Sorozatok, TV műsorok
- volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Remy írta:WTF.tubatibi írta: Attack on Titan
Az új rész megvolt Mindenkinek?
Most akkor mi?
![]()
![]()
![]()

A vége az nagyon WTF volt.
Egyébként ti magyar vagy angol felirattal nézitek?
big joke, hatalmas vicc
"Aki el akarja hagyni a Real Madridot, tudja hol a kijárat." - Santiago Bernabéu
"Aki el akarja hagyni a Real Madridot, tudja hol a kijárat." - Santiago Bernabéu
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
WTF.tubatibi írta: Attack on Titan

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
The Game
Hidegháborús kémsorozat a britektől. 6 rész, így viszonylag gyorsan lepörgethető.
Jó hangulat, fordulatok és az emberi kapcsolatok, érzelmek is szerepet kapnak, olyan jó brit módra. Nekem kifejezetten tetszett, érdemes megpróbálni, annak, akit érdekel a téma.
Hidegháborús kémsorozat a britektől. 6 rész, így viszonylag gyorsan lepörgethető.
Jó hangulat, fordulatok és az emberi kapcsolatok, érzelmek is szerepet kapnak, olyan jó brit módra. Nekem kifejezetten tetszett, érdemes megpróbálni, annak, akit érdekel a téma.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az új nincs, de egy hete értem utol a sorozatot. Hát bazd. Az elmult pár rész magasan a csúcs.

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Attack on Titan
Mekkora egy anime.
De baszottul rendben van a sztori!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akkor Eren Kruger és Eren Yeager ugyanaz a személy? Gondolom ugye a Titán formával az emlékei vándoroltak, csak ettől a két "hordozótól"(Kruger és Yeager) követjük a történetszálat és voltak korábban is "Erenek", de akkor Mikasa és Armin is titán volt még régen?
Mekkora egy anime.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akkor Eren Kruger és Eren Yeager ugyanaz a személy? Gondolom ugye a Titán formával az emlékei vándoroltak, csak ettől a két "hordozótól"(Kruger és Yeager) követjük a történetszálat és voltak korábban is "Erenek", de akkor Mikasa és Armin is titán volt még régen?
Igen, sajnos én is így vagyok a másodikkal. Nem is néztem még meg újra, de most a harmadik előtt muszáj lesz. Anno egyáltalán nem tudott megfogni. Persze magas volt a mérce az első után, de valami nagyon hiányzott belőle.
Ez a trailer amúgy most elég ütősre sikerült szerintem. Kíváncsi leszek.
Ez a trailer amúgy most elég ütősre sikerült szerintem. Kíváncsi leszek.
- Faust
- El director de fotografía
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Alonso, Ramos
Kivancsi leszek, szerintem a masodik evad a legnagyobb joindulattal is csak kozepesnek nevezheto, harmadjara nem lesz eleg, hogy a karakterek es a zene elvigye az egeszet. Szurkolok, az elsot szerettem.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
Remélem ezt már nem kell spoilerbe tenni. Szóval megint jönnek a szörnyek megszállják a fura gyereket(/kis Venom beütéssel majd a badass sráccal biztos erősebbek lesznek) és aztán a szuperhős csaj megmenti a világot a végén, amíg mindenki más szerencsétlenkedik?Sierra írta:Mi más lenne?NewZoo írta: de a story megint ugyanaz lesz mint az első két évadban? :SArra épül az egész sorozat. Nem lett lezárva, semmilyen megoldás nem született. Le kell zárni a történetet.
- Sierra
- Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano
Mi más lenne?NewZoo írta: de a story megint ugyanaz lesz mint az első két évadban? :S

Realmadrid <3
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
BEST TEAM EVER

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
A hangulat továbbra is tök jó a színészek biztos továbbra is jók lesznek de a story megint ugyanaz lesz mint az első két évadban? :STheBull6 írta: Stranger Things - Season 3 - Final trailer
- h3x0r
Wayne S01
Wayne a foszereplo srac, akinek az apja rakban meghal, de elotte rahagyott egy kocsit, amit meg regen az anyja es a szeretoje elloptak tole. Ezert Wayne elindul az uj baratnojevel, Del-el visszaszerezni az autot. Nem az a vegig vicces sorozat, sokszor inkabb abszurd, de azert vannak benne jo kis jelenetek, na meg erdekes karakterek. Aki szerette a The end of the f***ing world cimu sorozatot, annak mindenkepp ajanlom.
Wayne a foszereplo srac, akinek az apja rakban meghal, de elotte rahagyott egy kocsit, amit meg regen az anyja es a szeretoje elloptak tole. Ezert Wayne elindul az uj baratnojevel, Del-el visszaszerezni az autot. Nem az a vegig vicces sorozat, sokszor inkabb abszurd, de azert vannak benne jo kis jelenetek, na meg erdekes karakterek. Aki szerette a The end of the f***ing world cimu sorozatot, annak mindenkepp ajanlom.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Elérhető a Dark második évada a Netflixen.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- P. Krisz
Elég komolytalan indok.
Amit én olvastam, az az, hogy a Warner anyacége is akar egy saját streaming platformot, és így a DC Universe platform is megszűnhet. Ez vezetett a kaszához.
Amit én olvastam, az az, hogy a Warner anyacége is akar egy saját streaming platformot, és így a DC Universe platform is megszűnhet. Ez vezetett a kaszához.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- h3x0r
A The Hollywood Reporter utánament a Swamp Thing kaszájának, és úgy tűnik, hogy az nem az adókedvezményekkel volt kapcsolatos, hanem azzal, hogy a Warner stúdió nem akart több millió dollárt kifizetni a sorozat fizikai díszleteinek raktározásáért.Remy írta: Kaszálták a Swamp Thinget.WTF.
Bezzeg a buzi Arrow és társaik 1000 évadot is megélnek.

- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
h3x0r írta: Catch-22
Aki a Chernobyl utan sorozat nelkul maradt, annak batran ajanlom. Par nap alatt vegeztem vele, remek hangulata van.
Köszi, nekem is bejött nagyon.
Hangulatos, helyenként vicces, ahol kell, komor. A könyvet még nem olvastam, de most kedvet kaptam ahhoz is.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nincs mitRealista24 írta: Ez a Warrior nagy jóság. Köszi aki ajánlotta.![]()

most a Barry-t darálom, ez is baromi jó, HBO-s cucc. ezt is ajánlom

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a Warrior nagy jóság. Köszi aki ajánlotta.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
2 evig forgattak ezt az 5 reszt
- Sierra
- Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano
Faust írta: Ha jól emlékszem, más ukrán és lengyel(?) városokban forgattak.
wZoLee7 írta: Litvania fovarosaban vagy hol, es egy litvan szinten rbmk atomeromuben ami mar nem uzemek...aztan remelem litvaniaval nem lottem melle, de valamiert ez remlik
Igen, imdb szerint javarészt Vilniusban forgattak. Pripjaty-on látszódott egyedül, hogy az egy másik lakótelep (épületek miatt), de az atomerőmű összes külsős jelenete, meg amiket a tetőn vettek fel, az zseniális. De még a háttérben elterülő síkság meg Pripjaty folyó széles része is ott van, elképesztő tényleg.

Realmadrid <3
Navas
BEST TEAM EVER
Navas
BEST TEAM EVER