Mennyei futball
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Mennyei futball
Amíg bajnok a Fradi, a könnyebb selejtezős ág már kB kialakult a korábbi évek sikeresebb szereplései miatt.
Szerencsével és BL, EL átalakítással már a tavaszt is megélik. Hiába a Plzeni kiesés, itt változás nem hiszem hogy lesz emiatt.
Többen is írták fbn is kommentbe, hogy itt az első változás max akkor lesz, ha a hazai bajnokságot is bukják. Az már sokkal cikibb!
Amúgy meg Hajnalék munkája (igazolások) is egyre rosszabb. Full érthetetlen, hogy egy nb1re minek 30 fős keret. Így van olyan poszt, ahol 3-4 kb azonos játékos van, van ahol meg 1 (csatár pl). Nem létezik, h mielőtt idehozzák ezt a rengeteg játékost nem csekkolják le őket...
Ez a hazahozott Szalai Gábor is siralmas volt, mikor játszott. 1x ki is állították Debrecen ellen.
Plusz az a pár magyar fiatal is. Minek, ha 1 percet se játszanak?
Rebrov alatt volt minőségi munka sztem. Bár az se tett jót, h két edzőt is kivásároltak, s borult az elképzelés.
Szerencsével és BL, EL átalakítással már a tavaszt is megélik. Hiába a Plzeni kiesés, itt változás nem hiszem hogy lesz emiatt.
Többen is írták fbn is kommentbe, hogy itt az első változás max akkor lesz, ha a hazai bajnokságot is bukják. Az már sokkal cikibb!
Amúgy meg Hajnalék munkája (igazolások) is egyre rosszabb. Full érthetetlen, hogy egy nb1re minek 30 fős keret. Így van olyan poszt, ahol 3-4 kb azonos játékos van, van ahol meg 1 (csatár pl). Nem létezik, h mielőtt idehozzák ezt a rengeteg játékost nem csekkolják le őket...
Ez a hazahozott Szalai Gábor is siralmas volt, mikor játszott. 1x ki is állították Debrecen ellen.
Plusz az a pár magyar fiatal is. Minek, ha 1 percet se játszanak?
Rebrov alatt volt minőségi munka sztem. Bár az se tett jót, h két edzőt is kivásároltak, s borult az elképzelés.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak a nemzetközi meccseken követem a hazai csapatokat eyetest szempontból, eredményeket persze mindig csekkolom, és nem volt rossz nyáron a Puskás Akadémia, megérdemelték volt a továbbjutást a nemzetközi porondra a Fiorentina ellen maximálisan a két meccs alapján, sajnos nem érdemre megy még mindig és a balsors is tép...'shutterisland írta: az mondjuk kemeny lenne, ha a puskas behuzna a bajnoksagot valahogy.
6-ot elhozott zsinorban a fradi, ez a sorozat szakadna meg.
mondjuk ahhoz nem kellene 3:0-rol leadjak a mai meccset.![]()
Szerintem összekapja magát mostmár a Fradi, Puskás ellen mindig benne volt az utóbbi szezonokat nézve a botlás, Paks is stabil dobogós az utóbbi időben, legalább van egy kis izgalom, de szerintem a végére "helyre áll a rend" úgyis.
Nem érdekel a politika része továbbra sem, hogy kinek milyen szponzora van, kinek a pénzéből, bármilyen téma van bármilyen felületen már, csak ez köszön vissza, savanyúság mindenhol...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az mondjuk kemeny lenne, ha a puskas behuzna a bajnoksagot valahogy.
mondjuk ahhoz nem kellene 3:0-rol leadjak a mai meccset.
mondjuk ahhoz nem kellene 3:0-rol leadjak a mai meccset.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én azt nem értem, hogy a fórumon, a rengeteg Fidesz ellenes ember miért nem tud örülni a Fradi bukásának.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Most komolyan azon csodálkoztok, hogy a szisztematikusan, piaci körülmények között, szakmai alapon felépített Plzen, amelyik hétről-hétre hasonló klubokkal játszik egy jobb ligában, kiejtette a politikailag nem kicsi tolt Fradit? Papírforma volt.
