálja mindenki mert megölte Joelt aki mindenki kedvence volt.
- P. Krisz
Daredevil
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! A rendezők múlt heti nyilatkozata.
“There is a moment in the finale that is extraordinarily shocking on a practical effects level, and is very, very, very violent — but also, as filmmakers, incredibly exciting,”
Igazat mondtak. Akurvapicsába/spoiler]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! A rendezők múlt heti nyilatkozata.
“There is a moment in the finale that is extraordinarily shocking on a practical effects level, and is very, very, very violent — but also, as filmmakers, incredibly exciting,”
Igazat mondtak. Akurvapicsába/spoiler]

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
TLOU Part2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha csak feleannyira át tudják adni, hogy a feldolgozatlan, elnyomott, elhazudott tragédiák mennyire képesek torzítani az emberi jellemet, mennyire egy pusztító spirálba tudják rántani azt, tönkretéve amúgy stabil és erős kapcsolatokat is, mint a játék a második részben, már többet fog mondani, mint a sorozatok 80%-a.
A főszereplő csaj pedig valóban félre lett kasztingolva, pedig az első évadban még színészi képességeivel sem volt akkora baj szerintem. Gondolom, a hate, amit azóta a neten kapott sem segített. Lehet túlkompenzál vagy nem tudom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha csak feleannyira át tudják adni, hogy a feldolgozatlan, elnyomott, elhazudott tragédiák mennyire képesek torzítani az emberi jellemet, mennyire egy pusztító spirálba tudják rántani azt, tönkretéve amúgy stabil és erős kapcsolatokat is, mint a játék a második részben, már többet fog mondani, mint a sorozatok 80%-a.
A főszereplő csaj pedig valóban félre lett kasztingolva, pedig az első évadban még színészi képességeivel sem volt akkora baj szerintem. Gondolom, a hate, amit azóta a neten kapott sem segített. Lehet túlkompenzál vagy nem tudom.
TLOU játék spoiler
A főgenya csaj meg sose volt főgenya, pont ez a szép az egész játékban és ezt mutatja be, hogy minden csak nézőpont kérdése, de ugye ezt is előre lelőtték, szóval az is lehet, hogy azt a hatalmas Abby utálatot akarták ezzel csökkenteni, amit kapni fog.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye a játékban azért ütött még nagyobbat a dolog, mert semmit se tudtunk előre, nem tudtuk kik ők stb és akkora sokk volt az egész hirtelen mindenkinek hogy wtf, így is nagy kiakadás lesz, de gondolom próbálják előre enyhíteni a drámát, hogy legalább annyit tudjunk, hogy biza ott gond leszziro4vr írta: A kiscsaj borzalmas cast, de azt sem értem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a főgenya csaj motivációját miért kellett ennyire hamar lelőni
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A kiscsaj borzalmas cast, de azt sem értem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a főgenya csaj motivációját miért kellett ennyire hamar lelőni
Nem illik.
Egyszerűen nem jó a cast, első évadban még elment, de most már nagyon zavaró sajnos.
Nem hiszem el, hogy nem látták előre, hogy ez gond lesz...
Ez minden csak nem fenyegető meg ijesztő
Nem hiszem el, hogy nem látták előre, hogy ez gond lesz...
Ez minden csak nem fenyegető meg ijesztő

- P. Krisz
Sir Anthony Hopkins is autista, mégis gyütt két Oscar bácsi.
Bella esetében a színészi képességek hiánya a baj.
Bella esetében a színészi képességek hiánya a baj.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nzooli93
Ramseyrol elvileg forgatás alatt derult ki , hogy autista.P. Krisz írta: TLOU 2 E1
Béla Ramsey azt sem tudja sokszor, hogy milyen rendezvényen van. Skillek hiányát, túltolt mimikával kompenzálja. A röbbiek elég jók voltak.
Gustavo Santaolalla zenéje is remek.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jojohehetheoriginal írta:Bekem után senki se lepődött meg ezen.realbeckham írta: Egy meleg pitont adnék

