Konzolok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konzolok
Nekem is ilyen van csak én anno Fifával vettem.Ferencváros írta: Sziasztok,
baromira nem vagyok képbe a konzolokkal, de barátnőmmel most kinéztünk egyet, valaki tudna egy normális véleményt írni róla? Mennyire gáz, hogy nincs optikai lemezmeghajtó, bármilyen játékot le lehet tölteni? Mennyire megbízható? Csak egy kontroller jár hozzá, a konzolvilag pedig azt írja róla, hogy Többjátékos mód: fizetős. Ha veszek hozzá még egy kontrollert, akkor tudunk többen játszani bármivel, ugye?
Bocsi a dilettáns kérdésekért.![]()
szerk: főleg Fifa, NHL, NFL, just dance, sims, ilyenek pörögnének csak rajta![]()
A konzol amiről szó van:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_x ... A1ci_C3_B3
Szerintem nem gáz hogy all digital, annyi hogy bár az 1 terra soknak tűnik, de a játékok baromi nagyok (50-70 giga) szóval azért hamar el tud fogyni, de pl én úgyse használnék egyszerre 10 játékot.
Nem illik.
Nézõpont kérdése, nekem hiányozna a lemez, de valójában az elektronikus verziója a játéknak szinte mindig olcsóbb, szóval nem tragédia.
Az adott fizikai helyen tudtok az arra alkalmas játékokkal ketten játszani, az elõfizetés ahhoz kell ha neten keresztül akarsz.
EDIT: az elõfizetésrõl méh annyit, hogy PSen annyi és olyan ingyenes játék jár hozzá, hogy csak azért is megéri. Gondolom xboxon is hasonló.
Az adott fizikai helyen tudtok az arra alkalmas játékokkal ketten játszani, az elõfizetés ahhoz kell ha neten keresztül akarsz.
EDIT: az elõfizetésrõl méh annyit, hogy PSen annyi és olyan ingyenes játék jár hozzá, hogy csak azért is megéri. Gondolom xboxon is hasonló.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Sziasztok,
baromira nem vagyok képbe a konzolokkal, de barátnőmmel most kinéztünk egyet, valaki tudna egy normális véleményt írni róla? Mennyire gáz, hogy nincs optikai lemezmeghajtó, bármilyen játékot le lehet tölteni? Mennyire megbízható? Csak egy kontroller jár hozzá, a konzolvilag pedig azt írja róla, hogy Többjátékos mód: fizetős. Ha veszek hozzá még egy kontrollert, akkor tudunk többen játszani bármivel, ugye?
Bocsi a dilettáns kérdésekért.
szerk: főleg Fifa, NHL, NFL, just dance, sims, ilyenek pörögnének csak rajta
A konzol amiről szó van:
Bocsi a dilettáns kérdésekért.

szerk: főleg Fifa, NHL, NFL, just dance, sims, ilyenek pörögnének csak rajta

A konzol amiről szó van:
Még1 kérdés srácok:
ha vennék valami újat, akkor a régitől megválnék mindenképpen. Próbáljam eladni vatera, jófogás, fb piac és hasonlókon vagy inkább számíttassam be valahol?
Meg ugye ott vannak a játékok is, lemezen vannak faszák (MW3, Fifa13/15/17, PES is egy pár, RedDeadRedemption, LaNoire, Borderlands, Assassin, stb)
De gépen is van pár letöltve: Last of Us, Far Cry 3, MW2, meg pár kisebb játék: Spec Ops, PayDay.
ha vennék valami újat, akkor a régitől megválnék mindenképpen. Próbáljam eladni vatera, jófogás, fb piac és hasonlókon vagy inkább számíttassam be valahol?
Meg ugye ott vannak a játékok is, lemezen vannak faszák (MW3, Fifa13/15/17, PES is egy pár, RedDeadRedemption, LaNoire, Borderlands, Assassin, stb)
De gépen is van pár letöltve: Last of Us, Far Cry 3, MW2, meg pár kisebb játék: Spec Ops, PayDay.
- Sierra
- Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano
Konzolok mindig jó áron vannak emagon meg nálunk is (MM Online) Black Fridaykor. Érdemes is lesz figyelni, és lecsapni iziben holnap. Tv-k szintén jó árban lesznek valszeg. Szal aki most akar konzolt és mellé tv-t, annak érdemes egyszerre venni.

Realmadrid <3
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Időközben utána jártam picit.
99%, hogy fake.
De ha valaki esetleg berendelne és megjön, az írjon azonnal!
99%, hogy fake.
De ha valaki esetleg berendelne és megjön, az írjon azonnal!

