Itt nem angolul beszélünk, meg nem euroval fizetünk, tudod.Realista24 írta:Oda van írvagutihaz14 írta: most ez pontegyenlosegnel van csak vagy barmiyen pont allasnal a top2? ha jol ertem akkor elobbi. akkor ez jo otlet![]()

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 1., péntek 8:52
Itt nem angolul beszélünk, meg nem euroval fizetünk, tudod.Realista24 írta:Oda van írvagutihaz14 írta: most ez pontegyenlosegnel van csak vagy barmiyen pont allasnal a top2? ha jol ertem akkor elobbi. akkor ez jo otlet![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 1., péntek 8:46
igen.Realista24 írta:Oda van írvagutihaz14 írta: most ez pontegyenlosegnel van csak vagy barmiyen pont allasnal a top2? ha jol ertem akkor elobbi. akkor ez jo otlet![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 1., péntek 7:01
Oda van írvagutihaz14 írta: most ez pontegyenlosegnel van csak vagy barmiyen pont allasnal a top2? ha jol ertem akkor elobbi. akkor ez jo otlet
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 30., csütörtök 23:29
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 30., csütörtök 23:20
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 30., csütörtök 23:12
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 30., csütörtök 23:06
Ez egyébként szerintem fasza ötlet, ráadásul marketingnek is jót tehet egy ilyen döntő, ha úgy hozza az élet.Realista24 írta: Italy's football federation has announced that the Serie A title will be decided by a play-off from next season should the top two teams finish level on points.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 30., csütörtök 22:39
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. június 30., csütörtök 17:45
Koundé valószínű nem lesz meg, helyette a Cityből Aké (részben Chelsea nevelés, hollandia után Chelseanél lett felnőtt focista) lehet a célpont Sterlinggel együtt közel 100 millióért.Anthony írta: A Chelsea most épp mindenkit akar, vagy legalábbis mindenkivel hírbe hozták őket:
Raphina
de Ligt
Neymar
CR
Kounde
És még volt egy pár csak nem ugrik be.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 30., csütörtök 8:12
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 30., csütörtök 7:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 30., csütörtök 7:53
megájr konkurenciát kap angliaba, lesz majd verseny a benny hill videokkal a kulonbozo platformokonRealista24 írta: Juve elismerte hogy tárgyalnak a Chelsea-vel De Ligtről, mert olyan játékossal nem lehet számolni, aki nem akar ott lenni. Viszont mind a három félnek elégedettnek kell lennie az üzlettel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 30., csütörtök 7:41
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. június 28., kedd 16:36
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 22., szerda 13:01
Szerintem csúnyán át lettek verve fiatal barátaink a chelsea-nél, ennyi.. Azt hitték ennyi pénzért valami komolyat vesznek, ehelyett nem.Berti írta: Ebben a helyzetben szerintem semmi sumákolás nincs benne.
Nem vált be a Chelseaben és próbálnak még időben kiszállni belőle. Kapnak egy 8-10 milliót egy év kölcsönért, a fizujából engedett és osztoznak benne, plusz ha jól teljesít ebben az egy évben, akkor még kaphatnak érte egy 80ast.
Szerintem ezt mi is aláírtuk volna a Hazard biznisz kapcsán.
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. június 22., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 22., szerda 11:51
Ugyanezt gondolom a Pogba bumerángozásról is bytheway.Pad'em írta:Gyanús, hogy megbeszélték szépen az Inter boarddal ezt a scriptetRealista24 írta: Romelu Lukaku scored 64 goals, had 16 assists in 95 games and helped them win Serie A at Inter.
They sold him to Chelsea for $124 million 10 months ago.
They’re getting him back on a loan deal for $8.4 million + add ons.
Biztos nincs semmi mögöttes dolog.![]()
De amúgy Angliában balfasz volt már a Manuban is, szóval simán lehet, hogy csak olaszban nagy király. Ami gyanússá teszi, hogy a Chelsea egy 120M-os befektetést egy év után így lepasszol kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 22., szerda 11:48
Gyanús, hogy megbeszélték szépen az Inter boarddal ezt a scriptetRealista24 írta: Romelu Lukaku scored 64 goals, had 16 assists in 95 games and helped them win Serie A at Inter.
They sold him to Chelsea for $124 million 10 months ago.
They’re getting him back on a loan deal for $8.4 million + add ons.
Biztos nincs semmi mögöttes dolog.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 22., szerda 11:32
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 18., szombat 13:57
Milyen jó lesz, ha Asensiot csak a Milan akarja majd vinni.sebydani írta:Az olasz klubok jól tudnak alkudozniInter have told Chelsea they are willing to pay around €8 million to sign Romelu Lukaku on loan, according to Calciomercato![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
© 2011-2020 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem
Ügynökségi hirdetési képviselet: Infinety Group
Cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 3/B.
Telefon: 06 1 326 0065
Email: [email protected]
www.infinety.hu