Miert, te nem szoktal korompiszok meretu szenzoros mobillal oriasplakatra fotozni? Shame on you.nmate írta: Most olvastam bele, mit tudnak ezek
200 MP pro AI kamerarendszer
Mekkora parasztvakítás gecóÖsszes telibevert mobil egy nagy scam, főleg ez a bloatware-es kínai vackok.
Amúgy vegyed csak Gabikám, ha tetszik, nem lebeszélni akarlak![]()

Elektronika
Re: Elektronika
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most olvastam bele, mit tudnak ezek
Mekkora parasztvakítás gecó
Összes telibevert mobil egy nagy scam, főleg ez a bloatware-es kínai vackok.
Amúgy vegyed csak Gabikám, ha tetszik, nem lebeszélni akarlak
Mekkora parasztvakítás gecó

Amúgy vegyed csak Gabikám, ha tetszik, nem lebeszélni akarlak

14est nem ajánlják annyira több dolog miatt is, 13 Pro+ a jó választás, főleg hogy olcsóbb is.lordgabi írta:Ilyen válaszra vártam, te vagy az én emberem!nmate írta: Nincs buktató, szürke import, azért olcsóbb. Annyit nézz meg, hogy eu verzió legyen a telefon, mert egy kínai esetében pl. előfordulhat, hogy hardveresen nem támogat bizonyos mobilhálózatokat.
Ha fontos a gari, akkor érdemes áldozni rá, egy alzánál vesznek vissza mindent, nem szórakoznak, jó a customerservice.
Ha leszarod, vedd a legolcsóbbat.![]()
![]()
Leszűkült a kör, eközött a kettő között vacilálok.lordgabi írta:https://ikontakt.hu/Xiaomi-Redmi-Note-1 ... 2GB-Ejfeke
Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB - 144k
https://ikontakt.hu/spd/9041/Xiaomi-Red ... M-512GB-Fe
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB - 128k
Dizájnra sokkal jobban tetszik a 13-as, ugyanannyit tud, olcsóbb is, és töltőfej is jár hozzá még ugye...emiatt is már inkább a 13 Pro+ kellene, hogy legyen. Olyat sajna nem volt lehetőségem kipróbálni a Media Marktban.
41k forinttal több a 14 Pro+ ugyanezzel a felszereltséggel a Media Marktban, a 13 Pro+ csak pult alatt volt, nem volt kirakva kipróbálásra, 174000 jó magyar forint volt. Itt pedig már 46k az árrés.![]()
Megelékszem tehát a szürkeimportossal, EU verzió van csak nekik, 1 év garancia, minden jár hozzá, ami gyárilag a dobozban van (gondolom tok, töltőfej és kábel és üvegfólia is, ha jól láttam egy videóban, mármint ami a 13-at illeti).
Utolsó kérdés!![]()
Mit vesztek, ha a 13-at veszem meg a 14 ellenében?
Ezen ne is agyalj.
- nmate
Gondolom frissebb szoftverrel jön a 14, és tovább kap majd frissítést.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ilyen válaszra vártam, te vagy az én emberem!nmate írta: Nincs buktató, szürke import, azért olcsóbb. Annyit nézz meg, hogy eu verzió legyen a telefon, mert egy kínai esetében pl. előfordulhat, hogy hardveresen nem támogat bizonyos mobilhálózatokat.
Ha fontos a gari, akkor érdemes áldozni rá, egy alzánál vesznek vissza mindent, nem szórakoznak, jó a customerservice.
Ha leszarod, vedd a legolcsóbbat.

Leszűkült a kör, eközött a kettő között vacilálok.lordgabi írta:https://ikontakt.hu/Xiaomi-Redmi-Note-1 ... 2GB-Ejfeke
Dizájnra sokkal jobban tetszik a 13-as, ugyanannyit tud, olcsóbb is, és töltőfej is jár hozzá még ugye...emiatt is már inkább a 13 Pro+ kellene, hogy legyen. Olyat sajna nem volt lehetőségem kipróbálni a Media Marktban.
41k forinttal több a 14 Pro+ ugyanezzel a felszereltséggel a Media Marktban, a 13 Pro+ csak pult alatt volt, nem volt kirakva kipróbálásra, 174000 jó magyar forint volt. Itt pedig már 46k az árrés.

Megelékszem tehát a szürkeimportossal, EU verzió van csak nekik, 1 év garancia, minden jár hozzá, ami gyárilag a dobozban van (gondolom tok, töltőfej és kábel és üvegfólia is, ha jól láttam egy videóban, mármint ami a 13-at illeti).
Utolsó kérdés!

Mit vesztek, ha a 13-at veszem meg a 14 ellenében?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- nmate
Nincs buktató, szürke import, azért olcsóbb. Annyit nézz meg, hogy eu verzió legyen a telefon, mert egy kínai esetében pl. előfordulhat, hogy hardveresen nem támogat bizonyos mobilhálózatokat.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ezt eddig is tudtam, én az árakat h3x0r hozzászólására reagálva dobtam be, mert nálam ami itt 100k az nála 164k, ami 144k az 185k.nzooli93 írta: Nagyobb Ram,es dupla tarhely miatt a felár,azt mar te tudod szükség van e ra neked
Azért megéri szerintem már ekkora árrésnél megrendelni, kézpénzes fizetés is játszik, szóval biztosan megérkezik a cucc.
Ilyen egyéb országbeli rendelések pedig kilőve.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- nzooli93
Nagyobb Ram,es dupla tarhely miatt a felár
,azt mar te tudod szükség van e ra neked

- lordgabi
https://ikontakt.hu/Xiaomi-Redmi-Note-1 ... GB-Ejfeket
Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB - 100k
https://ikontakt.hu/Xiaomi-Redmi-Note-1 ... 2GB-Ejfeke
https://ikontakt.hu/Xiaomi-Redmi-Note-1 ... -256GB-Fek
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB - 100k
Mi lehet a buktató?
Na innen melyiket választanád?
Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB - 100k
https://ikontakt.hu/Xiaomi-Redmi-Note-1 ... 2GB-Ejfeke
https://ikontakt.hu/Xiaomi-Redmi-Note-1 ... -256GB-Fek
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB - 100k
Mi lehet a buktató?
Na innen melyiket választanád?

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- h3x0r
Azert amikor ekkora a kulonbseg, eleg gyanus, hogy 2 kulonbozo telefont neztel.lordgabi írta: Van kisebb boltban 107000-ért, ugyanúgy garanciával, ahogyan illik, és ugyanez Media Marktban 140k. Na mindegy, de mégse mindegy.

A 13 pro media marktban is 100k.
A 13 pro 5G az, ami 140 (vagyis most pont 133k). (ha osszehasonlitod, azonnal latod, hogy az 5G-n kivul jobb a procija, kepernyoje, meg a kameraja is tud 4k-ban videot felvenni.
De ha eleve ugy indultal neki, hogy 150k, nagyon max 200, akkor miert a 13-asok kozott meg a 100k-s telefonoknal nezelodsz? 14 pro 130k, 14pro 5g 164k, 14pro+ 5g 185k.
Ha fontos a nagyobb tarhely es tobb memoria, akkor 14 pro+ 5g, ha nem akarsz ennyit adni erte, akkor 14 pro 5g (en valoszinuleg ezt valasztanam).
Ha nem akarsz 150-nel tobbet kiadni ra, akkor 13 pro 5g es a 14 pro kozul valasztanek, arban szinte ugyanannyi, mindketto mellett van pro es kontra, ez mar elegge fugg az egyeni szokasoktol.
- nzooli93
Garanciát mondjuk sose tudom
szerencsere nem volt még rá szükség (koppkopp). De ezekre mar nem globális gari van? Minden országban minden markanak van mar kepviselete kb. Azt hittem rég mindegy,hogy mikor mit vettél hol,csak igazold,meg mindenféle sorszámmal lehet ezeket már azonosítani.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Garancia érvényesítés a kérdéses ilyenkor még Németország esetén is. Gyakran ott helyben kell ilyenkor érvényesítened, és még lehet, hogy akkor se fogod tudni, mert nem helyi lakos vagy.nzooli93 írta: Media Markt drága, ezek a nagynevű boltok mindig drágábban adják jóval. Én a mostani 12 promat Németországbol rendeltem pl. Igaz 1 hét volt mire megjött,meg előre kellett fizetni, de a 98k volt az a telefon,ami itthon mindenhol 120tol kezdődött.
https://m.banggood.com/hu/Xiaomi-Redmi- ... RGEALw_wcB
Itt pl 81k. Gyanitom a sok kiskereskedő is ilyen oldalakról szerzi be.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- nzooli93
Media Markt drága, ezek a nagynevű boltok mindig drágábban adják jóval. Én a mostani 12 promat Németországbol rendeltem pl. Igaz 1 hét volt mire megjött,meg előre kellett fizetni, de a 98k volt az a telefon,ami itthon mindenhol 120tol kezdődött.
- lordgabi
Köszi szépen srácok!
Xiaomi Redmi Note 13 Pro vagy Redmi Note 14 Pro lesz.
Még nem sikerült eldönteni mindig, úgyhogy miután mindkettőt majd a kezemben fogtam, valószínüleg akkor választok, vagy alszom rá még egyet, nézek majd meló után néhány videót.
De az mi, hogy az előző széria ugyanolyan tudással rendelkező telefonja még drágább is, mint a legújabb verzió?
Van kisebb boltban 107000-ért, ugyanúgy garanciával, ahogyan illik, és ugyanez Media Marktban 140k. Na mindegy, de mégse mindegy.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro vagy Redmi Note 14 Pro lesz.
Még nem sikerült eldönteni mindig, úgyhogy miután mindkettőt majd a kezemben fogtam, valószínüleg akkor választok, vagy alszom rá még egyet, nézek majd meló után néhány videót.
De az mi, hogy az előző széria ugyanolyan tudással rendelkező telefonja még drágább is, mint a legújabb verzió?

Van kisebb boltban 107000-ért, ugyanúgy garanciával, ahogyan illik, és ugyanez Media Marktban 140k. Na mindegy, de mégse mindegy.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- nzooli93
En is azt nyuzom ket eve. De iden se fogom leváltani, teljesen jol birjaGalacticos írta:Redmi pro 13. Elotte is xiaomim volt es imadom benne hogy ha egesznap nyomkodom akkor se kell toltenem estig de ezzel az uj gyorstoltovel amit adnak hozza max fel oran belul fullra tolti. Nem mellesleg a dobozba volt alapbol tok, a telefonon meg vedofolia.lordgabi írta: Főképp Xiaomi és csak Android jöhet szóba.
Esetleg valami új, számomra ismeretlen márka?
Jöhet igazából minden, ami nem Apple, köszi előre is, csak bennetek bízok!

- Galacticos
Redmi pro 13. Elotte is xiaomim volt es imadom benne hogy ha egesznap nyomkodom akkor se kell toltenem estig de ezzel az uj gyorstoltovel amit adnak hozza max fel oran belul fullra tolti. Nem mellesleg a dobozba volt alapbol tok, a telefonon meg vedofolia.lordgabi írta: Főképp Xiaomi és csak Android jöhet szóba.
- nzooli93
Hat ha ennyire bejott a Redmi Note 10, akkor vedd annak az uj változatát.
mondjuk sok kritikát kapnak, hogy évente ugyanazt adjak ki kb, de a 10es utan biztos éles váltás a 14es. Azt hiszem az van most. 100-120ert mar lehet kapni a pro változatot

- lordgabi
Sziasztok!
3,5 évig tökéletesen meg voltam elégedve a Xiaomi Redmi Note 10 Pro készülékemmel, de a mai napon megadta magát végképp a kijelző. Sógi okosban 20-25-ből be tudja szerezni/kicserélni az összes törött/sérült egyéb más elemeket (hátlap és kameraüveg, üvegfólia évek óta + mostmár a kijelző is).
A többi része rendben van.
Viccet félre téve, imádjuk a kókányt, de csak 10 nap múlva tudnánk sort keríteni a mutatványra, ennyire igénytelen pedig már én sem vagyok telefon terén.
Ideiglenesen egy kis pici iPhone SE2 lesz a barátom, amíg nem veszek újat, gyűlölöm.
Mit tudnátok ajánlani? 50-150 max 200 között (jó széles skála)?
Főképp Xiaomi és csak Android jöhet szóba.
És SOS!
3,5 évig tökéletesen meg voltam elégedve a Xiaomi Redmi Note 10 Pro készülékemmel, de a mai napon megadta magát végképp a kijelző. Sógi okosban 20-25-ből be tudja szerezni/kicserélni az összes törött/sérült egyéb más elemeket (hátlap és kameraüveg, üvegfólia évek óta + mostmár a kijelző is).

Viccet félre téve, imádjuk a kókányt, de csak 10 nap múlva tudnánk sort keríteni a mutatványra, ennyire igénytelen pedig már én sem vagyok telefon terén.
Ideiglenesen egy kis pici iPhone SE2 lesz a barátom, amíg nem veszek újat, gyűlölöm.

Mit tudnátok ajánlani? 50-150 max 200 között (jó széles skála)?
Főképp Xiaomi és csak Android jöhet szóba.

És SOS!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Használ még valaki rajtam kívül régebbi Chromecastot? Napok óta nem akar működni, egy idő után meguntam, és visszaállítottam a gyári beállításokat.... mint utólag kiderült, hiba volt, elvileg így már nem is fog működni.
Valami tanúsítvány hiba lehet, amin dolgoznak, csak felhívják a figyelmet, hogy semmiképp ne reseteljük..
Valami tanúsítvány hiba lehet, amin dolgoznak, csak felhívják a figyelmet, hogy semmiképp ne reseteljük..