Miutan elküldtem mar en is raeszmeltem, hogy hugeci....
- P. Krisz
TLOU 2 E1
Béla Ramsey azt sem tudja sokszor, hogy milyen rendezvényen van. Skillek hiányát, túltolt mimikával kompenzálja. A röbbiek elég jók voltak.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mondjuk tavaly vagy mikor jött ki egy új HP-s játék, ott nagyon messzire lőttek az eredeti sztoritól pont azért mert tudták h azt bottal sem kell megpiszkálni. Okos döntés volt.
Alapból vesztett verseny a 2 castingot összemérni az új számára, de az érhetetlen Piton castinggal még a start előtt lábon is lőtték magukat. Viszont én pont fordítva gondolom, szerintem a fő hármast nem nehélz űberelni, mert egyikük sem volt olyan hű de jó a szerepében, főleg nem a főszereplő. Számomra sokkal fontosabb h a nagyobb mellék szerepekre a megfelelő embereket találják meg és itt főleg a Dumbledore, Piton, Voldemort hármasra gondolok. A filmeknél is sokszor az volt az érzésem, hogy nem is a főszereplő hármason van a lényeg, nem visznek Ők semmit sehová.
Alapból vesztett verseny a 2 castingot összemérni az új számára, de az érhetetlen Piton castinggal még a start előtt lábon is lőtték magukat. Viszont én pont fordítva gondolom, szerintem a fő hármast nem nehélz űberelni, mert egyikük sem volt olyan hű de jó a szerepében, főleg nem a főszereplő. Számomra sokkal fontosabb h a nagyobb mellék szerepekre a megfelelő embereket találják meg és itt főleg a Dumbledore, Piton, Voldemort hármasra gondolok. A filmeknél is sokszor az volt az érzésem, hogy nem is a főszereplő hármason van a lényeg, nem visznek Ők semmit sehová.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Bekem után senki se lepődött meg ezen.realbeckham írta: Egy meleg pitont adnék
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy meleg pitont adnék
-
mert a hollywoodi irok is tudjak, hogy sokkal nagyobb kereslet van a regi, ismert sztorira. filmbol, zenebol, mindenbol csak a regi rebootolasa, remixelese, ismetlese megy. hianyzik az eredetiseg, tombol az otlettelenseg mindenhol. gyavak nem az aktualis divatot kiszolgalni, elterni a kurrens narrativatol.csababarca írta: Túl sok potenciál lehetett volna ebben a sorozatban, nem értem miért az eredetit kell rebootolni.
Akár a Roxfot megalapításának történetét el lehetett volna mesélni, akár amit említettek Voldemort felemelkedését kifuttatva Harry szüleinek haláláig...
De ők tudják.
ott van peldanak a Rings of Power. eltertek a LOTR-tol, viszont megvolt a Tolkien altal kidolgozott hatter meg alap, minden adott volt egy tok jo sorozathoz, plusz a vilag osszes penze, aztan nezd meg it hanytak ossze karakterek, tortenetmeseles es sztori szinten.
hollywood es a zeneipar szerintem doglodik az eredetiseg hianyatol, ilyen egyszeru.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Túl sok potenciál lehetett volna ebben a sorozatban, nem értem miért az eredetit kell rebootolni.
Akár a Roxfot megalapításának történetét el lehetett volna mesélni, akár amit említettek Voldemort felemelkedését kifuttatva Harry szüleinek haláláig...
De ők tudják.
De ők tudják.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- P. Krisz
James Potter eddig csak egy bully volt, most már rasszista is.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
DEI. Ha már rage-lünk, akkor pontosanlestat írta:Nem inkabb kellett ez a woke szar

Én magam részéről azért megvárom a sorozatot, de nálam is alacsonyabbról indul. Nem a fekete színész miatt, hanem mert teljesen felesleges volt rebootolni. Sokkal nagyobb a potenciál az univerzumban, mint amit az új filmek mutattak.
Nem a forgatőkönyvírókon kéne spórolni, és dőlne a zsé.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Szora sem erdemes az egesz, piton el lett baszva. Az egyik legfontosabb karakter….
Inkabb forditottak volna energiat a Voldemort elso hatalomatvetelete….hogyan haltak meg Potter szulei.
Nem inkabb kellett ez a woke szar.
Amugy JKR egyik tweetjr utan en nekem van olyan erzesem azert is akart uj HP-t hogy kicsit feledesbe meruljon a masik harom szereplo mivel hogy elegge pikkel rajul hogy betamadtak a transz tema miatt.
Inkabb forditottak volna energiat a Voldemort elso hatalomatvetelete….hogyan haltak meg Potter szulei.
Nem inkabb kellett ez a woke szar.
Amugy JKR egyik tweetjr utan en nekem van olyan erzesem azert is akart uj HP-t hogy kicsit feledesbe meruljon a masik harom szereplo mivel hogy elegge pikkel rajul hogy betamadtak a transz tema miatt.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48