Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Idéznék, "ilyen szintű van kismillió"

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nyilván próbálja most magyarázni, de sokan - én is többek közt - mondták, meg mikor középsulis volt, hogy atletikussag megvan, játék intelligencia megvan, jobb a keze is, mint faternak ennyi idősen, egyszerűen játszani kell, edzeni, tanulni, fejlődni sokat.
Tehát a potenciál megvolt, csak rengeteg hiányossága volt/van.
De rengeteget fejlődött, mert csak ezzel kell foglalkoznia most, meg kell tanulnia játszani, rengeteg gyakorlás, a játék minden elemét illetően.
Nyilván nem lesz szűk elit, de pár évet el tud tölteni a ligában.
Tehát a potenciál megvolt, csak rengeteg hiányossága volt/van.
De rengeteget fejlődött, mert csak ezzel kell foglalkoznia most, meg kell tanulnia játszani, rengeteg gyakorlás, a játék minden elemét illetően.
Nyilván nem lesz szűk elit, de pár évet el tud tölteni a ligában.
thereisonly1ronaldo
ezt nem hiszed elhehetheoriginal írta: most nyilvan vannak bronnynál sokkal jobb és készebb, képzettebb játékosok, de családnévtől, mindentől függetlenül jó látni, hogy a jó fizikális alapokhoz hogy fejlődik vki pár hónap alatt, ha minden nap csak az adott szakmával/témával foglalkozik.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Így van, giannis és Doc Rivers is gratulált neki. S bár kikaptak, a rengeteg hiányzó miatt, de bronny legalabb hozta magát. Nyilatkozta is a meccs után, hogy megmutatkozik a kemény munka eredménye.hehetheoriginal írta: most nyilvan vannak bronnynál sokkal jobb és készebb, képzettebb játékosok, de családnévtől, mindentől függetlenül jó látni, hogy a jó fizikális alapokhoz hogy fejlődik vki pár hónap alatt, ha minden nap csak az adott szakmával/témával foglalkozik.
Közben a Dallas nagy szarban van. Mindenki is sérült, lassan nincs meg a min játékos, akiket nevezni kell! Ez a szurkolók átka a GM felé

The Dallas Mavericks are one injury away from being the first NBA team to ever forfeit a game.
It’s almost like the basketball gods are punishing the Mavs for trading Luka Doncic. Because ever since, Dallas players can’t seem to stay on the court:
Each team needs 8 players to play an NBA game. That’s exactly how many the Mavs have right now.
And the front office didn’t help matters by putting the team over the hard cap.
Because of that, they can’t sign ANYONE else to the team. That includes free agents or G-Leaguers.
And the two G-Leaguers they DO have are coming close to reaching their maximum number of games.
That means at least two players have to return from the injured list ASAP.
Even then, just one injury puts them at seven .. and a spot in NBA infamy.
- hehetheoriginal
most nyilvan vannak bronnynál sokkal jobb és készebb, képzettebb játékosok, de családnévtől, mindentől függetlenül jó látni, hogy a jó fizikális alapokhoz hogy fejlődik vki pár hónap alatt, ha minden nap csak az adott szakmával/témával foglalkozik.
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Celticset 6.1 milliardert adtak el. Jeanie is kiszallhatna a Lakersbol ennyiert
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
nmate írta:Nincs interneted?_Bushido_ írta: Jokic sérült?
Vagy miért nem játszott a LAL ellen?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Nincs interneted?_Bushido_ írta: Jokic sérült?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Jokic sérült?
Eddig valami olyasmit olvastam, hogy gsw ellen pihentették, hogy lal ellen legyen már.
De ettől függetlenül ez a Denver verés nagyon jó eredmény, és az a durva, hogy Center, nagyember nélkül tudják kb 100 körül tartani az ellenfeleket!
Eddig valami olyasmit olvastam, hogy gsw ellen pihentették, hogy lal ellen legyen már.
De ettől függetlenül ez a Denver verés nagyon jó eredmény, és az a durva, hogy Center, nagyember nélkül tudják kb 100 körül tartani az ellenfeleket!

