Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
gutihaz14

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 20., csütörtök 14:08

Realista24 írta: France Football wants to talk to Florentino Perez to explain what actually happened with Ballon d’Or.
@jpedrerol
es miert a perezzel? egesz egy ocska lobbi
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 20., csütörtök 13:06

France Football wants to talk to Florentino Perez to explain what actually happened with Ballon d’Or.
@jpedrerol
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 18., kedd 11:22

Kylian Mbappé: “Ballon d’Or? What’s a Ballon d’Or player? Rodri is he a Ballon d’Or player for you? I thought the Ballon d’Or would go to Vini Jr., but in the end it went to Rodri.

If I told you that 3 months ago, you’d have said, “What the hell are you talking about?”

Today, we don’t know who the Ballon d’Or is leaning towards, except that no one should be excluded, that all players should be rewarded, maybe even a goalkeeper.”
@le_Parisien
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 16., vasárnap 23:07

Egy alternatív univerzumban pedrinek követelnek aranylabdát. :lol:

Mondjuk ahol gavi nyerhet golden boy díjat... most is padozik a világhírű casado mögött. :)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 16., vasárnap 22:15

ELSiete írta: Raphina idén bomba, de az ő lasztiját csak akkor látom érkezni, ha a BLT és a bajnoksagot is viszi a barca, de még úgy is cringe lenne, hiszen ez pályafutásának első jó éve. Mbappé pedig sokadik éve van a TOP3 legjobb között, szóval egy esetleges kupa esetében szerintem ő lehetne a befutó.
Aranylabdát az adott évre adják, nem vissza menőleg vonnak átlagot. Messi is ez a logika mentén kapott jó párat a semmire.
Raphina ha megnyerné jelenleg, abba nem lehetne belekötni.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 16., vasárnap 22:04

Realista24 írta:
RealMadridFanatic írta: Amennyiben BL-t es bajnoksagot nyer a Barca, akkor teljesen jogosan kapna Raphinha, ha fenntartja az atlagat.

Szerintem ez egy kifutott szezon nala, ahol minden jon, minden befele pattan, de ez mindegy ilyen szempontbol.
De ezeket mi nyerjük.
Persze, alap. Hipotezis volt.

Barca BL-dontoben sem lesz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 16., vasárnap 22:03

RealMadridFanatic írta: Amennyiben BL-t es bajnoksagot nyer a Barca, akkor teljesen jogosan kapna Raphinha, ha fenntartja az atlagat.

Szerintem ez egy kifutott szezon nala, ahol minden jon, minden befele pattan, de ez mindegy ilyen szempontbol.
De ezeket mi nyerjük.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 16., vasárnap 22:00

Amennyiben BL-t es bajnoksagot nyer a Barca, akkor teljesen jogosan kapna Raphinha, ha fenntartja az atlagat.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 16., vasárnap 21:42

Mbappe nyerhetne valamit év végén, mert akkor szerintem megkapná az Aranylasztit. Salah a PLen kívül nem igen fog már mást nyerni, a nagy meccseken besült. Raphina idén bomba, de az ő lasztiját csak akkor látom érkezni, ha a BLT és a bajnoksagot is viszi a barca, de még úgy is cringe lenne, hiszen ez pályafutásának első jó éve. Mbappé pedig sokadik éve van a TOP3 legjobb között, szóval egy esetleges kupa esetében szerintem ő lehetne a befutó.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 12., szerda 12:08

Yamal, raphi, salah tul jók idén. Ezért megoszlottak a szavazatok es megkapja mbappe.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 12., szerda 11:05

ferni írta: Bologna, Brest, Girona ellen 1-1-1 gól, amiből 1 tizi nem nagy karrier.

Persze hozzá kell szokni, hogy visszább vegyünk az elvárásokból, de hát a PL-es számaihoz képest ez nagyon gyenge.

Telegraph is lehozott egy cikket a meccs előtt, hogy If Mohamed Salah wants a Ballon d’Or he needs to raise his game in Europe
Nincs benne semmi különös, de aki le akarja olvasni F5 és az oldal töltését X-elje ki amíg tölt azt akkor nem ugrik fel a paywall, de a cikk már betölt.
Arról beszéltél, hogy "szinte nulla amit Salah művelt, "totális leégés." Nem az. A 4 gólpasszába meg gondolom belebotlott, hogy nem is írtad. Az világos, hogy ez nem 10 gól meg 6 gólpassz, szerintem is ki kellene emelkednie jobban a BL mezőnyből csak ez a megfogalmazás, hogy "nulla" meg "totális leégés" szerintem azért túlzás. Nem volt ennyire pocsék.
Egyébként mindkét mutatóban még azzal együtt is, hogy nem emelkedett ki a BL mezőnyből csapata legjobbja volt ígyis, azért mondom itt a csapat égett, nem feltétlenül ő egyéni szinten.

Ha Barca nyer valamit szerintem nincs kérdés, hogy megfuttatják Raphinha meg a youngest ever között, de ha nem, akkor Salah simán versenyben lesz.

szerk.: dzsi91 +1

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. március 12., szerda 11:02

Szerintem ha BL-t és bajnokságot nyerünk se kapná tőlünk senki. Rá lenne húzva, hogy csapatként nyertünk, nem lehet kiemelni senkit, mert egyszer Jude volt a sztár, egyszer Mbappe, egyszer Rodrygo, egyszer Vini, stb.

Ha a Barca behúzza a BL-t (és szerintem elég nekik csak a BL-t, bajnokság nem is kell mellé), tuti megkapja Raphi vagy Yamal. Raphinál majd be lehet vágni hogy pár éve még a Leedset mentette meg, meg mászta térden végig a pályát, most meg Aranylabdát nyer, álom sztori. Lamine-nál meg mehetnek a videók, ahogy anno Messi fürdette.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 12., szerda 10:57

Eddig is bohózat volt ez a díj de tavaly sztem végleg eltemették. Ha a barsza bármit nyer gyamal vagy raphinha megkapja. Ha mi nyerünk mondjuk egy bl-t előrántják majd salaht meg a premjerliga hypeot de teljesen random húzhatnak egy donnarummát is, hogy most akkor az új szellemiség és a fotball megmentése érdekében díjazzunk egy kapust.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 12., szerda 10:53

Bologna, Brest, Girona ellen 1-1-1 gól, amiből 1 tizi nem nagy karrier.

Persze hozzá kell szokni, hogy visszább vegyünk az elvárásokból, de hát a PL-es számaihoz képest ez nagyon gyenge.

Telegraph is lehozott egy cikket a meccs előtt, hogy If Mohamed Salah wants a Ballon d’Or he needs to raise his game in Europe
Nincs benne semmi különös, de aki le akarja olvasni F5 és az oldal töltését X-elje ki amíg tölt azt akkor nem ugrik fel a paywall, de a cikk már betölt.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 12., szerda 10:50

Salah igy szerintem is kuka.
Nem fognak ugy beallni moge media szinten, ha a Barca nyeri, mint allnanak pl egy Jude, Vini, Mbappe parossal szemben.

Itt nem lesz kitalalva random uj kriterium se, mint "rossz viselkedes".

Spartai Yamal Kemal behuzza, fix.
ZIDANE

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 12., szerda 10:46

ferni írta: BLben szinte nulla amit Salah művelt, totális leégés.
Azért az kisebb túlzás, hogy szinte nulla.
Nem volt a bl mezőnyből kiemelkedő számokban, de a psg elleni párharcig ígyis csapata legjobbja volt a BL-ben is. A psg ellen, meg nem ő, hanem mindenki leégett (bár a tizijét legalább ő berúgta, valakinek az se ment...) azokon a meccseken egyedül Alisson volt parádé.

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2025. március 12., szerda 10:39

Sierra írta:
realbeckham írta:Nálam jelenleg raphinha. Ertem yamalt, de a brazil cipeli a hátán egész évben a csapatot. Meg minden meccsen villan. Szar világ ez, de elismeresem. Brutális az ember.
Ez ilyen viniciusz féle nem vart szintugras tőle.
Ha megérdemli, akkor nincs gondom vele. Jo helyre kerülne. Ez nem ilyen rodri féle hanyinger lenne. Idén eddig ő a legjobb jatekos.
Tenyleg nehez lenne vitatni, brutalis formaban van a csavo. 41 meccsen 27 gol es 19 assziszt, mindenhol ott van iden. Ha esetleg behuzzak a BL-t, akkor tuti ott lesz top3-ban.
Ennél “kellemetlenebb”, h nem Levantéknak rúgja a 3-4. gólokat, hanem ki-ki meccseken, nagy csapatoknak duplát, első meg döntő gólokat. Amit kapura lő, az gól, plusz felszántja a pályát.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 12., szerda 10:30

BLben szinte nulla amit Salah művelt, totális leégés.
El kell fogadni, hogy nincs már Messi CR korszak, lesz nem egy olyan Aranylabda, mint régen, hogy valakinek kiadja egy szezon, nyáron sincs semmi komolyabb torna és bizony kijár neki a laszti.

Raphinha se Aranylabda kaliber, de hát elképesztő mit fejlődött és mennyire éles fejben, amit kapura rúg kb gól fixen nagy meccseken idén.

Én kétlem, hogy ezt a formát évekig tudja tartani, de hát ennyit számít ha valaki mentálisan rendben van meg van egy szintekkel értelmesebb edző mögötte, mint az előző.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 12., szerda 10:19

Attól én még Salaht nem venném ki, hogy Remy eljinxelte.
Én is Raphinhát mondom, de ha Barca végül mégsem nyerne semmit, akkor elég lehet Salah egy angol bajnoki címmel is, mert tényleg brutál szezont fut. Pl ha mi nyernénk a BL-t, ismerve a médiát nem Mbappé/Vini battle lesz a lasztiért, hanem Salah-Raphinha.
Bayern bl+bajnoki cím esetén még Kane is top3 lehet.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 12., szerda 10:07

Teljesitmeny alapjan raphinha, de yamalnak sokkal nagyobb a hypeja mint neki. Gondolom igy o lenne minden idok legfiatalabbja meg stb, ugyhogy azt a szekeret tolnak.

Vissza: