PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Minden, ami PC
A Far Cry 3 eddig nálam az év játéka, pedig kijött még pár minőségi játék (Bioshock 3, Tomb Raider, Grid2, stb.).
A Single player hihetetlenül hangulatos, jó a story, játékmenet, szabad pálya, szereplők, zenék, minden. Kettesnél ezerszer jobb, ott sem volt rossz az ötlet, csak nem gondolták át, és a játék összerogyott a saját súlya alatt.
A Single player hihetetlenül hangulatos, jó a story, játékmenet, szabad pálya, szereplők, zenék, minden. Kettesnél ezerszer jobb, ott sem volt rossz az ötlet, csak nem gondolták át, és a játék összerogyott a saját súlya alatt.
Merci Zizou!
Nem a Far Cry 2 sikeredett éppen valami bazi szarra mindenki szerint? Én nem játszottam vele, de szerintem nem is érdemes egyáltalán számításba venni, teljesen más játékról van szó, szóval szerintem vétek lenne emiatt nem kipróbálni.a 2vel játszottam és kurvára nem tetszett. nincs benne semmi extra, se a játékmenetben se a sztoriban, az meg különösen vicces volt amikor a bantuk csak a 3. fejlövésre feküdtek le egy AK47től.
Eurogamer dobott rá egy 10est, IGN 9, de a legrosszabb asszem 81/100as értékelés valami német újságtól.
Egy próbát azért csak megérne.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
azért csak próbáld meg a 3-at.
battlefield 3
battlefield BC
borderlands 2
metro last light
battlefield 3
battlefield BC
borderlands 2
metro last light
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
a 2vel játszottam és kurvára nem tetszett. nincs benne semmi extra, se a játékmenetben se a sztoriban, az meg különösen vicces volt amikor a bantuk csak a 3. fejlövésre feküdtek le egy AK47től.Demes írta:Mondjuk Far Cry 3?Boky írta:olyan játékokra lennék kíváncsi, mint pl. a crysis, singularity, modern warfare, black ops 2, tehát valamilyen lövöldözős, de legyen benne jó sztori, meg valami kis extra képesség, mint a fenti játékokban
a bioshockot már 2x elkezdtem de annyira nem vett meg, + gyűlölöm az ilyen fosatós szarokat, a crysissal meg a singularityvel is ennyi bajom volt csakBioshock széria ezen a téren mindent visz , meg a Metro játékok is nagyon frankók

- P. Krisz
Bioshock széria ezen a téren mindent visz , meg a Metro játékok is nagyon frankókBoky írta:olyan játékokra lennék kíváncsi, mint pl. a crysis, singularity, modern warfare, black ops 2, tehát valamilyen lövöldözős, de legyen benne jó sztori, meg valami kis extra képesség, mint a fenti játékokban
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Mondjuk Far Cry 3?Boky írta:olyan játékokra lennék kíváncsi, mint pl. a crysis, singularity, modern warfare, black ops 2, tehát valamilyen lövöldözős, de legyen benne jó sztori, meg valami kis extra képesség, mint a fenti játékokban
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
olyan játékokra lennék kíváncsi, mint pl. a crysis, singularity, modern warfare, black ops 2, tehát valamilyen lövöldözős, de legyen benne jó sztori, meg valami kis extra képesség, mint a fenti játékokban

hát erről lövésem sincs, az a helyzet.
vegyél egy laptop hűtőt, amire rátudod rakni a gépet és nem lesz vele nagy probléma.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
köszi, elmentettem a kicsikét
amúgy a samsungok melegedés stb terén mennyire strapabírók? mert eddig minden gépemnél azzal volt a legtöbb baj, hogy egy tojást meg lehetett sütni rajta, mert túlpörgettem és melegedett a lapka.

amúgy a samsungok melegedés stb terén mennyire strapabírók? mert eddig minden gépemnél azzal volt a legtöbb baj, hogy egy tojást meg lehetett sütni rajta, mert túlpörgettem és melegedett a lapka.
én egy ilyen samsungot tudok ajánlani. bár egy kicsit drágább, mint amilyen árkategóriában vennéd. de van benne 2 videókártya, ami azért elég sokat dob rajta, a proci meg kb. olyan teljesítményre képes, mint egy i5, a 8gb ram meg bőven elég. szerintem még az újabb játékokkal is meglenne a 60 fps bőven.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
laptop vásárlást tervezek a nyáron, de nem igazán vagyok képben mi lenne a jó. 120-150 körül fizetnék maximum. munkára használnám, de azért játszogatnék is, főleg cs-vel, lol-al, wow-al. a lol meg a wow tudom, hogy pörögne rajta 100 fps-el, de egy-két új rpg-t is bepróbálnék azért.
ezt a bellt találtam eddig, de nem tudom mennyire megbízható, illetve az akksit mennyire szívja le a geforce. eddig csak hp és asus volt a kezem között.
ha valakinek van valami tapasztalata, szívesen fogadom
ezt a bellt találtam eddig, de nem tudom mennyire megbízható, illetve az akksit mennyire szívja le a geforce. eddig csak hp és asus volt a kezem között.
ha valakinek van valami tapasztalata, szívesen fogadom

Nemtudja valaki mi lehet a gond? A Driver San Franciscot elindítom, végigviszem az első feladatot, mikor csak a sárga valamiket kell követni, aztán mikor a furgon után kéne menni menet közben egyszer csak kilép, mert a driver.exe hibát észlelt.. Esetleg lehet az a gond hogy a Driv3r is fent van? Előre is köszönöm

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
füst írta:TF-en kívül mással már nem igazán szoktam játszani, de tegnap kipróbáltam a Deadpoolt. Azt hittem idén a Saints Row 4 lesz a legbetegebb játék (Alien-anal penetrator), de Deadpool magasra tette a mércét. Nem hosszú a Campaign, de én single player játékon még nem szakadtam ennyit. Akinek van gépe hozzá, az bátran próbálja ki, nem fog csalódni.
2 percnyi dick jokes

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
MAX VERSTAPPEN 2021
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

MAX VERSTAPPEN 2021
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
TF-en kívül mással már nem igazán szoktam játszani, de tegnap kipróbáltam a Deadpoolt. Azt hittem idén a Saints Row 4 lesz a legbetegebb játék (Alien-anal penetrator), de Deadpool magasra tette a mércét. Nem hosszú a Campaign, de én single player játékon még nem szakadtam ennyit. Akinek van gépe hozzá, az bátran próbálja ki, nem fog csalódni.
2 percnyi dick jokes
2 percnyi dick jokes

- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Company of Heroes 2: Official Launch Trailer
OMG OMG OMG megjelent a legújabb és legjobb RTS
már csak egy gépet kell szereznem
OMG OMG OMG megjelent a legújabb és legjobb RTS

halálomig madridista leszek
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem a Flatout 1-2 nem voltak rosszak,elszórakoztam velük egy darabigpheco írta:Tudtok mondani egy jó roncsderbi játékot? Felraktam tegnap a gépre NFS UG2-tAztán beugrott, hogy PS1-en volt egy roncsderbi demom, hátha jött ki azóta újabb.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tudtok mondani egy jó roncsderbi játékot? Felraktam tegnap a gépre NFS UG2-t
Aztán beugrott, hogy PS1-en volt egy roncsderbi demom, hátha jött ki azóta újabb.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
http://www.gametrailers.com/videos/j8dm ... o--stream-
ezt mikor végignéztem, lefostam a bal bokámat.
és nem, ezek nem szkriptelt jelenetek.
ezt mikor végignéztem, lefostam a bal bokámat.
és nem, ezek nem szkriptelt jelenetek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak nehogy úgy járj, mint őP. Krisz írta:új Watch Dogs gameplay
na jól van megyek és hibernálom magam a fagyasztóban , mint Cartman a South Parkban mert nem bírok ki még majdnem fél évet a megjelenésig![]()

amúgy nem nagyon mozgatott meg ez a játék, de pár napja láttam róla egy új videót és teljesen megvett. Ez is várós.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
MAX VERSTAPPEN 2021
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

MAX VERSTAPPEN 2021
- P. Krisz
új Watch Dogs gameplay
na jól van megyek és hibernálom magam a fagyasztóban , mint Cartman a South Parkban mert nem bírok ki még majdnem fél évet a megjelenésig
na jól van megyek és hibernálom magam a fagyasztóban , mint Cartman a South Parkban mert nem bírok ki még majdnem fél évet a megjelenésig

Hogy híjják?
Bill.
Bill.