Football Manager
Re: Football Manager
Én csak a saját példámból tudok kiindulni, évek óta FM-ezek, de annyira nagy nyűgöm sose volt a sérülésekkel. Tény, hogy vannak szerencsétlenebb időszakok, de azért sok mindent meg kell vizsgálni mielőtt azt kijelentjük hogy a játék ludas teljes mértékben. Egy megfelelő szakmai stábbal (edzők, orvosok, stb), úgy, hogy a penge asszisztensemre hagyom az edzéseket, nem igazán szokott probléma lenni. Plusz FM Genie Scouttal azért meg szoktam nézni, hogy melyik játékosnak mekkora az Injury Proeness értéke, akinek már 15/20 az elég gyakran sérül le a szezon során, és általában nem csak gyomorrontást kapnak...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ronaldo, Bergkamp, Modric, Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is a 15-ről írtam a sérüléses kommentemet, irreálisan sok még mindig. Függetlenül edzéstervtől, előszezontól... bármikor jönnek. Meccsek előtt a random gyomorrontás meg influenzaféle lebetegedések szépen beütniek és akkor variálhatod át a csapatot.
Oké, hogy ez a kihívás meg miegyfaszom, de legyen már valami valóságos szaga a dolognak.
Oké, hogy ez a kihívás meg miegyfaszom, de legyen már valami valóságos szaga a dolognak.

AntiCRclub vezető
Nekem egy gyors próbára volt csak időm...1-2 meccset letoltam, egész jó szerintem, csak kicsit szokatlantucsoki írta:Én várok vele karácsonyig, valami akció keretében megy majd a fa alá. Viszont a külföldi fórumon inkább dicsérik mint szidják.

Én várok vele karácsonyig, valami akció keretében megy majd a fa alá. Viszont a külföldi fórumon inkább dicsérik mint szidják.
- nmate
...still got itnmate írta: bármilyen edzésterv esetén dőlnek ki a játékosok november/december környékén (hónapokra), mire megszokná a taktikát a csapat.

AntiCRclub vezető
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
kösz, már visszapattintottam a 12-t
és tudom, h bár nem írtátok, de imádjátok a beszámolóimat, így eleget teszek az igényeknek..
bajnokság 25-26
vb-szereplésünk - afrikai csapattal nem szabad összekerülni, a brazilokat nem kell bemutatni.
jézusfasza, vége a vecsési hegemóniának...
fernandinho - ezt csak úgy érdekességképpen. ilyen vonzereje van a blsz-nak. azóta már nb3!

bajnokság 25-26
vb-szereplésünk - afrikai csapattal nem szabad összekerülni, a brazilokat nem kell bemutatni.

jézusfasza, vége a vecsési hegemóniának...
fernandinho - ezt csak úgy érdekességképpen. ilyen vonzereje van a blsz-nak. azóta már nb3!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Igazából szerintem semmire nem jók - javítson ki aki szerint tévedek.
Staff responsibilitiesnél beállíthatod a feladataikat, én pl a head of youth departmentes csávót arra használom hogy ő kutasson ifistákat az utánpótlás csapatomba, de a fél személyzet munkájának be lehet állítani ezt.
Meg az utánpótlásosok szerződtetéseit vele intézem, mert a tehetségeseket felhozom, a tehetségtelenek meg nem érdekelnek.
Töltöttem le valami személyzetis shortlisteket, aszerint head of youth departmentnél a working with yongsters, judging player potential, determination meg a motivation a fontosak, míg a director of footballnál determination, motivating, judging player ability+potential, tactical knowledge és adaptability
A 12-vel túl régen játszottam ahhoz hogy bármi külöbség eszembe jusson, de szerintem sokat változott azóta.

Staff responsibilitiesnél beállíthatod a feladataikat, én pl a head of youth departmentes csávót arra használom hogy ő kutasson ifistákat az utánpótlás csapatomba, de a fél személyzet munkájának be lehet állítani ezt.

Töltöttem le valami személyzetis shortlisteket, aszerint head of youth departmentnél a working with yongsters, judging player potential, determination meg a motivation a fontosak, míg a director of footballnál determination, motivating, judging player ability+potential, tactical knowledge és adaptability
A 12-vel túl régen játszottam ahhoz hogy bármi külöbség eszembe jusson, de szerintem sokat változott azóta.

Ehhez meg hajrá, minimum ugyanilyet a 14-ben is!szintén zenész.egyébként az első évben az európai kupaindulásért küzdök a Fradival. az mtk-vecsés páros kiemelkedik, és a debrecen is felnőtt idén, úgyhogy ketten harcolunk a bronzért.

"Voltam, és még leszek önmagam paródiája."
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"
hijos de putas, antimadridistas. fuera!
"Engem nem zavar, ha ostobák vagytok, és gyűlölködtök, csak otthon csináljátok, négy fal között!"
- Munki_
kipróbálom a 14-et, de egy kis segítséget szeretnék kérni. pár mondatban összefoglalnátok, hogy mire jó a director of football, meg a head of youth development? mármint mi a szerepük, mely tulajdonságaik fontosak. ja, meg ha van vmi orbitális eltérés a 12-höz képest, akkor azt is írjátok már le légy szíves, kööösz!

- Munki_
szintén zenész.Amúgy a mennyi hírneve az egekben, a bajnok alapból csoportkörben van, a második a selejtező 3. körében kapcsolódik be, és 3 csapatot indíthatunk az EL-ben is.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
(FM14)
A felnőtt csapat edzőit miért nem engedi az ificsapathoz rendelni? Eddig gond nélkül ott voltak, de most már csak a kapus- és erőnléti edzőimet engedi a kicsikhez, a többiek csak a felnőtt csapatban lehetnek.
Amúgy BL döntőztem a Lokival 2020-ban, de a mocskos Ancelotti megnyerte a Tizenkettediket
1-1-gyel kihúztuk a rendes játékidőt, de a hosszabbításban felőrlődtünk, 116. percben ismét veeztést szereztek, 120-ban meg még egy tizit is ajándékozott nekik a drágalátos vkp-m, bár már tök mindegy volt. Jövőre cél a győzelem!
Viszont tetszik az a funkció hogy egy-egy rosszabb meccs után lehet fizetésmegvonást alkalmazni, gyakran használom sajnos.
Amúgy a mennyi hírneve az egekben, a bajnok alapból csoportkörben van, a második a selejtező 3. körében kapcsolódik be, és 3 csapatot indíthatunk az EL-ben is.
A felnőtt csapat edzőit miért nem engedi az ificsapathoz rendelni? Eddig gond nélkül ott voltak, de most már csak a kapus- és erőnléti edzőimet engedi a kicsikhez, a többiek csak a felnőtt csapatban lehetnek.

Amúgy BL döntőztem a Lokival 2020-ban, de a mocskos Ancelotti megnyerte a Tizenkettediket

Viszont tetszik az a funkció hogy egy-egy rosszabb meccs után lehet fizetésmegvonást alkalmazni, gyakran használom sajnos.

Amúgy a mennyi hírneve az egekben, a bajnok alapból csoportkörben van, a második a selejtező 3. körében kapcsolódik be, és 3 csapatot indíthatunk az EL-ben is.

"Voltam, és még leszek önmagam paródiája."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
A játékba bele lehet szerkeszteni valahogy a katalán válogatottat?
Egy másik európai válogatottat kellene módosítani?

- nmate
Január vége felé tervezem majd megvenni, ha lesznek már normális patchek, sajnos mindig vannak gyermeteg hibák amiket ki kell javítani.
Sérülésekkel pl. mi a helyzet? Évek óta számomra a legidegesítőbb dolog a játékban, bármilyen edzésterv esetén dőlnek ki a játékosok november/december környékén (hónapokra), mire megszokná a taktikát a csapat. Ha már ezt kiküszöbölik, elégedett leszek.
Sérülésekkel pl. mi a helyzet? Évek óta számomra a legidegesítőbb dolog a játékban, bármilyen edzésterv esetén dőlnek ki a játékosok november/december környékén (hónapokra), mire megszokná a taktikát a csapat. Ha már ezt kiküszöbölik, elégedett leszek.
AntiCRclub vezető
- Munki_
http://imagerz.com/QBVFX0tvAwMMV1gbQAVQ
kint vagyunk a mexikói vb-n!
simább lett volna, ha nem sérül le hirtelen a playoff előtt a 2 legjobb játékosom (az isteni lisandro, és a liverpooli andorka). egyébként a csoport laza volt, 8-0-2, az olaszok mindkétszer legyőztek - bár szoros meccseken.
kint vagyunk a mexikói vb-n!

