Tudsz mondani neveket a jobb,vagy legalabb ugyanolyan( mondjuk annak semmi ertelme) jatekosokra?Realista24 írta: Nem hiszem hogy ne lehetne találni jobb de legalább ugyanolyan opciót, csak nem keresnek.
Kezd ugyanaz lenni mint régen, csak a nevek, csak a megszokás.
Az elején ez nem így volt emlékeim szerint, és jobban is tetszett.
Eredmények ide vagy oda, végre újra vannak nézők a meccseken, ezt nem kene elrontani, mert szurkolni világbajnok módon tudunk.
Mennyei futball
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Re: Mennyei futball
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Kit hívjanak be? Egy kalap szar az nb1. Például a tavaly jó szezont futó Horváth Krisztofer is alkalmatlan nemzetközi meccsekre.
Teljesen elszálltak az elvárások a tét nélküli NL meccsek és az eb selejtezők miatt, pedig ott sem volt jobb a játék, mint most a bosnyákok ellen vagy az eb-n.
Dárdai Márton alapember a Herthában. Ő lesz még fix Bundesliga védő is. Most nem volt kezdő csak néhány meccsen, mert benne volt, hogy távozik.
Teljesen elszálltak az elvárások a tét nélküli NL meccsek és az eb selejtezők miatt, pedig ott sem volt jobb a játék, mint most a bosnyákok ellen vagy az eb-n.
Dárdai Márton alapember a Herthában. Ő lesz még fix Bundesliga védő is. Most nem volt kezdő csak néhány meccsen, mert benne volt, hogy távozik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem hiszem hogy ne lehetne találni jobb de legalább ugyanolyan opciót, csak nem keresnek.
Eredmények ide vagy oda, végre újra vannak nézők a meccseken, ezt nem kene elrontani, mert szurkolni világbajnok módon tudunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Vegyük csak Ádám Martint, akit én sem értek igazából, de aztán elgondolkodok. Kit hívjon be? A Nyíregyháza csatárát? Nincs az NB1-ben egy épkézláb magyar csatár Vargán kívül. Rögtön megértem miért hívja be még mindig Ádámot, tényleg nincs nála jobb opció és neki legalább van valami nemzetközi rutinja.Realista24 írta:Utóbbiról beszélek.ziro4vr írta: Nagyon gyenge a felhozatal, nincs középső védő, szélső védő, középső középpályás, csatár.. ott van egy Dárdai Márton, egészen értelmes középhátvédnek néz ki a válogatottban, de közben bundás 2 csapatban cserejátékos, és egy teljesen átlagos csatár már simán megveri 1v1ben például.
De abban egyetértek, hogy Rossi bevált panelek alapján dolgozik, ami most már gát is..pl Ádám Martint mi a fasznak hívja be még mindig.
Nézem a meccseket, és Szoboszlain meg Orbanon kivul szinte bárki helyere bárkit be lehetne hívni, de meg csak véletlen sem.
Dárdait hagyjuk is.
Én úgy hallottam szóba jött a szövetségnél, hogy leváltják egy rossz EB után.
Lehet rosszul jártunk azzal a skótok elleni góllal, mert úgyse mentünk tovább, de Rossi seggét fix megmentette.
Lehet rosszul jártunk azzal a skótok elleni góllal, mert úgyse mentünk tovább, de Rossi seggét fix megmentette.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem csak szimplán a sikerek, mint EB kijutás (mondjuk az már nem túl nehéz) meg NL A csoport után jön az hogy visszakerülünk a helyünkre, azaz NL kiesés meg VB nem kijutás, ami ebben a keretben benne van. Ugyanaz mint az elmúlt 20-30 évben.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az lehet, de én úgy erzem az elmúlt meccsek alapján hogy megfáradt az egész és az öltözőt is elveszítette.ziro4vr írta: Ha lenne jobb alternatíva akkor elgondolkodnék az edzőcserén, de magyar balfaszt nem akarok ott látni, magasabban jegyzett európai szaki meg nem fog idejönni, max vmi levitézlett zsoldos sok lóvéért, de Rossi legalább jól hozza az álnacionalista karaktert is két mol reklám között.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Ha lenne jobb alternatíva akkor elgondolkodnék az edzőcserén, de magyar balfaszt nem akarok ott látni, magasabban jegyzett európai szaki meg nem fog idejönni, max vmi levitézlett zsoldos sok lóvéért, de Rossi legalább jól hozza az álnacionalista karaktert is két mol reklám között.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Utóbbiról beszélek.ziro4vr írta: Nagyon gyenge a felhozatal, nincs középső védő, szélső védő, középső középpályás, csatár.. ott van egy Dárdai Márton, egészen értelmes középhátvédnek néz ki a válogatottban, de közben bundás 2 csapatban cserejátékos, és egy teljesen átlagos csatár már simán megveri 1v1ben például.
De abban egyetértek, hogy Rossi bevált panelek alapján dolgozik, ami most már gát is..pl Ádám Martint mi a fasznak hívja be még mindig.
Nézem a meccseket, és Szoboszlain meg Orbanon kivul szinte bárki helyere bárkit be lehetne hívni, de meg csak véletlen sem.
Dárdait hagyjuk is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Nagyon gyenge a felhozatal, nincs középső védő, szélső védő, középső középpályás, csatár.. ott van egy Dárdai Márton, egészen értelmes középhátvédnek néz ki a válogatottban, de közben bundás 2 csapatban cserejátékos, és egy teljesen átlagos csatár már simán megveri 1v1ben például.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint?ziro4vr írta: Hogy ne lenne szűk a merítés ne szórakozz velem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt hogy kell elképzelni? Vannak ismeretlen magyarok akikről az mlsz nem tud? Több nb1-es kiskirályt be lehetne hívni?Realista24 írta: Nem a merítés szűk, hanem a gondolkodásmód az MLSZ-nél.
Szerintem fix kezdő lesz, ott meg egy Szalai Attila is nagy király volt, pedig ő sokkal gyengébb játékos nála. Eddigi aki a bal szélen játszott most adtak el a Benficanak, gondolom az ő helyére vettek meg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem a merítés szűk, hanem a gondolkodásmód az MLSZ-nél.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Lehet en vagyok hulye, de Nagy Adam - baromira tisztelem egyebken - csapat nelkul is kezdo volt, Adam Martin a koreai liga padjarol is bekerul a csapatba es meg boven lehet peldakat hozni.RealMadridFanatic írta: Mitol lenne kezdo? Kozel sem akkora nev, teljesitmeny amiert alanyi jogon kezdo lehetne.
Annyira szuk a merites, hogy egy Sallai szintu jatekos akkor is betonkezdo, ha egy percet sem jatszott.
- RealMadridFanatic
Mitol lenne kezdo? Kozel sem akkora nev, teljesitmeny amiert alanyi jogon kezdo lehetne.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ha egy percet sem játszana, akkor is kezdő lenne a válogatottban. De fog bőven játszani, balos az övé lesz.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha jól láttam a keretet nincs kimondott bal szélsőjük, Sala eljátszik ott is, Mertens meg már 37 éves. Jobbon Ziyech meg elég sérülékeny, most is sérült, szóval akár a jobbost is megkaphatja egyből. Szerintem lesz lehetősége.
- RealMadridFanatic
A penztol felek, igen, BL "szereples" nem garantalt es jatekon kivul a valogatott meghivot sem vennem biztosra, legalabbis a kezdot nem. Sajnalnam, tenyleg ugyes jatekos.chronic írta:Pénzt? BL szereplést?RealMadridFanatic írta:Vajon mit igertek neki?
Biztos,hogy alapember lesz a válogatottban, a második legjobb(néha a legjobb) játékosunk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)