Elektronika
- BarçaNorbi
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Re: Elektronika
Laptophoz hozzácsatoltam egy TV-t, kiterjesztéssel használom. Azt be tudtam állítani, hogy az elsődleges képernyő a TV legyen, viszont azt is be lehet, hogy ilyen feltételek mellett a laptop hangszóróját használja? Ha igen hol?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez már majdnem olyan nagylelkű, mintha megajándékoznál egy rózsaszín James mezzel.A neved es Higuain, mint kedvenc jatekosod utan ilyen aprosagot elnezunk barmikor

A garanciát nem szeretném bukni, szóval akkor ezt inkább kihagynám. Na akkor próbálkozom még az appokkal, hátha sikerül összehozni.

Köszönöm a válaszokat.

"Voltam, és még leszek önmagam paródiája."
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"
hijos de putas, antimadridistas. fuera!
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"

mondjuk a proci tekerés már gari bukta, de a legtöbb esetben a root is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A neved es Higuain, mint kedvenc jatekosod utan ilyen aprosagot elnezunk barmikorPipita írta: bocsi a technológiai analfabétizmusomért.

- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rootolás annyira nem veszélyes/bonyolult (csak ha nagyon elcseszed
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Pipita
Köszi szépen a válaszokat!
Ha csak törlést látok, semmi mást nem, akkor vak vagyok, vagy a rendszer szar, vagy létezik hogy tényleg nincs olyanom? Egyetlen appnál sincs se information se settings, csak törlés.
A rootolás pedig ha nem tudom hogy micsoda, akkor hagyjam, vagy megéri ráguglizni? Tizes skálán mennyire bonyolult per veszélyes?
Mindenesetre köszi még egyszer a ávlaszokat, bocsi a technológiai analfabétizmusomért. 
szerk.: A javasolt appokat mindjárt letöltöm és megpróbálok ügyködni velük, köszi!
Ha csak törlést látok, semmi mást nem, akkor vak vagyok, vagy a rendszer szar, vagy létezik hogy tényleg nincs olyanom? Egyetlen appnál sincs se information se settings, csak törlés.
A rootolás pedig ha nem tudom hogy micsoda, akkor hagyjam, vagy megéri ráguglizni? Tizes skálán mennyire bonyolult per veszélyes?

szerk.: A javasolt appokat mindjárt letöltöm és megpróbálok ügyködni velük, köszi!
- Süti
Ha rootolod, akkor mindegyiket lehet, ill App2SD/Titanium Backup alkalmazás segíthet.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
valamelyiket lehet valamelyiket nem. nyomva tartod az appot, és nem törlésre mész, hanem information vagy settingsre. bejön az app beállítás oldala. ha engedélyezett az app sd kártyára mozgatása akkor ott lesz olyasmo hogy move to sd card. néhány appnál nem lehet (pl. google appok)
- Pipita
Xiaomi, Android
Appokat tudok SD kártyára telepíteni?
Google túl sok faszságot ajánlott már és beleuntam, és használható appot sem találtam még erre, hátha ti tudtok valami okos trükköt, vagy egy használható alkalmazást. Előre is köszi.
Appokat tudok SD kártyára telepíteni?
Google túl sok faszságot ajánlott már és beleuntam, és használható appot sem találtam még erre, hátha ti tudtok valami okos trükköt, vagy egy használható alkalmazást. Előre is köszi.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Megvan végre, szerelem - Xiaomi Redmi Note 4 4/64GB Black, Global version.

Ex-szerkesztő.
HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Régebben csak androidot használtam volt egy pár belőle és 2-3 hónap után hasonló dolgokkal szaladgálhattam vele mindig a szervizbe és belefáradtam. Egy Iphone 6S van már kb 2 éve és szerintem ez volt az első komolyabb hiba, amit egy szoftverfrissítés javított. Illetve még volt egyszer, hogy kikapcsolt, de másnap kiadott egy frissítést az Apple és semmi gond nem volt vele. Nyilván amikor előjön a hiba idegesítő, de végül is javítják. Nem kell szervizbe szaladgálnom semmi. Váltani akartam az új X-re nem rég, de végül úgy döntöttem, hogy ez a kis 6S hű társam volt az évek alatt és amíg megy addig használni fogom. Akku probléma engem nem érint még, ha meg fog majd cserélek akksit és még mindig olcsóbb, mint egy új mobil. Kétségtelen, hogy vannak hibái az Applenek, de legalább 2 éve van egy teljesen jól működő telefonom ezt a mostani hibát leszámítva.kelemen.istvan írta:Jóságos ég! És még odabiggyesztesz egy mosolygós smileit is?! Régen a megbízhatóságáról (is) híres volt az Apple, most pedig örül a user, hogy egy szoftverfrissites megoldja a problémáját?!
azért , mert ingyen voltkelemen.istvan írta:Jóságos ég! És még odabiggyesztesz egy mosolygós smileit is?! Régen a megbízhatóságáról (is) híres volt az Apple, most pedig örül a user, hogy egy szoftverfrissites megoldja a problémáját?!

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Jóságos ég! És még odabiggyesztesz egy mosolygós smileit is?! Régen a megbízhatóságáról (is) híres volt az Apple, most pedig örül a user, hogy egy szoftverfrissites megoldja a problémáját?!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Hard reset meg gyári visszaállítás se oldotta meg. Most jött pár napja egy frissítés IOS-re azt leszedtem aztán most működik.kodo írta:Hard reset vagy hasonló nem oldotta meg? Esetleg szoftverfrissites?hamesz írta:szuper :S akkor varok egy napot aztan ha nem tortenik csoda szerviz

Hard reset vagy hasonló nem oldotta meg? Esetleg szoftverfrissites?hamesz írta:szuper :S akkor varok egy napot aztan ha nem tortenik csoda szerviz
OUT:
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
Hali! Nem értek a tv-khez, és sajnos időm sincs utánaolvasni.
Esetleg tudnátok segíteni? Találtam egy Philips 55PUS6162/12 UHD Smart televíziót. Valakinek tapasztalata/véleménye róla? PS-4-re kötném illetve tv-znék csak rajta.
Megér 175 000 ft-ot?
Esetleg tudnátok segíteni? Találtam egy Philips 55PUS6162/12 UHD Smart televíziót. Valakinek tapasztalata/véleménye róla? PS-4-re kötném illetve tv-znék csak rajta.
Megér 175 000 ft-ot?

- hamesz
szuper :S akkor varok egy napot aztan ha nem tortenik csoda szerviz

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nekem is rendben van.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
lehet ezt is kikapcsolták az akksi érdekében. majd pár nap és jön a nyilvános bocsánatkérés