Egyéb sportok
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
Jólvan örülök nektek, én is 10 méteren voltam halálos a pályán, ha többet kellett volna futni akkor a inkább visszafele indultam el hogy megakadályozzam a gyors kontrát. Nem volt nagy pályafutásom.
lehetsz a lelkes jobb labas balkozeppalyas, aki mindig elesik a labdaban es felevente lo egy golt egy szanalom tizibolSteve írta:Lehetek kiskifliKerlon írta:
Amugy micsoda kozeppalyas duo lennenk, en elol, te hatul alldogalnal, felidoben cserelnenk![]()
![]()
![]()
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Lehetek kiskifliKerlon írta:Amugy micsoda kozeppalyas duo lennenk, en elol, te hatul alldogalnal, felidoben cserelnenkziro4vr írta:
Irgalmatlan szar futó vagyok, valszeg ezért se lett belőlem nagy spíler. nem mintha alapkövetelmény lenne a megyeibe.![]()
![]()

“Do I need to be liked? Absolutely not. I like to be liked. I enjoy being liked. I have to be liked. But it's not like this compulsive need to be liked, like my need to be praised.“ - 

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Félidőben egy gyros sok hagymával, 60. percben csere mert jön a hasmenés.

Nem illik.
Amugy micsoda kozeppalyas duo lennenk, en elol, te hatul alldogalnal, felidoben cserelnenkziro4vr írta:Irgalmatlan szar futó vagyok, valszeg ezért se lett belőlem nagy spíler. nem mintha alapkövetelmény lenne a megyeibe.Kerlon írta: Én nem rég 1 km-t tudtam le 5 perc alatt és meghaltam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
perc / km -ben fejezik ki ezeket a pace adatokat. km/h ban is, de annak nem nagyon van értelme, abból nem sokat ért az ember.
Adott, bizonyos időközre/távolságra írtam a tempót.
Nem azt írtam, hogy km távolságon keresztül tartottam ki.
Most komolyan?
ne szívassatok már
Adott, bizonyos időközre/távolságra írtam a tempót.
Nem azt írtam, hogy km távolságon keresztül tartottam ki.
Most komolyan?

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
amit ugyebár semmi értelme kivetíteni pl egy km-re, mivel úgy sem bírja az átlagember a 200 méteres max tempóját 1 km-en keresztül fenntartaniMickey írta: : )
Ahogy írtam, adott ideig/távolságig tartottam ki a maximális tempót.
Ezt fejeztem ki perc / km -ben. Ahogy a Garmin órám, és az alkalmazás is teszi, meg a többi is.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
: )
Ezt fejeztem ki perc / km -ben. Ahogy a Garmin órám, és az alkalmazás is teszi, meg a többi is.
( van ebben gyorsulásmérő,giroszkóp, légnyomásmérő,iránytű,lehet állítani többféle műholdnak a jelerősségét /eu,orosz,kínai/ és 3d speed-distance is )
( van ebben gyorsulásmérő,giroszkóp, légnyomásmérő,iránytű,lehet állítani többféle műholdnak a jelerősségét /eu,orosz,kínai/ és 3d speed-distance is )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. március 1., hétfő 20:35-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lejtőn lefelé gurult, vagy 100 méterre vonatkozott az időBencze írta:Miert ne futhatna Mickey 20 masodperccel jobb idot a 99 ota ervenyes vilagrekordnal?Remy írta: Már a 2:38 is igencsak furának tűnik, hacsak nem egy magyar elit futóval van dolgunk.![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Isco
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Miert ne futhatna Mickey 20 masodperccel jobb idot a 99 ota ervenyes vilagrekordnal?Remy írta: Már a 2:38 is igencsak furának tűnik, hacsak nem egy magyar elit futóval van dolgunk.![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már a 2:38 is igencsak furának tűnik, hacsak nem egy magyar elit futóval van dolgunk.

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Isco
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
1:52 alatt futottal 1 km-t?Mickey írta: Csuda számok....nagy szó, ahogy cibálják magukat ilyen tempókon.![]()
Szombat és vasárnap voltam oda Zemplénben, fenn a határnál a legmagasabb részeken ( Füzér-Hollóháza-Füzérkomlós, Nagy-Milic kb 900m )
Szombaton 24,2km 900m emelkedés, Vasárnap 24km 900-1000m emelkedés, lejtmeneteken volt 2:38 és 2:53 / km max tempóm, a végén....( nem kicsi a tömegem tti, húsom, de carok bele )
Szerdán csináltam terepen sprinteket, fel - le és síkabb részeken..közte meg kocogás.8-9km összesen, 10-30 másodperces erősek, ezeken voltak 1:52 - 3:40 / km tempóim.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
JJ Watt Cardinals.
szerintem erre pár hete még ő sem számított.
érdekes egy lépés, szerintem a gyűrű így ugrott neki.

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Lehet valamiben hasonlítunkziro4vr írta:Irgalmatlan szar futó vagyok, valszeg ezért se lett belőlem nagy spíler. nem mintha alapkövetelmény lenne a megyeibe.Kerlon írta: Én nem rég 1 km-t tudtam le 5 perc alatt és meghaltam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Olyan lennék, mint Hazard, kéne mellém plusz egy erőnlétis, mert magamtól csak a tudásból akarnék megélni.

Most egyelőre az 5km-t megcéloztam amúgy.

K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Irgalmatlan szar futó vagyok, valszeg ezért se lett belőlem nagy spíler. nem mintha alapkövetelmény lenne a megyeibe.Kerlon írta: Én nem rég 1 km-t tudtam le 5 perc alatt és meghaltam.![]()
![]()
![]()
![]()

Nem illik.
Csuda számok....nagy szó, ahogy cibálják magukat ilyen tempókon.
Szombat és vasárnap voltam oda Zemplénben, fenn a határnál a legmagasabb részeken ( Füzér-Hollóháza-Füzérkomlós, Nagy-Milic kb 900m )
Szombaton 24,2km 900m emelkedés, Vasárnap 24km 900-1000m emelkedés, lejtmeneteken volt 2:38 és 2:53 / km max tempóm, a végén....( nem kicsi a tömegem tti, húsom, de carok bele )
Szerdán csináltam terepen sprinteket, fel - le és síkabb részeken..közte meg kocogás.8-9km összesen, 10-30 másodperces erősek, ezeken voltak 1:52 - 3:40 / km tempóim.

Én nem rég 1 km-t tudtam le 5 perc alatt és meghaltam.

K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Anno 3km-ig ment a 3 perces átlag. És akkor még lenne vissza 39 km.

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mennyire beteg számok ezek, 42-km.-en 3perces átlaggal futni a kilométert, még ha cuccolnak is, felfoghatatlan..Kercsó írta: amúgy ha már futás.
Japánban a Biwa-tó maratonon 147 atléta futott 2óra 20perc, míg 47-en 2óra 10perc alatt![]()
![]()
na ők vajon mit esznek?![]()

Én csak egy 10-est futottam pár napja, 4:40-es átlaggal, de attól végem volt..

Nyilván értelmetlen a hobbi futásommal összehasonlítani ezt, de brutál látni, hogy mire képesek páran..
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: the original Ronaldo, Kroos, Guti, Zidane, Varane
amúgy ha már futás.
Japánban a Biwa-tó maratonon 147 atléta futott 2óra 20perc, míg 47-en 2óra 10perc alatt
na ők vajon mit esznek?
Japánban a Biwa-tó maratonon 147 atléta futott 2óra 20perc, míg 47-en 2óra 10perc alatt

na ők vajon mit esznek?

#oneandahalfleg
#whatisyourexcuse
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
#whatisyourexcuse
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor