A prime Messit Raisen szerint Gagora kellett bizni, hogy fogja, mert mind a ketto argentin.realmadrid95 írta:Arrol a parhuzamrol lemaradtam, kifejtened?Realista24 írta:
Nem irtam, hogy ellene vagyok tesomsz.
Csak tizmilliokat kiadni a porcelan James-re, pont akkora hulyeseg, mint LV-t a kezdobe tenni.
Nkuku mellett az erved meg olyan, mint Raisen Gago-Messi parhuzama.![]()

Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Arrol a parhuzamrol lemaradtam, kifejtened?Realista24 írta:Nem irtam, hogy ellene vagyok tesomsz.hehetheoriginal írta: Mivel pont ti ketten vagytok ellene, nem is kérdés többé, hogy kellenek, hozni kell oket, hatalmas erősítés mindkettő, a válogatottban is a kuki-bappe kombináció és összhang ultrabaszo volt pár eve![]()
Jhv poszt meg ugye, hadd ne kezdjem
Csak tizmilliokat kiadni a porcelan James-re, pont akkora hulyeseg, mint LV-t a kezdobe tenni.
Nkuku mellett az erved meg olyan, mint Raisen Gago-Messi parhuzama.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nézd inkább a Milan meccset, mikor összeállt a patoR9Kaká trió elől pár meccsre!hehetheoriginal írta: Én leszarom, csak vmi legyen.
Sztem korhazagyas jamest bevállalni nem akkora rizikó, csak nyerhetünk vele viszont, ha egészséges.
De ugye trent jön....
A 3 brazil se lesz kicsapva, vagyalmok ezek csak nyilván.
De én mai napig megnézem az USA ellenit barimeccset, ahol először (és kb utoljára) állt össze a patogansoneymarlucas, én már csak ilyen szentimentális vagyok

A Chelsea épp ugyanolyan mint idehaza a Fradi, csak drágábban. Megvettek minden jöttmentet, csak hogy náluk legyen. Állítólag Mudryknak kinez egy 4 éves eltiltás is, miután a B tesztje is pozitív lett. De ott legalább komolyan vették a konferencia ligát és a csereembereket játszatták, hogy ők is meccsben legyenek. Van vagy 26 játékosuk a keretben és 15 kölcsönben. Lenne mit szükíteni ezen a kereten.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
James ha játszik, akkor páratlan azon a poszton, bármikor megnézném itt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Én leszarom, csak vmi legyen.
Sztem korhazagyas jamest bevállalni nem akkora rizikó, csak nyerhetünk vele viszont, ha egészséges.
De ugye trent jön....
De én mai napig megnézem az USA ellenit barimeccset, ahol először (és kb utoljára) állt össze a patogansoneymarlucas, én már csak ilyen szentimentális vagyok
De ugye trent jön....
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem irtam, hogy ellene vagyok tesomsz.hehetheoriginal írta: Mivel pont ti ketten vagytok ellene, nem is kérdés többé, hogy kellenek, hozni kell oket, hatalmas erősítés mindkettő, a válogatottban is a kuki-bappe kombináció és összhang ultrabaszo volt pár eve![]()
Nkuku mellett az erved meg olyan, mint Raisen Gago-Messi parhuzama.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Mivel pont ti ketten vagytok ellene, nem is kérdés többé, hogy kellenek, hozni kell oket, hatalmas erősítés mindkettő, a válogatottban is a kuki-bappe kombináció és összhang ultrabaszo volt pár eve

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Te lennel az elso, aki habzo szajjal kuldene el az egesz vezetoseget, hogy miert igazoltak le olyan jatekost, aki nem tud 3 meccset lejatszani egymas utan.hehetheoriginal írta: james, kuki duo johet, tolunk az osszes brazil endren kivul mehet faszba.
Az a chelsea egy pocegodor. Ertelmes csapat onnan meg a MUbol nem igazol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mudryk mar nem is kell?hehetheoriginal írta: james, kuki duo johet, tolunk az osszes brazil endren kivul mehet faszba.

Amugy az orvosi szoba tele, nem kellenek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
james, kuki duo johet, tolunk az osszes brazil endren kivul mehet faszba.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fichajes = R24 kebabosa
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
(Fichajes)

