HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. április 16., szerda 14:50
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. április 16., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 16., szerda 14:29
65ösben van. Imádom. Vedd meg!Anthony írta: TV topic volt már?
Nézegettem olvasgattam, eddig amit kinéztem az a TCL MiniLed 55C765, csak azon gondolkoztam hogy nem olyan hatalmas a szoba ahova tenném, és 139 cm-s a legkisebb ebből a sorozatból amit találok és az már lehet picit nagy lenne? 126 cm-re gondoltam, végülis az nem olyan sokkal kisebb. Van még a 805C széria, az olcsóbb és van belőle kisebb, de azt írják sokkal jobban megéri ezt a 7-est megvenni, főleg ugye az ember nem 1-2 évre veszi a TV-t.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. április 16., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 13:32
Amilyet venni akarsz (mert hogy az is eleg), annal egy merettel nagyobbat vegyel. Tizbol kilenc ember ezt ajanlja.Anthony írta: TV topic volt már?
Nézegettem olvasgattam, eddig amit kinéztem az a TCL MiniLed 55C765, csak azon gondolkoztam hogy nem olyan hatalmas a szoba ahova tenném, és 139 cm-s a legkisebb ebből a sorozatból amit találok és az már lehet picit nagy lenne? 126 cm-re gondoltam, végülis az nem olyan sokkal kisebb. Van még a 805C széria, az olcsóbb és van belőle kisebb, de azt írják sokkal jobban megéri ezt a 7-est megvenni, főleg ugye az ember nem 1-2 évre veszi a TV-t.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 16., szerda 13:18
Vannak neten táblázatok, képek, hogy milyen távolságból melyik képátló az ajánlott. Örök érvényű TV-knél, hogy ami azok szerint belefér, annál nincs olyan, hogy túl nagyAnthony írta: TV topic volt már?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. április 16., szerda 11:56
HozzászólásSzerző: db97 » 2025. április 16., szerda 10:19
Én úgy tudom már egy ideje hajlandó használni ezeket a felvételeket a rendőrség és bizonyító erejűnek számítanak Magyarországon.AdamTaylor írta:Van bizonyito ereje egy ilyen felvetelnek? Figyelembe veszi rendorseg vagy birosag?h3x0r írta: MiVue J60 kameram van, de mar egy ideje tervezgetem a lecsereleset. Ez csak Full HD, az elottem levo rendszama latszik, 10+ meter tavolsagban mar nem.
BPiAutosok csatornara nagy szamban mennek fel ezek a felvetelek azt latom, de kozben a teszt videokban minden evben az jon szoba hogy a felvetel bizonyito ereje meg kerdeses.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 16., szerda 10:03
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2025. április 16., szerda 10:00
Van bizonyito ereje egy ilyen felvetelnek? Figyelembe veszi rendorseg vagy birosag?h3x0r írta: MiVue J60 kameram van, de mar egy ideje tervezgetem a lecsereleset. Ez csak Full HD, az elottem levo rendszama latszik, 10+ meter tavolsagban mar nem.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 15., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. április 15., kedd 21:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 15., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 15., kedd 21:13
Ilyesmi tetszene ahha, minél egyszerűbb,annal jobb, köszi ha kiderítedAdamTaylor írta: Ha szeretnéd egyszerűbben megúszni akkor szerintem wifis és mobilappos digitális képkeretet veszel. Karácsonyra feleségem szülei kaptak ilyet tőlünk, specifikációban fel se tűnt hogy mobilappos, csak mondták hogy szedje le az appot és töltse fel a képeket, én meg forgattam a szemem hogy milyen zöldséget beszélnek. Jobb is így mert a család többi része is otthonról tudja rá pakolni a képeket.
Valamelyik mediamarktosat vettük, ha kell holnap kiderítem melyik volt.
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2025. április 15., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 15., kedd 19:39
Egy egyszerű megoldás egy Google Nest Hub lenne. Egy Google fiók kell hozzá, amiben létrehozol egy albumot és beállítod, hogy a Nest Hub ezt használja a háttérképekhez. Előnye az, hogy semmilyen technikai tudást nem igényel és a Nest Hub-ot tudná használni digitális óraként is. De valószínűleg létezik erre olcsóbb device is, ami ezt tudja a sok felesleges Google funkcionalitások nélkül.TheBull6 írta: 80+ os Dédinek szeretnék valami megoldást találni arra hogy tudja "követni" a dédunokák felnövését. Ő pécsi, mi győriek, szóval viszonylag keveset látja őket, mert nem utazunk el hozzá minden hétvégén. A mama nem igazán digitális beállítottságú, régi nyomógombós teló, se laptop, se facebook, se semmi.
Tudom hogy vannak ilyen digitális képkeretek, de engem olyan érdekelne, aminek a tárhelyét én tudom menedzselni távolról. Legyen ez akár egy google drive vagy bármilyen felhős mappa amibe pakolgatom a képeket, vagy egy app. Mamánál meg menjenek a képek, ne kelljen neki semmit csinálni, max nézni.
Valaki esetleg használ/használt valami ilyesmit?
Köszike![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 15., kedd 15:35
Lehet faszsag, amit mondok, de pécsen kell egy wifi-t és egy hozzávaló vpn routert kiepitened (magyarul internet kell neki, ha még nincs), amit aztán gyorbol (vagy bárhonnan) el tudsz érni, ezután csak a wifi-kepes digitális képkeretet kell csatlakoztatni pécsen a wifihez, és tudod szórni otthonról neki a képeket.TheBull6 írta: 80+ os Dédinek szeretnék valami megoldást találni arra hogy tudja "követni" a dédunokák felnövését. Ő pécsi, mi győriek, szóval viszonylag keveset látja őket, mert nem utazunk el hozzá minden hétvégén. A mama nem igazán digitális beállítottságú, régi nyomógombós teló, se laptop, se facebook, se semmi.
Tudom hogy vannak ilyen digitális képkeretek, de engem olyan érdekelne, aminek a tárhelyét én tudom menedzselni távolról. Legyen ez akár egy google drive vagy bármilyen felhős mappa amibe pakolgatom a képeket, vagy egy app. Mamánál meg menjenek a képek, ne kelljen neki semmit csinálni, max nézni.
Valaki esetleg használ/használt valami ilyesmit?
Köszike![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 15., kedd 14:53
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. április 15., kedd 13:58
Neked legalább az van...nmate írta:Hát na, a 2011-es Touranra már csak a hihetetlenül magas magyar startupos programozófizuból futja, már ha kiutalják.hehetheoriginal írta: Máté kurvagazdag programozógyerek.
Van pénz rendes autóra, amiben már eleve 360 fokos kamera és dashcam van.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. április 15., kedd 13:49
Hát na, a 2011-es Touranra már csak a hihetetlenül magas magyar startupos programozófizuból futja, már ha kiutalják.hehetheoriginal írta: Máté kurvagazdag programozógyerek.
Van pénz rendes autóra, amiben már eleve 360 fokos kamera és dashcam van.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem