Gareth Bale - 11
- rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
Ha mégsem tudjuk eladni, akkor meg el kell tiltani mindenféle edzestol, mérkőzés latogatasatol (bem tudom, ilyet lehet-e). Aztan talán elgondolkozik hogy mennie kene. Nem remlik meg egy ilyen játékos, akivel igy megszivtuk volna.wZoLee7 írta: Szerintem is elkell adni. Nem akarja, nem akarjuk. Minek vigye el a perceket masok elol
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem is elkell adni. Nem akarja, nem akarjuk. Minek vigye el a perceket masok elol
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Ramos, Marcelo
Elég régóta vagyok Madridista, de nem nagyon emlékszem ilyen esetre, mint az övé..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2019. július 16., kedd 14:15-kor.
Kérem vissza a Real Madridomat és a focit!
- rashidm
AZONNAl aláírnám. Bárhogy, de el kell adni ebben az évben. Engem már nem érdekelne, hogy mennyit buknánk rajta, csak menjen.Fenoo írta: Örülnèk ha távozna de nem ilyen áron, hogy még mi is fizessük három évig a fizetése felét. Egyébként a 60 millió szerintem jó pénz érte, elégedett lennék vele ha ennyiért el tudnànk passzolni.
ma lett 30 éves és még ilyenkor is szapuljátok

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Fenoo
Örülnèk ha távozna de nem ilyen áron, hogy még mi is fizessük három évig a fizetése felét. Egyébként a 60 millió szerintem jó pénz érte, elégedett lennék vele ha ennyiért el tudnànk passzolni.
Amúgy minek maradna? Legalább felszabadul egy csomó fizetésre, nem lesz média célpont, nem kell foglalkoznia vele, nem veszi el a tehetségeink elől a perceket, nem kell néznünk az unott fejét... És kapunk még 30 milliót. Így összességében buktunk rajta 70 milliót, de köszönhetünk neki 1 Blt meg egy Spanyol kupát.Csabi írta: a tottenham talán-lehet megvenné 50-60 körüli pénzért, ám csak a fizetése felét tudnák biztosítani. most 17-et keres nettóban. ez azt jelenti, hogy csak új jöhet létre az üzlet. ha a következő 3 évre a fizetése felét (eddig van még szerződése) kiperkáljuk neki. ez kb 25 millió nettóban. effektíve azt jelenti, hogy 25-35 milliót kapnánk érte. hát nem tudom... ilyen feltételek mellett inkább maradjon.
közben béla ügynöke:'I don’t comment on rubbish' - Bale agent denies Tottenham bid for Real Madrid forward![]()
![]()
nem tudom volt-e a futballtörténelemben tőle gyorsabban cáfoló ügynök.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ha már jól el nem tudja adni, akkor legalább védje orrba szájbaCsabi írta: a tottenham talán-lehet megvenné 50-60 körüli pénzért, ám csak a fizetése felét tudnák biztosítani. most 17-et keres nettóban. ez azt jelenti, hogy csak új jöhet létre az üzlet. ha a következő 3 évre a fizetése felét (eddig van még szerződése) kiperkáljuk neki. ez kb 25 millió nettóban. effektíve azt jelenti, hogy 25-35 milliót kapnánk érte. hát nem tudom... ilyen feltételek mellett inkább maradjon.
közben béla ügynöke:'I don’t comment on rubbish' - Bale agent denies Tottenham bid for Real Madrid forward![]()
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a tottenham talán-lehet megvenné 50-60 körüli pénzért, ám csak a fizetése felét tudnák biztosítani. most 17-et keres nettóban. ez azt jelenti, hogy csak új jöhet létre az üzlet. ha a következő 3 évre a fizetése felét (eddig van még szerződése) kiperkáljuk neki. ez kb 25 millió nettóban. effektíve azt jelenti, hogy 25-35 milliót kapnánk érte. hát nem tudom... ilyen feltételek mellett inkább maradjon.
közben béla ügynöke:
közben béla ügynöke:
'I don’t comment on rubbish' - Bale agent denies Tottenham bid for Real Madrid forward

- RealAsensio
- Kedvenc játékosaid: CR
Mennyire beszedes, hogy egyetlen csapat sem akarja leigazolni... ennel nagyobb kritikat kaphat egy jatekos?
Na jo, gondolom vannak erdeklodok, csak senki nem akarja allni a fizeteset, plusz fizetni is kellene valami szebb osszeget.
En mar kitalaltam, melyik lenne a legjobb csapat szamara. A Milan.
Na jo, gondolom vannak erdeklodok, csak senki nem akarja allni a fizeteset, plusz fizetni is kellene valami szebb osszeget.
En mar kitalaltam, melyik lenne a legjobb csapat szamara. A Milan.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem is érdekli más ajánlat.Jim írta: egy utolsó pillanatos Tottenham kölcsönben bízom![]()
más ajánlat lehet nem lesz érte...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
egy utolsó pillanatos Tottenham kölcsönben bízom

Ez mar tuti direkt cukkolja a népet.dzsi91 írta: Gareth Bale: “Pre-season training with the boys”
![]()
Már csak egy “csók a madridom fórumnak” hiábyzik a posztból.![]()
“Meg mindig itt vagyok k..gok hahaha”
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
szerintem Kínában pont nem.BlancoMark írta:Csak ezzel az a problema, hogy nincs semmifele ajanlat.Kerlon írta: Nem hinném, hogy úgy akarna valaki maradni, hogy kvázi senki sem látja szívesen. Szerintem csak játszadoznak és próbálják a minél jobb ajánlat felé terelni a dolgokat, amíg lehet, aztán majd valahova távozik.Max Kinaban remenykedhetunk.
ott most az van, hogy nem nagyon igazolhatnak nagy pénzért, csak fizethentenk nagy pénzt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
- Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Khedira szelleme lakozik benne.
"Nincs gyűlölködés. Csak óriási csalódás van. Nekem az atleti az életem. Megint nem sikerült. Nem tudod milyen érzés. Megalázo. Elvesztettem a foci iránti érdeklődésem. Na mindegy. Most már leszarom."
Gengszter Zoltán, 2019
Gengszter Zoltán, 2019
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gareth Bale: “Pre-season training with the boys
”
Már csak egy “csók a madridom fórumnak” hiábyzik a posztból.

Már csak egy “csók a madridom fórumnak” hiábyzik a posztból.

Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
- rashidm
Én kinézem belőle, hogy nem érdekli. Elmegy, "edzeget" picit, aztán megy golfozni... egészen szerződés lejártáig. Aztán visszavonul.Kerlon írta: Nem hinném, hogy úgy akarna valaki maradni, hogy kvázi senki sem látja szívesen. Szerintem csak játszadoznak és próbálják a minél jobb ajánlat felé terelni a dolgokat, amíg lehet, aztán majd valahova távozik.

- BlancoMark
Csak ezzel az a problema, hogy nincs semmifele ajanlat.Kerlon írta: Nem hinném, hogy úgy akarna valaki maradni, hogy kvázi senki sem látja szívesen. Szerintem csak játszadoznak és próbálják a minél jobb ajánlat felé terelni a dolgokat, amíg lehet, aztán majd valahova távozik.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
Akkor én is leírom master plan-t, a saját verziót.
Amennyiben marad, és mi rendelkezünk a játékjogával, letenném a Castillába, és minden meccsen padon kezdene, és fix harmadik csereember lenne Raúlnak, a hosszabbítás első percében.
Ugyanúgy a kicsikkel edzhetne, és nézhetné a padról a meccsüket minden vasárnap délben.
Persze ezt tájékoztató jelleggel el kellene mondani Bale-nek, hogy milyen sors vár rá maradása esetén a spanyol harmadosztályban az ifik között.

Amennyiben marad, és mi rendelkezünk a játékjogával, letenném a Castillába, és minden meccsen padon kezdene, és fix harmadik csereember lenne Raúlnak, a hosszabbítás első percében.
Ugyanúgy a kicsikkel edzhetne, és nézhetné a padról a meccsüket minden vasárnap délben.
Persze ezt tájékoztató jelleggel el kellene mondani Bale-nek, hogy milyen sors vár rá maradása esetén a spanyol harmadosztályban az ifik között.

Nem hinném, hogy úgy akarna valaki maradni, hogy kvázi senki sem látja szívesen. Szerintem csak játszadoznak és próbálják a minél jobb ajánlat felé terelni a dolgokat, amíg lehet, aztán majd valahova távozik.
K
K
Vissza: “Lejárt szavatosságú témák”