Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úgy érzem egy sima időutazás majd a történelem átbarmolása és teljes átírása lesz, amivel elindul a new avangers rész, hát nem tetszik eddig, amire számítok.Csabi írta: https://www.youtube.com/watch?v=TcMBFSGVi1c
avengers endgame trailer
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=TcMBFSGVi1c
avengers endgame trailer
avengers endgame trailer
#fuckthehaters
Areola, Carvajal, Varane, Militao, Mendy, Casemiro, Ødegaard, Kroos, Hazard, Silva, Benzema
Lunin, Ramos, Hakimi, Nacho, Reguilon, Valverde, Ceballos, James, Brahim, Rodrygo, Vinicius, Asensio, Jović
Areola, Carvajal, Varane, Militao, Mendy, Casemiro, Ødegaard, Kroos, Hazard, Silva, Benzema
Lunin, Ramos, Hakimi, Nacho, Reguilon, Valverde, Ceballos, James, Brahim, Rodrygo, Vinicius, Asensio, Jović
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
kivételesen igen, a gyűrűk urának jó a szinkronjaFaust írta: Fontos a szinkron/magyar felirat?

- Faust
- El director de fotografía
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Alonso, Ramos
Fontos a szinkron/magyar felirat?
- soadroli
urak, valaki nem tudja honnan tudnám beszerezni a "A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége (bővített változat) (2BD)" kiadást? ezt
esetleg valakinek nincs feleslegbe 1?
a másik 2 megvan ebben a formában, jó lenne ha mindhárom meglenne.
esetleg valakinek nincs feleslegbe 1?

- wZoLee7
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szombaton este nezten en is, nem vartam tole az eg vilagon semmit, de egesz jo volt, meg ugy is h eleg kiszamithato volt az egeszh3x0r írta:Tegnap este en is megneztem a Searchinget. Vegig izgalmas volt, meg ha alapbol nem is egy annyira bonyolult filmrol van szo. Ezt az online feluletes forgatast en is birom, a Modern Familynek is van egy ilyen resze, a 6x16, azt is erdemes meglesni. Viszont nekem leginkabb az tetszett, hogy milyen jol kidolgoztak a lany online profiljat.Remy írta: KERESÉS: Ez az online felületen történő forgatás eddig is tetszett, de talán most állt össze a legjobban az elképzelés. Jól kivitelezett és kreatívan összerakott film.
- h3x0r
Tegnap este en is megneztem a Searchinget. Vegig izgalmas volt, meg ha alapbol nem is egy annyira bonyolult filmrol van szo. Ezt az online feluletes forgatast en is birom, a Modern Familynek is van egy ilyen resze, a 6x16, azt is erdemes meglesni. Viszont nekem leginkabb az tetszett, hogy milyen jol kidolgoztak a lany online profiljat.Remy írta: KERESÉS: Ez az online felületen történő forgatás eddig is tetszett, de talán most állt össze a legjobban az elképzelés. Jól kivitelezett és kreatívan összerakott film.
- P. Krisz
Midnight Special
Színészi játék, fényképezés, hangulat tetszett.
Történet és befejezés kevésbé.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A "próféta" szál végigvitelében több potenciál lehetett volna. A "fénylényes" megoldás kicsit légbőlkapottnak tűnik.
7
Színészi játék, fényképezés, hangulat tetszett.
Történet és befejezés kevésbé.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A "próféta" szál végigvitelében több potenciál lehetett volna. A "fénylényes" megoldás kicsit légbőlkapottnak tűnik.
7
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Yazid
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Asensio
Vihar előtt, latta mar valaki? lenne par kerdesem. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a vegen a fiu öngyilkos lesz vagy csak a kepzeleteben talalkozik az apjaval? Tudta h a szulei hogyan/mikent talalkoztak?nagyon szerette az apjat, de kb 4eves volt mikor meghalt az apja(van egy jelenet h pecaznak es szó is van róla, gondolom ez volt az utolsó emleke az apjarol? a vége nagyon megható volt szeretem az ilyen filmeket
- Faust
- El director de fotografía
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Alonso, Ramos
Még nem láttam, én a Love-nál elengedtem a faszit teljesen, de azért majd meglesem talán.soadroli írta: Gaspar Noé új filmjét, a Climaxot látta már valaki? Faust?most végeztem vele, fú rég láttam ekkora szart
kínszenvedés volt minden perce.
- soadroli
Gaspar Noé új filmjét, a Climaxot látta már valaki? Faust?
most végeztem vele, fú rég láttam ekkora szart
kínszenvedés volt minden perce.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én is megnéztem a rasszista p*cs* filmjét. elment egynek, de nagyon érződik már ebben, hogy olyan sok dolgok történt a 20 filmben, hogy nem csinálhatnak csak úgy, amit akarnak.
#fuckthehaters
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
MARVEL KAPITÁNY: Paks 2 kapitány, az univerzum utolsó esélye.
Jó a film, nem rossz a karakter, de a szerepe totál bullshit a ranglétrán.
Azért így 10+ év után a Marvel elég fasza iparosmunkákat képes már csinálni. Megvan a siker receptje, és használják is.

