FIFA
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: FIFA
Ha mégis kéne egy angol KH,én tudnám ajánlani Dawson-t a Tott-ból.Nálam egész jó volt. :-)mivel nincsenek elég gyors középső védők, oda is szélsővédőket teszel
- balakal
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Khedira, Arbeloa, Bajzát
- Kedvenc csapatod: Szpari
Hát ferni mivel az általad használt játékosoknál már nincsenek gyorsabb angolok, ezért tényleg nincs kit vásárolnod
sőt most látom, mivel nincsenek elég gyors középső védők, oda is szélsővédőket teszel
ne haragudj de igazi pacewhore vagy

- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szerintem bőven elég ha csak egy bajnokságba vannak a játékosok , és akkor bőven lehet erősíteni ,összhang úgyis megvan a 100 hogyha saját posztjára rakod és abban az alakzatban amit szeret
na mond olyat, aki előrelépés lenne nekem :-)BLaZE írta:na akkor majd nyomjunk egy párat ha lesz időm, kíváncsi vagyok. ez a csapat bőven fejleszthető amúgy.
kb az összes értelmes angol játékos meg van.
Gerrard nem kell, Lampard nem kell, Terry-Ferdinand, Ashley Cole, Rooney nem kell.
nincs olyan ember, akit megtudnék venni és használnám is, max talán Gerrard játszana néha.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én is játszom az ut-vel ps3on,ha van kedvetek játszani ikelemen5 az azonosítóm,és az 1. osztályba vitézkedek nem túl drága keretekkel:D (Hulk a legdrágább játékosom 9600-ért)

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
milyen platformon játszotok?
amúgy én is most függtem rá az ut-re, eddig csak seasonst toltam, de mostanában kb csak tanulok meg fifázok, sorozatokban el is vagyok maradva
szerk: ja látom ps3, nem szóltam
amúgy én is most függtem rá az ut-re, eddig csak seasonst toltam, de mostanában kb csak tanulok meg fifázok, sorozatokban el is vagyok maradva

szerk: ja látom ps3, nem szóltam

- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
na akkor majd nyomjunk egy párat ha lesz időm, kíváncsi vagyok. ez a csapat bőven fejleszthető amúgy.
halálomig madridista leszek
na az elmúlt 2-3 napban elkezdtem Ultimate Teamezni.
Idáig kb ha 2 hetet játszottam korábban, de akkor is minden koncepció nélkül vettem az embereket, minél gyorsabb annál jobb alapon, de egy katasztrófa volt az összhang miatt...
azt 2-3 napja elkezdtem filózni ,hogy mi is legyen, mibe is vágjak bele.
Végül úgy határoztam ,hogy egy nemzetbelieket szedek össze, nem pedig egy bajnokságét (bár mint utólag kiderült ez is sikerült egyben
).
2 jelölt volt, a brazilok, meg az angolok és végül az angolok mellett döntöttem, mert az angoloknál azért több olyan játékos is van, akik megfelelőek nekem.
és kb eladtam a csapatomat így fokozatosan és közbe vettem az angol emberkéket.
most már a klubomban csak olyan ember van, aki angol és az angol bajnokságban is játszik, kivéve Beckham-et, ő ül mindig a padon, hátha kell majd nagyon egy gól a meccs végén és lesz egy szöglet vagy egy szabadrúgás
igazából az alapkezdőmön már nem igen tudok fejleszteni, mert nincs olyan játékos, aki előrelépés lenne
most ilyenem van:
4-3-3
Oxlade - Walcott - Young
Matt Jarvis - Huddlestone - Adam Johnson
Gibbs - Kyle Walker - Glen Johnson - Micah Richards
Foster
van a padomon, meg a keretben Defoe, Bent, Sturridge, Lennon, Sinclair, Dyer, Wilshere stb....
de egyszerűen a fentebb lévő csapatnál nem tudnék erősebbet összehozni...
egyedül Hart-ot kell még megvennem, most rá gyűjtöm a pénzt, ő PS3on kb 20-22ezer.
és ez a csapat egész olcsón összejön és nagyon ütősek :-)
olyan csapatokat verek, hogy az valami hihetetlen
pedig nem fakezűek ellen játszok általában
Idáig kb ha 2 hetet játszottam korábban, de akkor is minden koncepció nélkül vettem az embereket, minél gyorsabb annál jobb alapon, de egy katasztrófa volt az összhang miatt...
azt 2-3 napja elkezdtem filózni ,hogy mi is legyen, mibe is vágjak bele.
Végül úgy határoztam ,hogy egy nemzetbelieket szedek össze, nem pedig egy bajnokságét (bár mint utólag kiderült ez is sikerült egyben

2 jelölt volt, a brazilok, meg az angolok és végül az angolok mellett döntöttem, mert az angoloknál azért több olyan játékos is van, akik megfelelőek nekem.
és kb eladtam a csapatomat így fokozatosan és közbe vettem az angol emberkéket.
most már a klubomban csak olyan ember van, aki angol és az angol bajnokságban is játszik, kivéve Beckham-et, ő ül mindig a padon, hátha kell majd nagyon egy gól a meccs végén és lesz egy szöglet vagy egy szabadrúgás

igazából az alapkezdőmön már nem igen tudok fejleszteni, mert nincs olyan játékos, aki előrelépés lenne

most ilyenem van:
4-3-3
Oxlade - Walcott - Young
Matt Jarvis - Huddlestone - Adam Johnson
Gibbs - Kyle Walker - Glen Johnson - Micah Richards
Foster
van a padomon, meg a keretben Defoe, Bent, Sturridge, Lennon, Sinclair, Dyer, Wilshere stb....
de egyszerűen a fentebb lévő csapatnál nem tudnék erősebbet összehozni...
egyedül Hart-ot kell még megvennem, most rá gyűjtöm a pénzt, ő PS3on kb 20-22ezer.
és ez a csapat egész olcsón összejön és nagyon ütősek :-)
olyan csapatokat verek, hogy az valami hihetetlen

Elkezdtem most UT-zni és alig van ugye pénzem, amit meg összeszedegettem mostanában, kb 40-et azt sikeresen eltosztam és egyik be se volt az ég világon semmi
de ez sokkal izgibb, mint vásárolgatni, csak ebből kb mindig opás van....

de ez sokkal izgibb, mint vásárolgatni, csak ebből kb mindig opás van....

- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Ha egy játékossal vagyok karrier módban, és lecserélnek akkor, hogy lehet beállítani, hogy a hátralevő időt leszimulálja, ne pedig nekem kelljen lejátszanom?
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- Úszómester
konzolstúdióban van konzolvilágban szoktam ott 1500 az egy hónapos mondjuk mindenhol annyi csak ilyen 576 ban nem-.-
- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
xbox liveot hol szoktátok venni? múltkor apródon találtam 990-ért 1 hónaposat, írtam most a hapsinak, hogy van-e neki, de nem reagál és másikat jó árban nem találtam.
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Én a csapatomat már nem tudom fejleszteni, illetve egy Ronaldot még be tudnék illeszteni most lehet bepróbálkozok egy tisztogatással hátha összejön annyi de ha van pénzem már csak csomagokra költöm, hátha alapon... Utálni fogtok de én nyitottam már, kék Javi Martinezt(600k), EURO liga legjobbja David Luizt (1M), kétszer fekete Valbuenat(70k), Fekete Bentekét (250k) most egy kék Donovant...Soha egyetlen értelmes játékost nem találtam csomagban aki használható lenne, egyedüli kivétel Suarez. Aki amúgy nevetségesen kevés coinba kerül, de nálam nagyon jó. Aztán ezzel befejeztük, pedig... na mindegy, úgyhogy csomagokat nem nyitogatok.

- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
PC-n játszom. 740k-ért sikerült megszereznem és 850k-ért ment el, szóval jó üzletet csináltammonkey milyen platformon játszol hogy reus 800 ezerbe kerül?

- Úszómester
nekem egy tots volt benne még szerdán akit eladtam 87 ezerért és 100 ért nyitottam a csomagokat mire benne volt 
de ezek a játékosok fifa pointal vesznek csomagokat

de ezek a játékosok fifa pointal vesznek csomagokat
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Soha egyetlen értelmes játékost nem találtam csomagban aki használható lenne, egyedüli kivétel Suarez. Aki amúgy nevetségesen kevés coinba kerül, de nálam nagyon jó. Aztán ezzel befejeztük, pedig... na mindegy, úgyhogy csomagokat nem nyitogatok.
Kösz Monkey
Kösz Monkey

CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Már csak akkor veszek hogyha ilyen happy hour van, vagy ilyesmi. Akkor sem tudom azt feldolgozni, hogy valakinek ilyen csapata legyen: Fekete Neuer, Kék Marcelo és Ramos, Fekete Thiago Silva amelyik 89-es, Maicon,Yaya Toure, Szélen Fekete Walcott, Robben, Fekete di Natale, Ronaldo és Messi elől. 4-1-2-1-2-es felállás, és simán vertem, írtam neki meccs után hogy mégis hogy tudott ilyen csapatot venni, annyit írt hogy megvárja még ki jön a friss hét csapata és akkor elkölti az összes pénzét arany csomagra és általában mindig talál egy fekete játékost akit meg eltud adni. Szóval rohadt nagy makker.Úszómester írta:arany csomagot ne vegyél ,fölösleges inkább üzletelj és gyűjtsd a pénzt amúgy én úgy vettem észre hogy ronaldonak sokkal több hasznát lehet venni a játékban mint messinek
2013.05.28
11.45
11.45
- Úszómester
arany csomagot ne vegyél ,fölösleges inkább üzletelj és gyűjtsd a pénzt amúgy én úgy vettem észre hogy ronaldonak sokkal több hasznát lehet venni a játékban mint messinek
monkey milyen platformon játszol hogy reus 800 ezerbe kerül?
monkey milyen platformon játszol hogy reus 800 ezerbe kerül?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
F
at hogy minden jött ment szar játékosnak van Ronaldo-ja vagy Messi-je vagy olyan játékosa aki több milliót ér és közben olyan fogalmatlan hogy azt nem tudom elmondani. Kezd nagyon fel
ni ez a tetves játék. Már több mint 60szor megnyertem az első osztályt vettem rohadt sok arany csomagot(még az elején), de semmi használható játékost nem ad. A f.sz kivan

2013.05.28
11.45
11.45