HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 17., hétfő 17:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 17., hétfő 17:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 17., hétfő 17:18
igen múltkor linkeltem mikor a juve 4-0-ra verte a realt.Babinho írta:Kikapott a real madriz![]()
ezzel már találkozott vki?
http://www.eredmenyek.com/merkozes/lKks ... zefoglalas
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. október 17., hétfő 15:46
Teljsen megszokott,van Arsenal,Barcelona,Juventus stb Dél-Amerikában is vagy épp Afrikában emlékeim szerintBabinho írta:Kikapott a real madriz![]()
ezzel már találkozott vki?
http://www.eredmenyek.com/merkozes/lKks ... zefoglalas
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. október 17., hétfő 15:31
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. október 13., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 11., kedd 11:46
Jaja, tudom, 20 milliós opciójja van rá a Portonak. Tavaly is tetszett már nekem a játéka, csak ő nagyon nem Simeone focijába való.. Gyorsnak meg tényleg kifejezettebben gyors - nem is egy James azértMarci77 írta:O.Torres Atlético nevelés es az obtulajdonuk is,Portonal kölcsönben van,szoval ha jol teljesít ott megragadhat. Lattam mar felnott meccsen de nekem kicsit lassúnak tunt,meg nem tunik nagyon kapura veszélyesnek. De lehet rosszul látom. Meg ha az esz meg is van.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. október 11., kedd 11:11
O.Torres Atlético nevelés es az obtulajdonuk is,Portonal kölcsönben van,szoval ha jol teljesít ott megragadhat. Lattam mar felnott meccsen de nekem kicsit lassúnak tunt,meg nem tunik nagyon kapura veszélyesnek. De lehet rosszul látom. Meg ha az esz meg is van.palesz77 írta:Én néztem, elég jól tükrözte ez a két csapat közti különbséget.. Asensio nem volt rossz, volt pár nagyon szép megmozdulása, de igazából "csak" a 2 gólja volt emlékezetes, Deulofeu oldalán sokkal több támadás ment. Aki amúgy nem játszott túl hasznosan most. Vallejo jó volt, de sok dolga nem volt, Llorente szintén, pár szép szerelése volt, 1-2 szebb passz, de ez nem az a meccs volt, ahol neki kellett villognia.Toti írta:mondjuk komoly meccs lehetett mikor pillanatra felvillant a szögletarány 25-0
Oliver Torres amúgy a legjobb játékosuk jelenleg, vagyis hát ő a fazonszabász, kb mindenki őt kereste egész meccsen. Nem is csoda, baromi jó kis játékos szerintem, meglepődnék, ha egy Portonál nem vinné többre - ő lesz az új De Bruyne..Gaya is jó volt amúgy, Bellerínnél jobban tetszett - aki szintén nem volt rossz, de most se nyűgözött le -, a többiek nem nyújtottak túl kiemelkedőt. Williams lőtt egy szép kapufát, de nem volt túl veszélyes - a sebessége viszont félelmetes -, Munir csereként vert 2-t, Denis is lőtt gólt, de a középpályán Torres sokkal fontosabb volt, mint ő.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 11., kedd 8:33
Én néztem, elég jól tükrözte ez a két csapat közti különbséget.. Asensio nem volt rossz, volt pár nagyon szép megmozdulása, de igazából "csak" a 2 gólja volt emlékezetes, Deulofeu oldalán sokkal több támadás ment. Aki amúgy nem játszott túl hasznosan most. Vallejo jó volt, de sok dolga nem volt, Llorente szintén, pár szép szerelése volt, 1-2 szebb passz, de ez nem az a meccs volt, ahol neki kellett villognia.Toti írta:mondjuk komoly meccs lehetett mikor pillanatra felvillant a szögletarány 25-0
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. október 11., kedd 8:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 21:45
Amúgy, ja.Realista24 írta:Mondjuk en le se szaromKerlon írta:mondjuk ezt egy valamirevaló kapus kiüti szögire, de legalább ti boldogok vagytok![]()
Csak te pörögsz rajta minden napon amikor pályára lép. En egy meccset sem láttam es a VBig nem is fogom hacsak a Reallal nem sorsolják össze.
A boldog itt te vagy ha hoz egy szar meccset.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 10., hétfő 21:44
Mondjuk en le se szaromKerlon írta:mondjuk ezt egy valamirevaló kapus kiüti szögire, de legalább ti boldogok vagytok
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 10., hétfő 21:43
Ajanlom, h nezd vissza a franciak meccset. Abbol tobbet megtudsz Pogba jatekabol. Kb, 30rol rugta a golt, kozelebb nem is ment/mehetett az ellenfel kapujahoz, vegig leszbajozva a vedelem elott jatszik. Holnap ugyanezek az ujsagirok pozitivan fognak irnak rola, mert golt rugott, de ugyanugy sallagmantesen szurken teszi a dolgat, mint az ezelotti meccsen, amelyen lehuztak.Kerlon írta:
amúgy viccesm hogy itt páran még az egyik legnagyobb sportújságot is semmibe veszik, mert rosszat írt a kiskedvencről
Majd betalal esztorszag ellen.Én még nem teljesen, a haverom nem talált még be.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 10., hétfő 21:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 21:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 10., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 21:35
Hazafi vagyok, Gyurcso haja amúgy is jobbRealista24 írta:Kerlon irt mar?numberone1 írta:Tavoli bomba az emberemtol. Pogbinho!!!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 10., hétfő 21:33
Majd elolvassa a holnapi ujsagot.Realista24 írta:Kerlon irt mar?numberone1 írta:Tavoli bomba az emberemtol. Pogbinho!!!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 10., hétfő 21:32
Kerlon irt mar?numberone1 írta:Tavoli bomba az emberemtol. Pogbinho!!!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 10., hétfő 21:30
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem