Luka Jović - 16
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Luka Jović - 16
Továbbis sportsikereket Jovic!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tuti, h nem a kapura most se..hehetheoriginal írta: az nincs a képen, hogy kire lőnek![]()
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En inkabb vmi horvat vagy koszovóira gondoltam az orokolt ptsd-vel kuzdvehalamadrid írta:Madridista testvéreink a kommentszekcióban MbPaypal haverunkra tippelnekhehetheoriginal írta: az nincs a képen, hogy kire lőnek![]()
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Madridista testvéreink a kommentszekcióban MPaypal haverunkra tippelnekhehetheoriginal írta: az nincs a képen, hogy kire lőnek![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
HE WON IN SPA, HE WINS IN MONZA!

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
balkani igy mulathalamadrid írta: Jovic nyaral: https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... 6560688131![]()
![]()
![]()
A másik csávó mellén, mintha egy Cagliari címer lenne![]()
Persze biztos nem az.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-alaba--
camavinga-tchouaméni-barella
---dembele-haaland-mbappe---

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-alaba--
camavinga-tchouaméni-barella
---dembele-haaland-mbappe---
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Jovic nyaral: https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... 6560688131
A másik csávó mellén, mintha egy Cagliari címer lenne
Persze biztos nem az.

A másik csávó mellén, mintha egy Cagliari címer lenne

Persze biztos nem az.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nála is és Marianonal is úgy vagyok, hogy engem az sem érdekel ha 2 millióért mennek, de ne foglalják a helyet mások elől, akik motiváltak fejlődni és az edző is használná őket, mert ezt a kettőt játszani nem látjuk.
Az a vonat se siklott ki, csak a Mátészalka-Debrecen vonalon közlekedik, így 2 évet késikSorrentino írta:Hali-s vonatkatasztrófa túlélőjeként már félek felszállni bármilyen vonatra.kiserik írta:
![]()
![]()
![]()
![]()

- Sorrentino
Hali-s vonatkatasztrófa túlélőjeként már félek felszállni bármilyen vonatra.kiserik írta:kodo írta: Csinaljuk a helyet Nukukunak jolvan.![]()
![]()
![]()
![]()

kodo írta: Csinaljuk a helyet Nukukunak jolvan.![]()

Csinaljuk a helyet Nukukunak jolvan.

- Pad'em
Talán még nem done deal, de legalább tárgyalnak. Sőt, Goal Espana szerint is közel a dolog.Realista24 írta: So far, Fiorentina have only asked about Jovic. No offer has been made yet. @jfelixdiaz
Luka Jovic is CLOSE to Fiorentina! Real Madrid & Fiorentina are negotiating to include a buy-out option and what % of Jović’s salary the two clubs will pay @JorgeCPicon
Ráadásul Jovic bekövette a Fiot instán! Eldőlt

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát akkor sikerült ezt is eljinxelnem.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
So far, Fiorentina have only asked about Jovic. No offer has been made yet. @jfelixdiaz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kölcsön kell adni, ennél lejjebb nem tud menni már az ára, kb eladhatatlan. Ha valami csoda folytán kijön neki a lépés az új csapatában, mint a Frankfurtban, akkor még közepesen értelmes pénzt lehetne szerezni, ettől függetlenül egyértelmű, hogy itt valaki nagyon csúnyán benézett valamit 3 éve...
- Pad'em
The transfer of Luka Jović to Fiorentina has been completed. He will sign a one-year loan with the Serie A club. Real Madrid will pay half of Luka Jović's salary, while the other half will be paid by Fiorentina. @butasportPad'em írta: Fiorentinát írták tegnap, hogy elvinnék kölcsönbe.
Valami szerb forrás, remélem nem kamu.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
+1. Már emlékszem a bemutatásán éreztem, hogy ez a deal félrement. Annyira nem illett ide, beilleszkedni se tudott, nyelvi gondok, aztán érthető okokból nem bízott benne senki sem, így önbizalma sincs 3 éve.Fenoo írta: Szerintem ő el fog menni, ha érkezik érte bármilyen értelmes ajánlat.
Én rá egyébként nem tudok haragudni amiért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Először is mert sose tartottam sokkal jobb játékosnak mint Mariano, valamint az első pillanattól kezdve feleslegként volt kezelve a keretben.
Kölcsönbe el fog menni szerintem tutira, VB-jét nem akarja majd kockáztatni.
-
Szerintem ő el fog menni, ha érkezik érte bármilyen értelmes ajánlat.
Én rá egyébként nem tudok haragudni amiért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Először is mert sose tartottam sokkal jobb játékosnak mint Mariano, valamint az első pillanattól kezdve feleslegként volt kezelve a keretben.
Igazából minden hatodrangú noname falábú senki, aki a Realba jön.cart írta: Mondjuk a spanyol bajnokság meg a BL is megvan már neki 24 éves korára, elég sikeres pályafutást tudhat maga mögött
![]()