Érdemes ifiakadémiát alapítani, bár nekem kb. 5 szezon óta nem volt egy értelmes ifim sem, akit be tudtam volna építeni, viszont a középpályán van 3 is, akik már idősebbek, megérte kiedzeni őket nagyon. Ha eredményt akarsz elérni szerintem játékszervezés edzést végezz, 17 éves 0 napos megfelelő emberekkel, kb 12-es 13-mas szintig, aztán kapjanak egy kis átadást és mehetnek kb 4 szezon után a piacra 400-500 eFt-okért, abból pedig lehet tovább alakítgatni a csapatot.
Én az elején nagyon nem vágtam a dolgokat, lassan indult el az igazi fejlődés, januárban volt 4 éve, hogy elkezdtem, most tartok ott, hogy már nem tudom, hogy lehetne erősíteni a csapaton a jelenlegi pénzügyi kerettel. Kapust most vettem, a védők 28 év körüliek, a kp 24 körül, a csatárok is fiatalok. Lehet a védőket fogom beáldozni, csak akkor pár szezonig elég hulladék lesz a védekezésem. Valakinek ötlet, mire érdemes váltani edzés terén?

szerk.: most nézem, hogy szeptemberben volt egy ifim, akit 400 eFt-ért adtam el 17 éves 0 naposan, megéri az akadémia, most biztos ezért nem dob semmi használható játékost a gép, de már ott tartok, hogy 7 fős az ificsapat kezdőm, mert elfogynak az embereim.