Finoman fogalmazva nem volt túl jó meccse tegnap, viszont a 11-esért azért nem szúrnám le. Tisztán látszott, hogy amikor befújta a bíró már ment is oda, kérte el a labdát, hogy "Srácok, majd én beverem!". Na most attól függetlenül, hogy ilyen bénán sikerült a dolog, szerintem inkább megsüvegelendő a cselekedete. Ő be merte vállalni, miközben a sok driblikirály (Xavi, Iniesta, Torres) meg behúzott farokkal várták a végkifejletet. (Bár lehet csak az aranybogyóra hajtott.

)
Nekem például Iniesta hatalmas kedvencem (hiába játszik az ellenfélnél), de valahogy úgy érzem, hogy őt sohasem fogják a legnagyobbak között emlegetni (Zidane, Maradona, Ronaldo) és nem a képességei, vagy az elért eredményei miatt, mert azok alapján szerintem odaférhetne, viszont belőle hiányzik az a fajta vezérszellem, ami a fent megnevezett embereket jellemezte (de idevehetjk Messit-t és CR7-et is). Hiányzik az, hogy a vállára veszi a csapatot a bajban, és ha a szükség úgy hozza, akkor odaáll a 11-es ponthoz... Na de ez már OFF.