Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Egy éve nyertek BL-t de úgy fotozkodnak, mintha duplaztak volna a szezonban.
VALAKI MONDJA EL MIÉRT??????????
Közben a City 70et adna Coulibalyiert.
VALAKI MONDJA EL MIÉRT??????????
Közben a City 70et adna Coulibalyiert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kepa has conceded 8% of Chelsea's goals in their Premier League HISTORY
Zidane - Jim
Sok-null.
Zidane - Jim
Sok-null.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Liverpool játékosok miért a BL trofeaval ünneplik a bajnokságot?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
LoLsebydani írta:44 meccsen játszott a felnőtteknél.OFFICIAL: Birmingham City will retire the No.22 shirt worn by 17-year-old Jude Bellingham following his move to Borussia Dortmund.![]()

ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
44 meccsen játszott a felnőtteknél.OFFICIAL: Birmingham City will retire the No.22 shirt worn by 17-year-old Jude Bellingham following his move to Borussia Dortmund.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Aki követi a PLt az tudja hogy valóban durván domináltak, nem kell szerintem kötekedni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
Ezért nem is értem. Oké egy bizonyos hype jár egy bajnoknak de hát ilyen olyan történelemről beszélnek, meg mindhenhol olvasom hogy angol bajnokok meg bl győztesek mintha idén nyerték volna a bl-t ish3x0r írta:Ezek mind ilyen Messi tipusu rekordok. Amikor a valoban fontos mutatokban alul marad, akkor keresnek egy statisztikat, amiben vezet es hirtelen az lesz az uj merce:dzsi91 írta: Lényegében akkor most milyen rekordokat döntöttek meg? Mert itt nyomatják,hogy történelmi szezon de se aranykupa se pontrekord.
Nyilván nagy dolog megnyerni a premjerligát és jó focit toltak de ez max a liverpoolnak történelmi,a klubfutballnak annyira nem.
https://www.premierleague.com/news/1561869

Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pep Guardiola given €330 million Manchester City summer signing budget.
Két középső védő, egy támadó és Sané cseréje a fő prioritás.
Két középső védő, egy támadó és Sané cseréje a fő prioritás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Chelsea védelembe kéne minimum két igazolás, de inkább három. Ez az Emerson, Alonso, Azpili szél katasztrófa, nem szint, James tehetséges, de azért ő se egy nagy eresztés. Középen meg a Christensen, Zouma, Tomori, Rüdiger sor szintén középszer. Egy Evertonba illene. Kepa deal meg két éve is világ vicce volt, hogy kiadtak egy tehetségecske kölyökért 80 milliót, aztán a PL legrosszabb kapusa kb. Hiába lesz atom támadósoruk, ha kapnak majd meccsenként 2-3 gólt. Chilwell-re nem hiszem, hogy lesz pénzük, Tagliafico-kal meg sanszos, hogy nem lesznek beljebb. De idővel odaérhetnek majd az 1.hely közelébe Lamparddal azért.
A Man U viszont bajnokesélyes lehet már jövőre ha megerősítik a padjukat, meg vesznek egy jó védőt. Kiscsávó Greenwood nem rossz statokat hoz így 18 évesen
A Man U viszont bajnokesélyes lehet már jövőre ha megerősítik a padjukat, meg vesznek egy jó védőt. Kiscsávó Greenwood nem rossz statokat hoz így 18 évesen
00': Iker; Salgado, Helguera, Hierro, Roberto Carlos; Makelele, Guti, Zidane, Figo, Raúl, Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo
10': Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Benzema, C. Ronaldo
- rafael23
16 év után visszatér a Leeds Bielsaval az élen

