Iker Casillas
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Iker Casillas - 1
28 meccs, meccsenként minimum 60 perc, ha még ez a szabály.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
és hány meccs kell hozzá minimum?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs meg neki, csak 19 meccse van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Ikernek van még esélye a Zamorára vagy nincs elég meccse ?

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem semmi baj nincs casillas-szal (max a ramos-szindróma ütött be nála, hogy ebé és vébé címek után túl nagy a pofa már, a teljesítmény meg lófasz.) a lófogú kockacukoréhes picsájával van itt a baj, meggyőződésem, hogy a ribanc kavarja a háttérben a szart és tömi iker fejét a szokásos női szarjával 
de volt már olyan edző, aki mondta a játékosnak, hogy bassza ki a nőt, ha akar még vmit a futballtól...
mindenesetre lopez minimum ugyanolyan jó kapus perpill, úgyhogy kíváncsian várom, hogy iker felveszi-e a kesztyűt vagy megfutamodik. egész életében nem forgott veszélyben a helye, most megmutathatja, miből faragták.

de volt már olyan edző, aki mondta a játékosnak, hogy bassza ki a nőt, ha akar még vmit a futballtól...

mindenesetre lopez minimum ugyanolyan jó kapus perpill, úgyhogy kíváncsian várom, hogy iker felveszi-e a kesztyűt vagy megfutamodik. egész életében nem forgott veszélyben a helye, most megmutathatja, miből faragták.

nem vagyok Mourinho párti, de én eléggé csalódtam (és ugyanakkor megorroltam) Casillasra, ahogyan kezelte a dolgokat, valamint teljesítményét is tekintve, úgyhogy tőlem nyugodtan maradhat DL a kapuban, amíg ki nem szorítják onnan.El Flaco írta:Mourinho eltakarodik nyáron és Iker visszatérhet. Mindamellett teszem hozzá, hogy az ég világon semmi gondom DL-zel.
apró betűs részként pedig megjegyzem, sokkal inkább örülök annak is, hogy Ramoson van a csk szalag, mert soha az életben nem tartottam Ikert egy csk kalibernek, egyszerűen nem olyan a kiállása szvsz.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Mourinho eltakarodik nyáron és Iker visszatérhet. Mindamellett teszem hozzá, hogy az ég világon semmi gondom DL-zel.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- RealAsensio
- Kedvenc játékosaid: CR
Vajon van rá esély,hogy idén már nem lép pályára tétmeccsen? Gondolom a BL-ben Lopez lesz a kezdő,hiszen Mourinho bízik benne,és Lopez barátunk meg is szolgálja,jól véd,magabiztos. A Spanyol kupadöntőben is Lopez lesz,biztos vagyok benne. De ahhoz,hogy a védelem összeszokott legyen a kapussal,ahhoz játszaniuk kell,ergo a bajnokságban is Lopez lesz a kezdő mindig,hiszen egy kapusnak folyamatosan játékban kell lennie. Így viszont,Casillas,mikor és ki ellen? Vagy marad büntetésben amíg nem kér bocsánatot?

- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Iker Casillas
San Iker
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)