Mateo Kovačić - 23
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mateo Kovačić -
Verattinak jobban örültem volna,de sok sikert itt.Remélem beválik!
-
Mégjobb,nem ismerek magunkra..:)Kincset relative olcson,Isco óta erre nem volt példa,azóta meg emelkedtek még az árak sajnos..Realista24 írta:30 az a 35 a spanyolok szerint.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
30 az a 35 a spanyolok szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Kovacic,tökély!Bulldogfejű kis horvát..Pogba szint,nem véletlen az összehasonlítás,és biztos tudja honnan jött,nem fog könnyen elszállni.Ezek után abszolút nem bánom Verrattit,ez gólerősebb gyerek,a franciat kicsit talán,de ha lecopkodta a Barcat,had menjen oda 100ert,az alatt nem viszik!:)35ert ajandek sztem,persze meg kell várni mit mutat,a pincer meg ha csak ennyit csinalt,hogy idehozta mar megerte..Jók vagyunk,Hala Madrid!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lehet nem is tudott róla, a csapat összedobta a pénzt és leigazolták.wZoLee7 írta:Pérez mi van veled?

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

- wZoLee7
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én még azért mindig ezen a részen vagyok elakadva, hogy a viharba sikerült ez?dannen írta:faszatudunk mi csendben is igazolni
![]()

Értelmes, fiatal arc a kp-ra, oda ahová kell, Modric tehermentesítésére...Pérez mi van veled?

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Üdv öcsi!
Remélem beválik, bár még semmit nem tudok róla, de látva, hogy mennyi interes sírt utána, meglepődnék, ha flop lenne a tag.
Remélem beválik, bár még semmit nem tudok róla, de látva, hogy mennyi interes sírt utána, meglepődnék, ha flop lenne a tag.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

- dannen
- Kedvenc játékosaid: . ronaldo . guti . zizou . dinho . cr .
- Kedvenc csapatod: . real madrid .
fasza
tudunk mi csendben is igazolni

"Hoy nos dejamos el alma. Vosotros en el campo, nosotros en la grada."
- rojiblanco
- Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
- Kedvenc csapatod: Atleti
A pár Inter meccsen amit láttam – munkából adódóan, nem vagyok mazochista
– tetszett a játéka és egészen megkedveltem. Ha nem történik valami különös eset a derbiken, akkor habfehér meze ellenére is kedvelni fogom. Sok sikert!

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amit látok, hogy statokban agyonveri a többséget. (ha ügyesen használják persze.)
Most successful dribbles in Serie A since Aug. 2013: Guarín (163) - KOVACIC (162) - Cuadrado (161) - Gervinho/Pogba (150)
Passzok száma átlagosan meccsenként a tavalyi bajnokságban.
Kovačić = 67.26
Kroos - 67.12
Modric = 66.55
Isco = 66.25
Rodríguez = 55.42
És akkor ugye ott van a Pogbás összehasonlítás is.
Most successful dribbles in Serie A since Aug. 2013: Guarín (163) - KOVACIC (162) - Cuadrado (161) - Gervinho/Pogba (150)
Passzok száma átlagosan meccsenként a tavalyi bajnokságban.
Kovačić = 67.26
Kroos - 67.12
Modric = 66.55
Isco = 66.25
Rodríguez = 55.42
És akkor ugye ott van a Pogbás összehasonlítás is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nekem is ez volt az elso gondolatom, a videok alapjan inkabb tkp....viszont a statok amit linkeltek azok alap jo lehet kozepen. En szamitanek ra tamadokent es kozepsokp-ent is.VanillaSky írta:Nem néztem Inter meccseket, így nem tudom, hogy kit is-mit is kaptunk. Mondjuk amit kicsit furcsállok, hogy elég sokat volt csere vagy cserélve egy közel sem világverő csapatban másrészről videó alapján egy újabb tkp ami annyira kellett, mint Danillo kb. Ettől függetlenül kalappal.
Udv a csapatban.
Casillas-Cafu,Hierro,Desally,RC-Davids,Redondo,Seedorf-Ronaldinho,Ronaldo,Zidane
Curtois-Carvajal,Varane,Ramos,Reguilón-Valverde,Kroos,Beek-Mbappe,Benzema,Hazard
2016-2017: 33. Liga, 13. BL
Merci Zizou
Curtois-Carvajal,Varane,Ramos,Reguilón-Valverde,Kroos,Beek-Mbappe,Benzema,Hazard
2016-2017: 33. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mike írta:lehet h anno így volt, de a legfrissebb meccseken már nemhogy kkp, de inkább amolyan mélységi irányító voltMatt009 írta:Nézegettem a jutyubon a skill videókat, azon nekem úgy tűnt, hogy inkább tkp, mintsem kkp,
vs Real
vs Bayern
ha ezt tudná hozni nálunk is, akkor a kezdőből is nehéz lesz kihagyni
30ért jó igazolás, főleg manapság
Igen ezeken már jobban látszik. Ilyen posztú emberre volt szükségünk, ilyen minőségben. Rendkívül jó igazolás, nem is volt drága.
Szerintem is van rá esély. Bár könnyen el tudom azt is képzelni, hogy a kp-n forgó rendszer lesz, és ritkán lesz 2 egymás utáni meccsen hasonló kp összetétel. Szerintem ez a jövő, a keretünk abszolút alkalmas arra, hogy rendszeresen rotáljunk. Ha Coentrao is marad (erre azért nem tennék sok pénzt), akkor gyakorlatilag minden posztot tudunk megfelelő minőségben pótolni, ami nagyon nagy fegyvertény.van egy olyan érzésem, hogy akár a kezdőben is találhatja magát nagyon gyorsan
Ezek után meg, ha marad James és Isco is, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy Bale 0 teljesítménnyel alapkezdő maradjon. 2 olyan ember is lesz a padon, akik bármikor nyugodt szívvel a kezdőbe rakhatók, ha tavaszig nem javul a walesi, akkor nem lesz cécó, repülni fog a padra.
-
Nem néztem Inter meccseket, így nem tudom, hogy kit is-mit is kaptunk. Mondjuk amit kicsit furcsállok, hogy elég sokat volt csere vagy cserélve egy közel sem világverő csapatban másrészről videó alapján egy újabb tkp ami annyira kellett, mint Danillo kb. Ettől függetlenül kalappal.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Isten hozott! Látom a vezetőség is majmoló FM huszárokból áll
Azért az vicces, hogy 2 napja többen írjuk, hogy kkp, de tud előrébb is és a szélen is játszani, ha kell, pont mint Modric, de még mindig vannak olyanok, akik ilyen olyan videók alapján előrébb sorolják

Azért az vicces, hogy 2 napja többen írjuk, hogy kkp, de tud előrébb is és a szélen is játszani, ha kell, pont mint Modric, de még mindig vannak olyanok, akik ilyen olyan videók alapján előrébb sorolják

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Uhh, de nagyon örülök neki. Van benne potenciál, elegáns, gyors, robbanékony. Végre egy olyan arc, aki nem csak az alibizést tudja hozni, ha valaki kidől középről. Bár van egy olyan érzésem, hogy akár a kezdőben is találhatja magát nagyon gyorsan.

Szevasz Kovács, hogy sok sikert, rhuni nagy apja

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
lehet h anno így volt, de a legfrissebb meccseken már nemhogy kkp, de inkább amolyan mélységi irányító voltMatt009 írta:Nézegettem a jutyubon a skill videókat, azon nekem úgy tűnt, hogy inkább tkp, mintsem kkp,
vs Real
vs Bayern
ha ezt tudná hozni nálunk is, akkor a kezdőből is nehéz lesz kihagyni
30ért jó igazolás, főleg manapság
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy várni lehetett, nem 2020-ig, hanem 2021-ig ír alá. 30 milliós vételárról írnak és 3 milliós fizetésről.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A két legjobbtól tanulhat, ennél nagyobb lehetősége sose lesz, reméljük ki is használja majd.
Én nagyon örülök neki.
Én nagyon örülök neki.
Vissza: “Lejárt szavatosságú témák”