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Én is megvettem! Jó,kifejezetten,mivel én 4 spanommal vettem meg,ezért durván 2000 forintot kellett rá áldoznom,igaz így nem tudok velük onlinozni,bár engem ez nem is doppingol.
Van,csak baloldalon a menüben kicsit keresgélj...
Én a Marseille-vel kezdtem,lassan lemegy az első félév.
?Észrevételeim:
-átigazolásokat nagyon elcseszték. Nincs olyan, hogy lista, ami a régebbiekbe, hogy kik átigazolhatóak, kik vannak ingyen stb. ez szerintem nagy hiba.

Van,csak baloldalon a menüben kicsit keresgélj...

Én a Marseille-vel kezdtem,lassan lemegy az első félév.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Jelennmate írta:Van itt aki megvette már a 15-t? Jó cucc?

Péntek óta nyomom.
Észrevételeim:
-átigazolásokat nagyon elcseszték. Nincs olyan, hogy lista, ami a régebbiekbe, hogy kik átigazolhatóak, kik vannak ingyen stb. ez szerintem nagy hiba.
-a távoli lövések nagyon tetszenek, sok nagy gól is van.
-kevesebb a kapushiba, bár még mindig van. szokásomhoz híven az első FM gólom megint olyan volt, hogy kapuskirúgás után félpályáról kapásból, üres kapuba...'14be ezt már megszoktam. De szerencsére még csak 2-3szor fordult elő, hogy a kapus az ellenfélhez rúgja ki, 20 méterre, pedig letoltam több mint fél évet az Evertonnal.
-a magyar bajnokságot kevésbé húzták le.
-maga a meccsmotor szerintem jobb lett
-még nehezebb nyerni

-továbbra is van elég sok vízilabda meccs. első meccsem 8-2 volt az ificsapat ellen

Evertonnal kezdtem egyébként, bajnokságban nagyon gyengén szerepeltünk, 7-12. hely között mozogtunk. EL csoportból simán jutottunk tovább, otthon 6-0ra vertük a Dinamo Kijevet.
Kupából kiejtett a Liverpool, a másikból meg a Cardiff.
Februárba már teljes hullámvölgybe kerültem, már kétszer is behívott a vezetőség, hogy ez mégis mi. Aztán amikor az EL folytatódott, és otthon kikaptam 1-3ra a Mönchenglabdachtól, felbasztam magam, és félretettem picit, most a Soroksárral kezdtem.

Összességében szerintem jobb lett, mint az előző, csak nehezebb. Bár lehet csak hozzá kell szokni, tavaly is így indult.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem sem jött be a 14 például, pedig elég sokszor "megpróbáltam" már.Én a 14-el voltam így, de hidd el, csak idő kérdése...
Egyszerűen nem tudom úgy összerakni a csapatot, ahogy eddig vagy én nem tudom.
Pedig FM08 óta folyamatosan nyomom....

De itt bármit csinálok az első 5-10 forduló szopás utána van 5-10 jó meccsem majd a hullámvölgy.

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Wolverhampton Wanderersszel most kezdtem el a 2017/18-as szezont, ami egyben a 4. évadom a csapattal. Nyertem eddig Championshipet, FA kupát, 2x ligakupát, angol szuperkupát, Johnstone's Paint Trophyt és Európa Ligát. Jelenlegi keretem: Kapusok: Rui Patríció, Hennessey, Ikeme. Védők: Soares, Uchida, Batth, Sörensen, Nacho, Tom Lees, Haidara, Coentrao. Középpályások: José Rodriguez, Coquelin, Xabi Alonso, Ward-Prowse, Huhges, Powell, Daehli, Townsend. Támadók: Ince, Pedro, Jesé, Pukki, Rondón.
Én a 14-el voltam így, de hidd el, csak idő kérdése...Munki_ írta:nekem vinné, de nem tetszettek ezek az újabbak. túl részletes nekem, vagy nem tudom, nem kapott el az érzés...