Konzolok
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Konzolok
egyelőre egyik sem győzött meg hogy miért ne a pc-mbe rakjam inkább azt a 400-500 eurót.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
tudom hogy nem lesz olcsó a next gen-ek de van aki xbox-t fog venni ps helyett?
2 napja kutatkadtam az USA PlayStation Store-t és láttam, hogy a Jetpack Joyride ingyenes és bakker, azóta azon függök...
gondolom sokan ismerik, mert telókon is van ez a játék, de konzolon is adja....

gondolom sokan ismerik, mert telókon is van ez a játék, de konzolon is adja....

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
okosabb döntés, hogy beismerik a hibát, korrigálnak, és szarnak a "tartásra", minthogy konokul kitartanak a hülyeségeik mellett. eddig mindenhol azt olvastam, és ezzel én is így vagyok, hogy így már ps4 helyett x1et fogok venni.ferni írta:Minden egyes beszélt megkötést eltöröl a Microsoft - Köszönhetően a PS4-nek?
http://news.xbox.com/2013/06/update
Microsoftnál itt ugatnak, hogy nem lehet használt játék, mert így meg úgy, kapcsolódni kell 24 óránként, mert az annyira lényeges, nehogy itt buheráljanak valamit. Erről pofáznak már nem tudom mióta...meg még ki tudja milyen hülyeségkeet hordtak össze...
erre most benyögik, hogy mégse... van ám tartásuk....![]()
még szerencse, hogy a Sonynál észnél voltak, mert ha a PS4nél is megcsinálták volna ezt, mert megcsinálhatták volna, akkor a Microsoft se törölte volna el ezeket...az összes XBoxos megköszönheti ezt a Sonynak....
azt most még a Microsoft a jófej, mert kb. kényszerből elengedték ezeket a megkötéseket...![]()
okos dolog volt ez részükről, meg tényleg meg kellett ezt lépniük, de véleményem szerint az akkor is baromi szánalmas, ahogy ezt az egészet összehozták... gusztustalanabbnál gusztustalanabb dolgokat összehoztak, le se tojva az embereket...
és meglehet nézni, hogy a Sony, hogy kezelte a Konzolos társadalmat...
van egy kis különbség, nah...
ha ezt hagyták volna akkor kb 2 év múlva kivonulhattak volna a konzolpiacról.
Minden egyes beszélt megkötést eltöröl a Microsoft - Köszönhetően a PS4-nek?
Microsoftnál itt ugatnak, hogy nem lehet használt játék, mert így meg úgy, kapcsolódni kell 24 óránként, mert az annyira lényeges, nehogy itt buheráljanak valamit. Erről pofáznak már nem tudom mióta...
meg még ki tudja milyen hülyeségkeet hordtak össze...
erre most benyögik, hogy mégse... van ám tartásuk....
még szerencse, hogy a Sonynál észnél voltak, mert ha a PS4nél is megcsinálták volna ezt, mert megcsinálhatták volna, akkor a Microsoft se törölte volna el ezeket...
az összes XBoxos megköszönheti ezt a Sonynak....
azt most még a Microsoft a jófej, mert kb. kényszerből elengedték ezeket a megkötéseket...
okos dolog volt ez részükről, meg tényleg meg kellett ezt lépniük, de véleményem szerint az akkor is baromi szánalmas, ahogy ezt az egészet összehozták... gusztustalanabbnál gusztustalanabb dolgokat összehoztak, le se tojva az embereket...
Microsoftnál itt ugatnak, hogy nem lehet használt játék, mert így meg úgy, kapcsolódni kell 24 óránként, mert az annyira lényeges, nehogy itt buheráljanak valamit. Erről pofáznak már nem tudom mióta...

erre most benyögik, hogy mégse... van ám tartásuk....

még szerencse, hogy a Sonynál észnél voltak, mert ha a PS4nél is megcsinálták volna ezt, mert megcsinálhatták volna, akkor a Microsoft se törölte volna el ezeket...

azt most még a Microsoft a jófej, mert kb. kényszerből elengedték ezeket a megkötéseket...

- Csabi
- Kapcsolat:
Az E3 összes trailere: http://www.ign.com/blogs/jayfin9/2013/0 ... ler-part-1
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
mondjuk ez mitől olyan nagy probléma??? mai napig az angol live-ot használom a 360-on.Xbox One - a magyaroknak megjelenéskor nem jár Xbox Live (frissítve)
Nem a megjelenés napján kell megvenni az új konzolokat, jobb várni vele egy kicsit hogy meg tudd mennyire bírja a strapát meg ilyenek . Én vagy két évet vártam mire megvettem a 360-at.
Azt tudom hogy 360-ra még rengeteg játék fog jönni gondolom ps3-ra is szóval bőven lesz mivel játszani a Ps4 és X1 megjelenése után is.
2013.05.28
11.45
11.45
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Nekem is Xboxom van,de nálam az MS nagyon nagyon elásta magát,ezzel meg mostmár főleg..100%,hogy PS4-et fogok venni,talán majd 2-3 év múlva, használtan, 80 ezerért hozzám dobják az X1-et beszerzem(ja...majd használtan sem lehet venni gépet,erre is befognak valamit korlátozni,nehogy már el akard adni a gépedferni írta:Xbox One - a magyaroknak megjelenéskor nem jár Xbox Live (frissítve)
![]()
![]()
![]()
én komolyan nem értem a Microsoftot...
mintha direkt ásnák maguk alatt a talajt...
még ha nem is lennék PS .uzi, akkor se tudnék egy olyan indokot mondani, amiért nekem xdobozt kéne vennem.

Xbox One - a magyaroknak megjelenéskor nem jár Xbox Live (frissítve)
még ha nem is lennék PS .uzi, akkor se tudnék egy olyan indokot mondani, amiért nekem xdobozt kéne vennem.

- EnzoZidane89
E3 2013 | Xbox One vs. Playstation 4 PRICE
én a Sony-ét élőben néztem, de ez, hogy a Microsoft árbejelentésénél full csend van, az azért kemény...

én a Sony-ét élőben néztem, de ez, hogy a Microsoft árbejelentésénél full csend van, az azért kemény...

- ___Samy___
szerintem rohadt jól néz ki, bár a kontroller még mindig ótvar

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
tényleg bocs a tripláért, meg ez a Humorba is lazán elmehetett volna, de ez hatalmas
Official PlayStation Used Game Instructional Video
...

Official PlayStation Used Game Instructional Video
...

jól van ferni... látszik, hogy hajnali 4 van
szóval:
még egy kép, ezt én követtem el egy print screennel a streamről.
kép3

szóval:
meglepően kicsinek tűnik maga a PS4meglepően kicsinek tűnik maga a PS3

még egy kép, ezt én követtem el egy print screennel a streamről.
kép3
- Csabi
- Kapcsolat:
egy játék lesz a kettő. a ground zero a phantom pain prologue-ja.
kiefer: http://www.ign.com/videos/2013/06/06/ki ... ar-solid-v
kiefer: http://www.ign.com/videos/2013/06/06/ki ... ar-solid-v
- EnzoZidane89
Nem biztos még,Kojima szeret variálni és valamelyik nap David Hayter is tweetelt egyet,hogy reméli megtarthatja a hangjátCsabi írta:Kiefer Sutherland (Jack Bauer) lesz Snake új hangja a Metal Gear 5-ben.![]()