Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: miro. » Ma, 22:11

Realista24 írta: Nem hiszem hogy ne lehetne találni jobb de legalább ugyanolyan opciót, csak nem keresnek.

Kezd ugyanaz lenni mint régen, csak a nevek, csak a megszokás.
Az elején ez nem így volt emlékeim szerint, és jobban is tetszett.

Eredmények ide vagy oda, végre újra vannak nézők a meccseken, ezt nem kene elrontani, mert szurkolni világbajnok módon tudunk.
Tudsz mondani neveket a jobb,vagy legalabb ugyanolyan( mondjuk annak semmi ertelme) jatekosokra?
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » Ma, 22:09

Kit hívjanak be? Egy kalap szar az nb1. Például a tavaly jó szezont futó Horváth Krisztofer is alkalmatlan nemzetközi meccsekre.

Teljesen elszálltak az elvárások a tét nélküli NL meccsek és az eb selejtezők miatt, pedig ott sem volt jobb a játék, mint most a bosnyákok ellen vagy az eb-n.

Dárdai Márton alapember a Herthában. Ő lesz még fix Bundesliga védő is. Most nem volt kezdő csak néhány meccsen, mert benne volt, hogy távozik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Ma, 22:00

Nem hiszem hogy ne lehetne találni jobb de legalább ugyanolyan opciót, csak nem keresnek.

Kezd ugyanaz lenni mint régen, csak a nevek, csak a megszokás.
Az elején ez nem így volt emlékeim szerint, és jobban is tetszett.

Eredmények ide vagy oda, végre újra vannak nézők a meccseken, ezt nem kene elrontani, mert szurkolni világbajnok módon tudunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » Ma, 21:56

Realista24 írta:
ziro4vr írta: Nagyon gyenge a felhozatal, nincs középső védő, szélső védő, középső középpályás, csatár.. ott van egy Dárdai Márton, egészen értelmes középhátvédnek néz ki a válogatottban, de közben bundás 2 csapatban cserejátékos, és egy teljesen átlagos csatár már simán megveri 1v1ben például.

De abban egyetértek, hogy Rossi bevált panelek alapján dolgozik, ami most már gát is..pl Ádám Martint mi a fasznak hívja be még mindig.
Utóbbiról beszélek.

Nézem a meccseket, és Szoboszlain meg Orbanon kivul szinte bárki helyere bárkit be lehetne hívni, de meg csak véletlen sem.

Dárdait hagyjuk is.
Vegyük csak Ádám Martint, akit én sem értek igazából, de aztán elgondolkodok. Kit hívjon be? A Nyíregyháza csatárát? Nincs az NB1-ben egy épkézláb magyar csatár Vargán kívül. Rögtön megértem miért hívja be még mindig Ádámot, tényleg nincs nála jobb opció és neki legalább van valami nemzetközi rutinja.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » Ma, 21:53

Én úgy hallottam szóba jött a szövetségnél, hogy leváltják egy rossz EB után.

Lehet rosszul jártunk azzal a skótok elleni góllal, mert úgyse mentünk tovább, de Rossi seggét fix megmentette.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » Ma, 21:51

Szerintem csak szimplán a sikerek, mint EB kijutás (mondjuk az már nem túl nehéz) meg NL A csoport után jön az hogy visszakerülünk a helyünkre, azaz NL kiesés meg VB nem kijutás, ami ebben a keretben benne van. Ugyanaz mint az elmúlt 20-30 évben.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Ma, 21:46

ziro4vr írta: Ha lenne jobb alternatíva akkor elgondolkodnék az edzőcserén, de magyar balfaszt nem akarok ott látni, magasabban jegyzett európai szaki meg nem fog idejönni, max vmi levitézlett zsoldos sok lóvéért, de Rossi legalább jól hozza az álnacionalista karaktert is két mol reklám között.
Az lehet, de én úgy erzem az elmúlt meccsek alapján hogy megfáradt az egész és az öltözőt is elveszítette.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » Ma, 21:44

Ha lenne jobb alternatíva akkor elgondolkodnék az edzőcserén, de magyar balfaszt nem akarok ott látni, magasabban jegyzett európai szaki meg nem fog idejönni, max vmi levitézlett zsoldos sok lóvéért, de Rossi legalább jól hozza az álnacionalista karaktert is két mol reklám között.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Ma, 21:40

ziro4vr írta: Nagyon gyenge a felhozatal, nincs középső védő, szélső védő, középső középpályás, csatár.. ott van egy Dárdai Márton, egészen értelmes középhátvédnek néz ki a válogatottban, de közben bundás 2 csapatban cserejátékos, és egy teljesen átlagos csatár már simán megveri 1v1ben például.

De abban egyetértek, hogy Rossi bevált panelek alapján dolgozik, ami most már gát is..pl Ádám Martint mi a fasznak hívja be még mindig.
Utóbbiról beszélek.

Nézem a meccseket, és Szoboszlain meg Orbanon kivul szinte bárki helyere bárkit be lehetne hívni, de meg csak véletlen sem.

Dárdait hagyjuk is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » Ma, 21:39

Nagyon gyenge a felhozatal, nincs középső védő, szélső védő, középső középpályás, csatár.. ott van egy Dárdai Márton, egészen értelmes középhátvédnek néz ki a válogatottban, de közben bundás 2 csapatban cserejátékos, és egy teljesen átlagos csatár már simán megveri 1v1ben például.

Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Ma, 21:31

ziro4vr írta: Hogy ne lenne szűk a merítés ne szórakozz velem. :lol:
Mármint?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » Ma, 21:25

Hogy ne lenne szűk a merítés ne szórakozz velem. :lol:
Nem illik.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » Ma, 11:58

Realista24 írta: Nem a merítés szűk, hanem a gondolkodásmód az MLSZ-nél.
Ezt hogy kell elképzelni? Vannak ismeretlen magyarok akikről az mlsz nem tud? Több nb1-es kiskirályt be lehetne hívni?

cart

HozzászólásSzerző: cart » Ma, 10:38

Szerintem fix kezdő lesz, ott meg egy Szalai Attila is nagy király volt, pedig ő sokkal gyengébb játékos nála. Eddigi aki a bal szélen játszott most adtak el a Benficanak, gondolom az ő helyére vettek meg.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Ma, 10:33

Nem a merítés szűk, hanem a gondolkodásmód az MLSZ-nél.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » Ma, 9:22

RealMadridFanatic írta: Mitol lenne kezdo? Kozel sem akkora nev, teljesitmeny amiert alanyi jogon kezdo lehetne.
Lehet en vagyok hulye, de Nagy Adam - baromira tisztelem egyebken - csapat nelkul is kezdo volt, Adam Martin a koreai liga padjarol is bekerul a csapatba es meg boven lehet peldakat hozni.
Annyira szuk a merites, hogy egy Sallai szintu jatekos akkor is betonkezdo, ha egy percet sem jatszott.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » Tegnap, 22:30

Mitol lenne kezdo? Kozel sem akkora nev, teljesitmeny amiert alanyi jogon kezdo lehetne.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » Tegnap, 22:23

Ha egy percet sem játszana, akkor is kezdő lenne a válogatottban. De fog bőven játszani, balos az övé lesz.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » Tegnap, 22:01

Ha jól láttam a keretet nincs kimondott bal szélsőjük, Sala eljátszik ott is, Mertens meg már 37 éves. Jobbon Ziyech meg elég sérülékeny, most is sérült, szóval akár a jobbost is megkaphatja egyből. Szerintem lesz lehetősége.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » Tegnap, 21:05

chronic írta:
RealMadridFanatic írta:Vajon mit igertek neki?
Pénzt? BL szereplést?

Biztos,hogy alapember lesz a válogatottban, a második legjobb(néha a legjobb) játékosunk.
A penztol felek, igen, BL "szereples" nem garantalt es jatekon kivul a valogatott meghivot sem vennem biztosra, legalabbis a kezdot nem. Sajnalnam, tenyleg ugyes jatekos.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: