Sorozatok, TV műsorok
- volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Instagram story, fb csoportos beszélgetés. Egyiknél sem tudom mit tartalmaz, amíg nem nyitom meg. Akkor meg már késő. Te eltudod kerülni, más pedig nem.M1Ö írta:Ilyen alapon megnézhettem volna én is. Direkt kerültem itt a Madridomon is ezt a fórumot, csak feltűnő volt, hogy nagyon pörög. Gondoltam, hogy a trónok miatt. Facebook-ot meg mindenen átszaladhatsz ha nem akarod meglátni. Na mindegy. Én még semmit nem tudok a következő részről és sokkal jobb így, hogy várom, mintha már láttam volna.volt írta:Szerettem volna hétfőig várni, főleg a magyar felirat miatt, de több spoilerbe is belefutottam. Így inkább megnéztem, mielőtt az egészet lelövik számomra.
Írtátok a könyvet is. Az azért "valamennyire" más. Majd ha vége lesz a sorozatnak, neki esek a könyvnek, aztán "magamévá teszem", mert ott minden a fantáziádon múlik. Csak másabb, mintha megnézed előre levetítve az egészet.
big joke, hatalmas vicc
"Aki el akarja hagyni a Real Madridot, tudja hol a kijárat." - Santiago Bernabéu
"Aki el akarja hagyni a Real Madridot, tudja hol a kijárat." - Santiago Bernabéu
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ilyen alapon megnézhettem volna én is. Direkt kerültem itt a Madridomon is ezt a fórumot, csak feltűnő volt, hogy nagyon pörög. Gondoltam, hogy a trónok miatt. Facebook-ot meg mindenen átszaladhatsz ha nem akarod meglátni. Na mindegy. Én még semmit nem tudok a következő részről és sokkal jobb így, hogy várom, mintha már láttam volna.volt írta:Szerettem volna hétfőig várni, főleg a magyar felirat miatt, de több spoilerbe is belefutottam. Így inkább megnéztem, mielőtt az egészet lelövik számomra.
Írtátok a könyvet is. Az azért "valamennyire" más. Majd ha vége lesz a sorozatnak, neki esek a könyvnek, aztán "magamévá teszem", mert ott minden a fantáziádon múlik. Csak másabb, mintha megnézed előre levetítve az egészet.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Szerettem volna hétfőig várni, főleg a magyar felirat miatt, de több spoilerbe is belefutottam. Így inkább megnéztem, mielőtt az egészet lelövik számomra.M1Ö írta:Jobb, mert így van meg a hangulata és nem úgy, hogy bedarálok mindent egyszerre. Van aki érzi, van aki nem, de én nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet hétfőig várni.Anthony írta:Hétfőn mért jobb?
Te vagy az én emberem!lordgabi írta: ...hétfő gyere.![]()
Nincs gond a kiszivárgott hírrel, csak mindenki ugrott rá, mint keselyű a dögre.kelemen.istvan írta:Nem ertem mi a gond a kiszivárgott forgatókönyvvel. mi könyv olvasók, így néztünk jópár évadot.Így nincs meg az az érzés. Lehet én vagyok túl "romantikus" de ez olyan, hogy nem küzdesz meg a csajodért, hanem inkább kifizeted
Így nincs meg az, hogy húúú de várom már a következő részt, vajon mi lesz? Közben teóriákat gyártassz magadban, hogy vajon mi merre hány méter. Ezt mind kihagyod, e helyett bummm, már másnap megnézed a köv részt. A rendezők sem véletlen hagyják a végére a csattanókat.
big joke, hatalmas vicc
- M1Ö
Jobb, mert így van meg a hangulata és nem úgy, hogy bedarálok mindent egyszerre. Van aki érzi, van aki nem, de én nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet hétfőig várni.Anthony írta:Hétfőn mért jobb?

Te vagy az én emberem!lordgabi írta: ...hétfő gyere.