ZIDANE
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Egy hónapja is láttam őket, ugyanezzel az ajánlattal. Nem mernék tőlünk semmit rendelni.ferni írta:https://www.playstationshop.hu/Dupla D írta:
Köszi, ez tényleg elég erős. Elsősorban 1 terrásra pályazok, akár egy Fifával, akár 2 kontrollerrel, de ha abból nem lesz normális ajánlat, akkor lehet kompromisszumot kötök.
Nem ismerem őket, de ez nagyon best deal.
Szállítással 95be meg vagy, de azért nézz utána a honlapnak.
93ért PS4 Pro+Fifa 20 nagyon olcsó
Sőt, a leírásban azt írják 2 Dualshock van hozzá...
Gyanúsan olcsó, aztán lehet tényleg megagiga akció van
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Eh.
Se szemelyes atvetel, se utanvet...
Ezektol rendre felni kell, ha ilyen ismeretlen oldalrol van szo
Se szemelyes atvetel, se utanvet...
Ezektol rendre felni kell, ha ilyen ismeretlen oldalrol van szo
ZIDANE
https://www.playstationshop.hu/Dupla D írta:Köszi, ez tényleg elég erős. Elsősorban 1 terrásra pályazok, akár egy Fifával, akár 2 kontrollerrel, de ha abból nem lesz normális ajánlat, akkor lehet kompromisszumot kötök.emagon elvileg holnap ps4 slim 500 gb, 1 karral, játék nélkül 60ért lesz.
Nem ismerem őket, de ez nagyon best deal.
Szállítással 95be meg vagy, de azért nézz utána a honlapnak.
93ért PS4 Pro+Fifa 20 nagyon olcsó
Sőt, a leírásban azt írják 2 Dualshock van hozzá...
Gyanúsan olcsó, aztán lehet tényleg megagiga akció van
- Dupla D
Köszi, ez tényleg elég erős. Elsősorban 1 terrásra pályazok, akár egy Fifával, akár 2 kontrollerrel, de ha abból nem lesz normális ajánlat, akkor lehet kompromisszumot kötök.emagon elvileg holnap ps4 slim 500 gb, 1 karral, játék nélkül 60ért lesz.
emagon elvileg holnap ps4 slim 500 gb, 1 karral, játék nélkül 60ért lesz.Dupla D írta:Köszi.Caraway írta:
Edigitalon penteken egy olyan akcio lesz, hogy 1 terras slim 2 kontival fifaval 100-ert, ha erdekelne.
Egyebkent most akkor a hivatalos black friday 29.-en lesz, csak nehany oldal mar 22.-ere is csinal itthon egy “elo black fridayt”?
Már múlt hét pénteken elkezdte egy-két oldal. MediaMarkt pl. Emagon elvileg a pénteki lesz a fő blackfriday, de nem lepne meg, ha 29-ére újra meghirdetnék.
Oh, XBOXhoz jár még 2 konzol, baszki az tényleg megériRealAsensio írta: Ma megvettem magamnak karacsonyra a konzolvilag ajanlatabol a xbox one s-t ket konzollal fifa 20 jatekkal. 80 k volt, ennel olcsobban nem talaltam sehol.

Amúgy igen, az egy nagyon jó ajánlat, el kell ismerni, bár én PS párti vagyok.
- RealAsensio
- Kedvenc játékosaid: CR
Ma megvettem magamnak karacsonyra a konzolvilag ajanlatabol a xbox one s-t ket konzollal fifa 20 jatekkal. 80 k volt, ennel olcsobban nem talaltam sehol.

- Dupla D
Köszi.Caraway írta:Edigitalon penteken egy olyan akcio lesz, hogy 1 terras slim 2 kontival fifaval 100-ert, ha erdekelne.Dupla D írta: Én egy PS4 slim leárazást várok jóideje, mert a szeptemberi emagosról lecsúsztam. Xboxot persze brutál mód leárazták, de az nekem nem opció, baráti társaságban mindenkinek PS-e van.
Ha valaki lát a napokban egy szeptemberi emagoshoz hasonló akciót (80-ért a slim Fifával) a napokban, az ne tartsa magában.
Egyebkent most akkor a hivatalos black friday 29.-en lesz, csak nehany oldal mar 22.-ere is csinal itthon egy “elo black fridayt”?
Már múlt hét pénteken elkezdte egy-két oldal. MediaMarkt pl. Emagon elvileg a pénteki lesz a fő blackfriday, de nem lepne meg, ha 29-ére újra meghirdetnék.
Köszi srácok
Igazából ha jobb játékkal lenne, akkor szerintem szó nélkül rácsapnék, de nem hinném hogy minecraftozni szeretnék.

Igazából ha jobb játékkal lenne, akkor szerintem szó nélkül rácsapnék, de nem hinném hogy minecraftozni szeretnék.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Edigitalon penteken egy olyan akcio lesz, hogy 1 terras slim 2 kontival fifaval 100-ert, ha erdekelne.Dupla D írta: Én egy PS4 slim leárazást várok jóideje, mert a szeptemberi emagosról lecsúsztam. Xboxot persze brutál mód leárazták, de az nekem nem opció, baráti társaságban mindenkinek PS-e van.
Ha valaki lát a napokban egy szeptemberi emagoshoz hasonló akciót (80-ért a slim Fifával) a napokban, az ne tartsa magában.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ibrahimovic, Ramos, Bale
- Kapcsolat:
Az all digital-ban nincs optikai meghajtó, így csak olyan játékokkal fogsz tudni játszani, amit megveszel a store-ból, és letöltesz. Nincs esély megunt játékot elcserélni mással, beszámíttatni, stb. Főleg olyanoknak éri meg, akik sokat nyomnak egy-két játékot online, és nem próbálgatnak újabb és újabb játékokat. Az X jelenleg a csúcs, ha minden igaz 4K felbontással (tudtommal csak pár játék van ilyen).TheBull6 írta: Valaki képbe hozna egy kicsit ezzel a sok féle xbox one-al?
Látok különböző fajtákat: x - s - s all digital és ez utóbbi 1terrás gépet elég jó áron (50ezer) a többihez képest.
Ár alapján gondolom az X a legjobb, csak ha nem nyújt annyival nagyobb élményt akkor nekem bőven elég akár az olcsóbb is.
Egy már lassan 10 éves ps3-at pörgetek még ma is és lassan érne a cseréje. Szívesen maradnék a PS-nél, viszont elég brutál áron van a 4 az Xbox One-hoz képest.
Köszi![]()
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

- Dupla D
Én egy PS4 slim leárazást várok jóideje, mert a szeptemberi emagosról lecsúsztam. Xboxot persze brutál mód leárazták, de az nekem nem opció, baráti társaságban mindenkinek PS-e van.