Marcelo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Marcelo
JUST IN: Marcelo is closer to RETIRING than continuing his football career. @marca
A klubnal akarszerwpet vállalni.
A klubnal akarszerwpet vállalni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
AC Milan has offered of €3M per year to Marcelo — who is NOT convinced by it. @diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mekkora lenne.Ronaldo’s Valladolid are interested in Marcelo and Dani Alves.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy lehet hoznám, ha nem sikerül senkit hozni.hehetheoriginal írta:nem az a lényeg, hanem hogy komám a ronaldo utáni idők legtehetségesebb csatárja, alecsandre patinnyó is irt nekiRealAsensio írta:
Megkonnyeztem!![]()
![]()
![]()
továbbra is tartom, hogy lehet szépen hozni![]()

Te meg örökké részeg leszel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem az a lényeg, hanem hogy komám a ronaldo utáni idők legtehetségesebb csatárja, alecsandre patinnyó is irt nekiRealAsensio írta:Megkonnyeztem!Kerlon írta: C is tiszteletet tette(na ez a ritkasag)

továbbra is tartom, hogy lehet szépen hozni

thereisonly1ronaldo
Pad'em írta:Sztem az első véletlen volt, aztán miután ráförmedtél csinált gyors még egy profilt, hogy adjon még egyet. Aztán egy harmadikat isSierra írta: Hát de nem az az átfedés?Hogy volt olyan időszak, hogy mindketten a csapatnál voltak?
Azóta jött még egy![]()
![]()
Más értelmes indokot nem tudok elképzelni. De tőlem kapsz egy vigasz +1-et![]()

Koszonom

Tuti hehe volt amugy

- Pad'em
Sztem az első véletlen volt, aztán miután ráförmedtél csinált gyors még egy profilt, hogy adjon még egyet. Aztán egy harmadikat isSierra írta:Hát de nem az az átfedés?Halfkey írta: Nem én voltam, de technikailag igaza van, nem voltak PONT átfedésben, fél évet együtt focázhattak![]()
Hogy volt olyan időszak, hogy mindketten a csapatnál voltak?
Azóta jött még egy![]()

Más értelmes indokot nem tudok elképzelni. De tőlem kapsz egy vigasz +1-et

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hát de nem az az átfedés?Halfkey írta: Nem én voltam, de technikailag igaza van, nem voltak PONT átfedésben, fél évet együtt focázhattak![]()

Azóta jött még egy

Nem én voltam, de technikailag igaza van, nem voltak PONT átfedésben, fél évet együtt focázhattak

A Zinedine Mendy fanokSierra írta:Ezen a kommenten mit lehet downvote-olni te szerencsecsomag, akárki is vagy.Sierra írta: '96 óta először egy hatalmas űr lesz a bhv poszt, el voltunk kényeztetve az elmúlt 25 évben. Két ekkora zseni, és ráadásul pont átfedésben egymással.![]()
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Gondolom félre nyomta.Sierra írta:Ezen a kommenten mit lehet downvote-olni te szerencsecsomag, akárki is vagy.Sierra írta: '96 óta először egy hatalmas űr lesz a bhv poszt, el voltunk kényeztetve az elmúlt 25 évben. Két ekkora zseni, és ráadásul pont átfedésben egymással.![]()
![]()
Ezen a kommenten mit lehet downvote-olni te szerencsecsomag, akárki is vagy.Sierra írta: '96 óta először egy hatalmas űr lesz a bhv poszt, el voltunk kényeztetve az elmúlt 25 évben. Két ekkora zseni, és ráadásul pont átfedésben egymással.![]()

Egy szép kis szöveget is mondott mellé (vagy írt, nemtom), madridom fb oldalán kint van.Kerlon írta:C is tiszteletet tette(na ez a ritkasag)
Egyébként örülök, hogy végre egy legendánk méltó búcsút kapott. Mert ha valaki, akkor ő aztán teljesen megérdemelte. Mindig is egy szerény, csupaszív játékos volt.

- RealAsensio
- Kedvenc játékosaid: CR
'96 óta először egy hatalmas űr lesz a bhv poszt, el voltunk kényeztetve az elmúlt 25 évben. Két ekkora zseni, és ráadásul pont átfedésben egymással.

C is tiszteletet tette
(na ez a ritkasag)

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Az biztos, hogy még egy ilyen technikával és szívvel megáldott balhátvédünk nem lesz. (Ezt mondtuk RC után is mondjuk, de harmadjára nincs az az isten. Bááár... Zinedine Mendy is tud csodákat
)
Azok a testcselek, amikkel magától értetődő természetességgel szopatta meg a rátámadókat, imádtam. 3-4 éve már nem az igazi, de mégis méltósággal viselte, idén meg hatalmas backstage kapitány és vitte a hátországot a padról.
Gracias Marcika

Azok a testcselek, amikkel magától értetődő természetességgel szopatta meg a rátámadókat, imádtam. 3-4 éve már nem az igazi, de mégis méltósággal viselte, idén meg hatalmas backstage kapitány és vitte a hátországot a padról.
Gracias Marcika

Legnagyobb. Kerdes nelkul.

Akkoriban meg irni sem tudott.Realista24 írta:Te a jelek szerint azt, hogy megbukikRemy írta: Kár, hogy nincs meg a 'dista fórum. Visszaolvasnék, hogy miket írtunk, mikor jött.![]()
![]()

Marciiiiiii.