Oldal: 1 / 1

Re: Szabályzat

Elküldve: 2014. április 14., hétfő 21:26
Szerző: Realista24
Kedves Felhasználók,

Nyilván korábban is észrevettétek, hogy a nagyobb mérkőzések alatt sokszor döcög, esetleg leáll az oldal. Ennek oka javarészt az aktív fórumozó közösség, ami egyébként végtelen örömmel tölt el bennünket, de a helyzet súlyosságára való tekintettel kénytelenek vagyunk különböző intézkedéseket tenni az ilyen esetek elkerülése végett.

A leállások megelőzésének érdekében egyrészt tisztelettel kérjük minden kedves fórumozónkat, hogy ne kommentáljátok "ész nélkül" a gólokat, és ha mondjuk büntetőt ítélnek, stb., a topic lényege ugyanis az, hogy a látottakról saját véleményt formáljatok, nem pedig az online közvetítés. A "Megy a meccs!" topikban szinte kivétel nélkül mindenki veletek együtt nézi a találkozót, és látja, hogy mi történik. Nem ritkán előfordul, hogy egyszerre ötvenen akarjátok ugyanazt beírni, míg másik 150-en olvassák és frissítik az adott topicot egyszerre. Ez kicsit megviseli szeretett oldalunkat.

Másrészt pedig elővigyázatosságból a fórumot ezekben a percekben ideiglenesen átirányítjuk. Ez az átirányítás maximum néhány percig tart majd (1-2, nem kell többre gondolni), ami alatt nézhetitek tovább a mérkőzést, vethettek egy pillantást a visszajátszásra, örülhettek a gólnak, felbonthattok még egy sört vagy adott esetben egyszerűen lepacsizhattok a mellettetek lévő emberrel, mielőtt újra folytatnátok itt a beszélgetést..

Ha az oldal nem tölt be, kérjük legyetek türelemmel, és NE frissítsétek másodpercenként, hiszen ez a fajta "magatartás" csak tovább rontja a helyzetet, és annál később tér majd vissza az oldal, rosszabb esetben pedig teljesen el is száll, volt már rá példa. Ha az átirányítást megszüntettük, rögtön folytathatjátok is a fórumozást. Az aktív fórumozók nevében és érdekében csupán néhány perc türelmet kérünk tőletek, amivel elkerülhetünk akár több órás kimaradásokat is. Együttműködéseteket és megértéseteket előre is köszönjük!

Legmélyebb tisztelettel,
A Madridom.hu szerkesztősége

Re: Szabályzat

Elküldve: 2014. január 14., kedd 7:42
Szerző: istimester
Tisztelt Felhasználók!

A Madridom.hu moderátori csapata továbbra is a szabad, a felesleges kötöttségek nélküli fórumozás híve. Amennyiben az oldalon zajló eszmecsere megüt egy általánosan elvárható minimális színvonalat, minden olyan téma, amely nem hágja át az ország hatályos jogrendjének a kereteit, szabadon megvitatható. Ugyanakkor, a szerkesztőség egyhangú véleménye szerint a Való Világ címen futó televíziós műsornak álcázott degenerált, vulgáris szellemi kútmérgezés nem üti meg az említett elvárható színvonalnak a mércéjét, így kérjük a kedves felhasználókat, tekintsenek el a műsorból származó videók bármely topikba linkelésétől.

Köszönjük.

Re: Szabályzat

Elküldve: 2013. július 29., hétfő 14:59
Szerző: MyStiQ
Tisztelt Felhasználók!

A madridom.hu moderátori csapata úgy döntött, hogy a szabályzatban egy módosítást hajt végre, mely Raisen személyével kapcsolatos. Mivel 2 hónapig feltűnésmentesen, problémák nélkül fórumozott álnéven, ezért úgy döntöttünk, hogy kap egy utolsó esélyt, hogy nyíltan, egy saját maga által választott névvel először és utoljára visszatérhet a madridom.hu fórumozói közé.

Amennyiben visszatér a régi, megszokott énjéhez, úgy a 3. figyelmeztetése után nem 2 hét pihenőt kap, hanem végleges kitiltásban részesül. Rajta kívül szankcionáljuk azon felhasználóinkat is, akik folyamatosan Raisenre utaznak. Megértéseteket köszönjük!

-Moderátorok-

Szabályzat

Elküldve: 2013. április 18., csütörtök 15:54
Szerző: istimester
Kedves fórumozók!

A Madridom.hu(a továbbiakban csak "oldal") fóruma egy nyilvános internetes fórum. Ezért, és a felhasználói létszám várható növekedése miatt a fórum moderált formában működik, a kulturált eszmecsere érdekében az alábbi szabályzatot mindenki köteles betartani! Az oldal szerkesztősége az itt leírtakat minden felhasználó által ismertnek tekinti, reklamációra nincs lehetőség.

Az oldal a felhasználók számára a következő lehetőségeket biztosítja:

- saját profil létrehozása az oldalon regisztráció segítségével
- bekapcsolódás a nyilvános társalgásba
- privát üzenet küldése más regisztrált felhasználóknak

Minden felhasználó jogosult a szabad vélemény nyilvánításra, a pezsgő diskurzus érdekében kulturált keretek között bármilyen téma megbeszélhető.

Minden esetben a felhasználó felelős a tartalomért, amit a hozzászólása tartalmaz.

Minden felhasználó köteles tudomásul venni, hogy az oldal igénybevétele során nem cselekedhet Magyarország kötelező
érvényű jogi előírásai, illetve az általánosan elfogadott morál és jó ízléssel szemben. Ebből kifolyólag szigorúan tilos:

- pornográf, morálisan veszélyes, önkényuralmi rendszereket(nemzeti szocialista, nyilas, kommunista) népszerűsítő tartalom közlése bármilyen formában
- warez (crackek, serial keyek, torrentek)
- közösség elleni izgatás(etnikai és vallási csoportok fizikai létét megkérdőjelező tartalom)
- bárki személyes adatának az érintett nyilvános, írásbeli engedélye nélküli közzététele
- minden más, Magyarország kötelező érvényű jogi előírásait sértő tett propagálása vagy cselekedete.

Továbbá tilos:

- tartalom nélküli, értelmetlen hozzászólások küldése, flood(hozzászólás többszörözése)
- hozzászólásokban reklámozni, hirdetni, erre nem a madridom.hu a megfelelő felület
- képek beágyazása, aláírásban szerepelhet 3x 350*19-es userbar (lehet mozgó is) vagy 1x 350*60-as kép (csak statikus).
- törölt hozzászólás, ill. annak részletének újra elküldése
- személyes jellegű vita nyilvános lefolytatása
- Raisen

A szabályok betartatása

A moderálási szabályzatot a moderátorok és az adminisztrátorok tartatják be. A szabályok megszegése következőket vonhatja maga után:

- figyelmeztetés
- kitiltás meghatározott időtartamra
- kitiltás véglegesen

Figyelmeztetés esetén a moderátor köteles a felhasználóval közölni a figyelmeztetés tényét, okát a fórum ezen funkciója használatával vagy privát üzenetben. Indokolt esetben a figyelmeztetési szinttől független, azonnali két hetes kitiltás is történhet. Különleges esetekben a felhasználó azonnali végleges kitiltásban is részesülhet.Meghatározott időtartamú kitiltás esetén a tilalom alatt újraregisztráló felhasználó az új és az eredeti regisztrációját is véglegesen elveszíti.

A kitiltások időtartama az alábbiak szerint alakul:
3. figyelmeztetés: 2 hét
4. figyelmeztetés: 1 hónap
5. figyelmeztetés: 3 hónap
6. figyelmeztetés: 6 hónap. Ezen kitiltás után a kitiltott felhasználó újraregisztrálhat, másik néven.

Második regisztráció esetén az 5. figyelmeztetés nem 3 hónapot, hanem azonnali, és végleges kitiltást von maga után, az illető soha nem regisztrálhat újra. Amennyiben esetleg mégis megpróbálja, és kiderül a turpisság, a jutalma egy IP-ban lesz.A kitiltásokat és a topikzárásokat a moderátorok kötelesek a Magánzárka nevű topikban vezetni, dátumra pontosan.

Kitiltott felhasználónak, és kitiltott felhasználó nevében üzenni tilos.

A figyelmeztetések elévülési ideje 180 nap.

Jó szórakozást, és kulturált eszmecserét!

Üdvözlettel kisfiú, nagyfiú, Csabi, real_funghi, Faust és El Flaco!