FIFA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: FIFA
Ez a Anders Vejrgang tényleg ennyire jó vagy olyanokkal játszik, mint én?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
7 hete folyamatosan nyomom a wl-t (gold 3), es EGY jatekost kaptam a 14-bol, aki akkor meg elfogadhato volt (carrasco).
Hanyinger reward system....
Hanyinger reward system....
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
18-19ben 1-2 millat vittem át 2 account között. Special card discardokat max ár közelében raktam ki aztán vettem meg a másik accountal. Az elején óvatosan csinaltam aztán egy idő után leszartam és csak az nemvette észre,hogy cointransfer van aki nem akarta.1szer sem bannoltak.Caraway írta: Coint szerintetek lehet ugy atvinni egyik accountrol a masikra, hogy nem bannolnak?
A sajatomon van 200 ezer, viszont mostmar a haveromen toljuk kozosen, mivel tul sok a 30 wl meccs hetvegente, igy egyutt konnyebb.
Igazából az egészet azért csináltam mert a 3 nagy sbc minimum 2-300kt hozott volt hogy többet. Így volt egy main account és egy masik accounton 4szer törölheted a klubot aztán megcsinálhatod megint a hybrid sbcket. 5 ilyen ujrakezdésből ha leveszem az adót mert elég sokat buksz azzal minimum 1 milliót tisztán simán átlehet vinni.Aztán ha a masodlagos accoubton húzól netán egy prime R9et akkor értelemszerűen maradsz ott és nem próbálsz meg 10 millát átvinni a main accountra.

De jó hogy leálltam erről a szarról

Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
nem hiszem, hogy ilyen kis tétellel foglalkoznak, ha nem vagytok rendszeres coin vásárlók azzal az accounttal.Caraway írta: Coint szerintetek lehet ugy atvinni egyik accountrol a masikra, hogy nem bannolnak?
A sajatomon van 200 ezer, viszont mostmar a haveromen toljuk kozosen, mivel tul sok a 30 wl meccs hetvegente, igy egyutt konnyebb.
Pár játékossal oldjátok meg, sztem nem lesz probléma.
Tavaly pár millió zsetont eladott egy srác az accountomról jó pár embernek és utána simán visszakaptam az accountomat, semmi baja nem lett, nem is bannoltak, nem hiszem, hogy ilyen tétellel foglalkoznának.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Coint szerintetek lehet ugy atvinni egyik accountrol a masikra, hogy nem bannolnak?
Nem fog változni.realistahuni írta: Na most hogy Dominik bundesbe fog játszani a national hero kártyáján változni fog a liga?![]()
Vagy várni kell későbbi lapokra...![]()
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
- Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Na most hogy Dominik bundesbe fog játszani a national hero kártyáján változni fog a liga?
Vagy várni kell későbbi lapokra...

Vagy várni kell későbbi lapokra...

"Nincs gyűlölködés. Csak óriási csalódás van. Nekem az atleti az életem. Megint nem sikerült. Nem tudod milyen érzés. Megalázo. Elvesztettem a foci iránti érdeklődésem. Na mindegy. Most már leszarom."
Gengszter Zoltán, 2019
Gengszter Zoltán, 2019
Úgy mondanám, hogy a FIFA egy focis játék, míg a PES egy foci szimulátor.TheBull6 írta:Milyen a PES amúgy? Utoljára a PES 2018-al toltam még PS3-on, az nagyon ott volt.Berti írta: Nálam idén nagyon kibaszta a biztosítékot.
3 év után visszatértem a PES-hez és inkább eladtam a 21-es FIFAt kevesebb, mint fele annyiért, amiért vettem.Ahogy tudom most nem adtak ki újat, csak az adatbázis lett frissítve, tehát az igazi kérdés, hogy milyen a PES 2020
![]()
Amúgy szerintem a játékmenet, meg a menedzser mód, meg az "ultimate team" mindig is sokkal f*szább volt a PES-ekben. Basszus ott már 2012-13-ban javában aranylabda ceremóniák, játékos bemutatások voltak. Csak grafikailag nem volt a top-on azért soha.
Mivel a tavalyihoz jött egy nagy update és az jelenti a 2021-est, így már 8-9 ezerért be lehet szerezni. Ehhez jön egy félórás usb-s patchelés a licenszekhez és már fut is a játék.
Eleinte nehéz volt megszokni, hogy nem adhatsz háttal 50 méteres passzokat meg hasonló finomságok, amiket mindig utáltam a FIFAban. Picit lassabb a játékmenet és nincsenek akkora gólgazdag meccsek, mint a FIFAban, de az én izlésemhez inkább ez való.
A FIFA teljesen felbaszott. Rengeteg bug van benne és az UT meg egy kibaszott vicc. Nem hiába a legnagyobb királyok ilyen 10-14 éves kölykök, akiknek amúgy fingjuk sincs a focihoz.
Milyen a PES amúgy? Utoljára a PES 2018-al toltam még PS3-on, az nagyon ott volt.Berti írta: Nálam idén nagyon kibaszta a biztosítékot.
3 év után visszatértem a PES-hez és inkább eladtam a 21-es FIFAt kevesebb, mint fele annyiért, amiért vettem.

Amúgy szerintem a játékmenet, meg a menedzser mód, meg az "ultimate team" mindig is sokkal f*szább volt a PES-ekben. Basszus ott már 2012-13-ban javában aranylabda ceremóniák, játékos bemutatások voltak. Csak grafikailag nem volt a top-on azért soha.
Van benne igazságfüst írta:Hát meg amúgyis.TheBull6 írta: Ő a fifa isten nálam.![]()
![]()
![]()

Nálam idén nagyon kibaszta a biztosítékot.
3 év után visszatértem a PES-hez és inkább eladtam a 21-es FIFAt kevesebb, mint fele annyiért, amiért vettem.
Én a 10 órás trialt nem játszottam el, annyira nem jött be.
Pedig aztán az 5 osztályozó meccset megnyertem, berakott vagy div2-3-ba és ott is nyertem a meccseket, aztán játszottam több milliós csapatok ellen is. De egyszerűen nem láttam semmi javulást a 20-hoz képest, meg még grafikailag is mintha rosszabb lett volna.
Ezzel bohóckodtam amúgy
Reus-t a kapott pénzből húztam be egyből. Ő a fifa isten nálam.

Pedig aztán az 5 osztályozó meccset megnyertem, berakott vagy div2-3-ba és ott is nyertem a meccseket, aztán játszottam több milliós csapatok ellen is. De egyszerűen nem láttam semmi javulást a 20-hoz képest, meg még grafikailag is mintha rosszabb lett volna.
Ezzel bohóckodtam amúgy

Pedig nagyon szerettem ezt a szart, mással nem is játszottam évekig, de hát sajna másodjára is le kellett róla mondanom... Kár érte.
Cserébe megy ezerrel a Valorant....
Cserébe megy ezerrel a Valorant....

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lassan két hete nem játszok fut-tal, számomra élvezhetetlen lett.
A legutolsó meccsen betelt a pohár, egy gyors góllal vezetést szereztem majd egész meccsen szenvedtem, tök lassúak voltak a játékosaim, se a lövések, se a passzok nem mentek, a 70. perc környékén 1-2 re fordították a meccset, majd a középkezdés utan hirtelen az összes játékosom gyorsabb lett, megtáltosodtak, hogy 2-2 legyen a vége. Annyira látványos volt az egész , hogy teljesen elment a kedvem a folytatástól.
Eddig is bűntudatom volt hogy megvettem a fifát, de remek tanulópénz volt ez, többet nem fordul elő.
Helyette inkább Stellaris, abban van a vitamin.

A legutolsó meccsen betelt a pohár, egy gyors góllal vezetést szereztem majd egész meccsen szenvedtem, tök lassúak voltak a játékosaim, se a lövések, se a passzok nem mentek, a 70. perc környékén 1-2 re fordították a meccset, majd a középkezdés utan hirtelen az összes játékosom gyorsabb lett, megtáltosodtak, hogy 2-2 legyen a vége. Annyira látványos volt az egész , hogy teljesen elment a kedvem a folytatástól.
Eddig is bűntudatom volt hogy megvettem a fifát, de remek tanulópénz volt ez, többet nem fordul elő.

Helyette inkább Stellaris, abban van a vitamin.
The Worst Company in Gaming is Getting Sued by HUNDREDS of People
Végre tesznek ezek ellen a szerencsétlen pénzéhes szemét EA ellen is valamit, bár sztem rohadtul leszarják.
2019es Ultimate Team Cup-on pl 27.000 dollár volt az átlag, hogy annyiba került egy csapat, amivel játszottak.........
Az meg, hogy van pofájuk tagadni, hogy belenyúlnak a játékba és a játékmenetbe az a csúcs.
Mindegy, hogy Dynamic Difficulty Adjustmentnek hívjuk vagy scriptnek vagy faszom tudja minek, de 100%, hogy nem tiszta a játék és belenyúl abba, hogy ki nyerjen és segít ide-oda a játék és ez a leggusztustalanabb az egészben és hogy miért csinálják ezt? Hogy még több pénzt elcsesszél a játékra....
esport az
Mintha CSGOznál azt hirtelen lassabban menne a karaktered, lassabban lőne meg mindent mellélőnél, hiába találod el és ez megy hosszú-hosszú évek óta és ugyanúgy megveszik az emberek ezt a szart.
Hányinger.
Végre tesznek ezek ellen a szerencsétlen pénzéhes szemét EA ellen is valamit, bár sztem rohadtul leszarják.
2019es Ultimate Team Cup-on pl 27.000 dollár volt az átlag, hogy annyiba került egy csapat, amivel játszottak.........
Az meg, hogy van pofájuk tagadni, hogy belenyúlnak a játékba és a játékmenetbe az a csúcs.
Mindegy, hogy Dynamic Difficulty Adjustmentnek hívjuk vagy scriptnek vagy faszom tudja minek, de 100%, hogy nem tiszta a játék és belenyúl abba, hogy ki nyerjen és segít ide-oda a játék és ez a leggusztustalanabb az egészben és hogy miért csinálják ezt? Hogy még több pénzt elcsesszél a játékra....
esport az

Mintha CSGOznál azt hirtelen lassabban menne a karaktered, lassabban lőne meg mindent mellélőnél, hiába találod el és ez megy hosszú-hosszú évek óta és ugyanúgy megveszik az emberek ezt a szart.
Hányinger.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
icon pack és mondjuk a 25 83+. vagy a 85+os. Én a midre próbálok majd rámenni. Bár sokaknál a baby jobb a midnél :DD 2 ultimate vagy a 25 83+ ami vonz még. mellé. De a végén úgyse jutok majd el annyi iconswapig ami mindhez kell,mert lusta leszek :DDhala real írta: Icon swapsbol szerintetek mi a legjobb kombo? En hagi es suker kozul az egyiket szerintem kiveszem, a maradekot meg bevaltom pakkokra.![]()
Játékosok közül szerintem egyik se túl jó,max Vidic,ár-értékben. Vidic+Base+ az Ultimate packek vagy a 85+ a legjobb deal valószínűleg. Vagy a Mid+valami.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- hala real
KoszonomMarci77 írta: (Squad) Bulider menüpont alatt Futbinen csinálsz csapatot hala real,és onnan. Save aztán copylink

Icon swapsbol szerintetek mi a legjobb kombo? En hagi es suker kozul az egyiket szerintem kiveszem, a maradekot meg bevaltom pakkokra.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Joao Felix drága,de nem túlárazott. Én kivettem,mert az egyik kedvencem irl,most nyomatok egy fun csapatot vele,Nedveddel(első baseből jött,meglepően op,ajánlom mindenkinek,ST/CAM poszton),és David Silva+Fabregas recordbreakerrel. Nem nagy meta,de élvezem
. Természetesen van másik is Hazarddal,Maneval....
Ez az egyik.(Így mondjuk még nem próbáltam,csak Maneval,Jesussal,Teixeira és Alessandrini helyén,nem játszottam kb semmit az utóbbi 2 hétben.(+Semedo a RB,ha Mane van ott RMben)
Ez a másik, amit ki is próbáltam pár meccsen.(Nem volt pénzem jobb Llorentére
)
Jött egy untradeable IF Ben Yedder valamelyik upgrade packből BFkor,őt kéne még kipróbálnom...
(Squad) Bulider menüpont alatt Futbinen csinálsz csapatot hala real,és onnan. Save aztán copylink

Ez az egyik.(Így mondjuk még nem próbáltam,csak Maneval,Jesussal,Teixeira és Alessandrini helyén,nem játszottam kb semmit az utóbbi 2 hétben.(+Semedo a RB,ha Mane van ott RMben)
Ez a másik, amit ki is próbáltam pár meccsen.(Nem volt pénzem jobb Llorentére

Jött egy untradeable IF Ben Yedder valamelyik upgrade packből BFkor,őt kéne még kipróbálnom...
(Squad) Bulider menüpont alatt Futbinen csinálsz csapatot hala real,és onnan. Save aztán copylink

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- hala real
Hogy tudjatok igy belinkelni a csapatotokat?