Nincs gond a kiszivárgott hírrel, csak mindenki ugrott rá, mint keselyű a dögre.kelemen.istvan írta:Nem ertem mi a gond a kiszivárgott forgatókönyvvel. mi könyv olvasók, így néztünk jópár évadot.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikarus93
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Modric,Guti,Reus,CR,dinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,DVSC,BVB
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem ertem mi a gond a kiszivárgott forgatókönyvvel. mi könyv olvasók, így néztünk jópár évadot.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ikarus93
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Modric,Guti,Reus,CR,dinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,DVSC,BVB
Elég durva spoilert olvastam az utolsó részről de nem lövöm le senkinek se.
Ja igen GOT-ról beszélek.
Ja igen GOT-ról beszélek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Amúgy fent vna már jó minőségben és magyar felirat is van hozzá, de ti várjatok becsülettel hétfőig a kalózkodással.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én még egybe sem futottam bele, GoT legnagyobb magyar oldala sem foglalkozik a résszel, aki hozzászólásban megemlít egy spoilert is, bannolják, ismerőseim sem raktak ki semmit, csak egy ember, hogy honnan lehet beszerezni hamarabb az új rész, itt is csend vanAnthony írta:Hétfőn mért jobb?M1Ö írta:Komoyan nem bírtátok ki a hétfőt a GoT 7x6-tal?Nem tudjátok mi a jó basszus...
![]()
Közbe ha nem laksz egy barlangban elspoilereznek mindent. És most aztán van mit elspoilerezni, nem egy filler rész.

Ex-szerkesztő.
HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hétfőn mért jobb?M1Ö írta:Komoyan nem bírtátok ki a hétfőt a GoT 7x6-tal?Nem tudjátok mi a jó basszus...

Közbe ha nem laksz egy barlangban elspoilereznek mindent. És most aztán van mit elspoilerezni, nem egy filler rész.
- P. Krisz
Feszültségkeltés.Realista24 írta: de hogy mennyire el vannak nyújtva a dolgok, és jelenetek...elkezdtem tekergetni.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Hát várni szar az biztos. Amúgy féltem, hogy belefutok a spoilerekbe. Így is sok okos teóriakent adja elő azt amit a kiszivargott forgató könyvben olvasott. Agyrakot kapok tőlük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Komoyan nem bírtátok ki a hétfőt a GoT 7x6-tal?
Nem tudjátok mi a jó basszus...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nézem a negyedik évadot az Americansból, nem rossz, de hogy mennyire el vannak nyújtva a dolgok, és jelenetek...elkezdtem tekergetni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
h3x0r: Ez a mondat az első évadban is elhangzott. Pont a minap láttam a jelenetet.

Akkor meg is van a sorozat zárójelenete.h3x0r írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet ezt már a könyvben olvastam, de valami olyasmi is rémlik, hogy akkor lehet újra gyermeke, amikor a nap nyugaton kel fel és keleten nyugszik.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor lehet gyereke ha Jon Snow akasztja be neki.h3x0r írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet ezt már a könyvben olvastam, de valami olyasmi is rémlik, hogy akkor lehet újra gyermeke, amikor a nap nyugaton kel fel és keleten nyugszik.

- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet ezt már a könyvben olvastam, de valami olyasmi is rémlik, hogy akkor lehet újra gyermeke, amikor a nap nyugaton kel fel és keleten nyugszik.peti_madrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!En is igy tudtam, hogy az a kuruzslas betett neki azzal a boszorkannyal.h3x0r írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg az elso evadban, amikor Khal Drogo haldoklott, akkor egy boszorkany segitsegevel nem tudom milyen fekete magiat hasznalva probalta megmenteni a ferjet, de nem sikerult, sőt, el is vetelt. Mintha a magia resze lett volna, hogy soha tobbet nem lehet gyermeke, de mar nem emlekszem pontosan. Ezek utan szulettek meg a sarkanyai, amit az egyetlen gyermekeinek tekint.