Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 17., hétfő 17:54

Ha végre megdobtok egy év (hét) fórumozója díjjal, talán fel tudom dolgozni. :lol: :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 17., hétfő 17:47

És zirohttp://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/ ... tt-jatekos ettől mit érezhet? :D :agree:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 17., hétfő 17:18

Babinho írta:Kikapott a real madriz :D
ezzel már találkozott vki?
http://www.eredmenyek.com/merkozes/lKks ... zefoglalas
igen múltkor linkeltem mikor a juve 4-0-ra verte a realt.

http://www.eredmenyek.com/merkozes/6uUz ... zefoglalas :lol: :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. október 17., hétfő 15:46

Babinho írta:Kikapott a real madriz :D
Teljsen megszokott,van Arsenal,Barcelona,Juventus stb Dél-Amerikában is vagy épp Afrikában emlékeim szerint :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. október 17., hétfő 15:31

Kikapott a real madriz :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. október 13., csütörtök 9:39

kis írás, balotelli, nice
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 11., kedd 11:46

Marci77 írta:O.Torres Atlético nevelés es az obtulajdonuk is,Portonal kölcsönben van,szoval ha jol teljesít ott megragadhat. Lattam mar felnott meccsen de nekem kicsit lassúnak tunt,meg nem tunik nagyon kapura veszélyesnek. De lehet rosszul látom. Meg ha az esz meg is van. :D
Jaja, tudom, 20 milliós opciójja van rá a Portonak. Tavaly is tetszett már nekem a játéka, csak ő nagyon nem Simeone focijába való.. Gyorsnak meg tényleg kifejezettebben gyors - nem is egy James azért :D -, meg nem is egy gólveszélyes játékos, de a tudás megvan, ha ügyesen csinálja - és nem áll meg a fejlődésben -, kompenzálhatja mással.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. október 11., kedd 11:11

palesz77 írta:
Toti írta:mondjuk komoly meccs lehetett mikor pillanatra felvillant a szögletarány 25-0 :mrgreen:
Én néztem, elég jól tükrözte ez a két csapat közti különbséget.. Asensio nem volt rossz, volt pár nagyon szép megmozdulása, de igazából "csak" a 2 gólja volt emlékezetes, Deulofeu oldalán sokkal több támadás ment. Aki amúgy nem játszott túl hasznosan most. Vallejo jó volt, de sok dolga nem volt, Llorente szintén, pár szép szerelése volt, 1-2 szebb passz, de ez nem az a meccs volt, ahol neki kellett villognia.

Oliver Torres amúgy a legjobb játékosuk jelenleg, vagyis hát ő a fazonszabász, kb mindenki őt kereste egész meccsen. Nem is csoda, baromi jó kis játékos szerintem, meglepődnék, ha egy Portonál nem vinné többre - ő lesz az új De Bruyne.. :D Gaya is jó volt amúgy, Bellerínnél jobban tetszett - aki szintén nem volt rossz, de most se nyűgözött le -, a többiek nem nyújtottak túl kiemelkedőt. Williams lőtt egy szép kapufát, de nem volt túl veszélyes - a sebessége viszont félelmetes -, Munir csereként vert 2-t, Denis is lőtt gólt, de a középpályán Torres sokkal fontosabb volt, mint ő.
O.Torres Atlético nevelés es az obtulajdonuk is,Portonal kölcsönben van,szoval ha jol teljesít ott megragadhat. Lattam mar felnott meccsen de nekem kicsit lassúnak tunt,meg nem tunik nagyon kapura veszélyesnek. De lehet rosszul látom. Meg ha az esz meg is van. :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 11., kedd 8:33

Toti írta:mondjuk komoly meccs lehetett mikor pillanatra felvillant a szögletarány 25-0 :mrgreen:
Én néztem, elég jól tükrözte ez a két csapat közti különbséget.. Asensio nem volt rossz, volt pár nagyon szép megmozdulása, de igazából "csak" a 2 gólja volt emlékezetes, Deulofeu oldalán sokkal több támadás ment. Aki amúgy nem játszott túl hasznosan most. Vallejo jó volt, de sok dolga nem volt, Llorente szintén, pár szép szerelése volt, 1-2 szebb passz, de ez nem az a meccs volt, ahol neki kellett villognia.

Oliver Torres amúgy a legjobb játékosuk jelenleg, vagyis hát ő a fazonszabász, kb mindenki őt kereste egész meccsen. Nem is csoda, baromi jó kis játékos szerintem, meglepődnék, ha egy Portonál nem vinné többre - ő lesz az új De Bruyne.. :D Gaya is jó volt amúgy, Bellerínnél jobban tetszett - aki szintén nem volt rossz, de most se nyűgözött le -, a többiek nem nyújtottak túl kiemelkedőt. Williams lőtt egy szép kapufát, de nem volt túl veszélyes - a sebessége viszont félelmetes -, Munir csereként vert 2-t, Denis is lőtt gólt, de a középpályán Torres sokkal fontosabb volt, mint ő.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. október 11., kedd 8:19

asensio rossz balosai tegnapról főleg a második gólja 1:30tól..

mondjuk komoly meccs lehetett mikor pillanatra felvillant a szögletarány 25-0 :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 21:45

Realista24 írta:
Kerlon írta:mondjuk ezt egy valamirevaló kapus kiüti szögire, de legalább ti boldogok vagytok
Mondjuk en le se szarom :lol:
Csak te pörögsz rajta minden napon amikor pályára lép. En egy meccset sem láttam es a VBig nem is fogom hacsak a Reallal nem sorsolják össze.

A boldog itt te vagy ha hoz egy szar meccset.
Amúgy, ja. >:]
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 10., hétfő 21:44

Kerlon írta:mondjuk ezt egy valamirevaló kapus kiüti szögire, de legalább ti boldogok vagytok
Mondjuk en le se szarom :lol:
Csak te pörögsz rajta minden napon amikor pályára lép. En egy meccset sem láttam es a VBig nem is fogom hacsak a Reallal nem sorsolják össze.

A boldog itt te vagy ha hoz egy szar meccset.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 10., hétfő 21:43

Kerlon írta:
amúgy viccesm hogy itt páran még az egyik legnagyobb sportújságot is semmibe veszik, mert rosszat írt a kiskedvencről
Ajanlom, h nezd vissza a franciak meccset. Abbol tobbet megtudsz Pogba jatekabol. Kb, 30rol rugta a golt, kozelebb nem is ment/mehetett az ellenfel kapujahoz, vegig leszbajozva a vedelem elott jatszik. Holnap ugyanezek az ujsagirok pozitivan fognak irnak rola, mert golt rugott, de ugyanugy sallagmantesen szurken teszi a dolgat, mint az ezelotti meccsen, amelyen lehuztak.

Viszont ettol a Griezmann-Gameiro kettostol agybajt kapok.. a legszomorubb, h ez lesz egydarabig.

Én még nem teljesen, a haverom nem talált még be. :kivagyhe:
Majd betalal esztorszag ellen. :D :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2016. október 10., hétfő 21:44-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 10., hétfő 21:41

Én még nem teljesen, a haverom nem talált még be. :kivagyhe:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 21:39

mondjuk ezt egy valamirevaló kapus kiüti szögire, de legalább ti boldogok vagytok
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 10., hétfő 21:37

A viccest másra írnám, de inkabb nézzetek meccset.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 10., hétfő 21:35

Realista24 írta:
numberone1 írta:Tavoli bomba az emberemtol. Pogbinho!!!
Kerlon irt mar?
Hazafi vagyok, Gyurcso haja amúgy is jobb

amúgy viccesm hogy itt páran még az egyik legnagyobb sportújságot is semmibe veszik, mert rosszat írt a kiskedvencről
K

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 10., hétfő 21:33

Realista24 írta:
Kerlon irt mar?
Majd elolvassa a holnapi ujsagot. :mrgreen:

Most adoott egy nagy labdat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 10., hétfő 21:32

Kerlon irt mar?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 10., hétfő 21:30

A biro nincs a helyzet magaslatan a holland-francia meccsen. Egy jogos tisztan lathato tzit nem adott meg a hollandoknak.

Vissza: