Mesut Özil - 10

Archívum
Avatar
Csabi
Hozzászólások: 8151
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 5., csütörtök 21:20

Itt a vége fuss el véle. Köszönünk mindent, de 10 év múlva te is olyan játékos leszel, akire 1-2 ember kivételével a kutya nem fog emlékezni a Real Madrid körül. Pedig nem így indult a történet.

Avatar
Fenomen
Hozzászólások: 312
Csatlakozott: 2013. május 17., péntek 23:48

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 5., csütörtök 17:06

Özil fanoknak: az Özil elleni támadások nem magának Özilnek szólnak, hanem elsősorban a tróger mentalitása miatt.

Megkockáztatom, ha nem rinyál a 150 cm-es, maffiózó faterral a több pénzért, még mindig itt lenne, a beleszarok hozzáállása ellenére is.

Más: középen, Carlo rendszerében nem lett volna helye, mert hátrébb lett volna, mint tavaly, többet kellett volna védekeznie, futnia, és nem eltűnni hosszú percekre. Plusz ott egyszerre tovább kell tenni a labdát vagy több emberen átvinni, de nem lendületből, ami nem megy neki annyira, mint a spanyol kollégájának.

Off: közben Marcos Senna van a tv-ben, hozni kellett volna anno, nagyon jó játékos volt, nálam a 2008-as Eb legjobbja. :)

Reaper's Scythe
Hozzászólások: 183
Csatlakozott: 2013. május 25., szombat 9:05

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. szeptember 5., csütörtök 16:27

'shutterisland írta:azért nem semmi érzelmi hullámot váltott ki a távozása itt a fórumon. :mrgreen: higuainról nem volt ennyi témázás. :mrgreen:
Én örülök, hogy mindkettő elhúzott, nincs miről beszélni szerintem :mrgreen: Bár Özil-el nagy problémám nem volt, mert tudtam, hogy idén úgysem lesz kezdő ilyen konkurencia mellett, úgyhogy felőlem maradhatott volna, de ennyi pénzért örülök, hogy lelépett.

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 4234
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 5., csütörtök 16:13

azért nem semmi érzelmi hullámot váltott ki a távozása itt a fórumon. :mrgreen: higuainról nem volt ennyi témázás. :mrgreen:

Avatar
realbeckham
Hozzászólások: 416
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 18:38
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 5., csütörtök 16:02

Úgy látom, azért valamilyen szinten sokakra hatással voltak r.m.c.f. eszmefuttatásai, illetve a nemrégiben posztolt Heinrich írás a modern labdarúgásról, és annak változásairól, ami a klassz. 10-eseket, illetve a taktikai megoldásokat illeti. Rohamosan változik a foci, és jó hogy ezt sokan észreveszik és frankó kis elemzéseket írnak róla.


Valóban így van.
Inkább egy pofon az igazságért, mint kitüntetés a hazugságért
A Toda Madre o Un Desmadre
The Walking Dead
Tolkien all, Max Brooks all, S.King all, S. Jackson & Ian Livingstone

Avatar
ikelemen5
Hozzászólások: 2017
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 9:06
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 5., csütörtök 15:02

teszler írta:szerintem olyan, hogy irányitó már nincs a mai fociban, egy irányítónak már sokkal több feladata van és ha így nézzük akkor bőven ide vehetünk több játékost is: Iniesta, Isco, Modric, Cesc, Mata, Hazard, David Silva, Giggs, Lampard, Oscar...
Szerintem a Özil játékbeli feladata inkább hasonítható a fiatalabb Totti, Rui Costa vonulathoz. Esetleg Kaká, vagy netán Ronaldinho.. az általad felsoroltak közül szerintem max az Isco,David Silva,Mata, ? Oscar ? névsor ami illik,a többiek szélsők illetve mélyebben helyezekednek. Isco is mélyebben játszik ugye..
A klasszikus 10esnek nem volt szükséges védekeznie, Özil-> pipa, Látnia kell a pályán->pipa,tudnia kell passzolni->pipa,helyzetbe hozni a társait,csatárokat-pipa,ha oda kerül tudnia kell lőni is->nem pipa. Kétlábas->abszolútnempipa :lol: DE a játék felgyorsult, mára már a csapat minden tagjának kell védekezni, (Lásd Ribery,) amire Özil valamiért nem képes, egyszerűen nem lehet megcsinálni azt,hogy egy labdavesztés után nem fut vissza! :vivo: D Sokoldalúbbnak kell egy játékosnak lenni,egy jól passzoloknál :hmmm:
Özil szerintem az utolsó kalsszikus 10es játékstílusú és felfogású egyén,csak sajnos már nincs poszja az elit futballban :kivagyhe:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2875
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. szeptember 5., csütörtök 14:58

Nem kell leidiótázni azokat akik szerették és nem akarták, hogy elmenjen. Nem csak az ő döntése volt ez a távozás, ebben biztosak lehetünk.
nem is azokat idiótázom le, akik szerették és nem akarták, hogy elmenjen, hanem akik most is folyamatosan értetlenül állnak a dolgok mögött, és mindenkit szapulnak agyba-főbe.
Nem akarok beleszólni, de Özil már nem a Real Madrid játékosa. Szerintem ideje lenne zárni a topikot és akkor talán abbamaradna ez a végeláthatatlan vita az Özil fanok és a többiek között.
+1

szerk hozzátenném, én is szerettem, ezek ellenére is.

Reaper's Scythe
Hozzászólások: 183
Csatlakozott: 2013. május 25., szombat 9:05

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. szeptember 5., csütörtök 14:53

Nem akarok beleszólni, de Özil már nem a Real Madrid játékosa. Szerintem ideje lenne zárni a topikot és akkor talán abbamaradna ez a végeláthatatlan vita az Özil fanok és a többiek között.
Van helyette Isco meg Bale, akikről majd lehet eleget beszélni.

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6311
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 5., csütörtök 14:49

Victor írta:az, hogy elment, még1x hangoztatom, az az ő döntése volt, úgy érezte, hogy ancelotti nem bízik már benne annyira (miből vette ezt, a lecserélésből?) úgy hisztizett gondolom, mint akkor, mikor a pályán hozzáérnek: nem bizonyít, hanem sír a szája.
Meg abból, hogy a Bilbao ellen egy percet sem játszott, arról nem is beszélve, hogy az előszezon során nem is, vagy csak alig játszott középen. De teljesen mindegy, elment és pont. Én sajnálom és sokan vannak így ezzel. Nem kell leidiótázni azokat akik szerették és nem akarták, hogy elmenjen. Nem csak az ő döntése volt ez a távozás, ebben biztosak lehetünk.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2875
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. szeptember 5., csütörtök 14:28

nekem már marhára elegem van a sok elvakult idiótából. itt is leírták már páran, hogy özilnek miért kellett (kellett? senki sem kényszerítette rá, ő döntött így) elmennie.
hiába a sok gólpassz, néhol fineszes megoldások, hiába 1-2 gól, összességében egyáltalán nem teljesített úgy, ahogy azt el lehetett volna várni tőle.
a morálja a béka segge alatt volt, nem tisztelte a fehér mezt, a pályán lusta és hisztis volt, akár 90 percekre is eltűnt néha, nem járt vissza védekezni stb. ez csak pár érv, ami nagyon is amellett szól, hogy jobb így, hogy elment.

ezek után még volt képe csapkodni perez úr asztalára, hogy ennyivel, meg annyival akar magasabb fizut. kérdem én: mire? arra, hogy baszik hajtani azért a csapatért, melyet állítólag nagyon szeret, ahol mindig is akart játszani és egy álom vált valóra számára? na ne...
azt hiszem egyikőnk se szólna semmit, ha özil kiköpte volna minden meccsen a tüdejét, számítani lehetett volna rá a sz.rban, és nem csak 5 meccsenként 1-1 momentumra tűnik fel. akkor talán hajlandóak lettek volna emelni a fizetésén.

az, hogy elment, még1x hangoztatom, az az ő döntése volt, úgy érezte, hogy ancelotti nem bízik már benne annyira (miből vette ezt, a lecserélésből?) úgy hisztizett gondolom, mint akkor, mikor a pályán hozzáérnek: nem bizonyít, hanem sír a szája.

egy tökös madridista ilyenkor harcolt volna a helyéért, nem lelépett volna. de én nem bánom, 50 misit kapni egy képességeihez mérten jóval gyengébben játszó, demotivált futballistáért nem is rossz :agree:

markopolo18
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 9:54
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: markopolo18 » 2013. szeptember 5., csütörtök 14:22

Azért kicsit túlzásnak érzem, hogy rengeteg ember (főleg a real Facebook oldalán) rendesen sír egész nap, mert elment. Hihetetlen, hogy bejelentik Bale átigazolását és azalatt a kép alatt is (mint ahogy a többi alatt is) sír a fél világ. Pedig szerintem azért ment el, mert megijedt a konkurenciától, megijedt Iscotól, attól, hogy egy fiatal kis spanyol kiszoríthatja őt a kezdőből. Nem volt benne annyi erő, hogy megharcoljon a helyéért! Az eddigi madridi karrierje során mindig alapkezdőnek számított, most megjelent az első nehezebb feladat a számára, amikor tennie kellett volna a csapatba kerülésért és ő a könnyebb utat választotta és eligazolt az Arsenalba. Hát, én mindig bírtam a srácot és sok sikert kívánok neki, de az én elég nagyot csalódtam benne.

tubatibi
Hozzászólások: 2759
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 12:11

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. szeptember 5., csütörtök 13:51

Azért álljunk meg egy szóra ! :)

Giggs esetleg MÁR nemjobb,azért Giggs hatalmas köröket vert erre a gyerekre, és elég rendesen sz :cens: tott még tavaly is a Wales-i, öreg már szegény, de na...Özilnek sok kolbászt kell megegyen,hogy egy lapon említsék Giggs-el. :)

nagyon-nagyon sokat.... :)

Avatar
Remy
Hozzászólások: 19169
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 5., csütörtök 12:33

teszler írta:
ha a posztra értetted mint irányító,írj rajta kívül még 9et. jaaa..nincs annyi?
szerintem olyan, hogy irányitó már nincs a mai fociban, egy irányítónak már sokkal több feladata van és ha így nézzük akkor bőven ide vehetünk több játékost is: Iniesta, Isco, Modric, Cesc, Mata, Hazard, David Silva, Giggs, Lampard, Oscar... :)
és ebből a listából Mata, Lampard, Hazard, Silva, Giggs, Oscar sem jobb, mint Özil. És még szerintem Fabregas sem.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

teszler
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2013. május 7., kedd 10:25
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. szeptember 5., csütörtök 12:26

ha a posztra értetted mint irányító,írj rajta kívül még 9et. jaaa..nincs annyi?
szerintem olyan, hogy irányitó már nincs a mai fociban, egy irányítónak már sokkal több feladata van és ha így nézzük akkor bőven ide vehetünk több játékost is: Iniesta, Isco, Modric, Cesc, Mata, Hazard, David Silva, Giggs, Lampard, Oscar... :)
Hala Madrid!

Avatar
ikelemen5
Hozzászólások: 2017
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 9:06
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 5., csütörtök 12:16

Most nem tudom,jó lenne-e ha bezárnák ezt a topicot vagy nem,jó benézni ide, komolyan,felvidít :mrgreen:
(akkor is marad a fb)

Amúgy meg :
teszler írta:akkor top 3 tizes lehetett volna a mai labdarúgásban
ha a posztra értetted mint irányító,írj rajta kívül még 9et. jaaa..nincs annyi? még jó hogy top 3 :lol: :vivo:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Avatar
Fenomen
Hozzászólások: 312
Csatlakozott: 2013. május 17., péntek 23:48

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 5., csütörtök 11:46

Csak nálunk mindent felfúj a sajtó, ezért kéne csendben dolgozni, nem pedig sírni a fizuemelésért, meg azért, hogy elment egy csapattárs.

Avatar
Kyller
Hozzászólások: 186
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 7:55
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 5., csütörtök 11:45

Fenomen írta:A játékosaink fele idióta vagy pénzéhes disznó, nem érdekel a véleményük. :(
Hala Madrid! :'(

teszler
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2013. május 7., kedd 10:25
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. szeptember 5., csütörtök 11:44

A játékosaink fele idióta vagy pénzéhes disznó
Ez csak nálunk van így? - Nem! :D
Hala Madrid!

Avatar
Fenomen
Hozzászólások: 312
Csatlakozott: 2013. május 17., péntek 23:48

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 5., csütörtök 11:40

A játékosaink fele idióta vagy pénzéhes disznó, nem érdekel a véleményük. :(

teszler
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2013. május 7., kedd 10:25
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. szeptember 5., csütörtök 11:37

Özil ha tényleg rendbe lett volna fejben, akkor top 3 tizes lehetett volna a mai labdarúgásban...igaz, hogy rengeteg gólpasszt kiosztott, de ennyire ingadozó nem lehet egy játékos azon a poszton Madridban, rajta keresztül megy át minden támadás..! Nekem hiányozni fog! :salute:

Mindenesetre nagyon sajnálom a távozását, inkább DM-nek kellett volna mennie.. :kivagyhe:
Hala Madrid!


Vissza: “Lejárt szavatosságú témák”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég