Serie A
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Serie A
Ket év kihagyás utan jobb lett mint volt.Géci írta:Hát olyan biztos nem, de közel olyan még lehet, csak rengeteg meló, idő, és türelem játék...KAG írta:Az a baj, hogy egy ilyen után már az a térd sem a régi.![]()

Es legalabb elszakadni mar nem tud

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Géci írta:Hát olyan biztos nem, de közel olyan még lehet, csak rengeteg meló, idő, és türelem játék...KAG írta:Az a baj, hogy egy ilyen után már az a térd sem a régi.![]()
Az a baj, hogy mindenki lassul utána fixen, s általában féltik is a lábukat.
Ronaldo is rengeteget lassult az interes/barcás játékához képest utána.
Persze így is agyonvert mindenkit, csak nem 4-5 méterekkel, hanem "csak" 1-2 vel
ZIDANE
- Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát olyan biztos nem, de közel olyan még lehet, csak rengeteg meló, idő, és türelem játék...KAG írta:Az a baj, hogy egy ilyen után már az a térd sem a régi.![]()

- Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Annàl köcsögebb sérülés kevés vanAnthony írta:Most látom, Millik keresztszalag szakadás, minimum 6 hónap..kár, mert jól kezdett nagyon a Napoliban.

Marchisio is most kezdte meg az edzèseket a Juvénál...
Én már szerencsére a 7.hónapba vagyok, de ha van utálatos sérülés akkor ez az.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most látom, Millik keresztszalag szakadás, minimum 6 hónap..kár, mert jól kezdett nagyon a Napoliban.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
No igen,Veronában a Chievoval kinèzhet egy buktaBár ugye ez már így utólag okafogyott...a jövő hétig

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Értem, hogy gondoltad-dettó-csak kiegészítettem a gondolatmenetetmorientes írta:Nem.De így már valószinű behúzzák.torjack írta:Na...pofás meccs ez a Milan-Sassuolo...pedig 1-3-nál egy árva petákot nem tettem volna a hazaiakra.
Nem is arra gondoltam hogy különösebb gond lenne VM-val,hanem hogy nem zavarhatják szèt a csapatot.Így meg jó szokás szerint kirúgják az edzőt.Bár most már ezek után nyilván nem.

Bár ugye ez már így utólag okafogyott...a jövő hétig

Nagy trollkodás csinált veletek a Montella legénység.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Nem.De így már valószinű behúzzák.torjack írta:Na...pofás meccs ez a Milan-Sassuolo...pedig 1-3-nál egy árva petákot nem tettem volna a hazaiakra.
Nem is arra gondoltam hogy különösebb gond lenne VM-val,hanem hogy nem zavarhatják szèt a csapatot.Így meg jó szokás szerint kirúgják az edzőt.Bár most már ezek után nyilván nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Na...pofás meccs ez a Milan-Sassuolo...pedig 1-3-nál egy árva petákot nem tettem volna a hazaiakra.
- torjack
Nem is fogja sokáig húzni, bár a Milannál vannak komolyabb gondok is az edzőnél. Végignézek a csapaton, aztán egy középcsapatot látok...az meg nem az edzőn múlik. Mondanám, hogy majd a kínai pénzből beindulnak (mint a Gothammorientes írta:Montella lassan kezdhet kipakolni az irodából...

- morientes
Montella lassan kezdhet kipakolni az irodából...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- morientes
Èn meg leírtam hogy az internek mièrt ne lehetne ugyan olyan fontos a serie a mint a MU-nak a PL....ès nem,ők sem hozták a kötelezőt.Hollandiába nem.a MUnak már elkezdődött a kupa. és mint mondtam az angoloknak, mint a MU sokkal fontosabb a bajnokságra ráfeküdni mint egy EL-lel vacakolni. de ezt már leírtam...
LEGIO PATRIA NOSTRA

Igen, az Inter első vonala jó is lenne a Juve padjának.Veidt írta:Ja, valóban. Bár szerintem olasz ligába pont jó most.BBeno írta: az gabriel barbosa. jesus tehetséges és lehet belőle valaki. ebből a barbosabol semmi.
Mert az egész abból indult ki hogy a keret milyen minőségű a két csapatnál, ott pedig a cserék is nagyon fontosak, különösen a bajnokság terén.Kerlon írta: A cserékkel meg nem tudom minek foglalkozol.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
a MUnak már elkezdődött a kupa. és mint mondtam az angoloknak, mint a MU sokkal fontosabb a bajnokságra ráfeküdni mint egy EL-lel vacakolni. de ezt már leírtam...
de ők legalább hozták a kötelezőt, hiába semmi kedvük nem volt a meccshez. tehát még mindig nem értem a MU elleni támadást.
de ők legalább hozták a kötelezőt, hiába semmi kedvük nem volt a meccshez. tehát még mindig nem értem a MU elleni támadást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. október 1., szombat 13:35-kor.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én úgy tudom hogy az FFP miatt nem nevezhettek 3 embert (Jovetic + 2 vki). Persze ettől igaz ami igaz, rohadtul leszarják, és jópár tartalékjátékos botrányos, főleg a védelemben.BBeno írta:lefogadom hogy ha BL lett volna akkor az egész keret nevezve lett volna, ahogy az EL-ben most nincs ugyebár.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- morientes
Hát igen,Mou-èk is agyonvertèk a zoryat (???),meg összejött a feyenoord is.Ez akkor az un kettős terhelèsBBeno írta:ezt hívják kettős terhelésnek amivel érdekes módon minden csapat megtud birkózni ha akar... az inter nem akar. lefogadom hogy ha BL lett volna akkor az egész keret nevezve lett volna, ahogy az EL-ben most nincs ugyebár. és egy prágáról beszélünk meg egy beer sheváról.

LEGIO PATRIA NOSTRA

ezt hívják kettős terhelésnek amivel érdekes módon minden csapat megtud birkózni ha akar... az inter nem akar. lefogadom hogy ha BL lett volna akkor az egész keret nevezve lett volna, ahogy az EL-ben most nincs ugyebár. és egy prágáról beszélünk meg egy beer sheváról.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ja, valóban. Bár szerintem olasz ligába pont jó most.BBeno írta: az gabriel barbosa. jesus tehetséges és lehet belőle valaki. ebből a barbosabol semmi.
Mert az egész abból indult ki hogy a keret milyen minőségű a két csapatnál, ott pedig a cserék is nagyon fontosak, különösen a bajnokság terén.Kerlon írta: A cserékkel meg nem tudom minek foglalkozol.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8