Mondjuk cr-nek annyi gólja van már,hogy matematikailag kb lehetetlen lett volna,hogy ne találjon be az összes percben.

De persze szép dolog a svéd és uru csatártól is, Messinek remélem még sok perc hiányzik.

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. június 27., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 27., hétfő 20:45
Remy írta:Ön eddig aludt vagy mizu?
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 27., hétfő 16:53
Ön eddig aludt vagy mizu?Sierra írta: Most nézegetek ilyen all time rekordokat, és az létezik, hogy elvileg Ibra és Céronaldo egy ilyen rekordot tart: Players who scoonred in all possible minutes of a game
Ronaldo and Ibrahimović are the only two players to score in every minute of a match
magyarán 1-90 percig ők ketten minden percben szereztek legalább 1 gólt? ez olyan lehetetlennek hangzik.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 27., hétfő 16:21
najó, ez nekem sokTheBull6 írta: Nem mostani kép. Adott perc, hány gól, a rekord beállítás után.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. június 27., hétfő 16:17
Nem mostani kép. Adott perc, hány gól, a rekord beállítás után.Sierra írta: Most nézegetek ilyen all time rekordokat, és az létezik, hogy elvileg Ibra és Céronaldo egy ilyen rekordot tart: Players who scored in all possible minutes of a game
Ronaldo and Ibrahimović are the only two players to score in every minute of a match
magyarán 1-90 percig ők ketten minden percben szereztek legalább 1 gólt? ez olyan lehetetlennek hangzik.![]()
HozzászólásSzerző: Nagyi4422 » 2022. június 27., hétfő 16:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 27., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. június 27., hétfő 15:17
Szerintem volt: Casillas fogott kettőt, valamint közben Xabi is k*rva higgadtan megmutatta, hogy hogyan is kell ezt az ugribugri Neuert a helyére tenni. Igazából ugye ők a CR és Kaka hiba után rántottak vissza. Aztán jött Ramos, akit addig még kb szerintem 11-esnél nem látott senki és..... Utána meg már csak egy esélye volt Casillasnak visszahúzni minket.Realista24 írta: És igen, pont azért, mert Ramos ugyan hibázott, de nem volt aki visszarántsa a csapatot a meccsbe.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 27., hétfő 13:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 27., hétfő 12:44
Azigen, na ezt nem tudtam. 125 gól, kemény!Realista24 írta: Torino 1947/48ban 125 gólig jutott, a 121 a második helyre elegendő.
köszi, kurva jó videó! Nagyon fasza csatorna, nézem is a többi BL menetelésünket 2012-től napjainkig. Sokat felejtettem már az az igazság, főleg 2012-2013-ból.Pad'em írta: Aki nosztalgiázna egyet - az évi BL menetelésünk:
https://www.youtube.com/watch?v=EYnFREgTTU4
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 27., hétfő 12:20
Torino 1947/48ban 125 gólig jutott, a 121 a második helyre elegendő.Sierra írta:bajnokságban meg 121 gól, egészen elképesztő. Mai napig rekord tudtommal, világszinten.Pad'em írta: Az a 11-12-es BL szezon nüanszokon múlt, de leginkább Zsozé beszariságán ment el, mint Özilen. Nagyon baszó volt az a csapat, csoportkőrben 2 gólt kaptunk, azt is a Zágráb elleni 6-2-önLőttünk 19-et. Mondjuk az elődöntőig azt a CSKA Moszkva - Apoel Nicosia utat az idei Pool is megirigyelné
![]()
Aki nosztalgiázna egyet - az évi BL menetelésünk:
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 27., hétfő 12:00
bajnokságban meg 121 gól, egészen elképesztő. Mai napig rekord tudtommal, világszinten.Pad'em írta: Az a 11-12-es BL szezon nüanszokon múlt, de leginkább Zsozé beszariságán ment el, mint Özilen. Nagyon baszó volt az a csapat, csoportkőrben 2 gólt kaptunk, azt is a Zágráb elleni 6-2-önLőttünk 19-et. Mondjuk az elődöntőig azt a CSKA Moszkva - Apoel Nicosia utat az idei Pool is megirigyelné
![]()
Aki nosztalgiázna egyet - az évi BL menetelésünk:
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 27., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 27., hétfő 11:28
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 27., hétfő 11:24
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 27., hétfő 11:23
Mindkettő fék volt így utólag visszanézve. Egyszerre távoztak, és rögtön az azt követő évben BL-t nyertünk. Aztán egy év pihi után még 3-at. Aligha véletlen.Realista24 írta:És amikor Khöddé váltak jött az igazi sikerszéria.Dupla D írta: A BL-hez győztes mentalitású játékosok kellenek. Higu, Özil nem ilyen volt. Mindkettő lúzer mentalitással bír. Mondom ezt annak ellenére, hogy bírtam őket.
Az ő eligazolásuk is kellett a 10.-hez.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 27., hétfő 11:12
én is így gondolomÖzil nem volt lúzer mentalitású. Egyszer sem fürdött be clutch szituban, míg egy Higu folyamatosan. Özillel lehetett volna BL-t nyerni, Ramos ha nem küldi az űrbe, meg is lett volna.
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. június 27., hétfő 11:12
Özil nem volt lúzer mentalitású. Egyszer sem fürdött be clutch szituban, míg egy Higu folyamatosan. Özillel lehetett volna BL-t nyerni, Ramos ha nem küldi az űrbe, meg is lett volna.Dupla D írta: A BL-hez győztes mentalitású játékosok kellenek. Higu, Özil nem ilyen volt. Mindkettő lúzer mentalitással bír. Mondom ezt annak ellenére, hogy bírtam őket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 27., hétfő 11:08
És amikor Khöddé váltak jött az igazi sikerszéria.Dupla D írta: A BL-hez győztes mentalitású játékosok kellenek. Higu, Özil nem ilyen volt. Mindkettő lúzer mentalitással bír. Mondom ezt annak ellenére, hogy bírtam őket.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 27., hétfő 11:07
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
© 2011-2020 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem
Ügynökségi hirdetési képviselet: Infinety Group
Cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 3/B.
Telefon: 06 1 326 0065
Email: [email protected]
www.infinety.hu