Premier League
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real, Tottenham, Lakers
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Ami abszolút nem változtat semmin. Anno a Realt is brutálisan jó kontrázó csapattá tette, élmény volt nézni a pár másodperces ellentámadásból lőtt góljaikat. Rengeteg Ash és hasonló YT videó volt a neten. Na meg gólrekordokat is döntött anno a Real a csodabarca mellett!Anthony írta:Kicsit kint állt a kapuból.ferni írta:
Ezt nem értem, mi baj volt vele?
A gólnál hol volt?
Tottenham tipik Mourinho csapat amúgy, csütörtökön is néztem az EL-ben, valami noname csapat ellen is kontrákra játszottak, ma is, mindig is, nem változott semmi.

valaki egy streamet pls!

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kicsit kint állt a kapuból.ferni írta:Anthony írta: Hol volt az Arsenal kapusa?![]()
A gólnál hol volt?
Tottenham tipik Mourinho csapat amúgy, csütörtökön is néztem az EL-ben, valami noname csapat ellen is kontrákra játszottak, ma is, mindig is, nem változott semmi.
Anthony írta: Hol volt az Arsenal kapusa?![]()
A gólnál hol volt?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez a Kane-Son duó óriásit megy idén. Mou jobbá tette mindkettőt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hol volt az Arsenal kapusa?
Son megint, igazoljuk már le!

Son megint, igazoljuk már le!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert ez mas kategoria.Pár meccsel ezelőtt is volt egy olyan szitu, amikor kapuval szemben, kapussal szemben (sehol egy védő zavaró tényező előtte) fölélőtte.
mar-mar a jo oreg choupo-motingos failt idezte, sikerult ketszer is elbenaznia

video
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ziyech nagyon jó, Havertz viszont eddig tök felesleges igazolásnak tűnik számomra. Werner is rengeteg helyzetet elpuskáz, nem újkeletű. Giroud meg szinte mindig gólt lő, amikor lehetőséget kap.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Pár meccsel ezelőtt is volt egy olyan szitu, amikor kapuval szemben, kapussal szemben (sehol egy védő zavaró tényező előtte) fölélőtte.'shutterisland írta: werner omg.![]()
szerintem ev vegi bakiparadeban dobogos.
Ziyech 40M euróért ajándék volt kb.

kár, hogy Perezék inkább Brazilia felé kacsingattak...

Ezt a Ziyech-t bagóért mi is bepróbálhattuk volna, aztán lehetne jobbszélsőnk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
werner omg.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hehe te vagy az?!Realista24 írta:Négerdán....jól van akkor.

Ex-szerkesztő.
HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Négerdán....jól van akkor.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez La liga sajátosság,csak itt van ilyen. Illetve legalábbis PL-ben nincs. Nálunk is úgy van, hogy csak ligán belül lehet így pótlást igazolni._Bushido_ írta:Én most arra akartam célozni, hogy pl a Barca is igazolt tavaly egyet a négerdán személyében a kiscsapattól, amikor lesérült valaki hónapokra. Illetve az Atletico is most igazolta le Kondogbiát - bár ez utóbbi nem sérülés miatt, hanem legutolsó perces átigazolás ellensúlyozása miatt. de asszem súlyos sérülés esetében lehet 1et igazolni, ezt a kiskaput játszotta ki a barca is.alexoxladjackoxi írta:
Bushido: PL-ben nekem nem rémlik ilyen így hirtelen. Tulajdonképpen erre van az átigazolási időszak, nem? Mindenki igazítsa úgy a keretét, hogy sérülések esetén is lehessen kihez nyúlni. Ennyi erővel a Pool is had igazolhasson már gyorsba valakit Virgil helyére. Özilt pedig majd csak januártól lehet esetleg nevezni, a szezon második felére.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Én most arra akartam célozni, hogy pl a Barca is igazolt tavaly egyet a négerdán személyében a kiscsapattól, amikor lesérült valaki hónapokra. Illetve az Atletico is most igazolta le Kondogbiát - bár ez utóbbi nem sérülés miatt, hanem legutolsó perces átigazolás ellensúlyozása miatt. de asszem súlyos sérülés esetében lehet 1et igazolni, ezt a kiskaput játszotta ki a barca is.alexoxladjackoxi írta:lestat írta: Grealish de szep golt rugott![]()
Bushido: PL-ben nekem nem rémlik ilyen így hirtelen. Tulajdonképpen erre van az átigazolási időszak, nem? Mindenki igazítsa úgy a keretét, hogy sérülések esetén is lehessen kihez nyúlni. Ennyi erővel a Pool is had igazolhasson már gyorsba valakit Virgil helyére. Özilt pedig majd csak januártól lehet esetleg nevezni, a szezon második felére.

- alexoxladjackoxi
Igen, ez már Arsenalos berkekben is elterjedt Martinezzel kapcsolatban.Remy írta:Meg minek menne el egy BL győztes csapatból egy 14. helyen álló londoni kiscsapatba?alexoxladjackoxi írta: Chelseabe rengetegen vannak a támadószekcióban. Ilyen téren egyébként tényleg kézenfekvő lenne számára az Arsenal, mert konkurenciája nemigen lenne, simán lehetne itt is vezér, és játszhatná ugyanazt, mint a Villában. Dehát hol van nekünk 100 millánk egy játékosra...![]()
Arsenalos havernak mondtam, még nyáron, hogy Martinez igazából szintet lépett azzal, hogy elment egy BL győztes csapatba. Eddig úgy tűnik a tabellán is kijön a különbség.![]()
Szerintem amúgy City lesz belőle. Ők az egyetlenek, akik ki tudják fizetni. MU-ba most nem kell, Chelseabe szintén.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meg minek menne el egy BL győztes csapatból egy 14. helyen álló londoni kiscsapatba?alexoxladjackoxi írta: Chelseabe rengetegen vannak a támadószekcióban. Ilyen téren egyébként tényleg kézenfekvő lenne számára az Arsenal, mert konkurenciája nemigen lenne, simán lehetne itt is vezér, és játszhatná ugyanazt, mint a Villában. Dehát hol van nekünk 100 millánk egy játékosra...

Arsenalos havernak mondtam, még nyáron, hogy Martinez igazából szintet lépett azzal, hogy elment egy BL győztes csapatba. Eddig úgy tűnik a tabellán is kijön a különbség.

Szerintem amúgy City lesz belőle. Ők az egyetlenek, akik ki tudják fizetni. MU-ba most nem kell, Chelseabe szintén.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
- alexoxladjackoxi
Chelseabe rengetegen vannak a támadószekcióban. Ilyen téren egyébként tényleg kézenfekvő lenne számára az Arsenal, mert konkurenciája nemigen lenne, simán lehetne itt is vezér, és játszhatná ugyanazt, mint a Villában. Dehát hol van nekünk 100 millánk egy játékosra...
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham,Zidane,C.Ronaldo,Modric,Ramos
Detto, kis tulzassal nincs rossz megoldasa, tegnap is mit lejatszott. Tizenegyest mondjuk elvallalhatta volna de ők tudjak...alexoxladjackoxi írta:Imádom a palit, ha nem hozzánk jön (nem valószínűlestat írta: Grealish de szep golt rugott![]()
), akkor remélem marad a fenekén, nagyon nem lenne jó egy Unitednél látni. Cityhez szerintem túl egyénieskedő a játéka. Amúgy lassan tényleg nem túlzó kijelenteni róla, hogy a liga legjobb játékosa. Durva, hogy milyen megoldásai vannak, és játszi könnyedséggel kivitelezi őket.
Hát pár éve még az Arsenalt mondtam volna, de idén inkább ugy vagyok vele hogy maradjon a helyen vagy a chelsea. Jelenleg nem erzem hogy ki tudna ugy teljesedni, cityben ott van de bruyne, United inkabb ne rontsa el a sracot, a pool tele van kozeppalyasokkal es szerintem a stilus sem passzolna hozza nemtudom. A Chelsea jónak tunhetne, fiatal igeretes csapat es Lampard is szep focira torekszik. Talan Felepithetne a Csapatot Grealish köré. Kéne egy vezér oda a KPra.
Na de majd kiderul.
Tegnapi meccshez meg hogy a VAR megint csak rontott a foci elmenyen...4 percig nezik hogy les vagy nem les centizgetnek, ha ennyire nehez eldonteni inkabb adjak meg, plusz a srac konkretan azert lehetett elorebb mert a vedo kb oda birkozta, akkor bunteto minimum de erre kifele szabadrugas

Cristiano Ronaldo
❼
2014-La Décima 2016-La Undécima 2017-La Duodecima 2018-La Decimotercera ► Dynasty.
Zinedine Zidane
92:48

2014-La Décima 2016-La Undécima 2017-La Duodecima 2018-La Decimotercera ► Dynasty.
Zinedine Zidane
92:48

- alexoxladjackoxi
Szemetek!Steve írta:Jajj de jó, hogy velünk vagy újra!alexoxladjackoxi írta: ..![]()
Elengedtek? Vagy csak feltörték a profilod!![]()
Mindenképpen írj egy beszámolót a tinderes élményedről az off topicba. Aggódtunk![]()

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Ramos, Marcelo
Jajj de jó, hogy velünk vagy újra!alexoxladjackoxi írta: ..

Elengedtek? Vagy csak feltörték a profilod!

Mindenképpen írj egy beszámolót a tinderes élményedről az off topicba. Aggódtunk

Kérem vissza a Real Madridomat!