A szélsõ hátvédek borzasztóan lassúak, középen Rüdiger átlagos, többi fogalmatlan. Ezt nem szervezi meg senki úgy hogy jó legyen, mikor 5 volt felrakva az se volt stabil. Kpról és kapuból se kapnak sok segítséget, Kante folyton sérült de lehet végleg ki is szorult, Jorginho meg inkább Xabi Alonso mint Casemiro. Kepanak a mellény és a hype nagy, de olyan mint Körte tavaly. 0 biztos pont védekezésben.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ebben is van igazság, de ezekre a védőkre hosszútávon nem lehet hagyatkozni. Ha stabilizálni akarják a helyüket a TOP4-ben, neadj'isten bajnoki címért szeretnének küzdeni, akkor szükség lesz legalább egy normális belső védőre, egy balhátvédre, és valószínűleg egy kapusra is. Lampard sosem lesz olyan típusú edző, mint Simeone, jobb védők meg valamelyest tudnánk kompenzálni a Chelsea támadó stílusát. Mondjuk Kepa is egy vicc, olyan szinten semmit nem tesz hozzá a legtöbb esetben...ToniKroos írta:Szerintem amúgy ez a lehúzás nem teljesen korrekt a védőkkel szemben.Nem láttam nagyon Chelsea meccset, de az ha sok gólt kapnak, az nem feltétlen a védők miatt van. Én inkább Lampardot venném elsősorban elő. Szervezetlen a csapat védekezésben. Meglehet nézni, hogy az atletico milyen védőkkel hozza folyamatosan a beton védekezést. Szerintem mind középszerű, de ha egy szervezett csapatba rakod őket, az lesz belőle, hogy még a legjobb csapatok is szenvednek ellenük. Valószínű Lampard támadni szeret inkább, ezért a védők sokszor magukra vannak hagyva, így pedig lehet bárki hátul, bele fog hibázni._Bushido_ írta: Ez a Chelsea védelem és védekezés kész vicc. Big joke!
Oké, hogy a Pool (főleg) Angliában király, de amilyen gólokat kapnak. Londoni kékek már igazoltak 2 támadót, egy harmadik jöhet (Havertz, bár más poszton is elvan), de védőről nem hallani, pedig az kéne igazán!
Szóval én azt mondom, ha Lampard kicsit fejlődik és megtalálja az egyensúlyt a támadás-védekezés között, akkor ez a védelem is elég lehet nekik.
- h3x0r
Ezek mind ilyen Messi tipusu rekordok. Amikor a valoban fontos mutatokban alul marad, akkor keresnek egy statisztikat, amiben vezet es hirtelen az lesz az uj merce:dzsi91 írta: Lényegében akkor most milyen rekordokat döntöttek meg? Mert itt nyomatják,hogy történelmi szezon de se aranykupa se pontrekord.
Nyilván nagy dolog megnyerni a premjerligát és jó focit toltak de ez max a liverpoolnak történelmi,a klubfutballnak annyira nem.
https://www.premierleague.com/news/1561869
Szerintem amúgy ez a lehúzás nem teljesen korrekt a védőkkel szemben.Nem láttam nagyon Chelsea meccset, de az ha sok gólt kapnak, az nem feltétlen a védők miatt van. Én inkább Lampardot venném elsősorban elő. Szervezetlen a csapat védekezésben. Meglehet nézni, hogy az atletico milyen védőkkel hozza folyamatosan a beton védekezést. Szerintem mind középszerű, de ha egy szervezett csapatba rakod őket, az lesz belőle, hogy még a legjobb csapatok is szenvednek ellenük. Valószínű Lampard támadni szeret inkább, ezért a védők sokszor magukra vannak hagyva, így pedig lehet bárki hátul, bele fog hibázni._Bushido_ írta: Ez a Chelsea védelem és védekezés kész vicc. Big joke!
Oké, hogy a Pool (főleg) Angliában király, de amilyen gólokat kapnak. Londoni kékek már igazoltak 2 támadót, egy harmadik jöhet (Havertz, bár más poszton is elvan), de védőről nem hallani, pedig az kéne igazán!
Szóval én azt mondom, ha Lampard kicsit fejlődik és megtalálja az egyensúlyt a támadás-védekezés között, akkor ez a védelem is elég lehet nekik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
Lényegében akkor most milyen rekordokat döntöttek meg? Mert itt nyomatják,hogy történelmi szezon de se aranykupa se pontrekord.
Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real, Tottenham, Lakers
- Kapcsolat:
Ez a Chelsea védelem és védekezés kész vicc. Big joke!

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nacho is sokkal többet ér
mint ez a Maguire aztán ő ingyen volt
mint ez a Maguire aztán ő ingyen volt

https://www.facebook.com/watch/?v=1849629821837589
Most láttam ezt a videot, hát valahol itt kezdődik egy világklasszis belső védő. Az ilyen Maguire-féle játékosok ettől a szinttől elképzelhetetlen távolságra vannak.
Most láttam ezt a videot, hát valahol itt kezdődik egy világklasszis belső védő. Az ilyen Maguire-féle játékosok ettől a szinttől elképzelhetetlen távolságra vannak.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Azt nem tudom, de alapból a mozgása elárulja, hogy nem egy tipikus fineszes focista.Pipita írta: Valaki erősítse meg könyörgöm hogy ezek csak az idei szezonból vannak

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Leicester mezben vagy United mezben van?Pipita írta: best of Harry McGyver
Valaki erősítse meg könyörgöm hogy ezek csak az idei szezonból vannak.![]()