Nem az a baj, hogy kapnak hármat, hanem hogy letolt gatyával mennek fel a pályára, majd csodálkoznak, hogy a csehek beakasztották hátulról elég csúnyán.
9. percben már az a taktik, hogy baszd előre, hátha lesz valami.
Szégyen
9. percben már az a taktik, hogy baszd előre, hátha lesz valami.
Szégyen
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nem feltetlen elegans, de azert boven belefer. De, hogy a meccs elott 2 oraval is a kibaszott kormany propagandat kell nyomatnia, sportvezetokent az teljesen elfogadhatatlan, foleg az eredmeny fenyeben.nzooli93 írta: Kubatov meccs elott legalabb bejelentkezett a repülőről,hogy "elmegyunk szépen Csehországba,es jol elverjuk az ellenfelünket "
kocsmai szurkoló szint
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Fradinál szerintem félre lett megint nézve a csapat kerete. Sok semmirekellő játékos van itt, akik nem sok mindenre jók, max nb1be. De ez az ilyen meccsek él kijön sajnos. A csapat és a középpályás védekezés nulla most is, Paks ellen is.
Varga hiányzik elölről, és védekezésnél hátulról is. Nem igaz, hogy egy Fradi féle csapatnak csupán 1 db értelmes támadója van, illetve néha traoré megembereli magát, mint az AZ ellen és ennyi. Pesic, saldanha kuka, helyettük kéne egy fiatal böde és kész
Plzen tapasztaltabb EL/BL csapat, Fradi még mindig tanulja ezt, még ha olykor rosszul is. De azért jó lenne egy rendes, normális keret tisztogatás, mert rengetegen vannak még mindig a csapat kötelékében, akik kb egy percet se játszanak, v max szökőévente.
Nincs 3 gól a csapat közt, de mint tudjuk sokszor elég egy kis koncentrácio hiány és kész a baj... Real is szívott már így pl a Barca ellen...
Varga hiányzik elölről, és védekezésnél hátulról is. Nem igaz, hogy egy Fradi féle csapatnak csupán 1 db értelmes támadója van, illetve néha traoré megembereli magát, mint az AZ ellen és ennyi. Pesic, saldanha kuka, helyettük kéne egy fiatal böde és kész

Plzen tapasztaltabb EL/BL csapat, Fradi még mindig tanulja ezt, még ha olykor rosszul is. De azért jó lenne egy rendes, normális keret tisztogatás, mert rengetegen vannak még mindig a csapat kötelékében, akik kb egy percet se játszanak, v max szökőévente.
Nincs 3 gól a csapat közt, de mint tudjuk sokszor elég egy kis koncentrácio hiány és kész a baj... Real is szívott már így pl a Barca ellen...

A mérkőzést nem néztem ma illetve a bajnoki meccseit sem követem a Fradinak. Robbie Keane szidására viszont reagálnék, nem is őt személyében kívánom megvédeni, mert fogalmam nincsen a szakmai munkája minőségéről. Ami tény, hogy az előző edző december közepén jelezte hogy lépne, a vezetés el is engedte, majd gyorsan kellett igazolni az új trénert amire napok, estleg 1-2 hetük volt összesen. Ezután kb. két hete volt Keannek az edzőtáborban felmérnie a képességeket és kitalálni, hogy ezzel a kerettel mit lenne a legérdemesebb játszani. Konkrétan az ő kérésére egy darab játékos sem érkezett eddig a Fradihoz, takarítani nem volt lehetősége. Vezetőedzőként felelős az eredményért, de kicsit erős ekkora mintából már megmondani hogy nulla vagy kókler.
Nem teljesen értem az ilyen hozzászólásokat. A Real pl mit csinált a Chelsea elleni idegenbeli 3-1es győzelem vagy a Juve elleni 3-0 után? Elárulom kaptak 3-at. De a barca nagy leolvadásait ne is mondjam és ezek kicsit nagyobb csapatok, mint a fradi. Ilyen ez az oda visszavágós rendszer. Otthon nyersz, utána simán kaphatsz 3-at, nem tudom eddig hol éltél, ha ez neked olyan hihetetlen.Remy írta:Pont leszarom a Fradit, de nekem senki ne mondja, hogy győztes meccs után, egy félidő alatt 3at kell beszopni egy Plzen ellen. Nem akarom elhinni, hogy óriási elvárás lett volna túljutni ezen a párharcon egy győzelem után.ToniKroos írta:
Mi a vicc, max az, hogy a szurkolóknál túl nagy lett az arc. Hogy kellett volna felmenni idegenben? Sokan elfelejtik, hogy a fradi európai szinten még mindig kiscsapat. Próbálta lassítani a játékot. Nem nagyon értem mit vártál a meccstől, hogy felmegy a fradi a pályára, azt ledominálja az ellenfelet, mert akkor nagyon vakon vagy.
- nzooli93
Kubatov meccs elott legalabb bejelentkezett a repülőről,hogy "elmegyunk szépen Csehországba,es jol elverjuk az ellenfelünket "
kocsmai szurkoló szint

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont leszarom a Fradit, de nekem senki ne mondja, hogy győztes meccs után, egy félidő alatt 3at kell beszopni egy Plzen ellen. Nem akarom elhinni, hogy óriási elvárás lett volna túljutni ezen a párharcon egy győzelem után.ToniKroos írta:Mi a vicc, max az, hogy a szurkolóknál túl nagy lett az arc. Hogy kellett volna felmenni idegenben? Sokan elfelejtik, hogy a fradi európai szinten még mindig kiscsapat. Próbálta lassítani a játékot. Nem nagyon értem mit vártál a meccstől, hogy felmegy a fradi a pályára, azt ledominálja az ellenfelet, mert akkor nagyon vakon vagy.ferni írta: mikor a 24. percnél rászól a kapusodra a bíró, hogy a következő időhúzás sárga az elmond mindent hogy lett felküldve a csapat a pályára, vicc
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Egy Lazio elleni meccs azért érdekes lett volna.ferni írta:Bilbao/Lazio lehet'shutterisland írta: na nemsoka kezd a fradi, rohadt huzos lesz a cseheknel.
ha sikerul, jo lenne bekapni egy nagyobb halat ha sorsolas lesz.

Mert ez a Plzen akkora világverő csapat vagy mi ? Vagy ennyire gyenge a magyar bajnok hogy reális a 3 gólos különbség?
Gyanítom amúgy hogy a kettő közül a Fradinak nagyobb a költségvetése.
Gyanítom amúgy hogy a kettő közül a Fradinak nagyobb a költségvetése.
Mi a vicc, max az, hogy a szurkolóknál túl nagy lett az arc. Hogy kellett volna felmenni idegenben? Sokan elfelejtik, hogy a fradi európai szinten még mindig kiscsapat. Próbálta lassítani a játékot. Nem nagyon értem mit vártál a meccstől, hogy felmegy a fradi a pályára, azt ledominálja az ellenfelet, mert akkor nagyon vakon vagy.ferni írta: mikor a 24. percnél rászól a kapusodra a bíró, hogy a következő időhúzás sárga az elmond mindent hogy lett felküldve a csapat a pályára, vicc
mikor a 24. percnél rászól a kapusodra a bíró, hogy a következő időhúzás sárga az elmond mindent hogy lett felküldve a csapat a pályára, vicc
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Fákjú Robbie, gó hóm!
Gondoltam ez a keane is egy hatalmas 0
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ez heló.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots