Sorozatok, TV műsorok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Sorozatok, TV műsorok
Azt nem de a pálinkát viszont a szomszéd hozzaziro4vr írta:Ezek a szabolcsiak másban is ilyen lusták? Az asszonyt is a szomszéddal rendeztetitek le?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezek a szabolcsiak másban is ilyen lusták? Az asszonyt is a szomszéddal rendeztetitek le?

Nem illik.
- sebydani
Akkor viszont megkérnék valakit, hogy pü-ben dobja át nekem a torrent fájlt pls

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
HDban néztem.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

- sebydani
Srácok, a kiszivárgott rész milyen minőségben jött ki? Normál vagy azert "kamerás" jellegű? Amit linkeltetek egyelőre nem tudom megnézni, úton vagyok de este rávetemednék ha jó a minőség

Randy Marshall south park.Drake írta:GOT 7x6![]()
![]()
![]()
Kerestem azt a South Park szmájlit,ahol ül egy dagi manusz a gép előtt és körülötte minden csupa ”yoghurt” de nem találtam szóval maradt az özil szmájli...aki elélvezett a 4.résztől az most konkrétan be fog szarni.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BarçaNorbi
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Miért kettőt?ikarus93 írta:GOT
7x06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez nagyon epic volt a Mások szerintem a következő részbe ledöntik a falat aztán 8.évad Mások vs Emberek. Amire várhatunk 2 évet.
Amúgy ezek a kiszivárogtatott részek brutálra sikerednek úgy látszik.

- Solari
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
én nem vagyok profi angolos de eléggé könnyű párbeszédek voltak benne ahhoz hogy értelmezzem. Persze akadtak olyanok mikor épp nem értettem teljesen mert nem tudtam mit jelent vagy mert az akcentus olyan volt-túl gyorsan beszéltek de a nagy része teljesen okés volt.
http://directvideos.to/game-of-thrones- ... -the-enemy
aki akarja megnézheti itt letöltés nélkül. jó a hang és a kép is.
Brutál egy rész volt.
http://directvideos.to/game-of-thrones- ... -the-enemy
aki akarja megnézheti itt letöltés nélkül. jó a hang és a kép is.
Brutál egy rész volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
GOT 7x6
Kerestem azt a South Park szmájlit,ahol ül egy dagi manusz a gép előtt és körülötte minden csupa ”yoghurt” de nem találtam szóval maradt az özil szmájli...aki elélvezett a 4.résztől az most konkrétan be fog szarni.

Én nem találtam feliratot és megnéztem nélküle. Vannak benne bonyolult bárbeszédek de én mindent értettem.
Aki nem profi angolos, az várjon meg szerintem legalább egy angol feliratot.
Aki nem profi angolos, az várjon meg szerintem legalább egy angol feliratot.
Hol néztétek angol felirattal? PÜ-ben is jöhet a link, hátha itt nem túl felvállalható.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
volt írta:Több spoilerbe is belefutottam az interneten. Kénytelen leszek megnézni angolul, valahol fent van angol felirattal?
Én is azt próbálom keresni.
OUT:
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
- volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Több spoilerbe is belefutottam az interneten. Kénytelen leszek megnézni angolul, valahol fent van angol felirattal?
big joke, hatalmas vicc
"Aki el akarja hagyni a Real Madridot, tudja hol a kijárat." - Santiago Bernabéu
"Aki el akarja hagyni a Real Madridot, tudja hol a kijárat." - Santiago Bernabéu
Got x06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na baaaaaaszdmeg. Ez a rész mekkora volt már.
Sansa te hülye picsa. Arya a deresi Anthony Hopkins. beteg
Ahogy írtam az előző résznél, nekem a Jonos hozokegyzombit szál furán volt felépítve és utána az internet is ugyan emiatt vette elő (Avengers, Suicide Squad,stb). DE azon vettem észre magam mikor kezdődött a csata, hogy izgulok értük. Nagyon pöpecül volt megcsinálva.
Jon-Dany bejött
Éjsárkány elmélet bejött
Littlefinger terve bejött
Rengeteg dolog történt a részben és mégis mindnek volt ideje levegőzni. Kingslanding szerintem már sok lett volna bele.
Talán az eddigi legjobb GOT rész. 10/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na baaaaaaszdmeg. Ez a rész mekkora volt már.

Sansa te hülye picsa. Arya a deresi Anthony Hopkins. beteg

Ahogy írtam az előző résznél, nekem a Jonos hozokegyzombit szál furán volt felépítve és utána az internet is ugyan emiatt vette elő (Avengers, Suicide Squad,stb). DE azon vettem észre magam mikor kezdődött a csata, hogy izgulok értük. Nagyon pöpecül volt megcsinálva.
Jon-Dany bejött
Éjsárkány elmélet bejött
Littlefinger terve bejött
Rengeteg dolog történt a részben és mégis mindnek volt ideje levegőzni. Kingslanding szerintem már sok lett volna bele.
Talán az eddigi legjobb GOT rész. 10/10
- ikarus93
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Modric,Guti,Reus,CR,dinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,DVSC,BVB
GOT
7x06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez nagyon epic volt a Mások szerintem a következő részbe ledöntik a falat aztán 8.évad Mások vs Emberek. Amire várhatunk 2 évet.
7x06

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- gunner
De jó, lesz amivel a haverokat szívassam pár napig

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oké, Jon lenne az aki jogosan uralkodhatna, de szerintem meg nem fog. Nem akar majd, őt nem érdekli a vastrón, a 7 királyság, szarik az egészbe, Dany amúgy se hagyná, neki már a mániája lett, hogy uralkodhasson.
Kíváncsi lennék egyébként, ha választaniuk kellene, a sárkányok ki mellé állnának...ez még egy érdekes csvar lehetne.
Sansás dolgokat nem tudom hová tenni, ha képes lesz Jon ellen fordulni valaki igazán eltehetné láb alól
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oké, Jon lenne az aki jogosan uralkodhatna, de szerintem meg nem fog. Nem akar majd, őt nem érdekli a vastrón, a 7 királyság, szarik az egészbe, Dany amúgy se hagyná, neki már a mániája lett, hogy uralkodhasson.
Kíváncsi lennék egyébként, ha választaniuk kellene, a sárkányok ki mellé állnának...ez még egy érdekes csvar lehetne.
Sansás dolgokat nem tudom hová tenni, ha képes lesz Jon ellen fordulni valaki igazán eltehetné láb alól

Angol felirattal láttam a honlapon ahol néztem. De gondolom a nap folyamán még érkezik majd külön is felirat.Kerlon írta:Felirat van hozzá vagy ennyire prok vagytok vagy csak szimplán nem zavar titeket, hogy a felét nem értitek?
Jah van torrentfájlom, ha esetleg kell valakinek jöhet a privát.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem vagyok pro, de érthető volt többnyire. Eleget láttam belőle. Mindenesetre hétfőn azért újrázom.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!