EB - 2016
Re: EB - 2016
Azt se tudjátok miért van kint.ziro4vr írta:Nem hazudik az aláírása.Realista24 írta: Csak engedd el. Jobb lesz. Remy 2.0 csak fordítva. Ebben a témában.
Amúgy meg ott tart a fórum, hogyha valaki nem áll be a sorba az hülye.
A meggyőzőhöz meg csak annyit, hogy pl. pont a németek azok voltak, arról nem tehetnek, hogy elől szerencsétlen játékosokat raktak fel. Vagy az olaszok is, akik kihozták a maxot szerintem. A franciák meg két meccsel ez előtt is még variáltak a kezdőjükön és azóta se álltak össze. Jöttek az eredmény, de de ennyi. És 2016-ban így láthatunk két EB döntős csapatot. És tényleg lehúztam a portugálokat is, de ebből R24 megint mit látott? Leszólom franciákat. Tudtommal a fórum lényege az eszmecsere, de itt már lassan csak az van, hogy két vélemény van: amit jónak gondoltok, meg a másik hülyesége.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem hazudik az aláírása.Realista24 írta:Csak engedd el. Jobb lesz. Remy 2.0 csak fordítva. Ebben a témában.ziro4vr írta:Kerlon mondj már pár meggyőző válogatottat.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak engedd el. Jobb lesz. Remy 2.0 csak fordítva. Ebben a témában.ziro4vr írta:Kerlon mondj már pár meggyőző válogatottat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most mi a bajod? Szerintem fikáztam mindkét csapatot, amúgy nem szokott a franciákkal bajom lenni. Bár most Benzema mellőzésével én abszolút nem tudok nekik szorítani.Realista24 írta:Neked a Pogbitisz mellett valami francitiszod is vanKerlon írta:Ha okosak a portuk, akkor "hagyják" irányítani a franciákat aztán szarrá kontrázzák őket.
Ha okosak a franciák, akkor ugyanezt csinálják.
Egyik csapat sem tud a labdabirtoklással mit kezdeni és szimplán gyengék. Talán az elmúlt évek világ eseményeinek a leggyengébb döntő résztvevői.
Vagy szerinted meggyőzőek? Mert a németeken kívül szerintem csak kötelezőt hoztak és a legtöbb meccsüket is csak erőből nyerték, mert ennyivel jobb a keretük, mint az ellenfeleiknek. A németek ellen meg nem voltak jobbak, hanem szerencsések voltak. Szerintem, ha Schweini nem üt bele a labdába, akkor végük lett volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Nem bánnám ha ma Cé mutatná a fuckot. Sajnos francia győzelmet érzek, de nagyon fogok szorítani a portugáloknak. Ha a franciák győznek, akkor egyrészről sajnálni fogom Ronaldoékat, másrészről Benzemat és Varanet is. Egy esetleges portugál győzelemmel Cé végképp megkoronázná a karrierjét. Ott max. csak Coentrao miatt kókadna a szám, ha ő nem lehetne ott a győztes csapatban, de amúgy letojnék mindenkit csak sikerüljön.

But he is a good boy...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Megfertoszte a forumotRealista24 írta:
Neked a Pogbitisz mellett valami francitiszod is van

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Davids,Redondo,Seedorf--Ronaldinho,Ronaldo,Zidane
Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,Camavinga,Odegaard—Kubo,Haland,Mbappe
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neked a Pogbitisz mellett valami francitiszod is vanKerlon írta:Ha okosak a portuk, akkor "hagyják" irányítani a franciákat aztán szarrá kontrázzák őket.
Egyik csapat sem tud a labdabirtoklással mit kezdeni és szimplán gyengék. Talán az elmúlt évek világ eseményeinek a leggyengébb döntő résztvevői.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Cé eldönti egy kontragóllal. Gríz meg kapufára lövi a büntetőt.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az egyetlen válogatott amelyik az elmúlt években focizni próbált chile mellett a németek voltak.

Én inkább megnéznék egy jó focijú olasz vagy német csapatot, mint két jó nevű, de szarul játszót és jelenleg ez a helyzet.Remy írta:Sztem meg az utobbi evek legjobb dontoje csapatok alapjan, legalabbis szamomra. Nincsenek nemetek, olaszok, stb.
Az mar mas kerdes h milyen lesz a jatek.
Amúgy 60-40-re adom a francia sikert, mert náluk több az értelmes játékos és mégis hazain tolják, de remélem CR nevet a végén.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sztem meg az utobbi evek legjobb dontoje csapatok alapjan, legalabbis szamomra. Nincsenek nemetek, olaszok, stb.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
Ha okosak a portuk, akkor "hagyják" irányítani a franciákat aztán szarrá kontrázzák őket.
K
K
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért Dösámp nem egy taktikai géniusz. A németek is lőhettek volna párat ha nem az kétballáb fasz van ott elől.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hasonlóban bízom, a francia támadóktól nem tartok, Pepe remélhetőleg a helyzet magaslatán lesz...lehet Alvest tenném mellé, mára nem kell a nagy sebesség ha a francia kezdő nem változik...cserék után kerülhetnek előnybepheco írta:A francia védelem azért elég bizonytalan volt az egész EB-n. Ha Cé ki fog egy jó napot és nem kell 3-4+ helyzet a gólhoz neki, akkor szerintem megfoghatják a franciákat. Sajnos nem hiszem, hogy mások tudnák hozni azt a pluszt, ami kell a győzelemhez. De lepjen meg Nani vagy Renato, esetleg Pepe egy fejesselVagy Q7 csereként pélóra húzza Evrat/Sagnat
- numberone1
En megtettem egy Pogba golt(fejes pontrugasbol) + Payet bomba. A vedelem nem fog kapitulalni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Davids,Redondo,Seedorf--Ronaldinho,Ronaldo,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A francia védelem azért elég bizonytalan volt az egész EB-n. Ha Cé ki fog egy jó napot és nem kell 3-4+ helyzet a gólhoz neki, akkor szerintem megfoghatják a franciákat. Sajnos nem hiszem, hogy mások tudnák hozni azt a pluszt, ami kell a győzelemhez. De lepjen meg Nani vagy Renato, esetleg Pepe egy fejessel
Vagy Q7 csereként pélóra húzza Evrat/Sagnat

- numberone1
Grizmann aranylabda eselye ide
, CR memek oda
ma a gallok nyernek.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
- Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Nincs, de ezt le is írtam, egyszerű mint a faék.Az a kemény, hogy Griezmann még Neymarral sincs kanyarban.
"Nincs gyűlölködés. Csak óriási csalódás van. Nekem az atleti az életem. Megint nem sikerült. Nem tudod milyen érzés. Megalázo. Elvesztettem a foci iránti érdeklődésem. Na mindegy. Most már leszarom."
Gengszter Zoltán, 2019
Gengszter Zoltán, 2019