Azért így 10+ év után a Marvel elég fasza iparosmunkákat képes már csinálni. Megvan a siker receptje, és használják is.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
https://www.youtube.com/watch?v=uilJZZ_iVwY
Erről tudunk valamit? Számomra csak az n+1-edik képregényfilm, de megláttam benne Zachary Levit. Őt nagyon bírtam egy jó 10 éve, szóval lehet hogy adnék a filmnek egy esélyt a moziban, ha nem gáz hogy DC.
Erről tudunk valamit? Számomra csak az n+1-edik képregényfilm, de megláttam benne Zachary Levit. Őt nagyon bírtam egy jó 10 éve, szóval lehet hogy adnék a filmnek egy esélyt a moziban, ha nem gáz hogy DC.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Jót szólsz. Plusz a jó öreg Lenny lánya jó kis bőr.Remy írta:LEGENDÁS ÁLLATOK - GRINDELWALD BŰNTETTEI: Nem lenne ezzel probléma, ha végre ezt a förtelmesen szar legendás állatok vonalat, a zseniálisan szar Eddie Redmayne-nel karöltve végérvényesen kiírtanák a szériából. Depp jó, Law szintén.

Overlord
Reménykedtem, hogy valami Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cloverfield szerű cucc lesz, de sajna semmi kapcsoalt, csak egy uncsi katonás-Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mit találunk a nácik bázisán horror sztori Csalódás.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
LEGENDÁS ÁLLATOK - GRINDELWALD BŰNTETTEI: Nem lenne ezzel probléma, ha végre ezt a förtelmesen szar legendás állatok vonalat, a zseniálisan szar Eddie Redmayne-nel karöltve végérvényesen kiírtanák a szériából. Depp jó, Law szintén.
A GAZDATEST: Családi drámának tök jó lenne, de egy jó darabig nem tudja eldönteni a film, hogy mi is akar lenni igazán. Túl sok műfaj keveredik, és ez nem tesz jót neki.
A SÁRKÁNY ÁRNYÉKA: Kellemes hangvételű, vígjáték elemekkel tarkított harcművészeti akciófilm, egy kiváló Jet Li-vel és egy rakás bunyóval.
A GAZDATEST: Családi drámának tök jó lenne, de egy jó darabig nem tudja eldönteni a film, hogy mi is akar lenni igazán. Túl sok műfaj keveredik, és ez nem tesz jót neki.
A SÁRKÁNY ÁRNYÉKA: Kellemes hangvételű, vígjáték elemekkel tarkított harcművészeti akciófilm, egy kiváló Jet Li-vel és egy rakás bunyóval.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Nem teljesen értem mi az hogy a Black Panther - azokban a díjakban amit kapott - 'nem Oscar alapanyag'. Miért ne lenne bármilyen film Oscar alapanyag ha a jelmezeket nézzük?