- hehetheoriginal
jb bickerstaff.
egy egész földgolyó nevében mondhatom: köszönjük.
https://www.youtube.com/watch?v=KA-8pwf ... oitPistons
egy egész földgolyó nevében mondhatom: köszönjük.
https://www.youtube.com/watch?v=KA-8pwf ... oitPistons
thereisonly1ronaldo
- nmate
Akkor nem bántalak, úgy látom van elég bajod.hehetheoriginal írta:exceltáblámhoz

- hehetheoriginal
jó, akkor most megyek is vissza a kibaszott exceltáblámhoz.Szerintem nagyon kár összehasonlítani.

good talk.

thereisonly1ronaldo
- nmate
Szerintem nagyon kár összehasonlítani.hehetheoriginal írta: tudom, tudom, mas sport, de na. ugye nem gondoljuk, hogy egy nba jatekos nem lenne kepes lenyomni siman egy fodballmeccset a legmagasabb szinten.. most hogy hogy all a labda a laban, azt hagyjuk.

De egyébként NBA játékosoknak is sok ez, OKC-t meg is fogják büntetni, mert egyszerre pihentették a kezdőt kvázi.
NBA-nél is probléma a meccsek száma, változtatni kellene valamin, mivel a játék képe is változott. Kb. 10%-kal többet futnak a csapatok meccsenként, mint 10 éve. Meccsenkénti 45 betörésből 60 lett. Régebbről nem találtam adatot, de a játék képét nézve biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb a különbség, iso is kevesebb.
- hehetheoriginal
ilyenkor mondom, hogy talan a fodballszakemberek is korbenezhetnenek kicsit, de en allandoan azt latom az edzesvideoinkon, hogy megy a vegnelkuli gyuras, futoedzes meg labdas gyakorlas minden nap, mintha nem lenne holnap, aztan meg a panaszkodas, hogy nem pihentunk, csak 70 orat a 72 helyett....OKC 25 nap alatt 14 meccset játszott, ebből csak 2 vereség, mindkettő b2b másnapján, úgy hogy előtte nap elverték azt a csapatot.
tudom, tudom, mas sport, de na. ugye nem gondoljuk, hogy egy nba jatekos nem lenne kepes lenyomni siman egy fodballmeccset a legmagasabb szinten.. most hogy hogy all a labda a laban, azt hagyjuk.
thereisonly1ronaldo
- nmate
Mindig is ezt csinálta, Madridban is. Spanyol szokás.Tjacks írta: Doncic kurva gáz hogy egyfolytában pofázik a bíróknak.

Látom csak meglett a győzelem, de azért ez a Durant / Booker / Beal hármas a legnagyobb scam ami csak lehetséges jelenleg az NBA-ben, pedig van egy csapat aminek Nico Harrison az elnöke...
OKC 25 nap alatt 14 meccset játszott, ebből csak 2 vereség, mindkettő b2b másnapján, úgy hogy előtte nap elverték azt a csapatot.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Doncic kurva gáz hogy egyfolytában pofázik a bíróknak.
- nmate
Az igazán szégyen lenne Lakersnek, Durant mint egy gligás úgy dobál, Booker nem is tudom játszik-e.
Lakersnél van elképzelés, szépen mozognak mindkét oldalon, Doncic jobbá tesz mindenkit. Meccs végére meglátjuk mi marad a lábakban.
Lakersnél van elképzelés, szépen mozognak mindkét oldalon, Doncic jobbá tesz mindenkit. Meccs végére meglátjuk mi marad a lábakban.
Booker meg durant ha megerőltetnék magukat sztem is sima suns de eddig szarnak a meccsbe
- hehetheoriginal
Sima suns winnmate írta: Jó ez a Suns, pistol pete meg a hambis Doncic szopatja őket félgőzzel![]()

thereisonly1ronaldo
- nmate
Jó ez a Suns, pistol pete meg a hambis Doncic szopatja őket félgőzzel