Nemtudom veled hogy van, de nekem biztosan nem ugyanannyi energia tüzet rakni vs eltekerni egy gombot, szóval ez egy elég elfuserált példa. Ahogy ha sütöttél valaha nyílt tűzön, azt is tudhatod hogy az nem egy egyenletes kontrollált hőmérséklet, mint egy légkeveréses sütő.zsuninnyo írta:De ennyi erovel akkor miert sutoben sutsz, miert nem raksz tuzet? Ugysem nezed ahogy sul, most akkor nem mindegy, hogy 40 perc vagy 80?Halfkey írta: Ha beteszem a csirkét a sütőbe, nem ülök elé hogy várjam és nézzem. Szóval az szinte irreleváns hogy 20 perc vagy 40.
Raadasul ha a sutoben sutod, meg tobbet is fizetsz erte.
Ez kb kicsiben az a beszélgetés mintha azt mondanám hogy minek vegyek egy mini Coopert második autónak a városba ha úgyis ott van nekem a rendes autóm, erre te rávágnád hogy biciklivel is mehetek.
Témára visszatérve aktív munka ami nekem számít. A kaja előkészítése ugyanannyi a kettőhöz. És az airfryer takarítása (volt nálam egy hónapig kölcsön) nekem nagyságrendekkel több meló volt mint egy tepsié, de erre lehet vannak jobb modellek is, nemtudom. Plusz idegesítő elpakolgatni, vagy állandó plusz helyet igényel a konyhában. Szóval semmivel sem éreztem egyszerűbbnek, és most direkt kis adagokat hasonlítok, nagynál eleve veszett ügy az airfryer.