FIFA
Re: FIFA
Hónap közepén jönnek az év játékosai csomagok, utána a legtöbb sima játékos ára nagyon le fog menni.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Veszem észreChancee9 írta:sose térül meg egy pack áranekem legalábbis sose volt benne olyan játékos aki hasznos lett volna.
UT-ben amúgy nem feltétlenül kell beszarni az ellenfél csapatától, mert nagyon sokszor előfordul, hogy abszolút nem tudja használni azokat a játékosait, rossz a felállása, nem ésszel játszik, stb...

Az volt a játéka, hogy sterlingnek fel, az meg fusson

Én meg 75-78as játékosaimmal simán kipasszolgattam a 80-85ös védelmét.
Akkor mire érdemes gyűjteni? Mert ha egy szinttel feljebb akarok lépni a játékosok terén, akkor nagyon sokat kell költenem, és a pénz meg kurva lassan gyűlik..
Meg ez engem kurvára zavar, hogy 7 meccs után lejár egy szerződés. Mást sem csinálok, mint a piacot nézem, hogy a gyorseladási ár alatt vegyem a játékosokat.
A coin az melyik? a költőpénznek a neve az?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
R.I.P. Godfather
deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz
R.I.P. Godfather
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ez így van. Elköltöttem már egy vagyont packokra, goldra, promora, karácsonyira, de még a 10-edét sem hozta vissza soha. Vegyél coint, az a biztosChancee9 írta:sose térül meg egy pack áranekem legalábbis sose volt benne olyan játékos aki hasznos lett volna.

- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
sose térül meg egy pack ára
nekem legalábbis sose volt benne olyan játékos aki hasznos lett volna.
UT-ben amúgy nem feltétlenül kell beszarni az ellenfél csapatától, mert nagyon sokszor előfordul, hogy abszolút nem tudja használni azokat a játékosait, rossz a felállása, nem ésszel játszik, stb...

- RealRaúl77
Na, ez jó volt 
Első online ultimate team meccsemen látom az ellenfél csapatát, rögtön lefostam a gatyám. Csupa rare gold játékos, de ilyenek, hogy Sterling, Balo, Cecs, Cazorla, Jesus Navas, Pirlo, Varane stbstb. De még a cserepad is a legjobb játékosok közül volt feltöltve.
Mondom, első meccsem, sose játszottam még online, a kis átlagos csapatommal jó lesz, szétpicsáz.
Aztán nyertem 5-0-ra
És a legszebb az egészben, hogy Barcás címer volt neki beállítva.
Egyébként érdemes gyűjteni az arany premium packra? Vagy nem térül meg az ára?
Egyébként van bármi jelentése a kártyák színének? Azon kívül, hogy nyilván az arany jobb, az ezüstnél, meg a bronznál. De pl Van néhány ezüst játékosom, akinek nagyobb az overall-ja egy arany rare-nél. Vagy sima arany játékos néha jobb a rare-nél. Vagy inkább a hírnév, a hype és a hasonlók számítanak ilyennél?

Első online ultimate team meccsemen látom az ellenfél csapatát, rögtön lefostam a gatyám. Csupa rare gold játékos, de ilyenek, hogy Sterling, Balo, Cecs, Cazorla, Jesus Navas, Pirlo, Varane stbstb. De még a cserepad is a legjobb játékosok közül volt feltöltve.
Mondom, első meccsem, sose játszottam még online, a kis átlagos csapatommal jó lesz, szétpicsáz.
Aztán nyertem 5-0-ra

Egyébként érdemes gyűjteni az arany premium packra? Vagy nem térül meg az ára?
Egyébként van bármi jelentése a kártyák színének? Azon kívül, hogy nyilván az arany jobb, az ezüstnél, meg a bronznál. De pl Van néhány ezüst játékosom, akinek nagyobb az overall-ja egy arany rare-nél. Vagy sima arany játékos néha jobb a rare-nél. Vagy inkább a hírnév, a hype és a hasonlók számítanak ilyennél?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
R.I.P. Godfather
R.I.P. Godfather
- RealRaúl77
Ez valamennyire érthető, ha ott, akkor, abban a szituban rögtön megszerzi. De a játékban akkor is lefújja, ha már teljesen máshol jár a játék, akár majdnem a saját térfélig visszafutva is megszerezve, lefújja.Chancee9 írta:a lesnél viszont az egyértelmű, hogyha lesen van egy játékos és az ellenféltől szerzi vissza akkor az les. a való életben is így van, nem egyszer fújta már le a spori.
De ha van tényleg egy ilyen szabály, akkor nem szóltam, de ilyenről nem tudok.
R.I.P. Godfather
R.I.P. Godfather
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
a naptáros dolog az nálam az előző fifában volt PC-n karrier módban, szerencsére nem sokat játszottam vele, idén még nem is próbáltam. a lesnél viszont az egyértelmű, hogyha lesen van egy játékos és az ellenféltől szerzi vissza akkor az les. a való életben is így van, nem egyszer fújta már le a spori. viszont az nálam is egy hibapont, hogy nem tudsz átváltani nem lesen lévőre és úgy folytatni tovább a támadást
Naptáros bug csak nálam van?
Ha visszafelé akarok menni a naptárban mindig lefagy. Zene megy tovább, de lépni nem lehet semmit
Ha visszafelé akarok menni a naptárban mindig lefagy. Zene megy tovább, de lépni nem lehet semmit
Én azt se értem, hogy bedobásnál miért nem lehet változtatni a dobó játékost. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne megoldani.
A "kedvencem" viszont a 14-ben volt. Úgy laggolt a menü PS4-en, hogy az valami borzalom. És ez mindenkinél előfordult, mégsem javították ki. Vagy ott volt a másik, hogy ha beléptem az Ultimate Teambe, elveszett az összes létrehozott felállásom karrier módban...
Az ideiben szerencsére nem fedeztem fel ilyen jelentős hibákat.
szerk: eszembe jutott a Fifa 13ból az, hogyha akkor állítottam meg a játékot, amikor kiment a labda, akkor lefagyott az egész és lehetett újraindítani..
A "kedvencem" viszont a 14-ben volt. Úgy laggolt a menü PS4-en, hogy az valami borzalom. És ez mindenkinél előfordult, mégsem javították ki. Vagy ott volt a másik, hogy ha beléptem az Ultimate Teambe, elveszett az összes létrehozott felállásom karrier módban...

Az ideiben szerencsére nem fedeztem fel ilyen jelentős hibákat.
szerk: eszembe jutott a Fifa 13ból az, hogyha akkor állítottam meg a játékot, amikor kiment a labda, akkor lefagyott az egész és lehetett újraindítani..

- RealRaúl77
Azt nem is nagyon figyeltem, hogy minek hívja. Csak, amit ott lent ír ki, hogy épp kit irányítok.
Hát ja, amúgy a lesekkel évek óta hadilábon áll a játék. Kidolgozhatnák egyszer rendesen.
Hát ja, amúgy a lesekkel évek óta hadilábon áll a játék. Kidolgozhatnák egyszer rendesen.
R.I.P. Godfather
R.I.P. Godfather
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Lejjebb errol is volt szoEl Unico írta:Nekem sokszor Jamest Rodríguezt egyszerűen csak Maxi Rodrígueznek hívja, vagy "a mindig maxi Rodríguez"-nek.

RR77,nalam is ez van,szoval nem egyedi. Neha eleg bosszanto.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- RealAsensio
- Kedvenc játékosaid: CR
Nekem sokszor Jamest Rodríguezt egyszerűen csak Maxi Rodrígueznek hívja, vagy "a mindig maxi Rodríguez"-nek.

- RealRaúl77
Másnál is jelentkezik ez a hiba? Vagy csak én vagyok tudatlan?
Ha passzolok, és épp lesen áll egy játékos, akinek menne a passz, de az ellenfél lekapcsolja, szóval nem jut el hozzá. A lesen állt játékossal visszafutva megszerezem a labdát..... és les
Szóval ez miért lenne les?
Ezt többször is észrevettem. De egyéb érdekes helyzetet is észreveszek leshelyzeteknél. Pl, hiába próbálnék egy nem lesen álló játékossal a labdára futni, ha valaki lesen volt a közelben, rögtön befújja. Kicsit idegesítőek ezek a szituációk.
Másik apró kis hiba, bár nem lényeges, csak vicces, hogy a két Rodrígezt (James és Jesé) a játékos jelző (név az alsó sarokban), ha mindkettő pályán van, nem igazán tudja megkülönböztetni.
Mi lenne, ha José is nálam lenne
Azért vannak még mindig kis apró hibák a játékban.

Ha passzolok, és épp lesen áll egy játékos, akinek menne a passz, de az ellenfél lekapcsolja, szóval nem jut el hozzá. A lesen állt játékossal visszafutva megszerezem a labdát..... és les

Ezt többször is észrevettem. De egyéb érdekes helyzetet is észreveszek leshelyzeteknél. Pl, hiába próbálnék egy nem lesen álló játékossal a labdára futni, ha valaki lesen volt a közelben, rögtön befújja. Kicsit idegesítőek ezek a szituációk.
Másik apró kis hiba, bár nem lényeges, csak vicces, hogy a két Rodrígezt (James és Jesé) a játékos jelző (név az alsó sarokban), ha mindkettő pályán van, nem igazán tudja megkülönböztetni.

Azért vannak még mindig kis apró hibák a játékban.
R.I.P. Godfather
R.I.P. Godfather
- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Minden évben látok ilyen szavazást, a legtöbb szavazatot kapott ország ligája rendre be is kerül a játékba? Sajnos esélytelen, hogy a magyar bajnokság kapja a legtöbbet.Realista24 írta:http://www.fifplay.com/fifa16-leagues-vote/
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Becksy23 írta:Egymás elleni.
Köszönöm a válaszokat , és szerencsére tényleg az egymás elleni

Juvét a Bl döntőben vertem 4-3ra.
Azt nem tudom mi legyen Balelel és Reussal. Menjenek vagy maradjanak... Végére egész jól nyomtam velük is , Benzema meg nagy király

Danilo---?????--Woodgate---Heinze
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Drenthe---------------------------Faubert
----------------Saviola------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Drenthe---------------------------Faubert
----------------Saviola------------------
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Egymás elleni.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Asszem golkulonbseg vagy a nyert meccsek szama. Lehet hogy valahol igy valahol ugy. Nem tudok biztosat mondani. Nezd meg hogyha van ket egyenlo pontszamu ott ki van elobbre
(ha masnem akkor a spanyol maspdosztalyt keresd az egyeb ligaknal,ott biztos ugyanugy van mint elsoben

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!