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
értem mire gondoltok és én is hasonló kp dinamikára gondoltam Kroos után de melyik Klopp évről van szó? Arról amikor bajnok lett vagy amikor 5ik meg 4ik lett? Elég hullámzó volt a regnálása így visszanézve és akkor volt extra amikor pl a szélsővédők extrák voltak. És igen lehet downvoteolgatni de Trent osztogatott ott nem a Hendersonok. Itt halottak a szélsőhátvédeink. Nem véletlenül akkor voltunk sikeresek mi is amikor extrák voltak. Rendbe kell tenni a széleket és rengeteg gond megoldódna. Már az bajnokságot ért volna ha idén van Carvajal mert alig vagyunk lemaradva Lucassal.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
En is igy gondolom, foleg, hogy a mi keretunk erre brutalisan alkalmas lenne. Bele sem gondolok, hogy Klopp egy Cama Valverde duobol mit hozott volna ki.Kerlon írta:Jójó, de ezek nem az edző érdemei. Az edzőnek lenne a dolga, hogy úgy szervezze meg a játékot, hogy adott játékosok erősségei jöjjenek ki és ne a gyengeségei. Idén még a jó játékosaink is rosszabbul teljesítenek...Realista24 írta:
En lattam peldaul eleg nagy osszhangot elol, amikor Vini nem volt. Vagy hatul, amikor nem a Zs opciok jatszottak. De az egesz csapatnal is, amikor Ceba a palyan volt.
Lehet itt sírni meg nyavalyogni, hogy nincs ész meg stb, de pl egy Klopp fociba ki volt az ész? Sose volt kimondott, hanem jól összerakta őket darálásra. Mi meg azt csináljuk, hogy "észnélkül" nem változtattunk semmin.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
TrentKerlon írta: de pl egy Klopp fociba ki volt az ész? Sose volt kimondott, hanem jól összerakta

Ezzel csak az lenne a baj, hogy a szemétre nem lehet építeni. Hiába lennének előrébb a bajnokságban idén, hosszú távon nem feltétlenül lenne jobb. Az én szememben már csak azért megérte kinevezni Amorimot, mert megpróbálja bevezetni a helyes mentalitást. Külön öröm számomra, hogy elküldte a léhűtő Rashfordot. Lassan 2 éve várok arra, hogy egy edző észrevegye, hogy egy ilyen mentalitással rendelkező játékosnak nincs helye egy top csapatban.Pipita írta:
Vagy ha lenne a csapatnak egy vezetőedzője, aki nem egyfajta rendszert ismer, hanem képes létrehozni egy rendszert a meglévő szemétből. Na ez nincs, de majd biztos nyáron vesznek neki egy keretnyi játékost. Nevetséges klub, szegények.
Nekem tetszik, hogy végre van egy koncepció, amit megpróbálnak követni. Retcliffe nagyban hozzájárult ehhez, Amorim meg (szerintem) a tökéletes edző, hogy letegye az alapokat.
Jójó, de ezek nem az edző érdemei. Az edzőnek lenne a dolga, hogy úgy szervezze meg a játékot, hogy adott játékosok erősségei jöjjenek ki és ne a gyengeségei. Idén még a jó játékosaink is rosszabbul teljesítenek...Realista24 írta:En lattam peldaul eleg nagy osszhangot elol, amikor Vini nem volt. Vagy hatul, amikor nem a Zs opciok jatszottak. De az egesz csapatnal is, amikor Ceba a palyan volt.hehetheoriginal írta:
Láttad már a madridot játszani idén?![]()
Lehet itt sírni meg nyavalyogni, hogy nincs ész meg stb, de pl egy Klopp fociba ki volt az ész? Sose volt kimondott, hanem jól összerakta őket darálásra. Mi meg azt csináljuk, hogy "észnélkül" nem változtattunk semmin.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En lattam peldaul eleg nagy osszhangot elol, amikor Vini nem volt. Vagy hatul, amikor nem a Zs opciok jatszottak. De az egesz csapatnal is, amikor Ceba a palyan volt.hehetheoriginal írta:Láttad már a madridot játszani idén?'shutterisland írta: nem tudom lattam e valaha ennyire "chemistry mentes" nagycsapatot eletemben.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Vagy ha lenne a csapatnak egy vezetőedzője, aki nem egyfajta rendszert ismer, hanem képes létrehozni egy rendszert a meglévő szemétből. Na ez nincs, de majd biztos nyáron vesznek neki egy keretnyi játékost. Nevetséges klub, szegények.mentamas írta:Nem alkalmas ez a keret Amorim taktikájára. Dorgun és Ugartén kívül kb mindenki olyan poszton és szerepkörben játszik, amihez nincs hozzászokva. (Bruno kivétel, ő mindenhol le tud hozni egy magas szintet)'shutterisland írta: nem tudom lattam e valaha ennyire "chemistry mentes" nagycsapatot eletemben.
a 3 kieso az champo szintu, merfoldekkel lemaradva, maskepp meg a PL tagsaguk is veszelyben forogna.
Mindemellett állhatnának sokkal jobban is, ha a két legfontosabb poszton (kapus+csatár) nem kutyaütő embereik lennének. Onana katasztrófa, szinte minden meccsen kapnak róla egyet; Hojlund meg még nem érett meg a feladatra, hogy ő legyen a MU gólfelelőse.
- hehetheoriginal
Láttad már a madridot játszani idén?'shutterisland írta: nem tudom lattam e valaha ennyire "chemistry mentes" nagycsapatot eletemben.

thereisonly1ronaldo