Iker Casillas
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Iker Casillas
Mekkora troll

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Felesleges most hőbörögni
tényleg nem volt egyértelmű anno a kommunikáció
Boldog karácsonyt
tényleg nem volt egyértelmű anno a kommunikáció
Boldog karácsonyt

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csúnya gonosz Real Madrid, hogy elbánt a legendáival, nem becsüli meg őket!!! Ja, hogy azóta kb mindenki visszatért?Real Madrid C. F. have announced that Iker Casillas has joined the Real Madrid Foundation as assistant to the general director.
Iker Casillas is a Real Madrid legend who represents the values of our club and is the best goalkeeper in our history
Összes komment a videó alatt arról szól, hogy a csúnya gonosz Madrid hogy bánt vele... Hogy lett elküldve stb stb....Rasta írta: Raymar néhány napja töltött fel egy videót, ahol kivesézi, hogy valójában mennyire volt jó a mi El Santo-nk
https://youtu.be/zH-ql5Kg9uo

Baszki, ha ennyire visszaesik a teljesítménye pátyolgatni kellett volna még évekig és nézni a kapuban?
La Decima is majdnem elment rajta.
Én szerettem nagyon, de a teljesítménnyel adós maradt a végén már, hatalmas javulás volt Keylor, sőt még korábban Diego Lopez is fél évig úgy védett, hogy olyat én még kb kapustól nem láttam..
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Raymar néhány napja töltött fel egy videót, ahol kivesézi, hogy valójában mennyire volt jó a mi El Santo-nk
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Nekem is az a bizonyos glasgow-i döntő jelentette a kapcsolatom kezdetét a Reallal és a focival alles zusammen is. Előtte inkább NBA meccseket néztem, haver hozta fifa2002-t (a la viaszbaba edition), elbaromkodtunk vele, de az első meccs, amit megnéztem úgy, hogy érdekelt is, az az a meccs volt (jó, 5-6 évesen láttam még valami meccset, ott Vieri tűnt fel, ha jól emlékszek még a Juvéban tolta, de az nem tett rám ekkora hatást).
Egyszerűen ledobta az agyam az ékszíjat, hogy ott van egy tőlem 2-3 évvel idősebb srác és 1 perc alatt háromszor húzta ki a realt a sz*rból. Aztán a vb-n is nagyot villantott, az utána következő pár évet meg ne is említsem. Van 1-2 védése, amit sosem felejtek el tőle, az fix. Gracias por todo, El Santo!
Egyszerűen ledobta az agyam az ékszíjat, hogy ott van egy tőlem 2-3 évvel idősebb srác és 1 perc alatt háromszor húzta ki a realt a sz*rból. Aztán a vb-n is nagyot villantott, az utána következő pár évet meg ne is említsem. Van 1-2 védése, amit sosem felejtek el tőle, az fix. Gracias por todo, El Santo!
Én 2002ben kezdtem el követni a focit, Iker és R9 voltak az abszolút kedvenceim.
Rám sajnos sok rossz hatást tett ez a csúnya végjáték Madridban, se teljesítményben se máshogy nem volt Ikerhez méltó a befejezés, nem szívesen emlékszek rá, de nekem ő volt az egyik R9 mellett, akikkel elkezdődött a foci iránti szenvedélyem.
Rám sajnos sok rossz hatást tett ez a csúnya végjáték Madridban, se teljesítményben se máshogy nem volt Ikerhez méltó a befejezés, nem szívesen emlékszek rá, de nekem ő volt az egyik R9 mellett, akikkel elkezdődött a foci iránti szenvedélyem.
Örülhetünk, hogy láttuk játszani
óriási kapus volt, a legnagyobb

óriási kapus volt, a legnagyobb
-
Reggel öltözés közben néztem az m1-et és pont beszámoltak a visszavonulásról. Közben mutattak egy portos edzős jelenetet mikor pepével egymás mellett kocognak.
Nagyon jó volt látni őket újra.
Nagyon jó volt látni őket újra.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
Hát, engem egyértelműen a Leverkusen elleni pár perce varázsolt el a legjobban. Irtókényelmes érzés volt belegondolni, hogy itt van ez az irtófiatal kapus godmode-ban, egy örökkévalóságig meg van oldva a kapuskérdés, a Barcában meg épp egy Bonano lepkézik jobbra-balra. Istenem, hányszor húzta ki a trágyából a csapatot... 06-07-ben annyi pontot mentett nekünk, hogy nyugodtan haza is vihetné bármikor azt a serleget a klub vitrinjéből.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham,Zidane,C.Ronaldo,Modric,Ramos
+1Kerlon írta: Én semmit se tudok felróni neki, imádtam mindig is.![]()
![]()
![]()
![]()
Vannak jatekosok akik annyit tettek mar le hogy nem 1-2 hibán ugrál az ember. Egyszeruen nem erzi helyesnek.
Fav Moment nincs igazabol, imadtam barmit csinalt, ahogy csinálta de talán a Sevilla elleni vedese( az elso, tudjuk melyik)
Na ott teljesen lesokkolt.

Gracias Iker

Cristiano Ronaldo
❼
2014-La Décima 2016-La Undécima 2017-La Duodecima 2018-La Decimotercera ► Dynasty.
Zinedine Zidane
92:48

2014-La Décima 2016-La Undécima 2017-La Duodecima 2018-La Decimotercera ► Dynasty.
Zinedine Zidane
92:48

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Megérdemelne egy szép búcsút, elképesztő pályafutást láthattuk, Gracias San Iker!

Ex-szerkesztő.
HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Én semmit se tudok felróni neki, imádtam mindig is.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát azért amikor a karszalaggal a kezén a dzsuventus elleni bl elődöntő visszavágjójának 92-3ik percében elrontotta a bedobást ott már vége volt a dalnak.füst írta: Na hát ő az a kapus akit soha nem küldtem volna el, Diego Lopez ide, Navas oda. Mindkettejüket kedveltem, Navasra ha megkínoznak se tudok rosszat mondani. De Casillas az Casillas, nekem ő a minden, 35 évesen, megkopottan, önbizalom-hiányosan is ő volt nálam a No.1.
Volt pár nagy meccse a vége felé is de rengeteg gólt kaptunk a bizonytalansága miatt,Navas meg top kapus lett végül. Szerintem jó,hogy elengedtük,igazából egy szezonnal korábban kellett volna decimával szépen búcsúztatni. Túl sok volt már a feszkó körülötte,ha játszott ha nem.
Sztem is a legjobb szezonjai 2007-10 között voltak.
Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
Na hát ő az a kapus akit soha nem küldtem volna el, Diego Lopez ide, Navas oda. Mindkettejüket kedveltem, Navasra ha megkínoznak se tudok rosszat mondani. De Casillas az Casillas, nekem ő a minden, 35 évesen, megkopottan, önbizalom-hiányosan is ő volt nálam a No.1.
- Galacticos
Oriasi kapus es ember volt.. Annyi top pillanatot lehetne tole mondani.
Es ha csak fele annyira jo lett volna a vedekezese a csapatnak mint mondjuk most...
A 02es bl donto, aztan ahogy evekig hulladek vedelem mogott volt folyamatosan stabil, nekem nag emlekem tole a 08-10 kozotti clasicok ahol folyamatosan jottek a barca helyzetek es o allitom a felebol legalabb kirangatta a csapatot. 07-8 korul volt egy clasico a nou campba metzelder fele stabil vedelemmel, ott is tizit is kiszedte..
Aztan a 10es vb donton robben elleni is emlekezetes de a 12es bl vv a bayern ellen is ott is visszahozta a csapat, meg a 14es bl donton ahogy orult az egyenlito golnak..
Oriasi.
Es ha csak fele annyira jo lett volna a vedekezese a csapatnak mint mondjuk most...
A 02es bl donto, aztan ahogy evekig hulladek vedelem mogott volt folyamatosan stabil, nekem nag emlekem tole a 08-10 kozotti clasicok ahol folyamatosan jottek a barca helyzetek es o allitom a felebol legalabb kirangatta a csapatot. 07-8 korul volt egy clasico a nou campba metzelder fele stabil vedelemmel, ott is tizit is kiszedte..
Aztan a 10es vb donton robben elleni is emlekezetes de a 12es bl vv a bayern ellen is ott is visszahozta a csapat, meg a 14es bl donton ahogy orult az egyenlito golnak..
Oriasi.

- Rasta
Mehetne egy Real vs Porto búcsúmeccs neki, megérdemelné szerintem
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk én azt hittem már vissza van vonulva a szívbetegsége óta
mindenesetre a Prime Iker elég brutál volt. 2002es bl döntő még mindig parádé amit a végén lenyomott,meg a robben elleni 1v1... ezeket nagyon érezte.+12ben a bayern elleni tizipárbajnak is a hőse lehetett volna ha Ramos nem rúgja ki a stadionból 
A vége felett meg szemet hunyok.Nyomhatnánk valami búcsúmeccset neki is mint annó Raulnak.

A vége felett meg szemet hunyok.Nyomhatnánk valami búcsúmeccset neki is mint annó Raulnak.
Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Minden idők legjobb peakjével rendelkező kapusa. Egyéb dolgokat figyelembe véve 1-2 emberen még mehetne vita talán. Mindezt úgy, hogy voltak ismert gyengeségei még akkor is. San Iker

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!