ha a Kovacic-Hernanes-MVila trióra gondolsz akkor ez nem igaz, ez egy elég jó trió. persze nem nemzetközi szinten, de egy Serie A-ban talán még ki is magaslik, talán csak a Juve triója (Pogba, Vidal, Pirlo) jobb ennél.R.M.C.F írta:mert ezek nullák.
Védelemből Samuel lelép, Camagnaroról (argentin válogatott) is írtak itt-ott hogy lehet hogy elmegy, és van Ranocchia kb az egyetlen olasz a keretben akit a Juve edző Conte nézett ki magának illetve korábban a Dortmunddal is szóbahozták. a portugál bő kerettag (asszem otthon maradt) Rolandot meg kell venni végleg a Portotól. JJ, alias Juan Jesus 23 éves brazil védő és még van a csereszintű Andreolli. Szóval belső védőt tutira érkezni fog, mert ez így kevés és silány.
Balosra a japán válogatott aki inkább a támadásokban jeleskedik Nagatomo (5 gól, 7 gólpassz az előző idényben) + D'Ambrosio páros nem rossz ez szerintem marad is. Jobbosra meg a brazil Jonathan (akiről youtube videók hirdetik hogy egy ügyetlen senki - bár néha megembereli magát és elég korrekt meccseket is képes lehozni) van illetve Zanetti volt. Ide is tuti jön majd valaki szerintem, remélhetőleg minőségi.
A középpálya megvan: Hernanes-Kovacic és remélhetőleg MVIla jó trió lesz + Guarin és az algériai válogatott Taider. Innen Cambiasso távozott. a két "verőember" Mudingayi és Mariga szerintem mennek (ketten együtt játszottak 8 percet). de fog ide jönni még valaki/valakik, létszámra kellenek - bár itt-ott voltak kölcsönben tehetséges Inter nevelések az idényben, lehet ők kapnak majd szerepet...
Támadók meg az argentin válogatott Palacio és Alvarez, plusz a szintén argentin Icardi (aki barca nevelés). Innen Milito megy, és még tuti jönnek. Dzeko volt terítéken, de őt kétlem hogy meg tudnák szerezni.