Konzolok
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Konzolok
Ha valakit érdekel, Xbox honlapján 300 forintért árulják az egy hónapos Live Gold előfizetést

- P. Krisz
Aki Boxon tudja játszani a Spidermant az kurva nagy király lehet.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
koszonomkiserik írta:Hétfőn Alza 6k.

irok pu-t.Aroninho írta: PS4 vagy XBOX? Ha előbbi, akkor nekem van egy bontatlan, amit még a PS-emhez járt, de nem játszok vele, a bolti árnál tuti akciósabban odaadom szívesen:D

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Aroninho
- Kedvenc játékosaid: Rafael Van der Vaart, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid >> MU, ETO, Roma
PS4 vagy XBOX? Ha előbbi, akkor nekem van egy bontatlan, amit még a PS-emhez járt, de nem játszok vele, a bolti árnál tuti akciósabban odaadom szívesen:Dhala real írta: Sracok, spiderman-t ha latja valaki 10k alatt valahol, legyszi szoljon. (store-on kivul)
Hétfőn Alza 6k.hala real írta: Sracok, spiderman-t ha latja valaki 10k alatt valahol, legyszi szoljon. (store-on kivul)
I AM BADMAAAN!!!
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Sracok, spiderman-t ha latja valaki 10k alatt valahol, legyszi szoljon. (store-on kivul)
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- RealAsensio
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kontrollert akartam irni, de szerintem igy is egyertelmu voltferni írta:Oh, XBOXhoz jár még 2 konzol, baszki az tényleg megériRealAsensio írta: Ma megvettem magamnak karacsonyra a konzolvilag ajanlatabol a xbox one s-t ket konzollal fifa 20 jatekkal. 80 k volt, ennel olcsobban nem talaltam sehol.![]()
Amúgy igen, az egy nagyon jó ajánlat, el kell ismerni, bár én PS párti vagyok.

Erdekes, itt mindenki PS párti?

PS4 slim 1tb + Fifa 20 bundle 250 ojrooo

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Végig.Ferencváros írta: Köszönöm mindenkinek a segítséget, megrendelésre is került a dolog!![]()
Még annyi kérdésem van, hogyha 1 hónapra előfizetek az Xbox Live Goldra, és akkor megveszek pár játékot olcsóbban, azok 1 hónapig játszhatóak, vagy onnantól megvan végig?![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Köszönöm mindenkinek a segítséget, megrendelésre is került a dolog!
Még annyi kérdésem van, hogyha 1 hónapra előfizetek az Xbox Live Goldra, és akkor megveszek pár játékot olcsóbban, azok 1 hónapig játszhatóak, vagy onnantól megvan végig?

Még annyi kérdésem van, hogyha 1 hónapra előfizetek az Xbox Live Goldra, és akkor megveszek pár játékot olcsóbban, azok 1 hónapig játszhatóak, vagy onnantól megvan végig?

- P. Krisz
Ps Storeban a God of War most csak 4500 pénz, szinte ingyé van a tavalyi év egyik, ha nem a legjobbja.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- k!ll3rcsöcs
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Szerintem nem akkora gáz, hogy nincs optikai meghajtó, de ez felhasználó függő is. Én pl. van h megveszek egy játékot lemezen mondjuk 10e-ért, végigjátszom, majd eladom 8-9e-ért, tehát buktam 1-2 ezret. Ha te az online store-ból meg is tudod ugyanezt venni 5-6 ezerért, azt eladni nem fogod, tehát többet buksz (viszont mellette szól pl. a kényelem, van akinek megér ennyit).Ferencváros írta: Sziasztok,
baromira nem vagyok képbe a konzolokkal, de barátnőmmel most kinéztünk egyet, valaki tudna egy normális véleményt írni róla? Mennyire gáz, hogy nincs optikai lemezmeghajtó, bármilyen játékot le lehet tölteni? Mennyire megbízható? Csak egy kontroller jár hozzá, a konzolvilag pedig azt írja róla, hogy Többjátékos mód: fizetős. Ha veszek hozzá még egy kontrollert, akkor tudunk többen játszani bármivel, ugye?
Bocsi a dilettáns kérdésekért.![]()
szerk: főleg Fifa, NHL, NFL, just dance, sims, ilyenek pörögnének csak rajta![]()
A konzol amiről szó van:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_x ... A1ci_C3_B3
Pro tipp: az online megvásárolt játékokat ahhoz az email címhez köti, amivel a gépet beregisztrálod, ezt megváltoztatni nem tudod. Csinálj a géphez egy saját email címet, amit egy esetleges eladás esetén oda tudsz adni a géphez, ezzel a játékokat is tovább adod a vásárlónak, növelve a gép értékét.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Nekem is ilyen van csak én anno Fifával vettem.Ferencváros írta: Sziasztok,
baromira nem vagyok képbe a konzolokkal, de barátnőmmel most kinéztünk egyet, valaki tudna egy normális véleményt írni róla? Mennyire gáz, hogy nincs optikai lemezmeghajtó, bármilyen játékot le lehet tölteni? Mennyire megbízható? Csak egy kontroller jár hozzá, a konzolvilag pedig azt írja róla, hogy Többjátékos mód: fizetős. Ha veszek hozzá még egy kontrollert, akkor tudunk többen játszani bármivel, ugye?
Bocsi a dilettáns kérdésekért.![]()
szerk: főleg Fifa, NHL, NFL, just dance, sims, ilyenek pörögnének csak rajta![]()
A konzol amiről szó van:
Szerintem nem gáz hogy all digital, annyi hogy bár az 1 terra soknak tűnik, de a játékok baromi nagyok (50-70 giga) szóval azért hamar el tud fogyni, de pl én úgyse használnék egyszerre 10 játékot.
Nem illik.
Nézõpont kérdése, nekem hiányozna a lemez, de valójában az elektronikus verziója a játéknak szinte mindig olcsóbb, szóval nem tragédia.
Az adott fizikai helyen tudtok az arra alkalmas játékokkal ketten játszani, az elõfizetés ahhoz kell ha neten keresztül akarsz.
EDIT: az elõfizetésrõl méh annyit, hogy PSen annyi és olyan ingyenes játék jár hozzá, hogy csak azért is megéri. Gondolom xboxon is hasonló.
Az adott fizikai helyen tudtok az arra alkalmas játékokkal ketten játszani, az elõfizetés ahhoz kell ha neten keresztül akarsz.
EDIT: az elõfizetésrõl méh annyit, hogy PSen annyi és olyan ingyenes játék jár hozzá, hogy csak azért is megéri. Gondolom xboxon is hasonló.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Sziasztok,
Bocsi a dilettáns kérdésekért.
szerk: főleg Fifa, NHL, NFL, just dance, sims, ilyenek pörögnének csak rajta
A konzol amiről szó van:
Bocsi a dilettáns kérdésekért.

szerk: főleg Fifa, NHL, NFL, just dance, sims, ilyenek pörögnének csak rajta

A konzol amiről szó van:
Még1 kérdés srácok:
ha vennék valami újat, akkor a régitől megválnék mindenképpen. Próbáljam eladni vatera, jófogás, fb piac és hasonlókon vagy inkább számíttassam be valahol?
Meg ugye ott vannak a játékok is, lemezen vannak faszák (MW3, Fifa13/15/17, PES is egy pár, RedDeadRedemption, LaNoire, Borderlands, Assassin, stb)
De gépen is van pár letöltve: Last of Us, Far Cry 3, MW2, meg pár kisebb játék: Spec Ops, PayDay.
ha vennék valami újat, akkor a régitől megválnék mindenképpen. Próbáljam eladni vatera, jófogás, fb piac és hasonlókon vagy inkább számíttassam be valahol?
Meg ugye ott vannak a játékok is, lemezen vannak faszák (MW3, Fifa13/15/17, PES is egy pár, RedDeadRedemption, LaNoire, Borderlands, Assassin, stb)
De gépen is van pár letöltve: Last of Us, Far Cry 3, MW2, meg pár kisebb játék: Spec Ops, PayDay.
- Sierra
- Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano
Konzolok mindig jó áron vannak emagon meg nálunk is (MM Online) Black Fridaykor. Érdemes is lesz figyelni, és lecsapni iziben holnap. Tv-k szintén jó árban lesznek valszeg. Szal aki most akar konzolt és mellé tv-t, annak érdemes egyszerre venni.

Realmadrid <3
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Időközben utána jártam picit.
99%, hogy fake.
De ha valaki esetleg berendelne és megjön, az írjon azonnal!
99%, hogy fake.
De ha valaki esetleg berendelne és megjön, az írjon azonnal!

ZIDANE
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Egy hónapja is láttam őket, ugyanezzel az ajánlattal. Nem mernék tőlünk semmit rendelni.ferni írta:https://www.playstationshop.hu/Dupla D írta:
Köszi, ez tényleg elég erős. Elsősorban 1 terrásra pályazok, akár egy Fifával, akár 2 kontrollerrel, de ha abból nem lesz normális ajánlat, akkor lehet kompromisszumot kötök.
Nem ismerem őket, de ez nagyon best deal.
Szállítással 95be meg vagy, de azért nézz utána a honlapnak.
93ért PS4 Pro+Fifa 20 nagyon olcsó
Sőt, a leírásban azt írják 2 Dualshock van hozzá...
Gyanúsan olcsó, aztán lehet tényleg megagiga akció van
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.